A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött, melynek értelmében az Ambilight TV ‘kiemelt partner’ logója szerepel a férfi felnőtt csapat mezének ujján

A Philips TV, Philips Sound és AOC Audio termékeket tervező, gyártó és értékesítő TP Vision bejelentette, hogy új partneri megállapodást köt az FC Barcelonával, melynek értelmében a vállalat lesz a legendás futballcsapat televíziókért, kijelzőkért és audio eszközökért felelős kiemelt partnere. Az FC Barcelona vállalja a világvezető TP Vision TV- és audiotermék-kínálatának népszerűsítését, kiemelt figyelmet fordítva a vállalat saját fejlesztésű Ambilight TV technológiájára, mely a hagyományos tévénézést semmi máshoz nem fogható élménnyé varázsolja. Az Ambilight TV-vel minden más lesz!

A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött, melynek értelmében az Ambilight TV ‘kiemelt partner’ logója szerepel a férfi felnőtt csapat mezének ujján

A TP Vision a klub három kiemelt partnerének egyikeként megkapta a lehetőséget, hogy az Ambilight TV logót megjelentesse a férfi felnőtt csapat mezének ujján. A logó május 28-án lesz először látható, vagyis a 2022/23-as szezon döntő mérkőzésein a játékosok már viselni fogják. Az Ambilight TV márkajelzése a stadionok látogatói és az otthoni nézők számára egyaránt szem előtt lesz. A férfi és a női felnőtt csapat kulcsjátékosai meghívást kapnak, hogy személyesen is megismerkedhessenek a termékekkel – közülük is elsősorban az egyedülálló Philips Ambilight TV készülékekkel – hogy a későbbiekben a márka nagykövetei lehessenek. Kiemelt partnerként a TP Vision fontos szerepet játszik majd a klubnak otthont adó Spotify Camp Nou stadion új audiovizuális infrastruktúrájának létrehozásában, mint a televíziós rendszerek és kijelzők beszállítója, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a Spotify Camp Nou Európa legnagyobb és leginnovatívabb sportlétesítményévé válhasson. A megállapodás a TP Vision számára fő szponzori jogokat biztosít a férfi és női labdarúgó felnőtt csapat, valamint a klub egyéb profi sportcsapatainak eseményein.

Az együttműködés szervesen illeszkedik mind a TP Vision, mind az FC Barcelona azon stratégiájába, melynek keretében a szervezetek proaktív megközelítést alkalmazva olyan partnerek után kutatnak, akik osztoznak értékrendjükben és filozófiájukban. A megállapodás tovább erősíti azt a képet, hogy saját területén a sportklub és a vállalat egyaránt a legelső a legjobbak között.

A TP Vision és az FC Barcelona együttesen arra törekszenek, hogy a sportesemények többé ne pusztán „átlagos” érzést nyújtsanak, és a szurkolók a lehető leglátványosabb élményben részesüljenek, bárhol legyenek is. Több, mint egy klub: az FC Barcelona büszke jelszava egybecseng azzal a szlogennel, melyet a TP Vision az Ambilight TV számára alkotott: “Több, mint tévé”

A Philips Ambilight TV készülékekben a hátsó szélek mentén beépített színes LED-sorok helyezkednek el, amelyek a képernyőn megjelenő képnek megfelelően folyamatosan változó fényudvart vetítenek a televízió mögött lévő falra. A kép így sokkal grandiózusabbnak tűnik, már-már túlnő a készülék fizikai határain. Egy Ambilight televízió szinte lebeg, mintha nem is lenne rögzítve a falon.

A filmek esetében régóta kihasználják a bias lighting-nak, vagyis módosító megvilágításnak nevezett technika előnyeit. A TP Vision saját kutatásai igazolták, hogy az átlagosnál sokkal kifinomultabb megoldást alkalmazó Ambilight technológiával a sportprogramok esetében is látványos eredmények érhetők el, és különösen hatékonyan javítható vele a labdarúgó mérkőzések közvetítésének minősége. 

Az Ambilight máris hatalmas siker, a fogyasztói elektronika szektorban az egyik legmagasabb vevői értékelést kapta, és a meglévő ügyfelek körében kiemelkedően sokan állították, hogy ha arra kerül a sor, ismét Ambilight készüléket fognak venni.

Az FC Barcelona, a La Liga 2022-2023-as szezonjának bajnoka a szó legszorosabb értelmében a világ minden táján ismert, szurkolói rendkívül elkötelezettek és lelkesek, és a csapat minden meccse egyedülálló élmény. Ugyanakkor élőben valóban csak a szerencsés kevesek láthatják kedvenceiket a Spotify Camp Nou gyepén.

Az új megállapodás eredményeként az FC Barcelona közönsége megismerkedhet az Ambilight TV márkával, mely a Philips televízióval rendelkező sportrajongók otthonába elhozza a Spotify Nou Camp stadionban zajló látványos mérkőzések egyedülálló élményét.

A szerződéssel kapcsolatban Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound Europe & Americas) ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan globális sportlegenda partnerei lehetünk, mint az FC Barcelona. A megállapodás mindkét fél számára mondhatni adta magát, hiszen mind a klub, mind a vállalat átlagon felüli szolgáltatások biztosítására törekszik, és egyedülálló látványosságot kíván nyújtani a szurkolóknak, akár élőben vesznek részt a mérkőzéseken, akár a közvetítéseket követik. Az Ambilight televíziók fogyasztók millióinak nyújtanak utánozhatatlan élményt. A vállalati stratégiánk részeként az FC Barcelonával tető alá hozott hosszú távú partneri kapcsolat a fantasztikus Ambilight TV jelenséget végre arra a szintre emeli, mely valóban méltó hozzá.

Az FC Barcelona részéről Juli Guiu marketing igazgatóhelyettes ehhez az alábbiakat fűzte hozzá: „Büszkék vagyunk rá, hogy a TP Visiont immár az FC Barcelona kiemelt partnerei közt tudhatjuk. A Barçát a kiválóság iránti elkötelezettsége mindig is kiemelte a tömegből. Mi mindig a legjobbra törekszünk, mind a pályán, mind azon kívül. Erre a törekvésünkre jó példa az elektronika és az audiovizuális technológia egyik világelső vállalatával kötött új megállapodásunk. Az FC Barcelona kereskedelmi stratégiája számára óriási lépést jelent az együttműködés a multinacionális vállalattal, amelynek innovatív Ambilight televíziói a mérkőzés élményét izgalmas, mindent igényt kielégítő utazássá varázsolják a csapatot az otthonuk kényelméből követő szurkolók milliói számára.

Jogviták – Nem szeretünk békésen megegyezni, pedig milliárdok múlnának rajta

Hiába terjedtek el az alternatív vitarendezési megoldások Magyarországon, a peres ügyekhez viszonyított arányuk messze elmarad az angolszász vagy a nyugati-európai átlagtól. Pedig a mediáció nyomán kötött egyezség időigénye és költsége negyede-ötöde, mint a pereskedésé, és a közvetítői eljárások több mint fele megállapodással zárul – derült ki a mediáció jelenét és jövőjét vizsgáló konferencián.
2023. 06. 06. 04:00
Megosztás:

133 ezer egységes kérelmet nyújtottak be a gazdálkodók

A gazdálkodók 133 303 egységes kérelmet nyújtottak be hétfőig, ebből 95 987 darabot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak segítségével - közölte a NAK hétfőn az MTI-vel.
2023. 06. 06. 03:30
Megosztás:

Sporttehetségeket támogat a Mol-Új Európa Alapítvány

Hetvenöt millió forintos keretösszeget különített el a hazai és nemzetközi sportversenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtó 10-17 éves tanulók, általános és középiskolás diákok támogatására a Mol-Új Európa Alapítvány, melyhez július 16-ig lehet benyújtani a pályázatokat.
2023. 06. 06. 03:00
Megosztás:

Kevés a nyugdíja? Így lehet igényelni 8000 Ft havi nyugdíj-emelést

Mi az a méltányossági nyugdíj, mit kell tudni róla? Pontosan mi áll a méltányossági nyugdíj 2023-as jogszabályi hátterében? Mint általában a jogszabályok, a méltányossági nyugdíjak egyes szabályai is változtak 2023-ban. Érdemes ismerni a pontos szabályokat, mert akár havi max. 8.000 Ft-ot is kérelmezhetünk méltányossági emelésként. Hogyan lehet élni ezzel a lehetőséggel? Ki igényelheti és mekkora nyugdíj esetén tudunk élni a lehetőséggel? Cikkünkben az ado.hu szakmai portál útmutatásai alapján részletesen körüljárjuk a témát.
2023. 06. 06. 02:00
Megosztás:

Áprilisban csökkentek a termelői árak az euróövezetben

Az euróövezetben csökkentek a termelői árak áprilisban az előző havihoz képest az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat hétfői jelentése alapján.
2023. 06. 06. 01:30
Megosztás:

Orbán Viktor az ázsiai befektetési bank elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban tárgyalt az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank (AIIB) vezetőjével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.
2023. 06. 06. 01:00
Megosztás:

Újabb jelentős élelmiszer áremelés jöhet Magyarországon a fizetendő EPR díjak miatt

Az elmúlt évek során a termékek, így az élelmiszerek csomagolásával kapcsolatos környezetvédelmi problémák orvoslása és az újrahasznosítás hatékonyságának növelése érdekében, egy uniós irányelv útmutatása alapján az összes tagállamban, így Magyarországon is bevezetésre kerül az úgynevezett kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer (EPR).
2023. 06. 06. 00:01
Megosztás:

Újrahasznosított papír új életben

Sok más nyomda mellett a budapesti <a href="https://profinyomda.hu/" target="_blank">Profi Nyomda</a> is fontosnak tartja az újrahasznosított papírok használatát, mivel a fenntarthatóság egyre fontosabbá válik minden iparágban, és a nyomdaipar sem kivétel. Ahhoz, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat, fontos, hogy olyan anyagokat és folyamatokat válasszunk, amelyek kímélik a természeti erőforrásokat. Az újrahasznosított papír egy kiemelkedő lehetőség, amely lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi nyomdai termékeket készítsünk, miközben csökkentjük az új papír előállításával járó negatív hatásokat.
2023. 06. 05. 23:30
Megosztás:

Kijevbe utazik a pápa békeküldötte

Kijevbe utazik Matteo Zuppi bíboros, aki Ferenc pápa békeküldöttnek nevezett ki, hogy megpróbálja előmozdítani az ukrajnai háború politikai rendezését - jelentette be a Vatikán hétfői közleményében.
2023. 06. 05. 23:00
Megosztás:

Gyengültek a New York-i tőzsde főbb mutatói

Gyengüléssel zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 06. 05. 22:30
Megosztás:

Hamarosan megkezdődnek a paksi bővítés újabb előkészítő munkálatai

Hamarosan megindulnak a paksi bővítés újabb fontos előkészítő munkálatai, a módosított szerződéses keretrendszer biztosítja a gyorsabb előrehaladást a biztonsági szabályok teljes körű tiszteletben tartása mellett - jelentette be a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
2023. 06. 05. 22:00
Megosztás:

GFM-államtitkár a vállalati kötvények és a befektetési alapok újraszabályozásáról

A 2023-as tavaszi parlamenti ülésszak végével, készülve az őszi törvénykezési munkára, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) pénzügyi szabályozási területe - összhangban az uniós pénzügyi szabályozási stratégiával - a vállalati kötvények és a befektetési alapok vonatkozásában új szabályozási koncepciót dolgoz ki - fogalmazta meg a GFM hétfői közleményében Túri Anikó közigazgatási államtitkár.
2023. 06. 05. 21:30
Megosztás:

Június 11-től Kincses Áron lesz a KSH elnöke

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnöke június 11-től Kincses Áron lesz, aki Vukovich Gabriella helyét veszi át - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.
2023. 06. 05. 21:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó kereset, csökkent a reálbér Csehországban

Éves összehasonlításban az első negyedévben 8,6 százalékkal 41 265 koronára (646 210 forint) emelkedett a bruttó havi kereset Csehországban. A reálbérek éves csökkenése így 6,7 százalékos lett - közölte a Cseh Statisztikai Hivatal hétfőn Prágában.
2023. 06. 05. 20:30
Megosztás:

A FÉSZ egyeztetne a kormánnyal a kiterjesztett gyártói felelősségi díjról

A július 1-jétől érvénybe lépő kiterjesztett gyártói felelősségi díj és annak magas tételei miatt sürgős egyeztetést javasol a kormánnyal a Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége (FÉSZ) - közölte a FÉSZ hétfőn az MTI-vel.
2023. 06. 05. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint hétfő estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2023. 06. 05. 19:30
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2023. 06. 05. 19:00
Megosztás:

A Mol és az OTP részvényei húzták a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 248,32 pontos, 0,52 százalékos emelkedéssel, 48 117,93 ponton zárt hétfőn.
2023. 06. 05. 18:30
Megosztás:

Nőtt az amerikai gyáripari megrendelések értéke áprilisban

Nőtt a gyáripari megrendelések értéke az Egyesült Államokban áprilisban havi szinten - közölte a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau hétfőn.
2023. 06. 05. 18:00
Megosztás:

Egyszerűbb üzletági struktúra és új vezetők a Glosternél

Három nagyobb (rendszerintegráció, cloud, nemzetközi szoftverfejlesztés) üzletággá vonja össze az eddigi öt kisebb üzletágat a Gloster Infokommunikációs Nyrt. A cégcsoport több személyi változásról is döntött: Murvai Attilát, a Gloster-Minero IT egyik vezetőjét nevezték ki a szoftveres üzletág élére, Oszlánszki Péter, a Gloster HR területért felelős vezetője pedig csatlakozott a vállalat igazgatóságához, ezzel a HR formálisan is a kiemelt fontosságú területek közé lépett. A társaság célja a belső átszervezéssel egy hatékonyabb struktúra kialakítása, amely tovább növeli a cégcsoport eredményességét és támogatja a Glostert 2025-ös stratégiájának megvalósításában.
2023. 06. 05. 17:32
Megosztás: