A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött, melynek értelmében az Ambilight TV ‘kiemelt partner’ logója szerepel a férfi felnőtt csapat mezének ujján

A Philips TV, Philips Sound és AOC Audio termékeket tervező, gyártó és értékesítő TP Vision bejelentette, hogy új partneri megállapodást köt az FC Barcelonával, melynek értelmében a vállalat lesz a legendás futballcsapat televíziókért, kijelzőkért és audio eszközökért felelős kiemelt partnere. Az FC Barcelona vállalja a világvezető TP Vision TV- és audiotermék-kínálatának népszerűsítését, kiemelt figyelmet fordítva a vállalat saját fejlesztésű Ambilight TV technológiájára, mely a hagyományos tévénézést semmi máshoz nem fogható élménnyé varázsolja. Az Ambilight TV-vel minden más lesz!

A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött, melynek értelmében az Ambilight TV ‘kiemelt partner’ logója szerepel a férfi felnőtt csapat mezének ujján

A TP Vision a klub három kiemelt partnerének egyikeként megkapta a lehetőséget, hogy az Ambilight TV logót megjelentesse a férfi felnőtt csapat mezének ujján. A logó május 28-án lesz először látható, vagyis a 2022/23-as szezon döntő mérkőzésein a játékosok már viselni fogják. Az Ambilight TV márkajelzése a stadionok látogatói és az otthoni nézők számára egyaránt szem előtt lesz. A férfi és a női felnőtt csapat kulcsjátékosai meghívást kapnak, hogy személyesen is megismerkedhessenek a termékekkel – közülük is elsősorban az egyedülálló Philips Ambilight TV készülékekkel – hogy a későbbiekben a márka nagykövetei lehessenek. Kiemelt partnerként a TP Vision fontos szerepet játszik majd a klubnak otthont adó Spotify Camp Nou stadion új audiovizuális infrastruktúrájának létrehozásában, mint a televíziós rendszerek és kijelzők beszállítója, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a Spotify Camp Nou Európa legnagyobb és leginnovatívabb sportlétesítményévé válhasson. A megállapodás a TP Vision számára fő szponzori jogokat biztosít a férfi és női labdarúgó felnőtt csapat, valamint a klub egyéb profi sportcsapatainak eseményein.

Az együttműködés szervesen illeszkedik mind a TP Vision, mind az FC Barcelona azon stratégiájába, melynek keretében a szervezetek proaktív megközelítést alkalmazva olyan partnerek után kutatnak, akik osztoznak értékrendjükben és filozófiájukban. A megállapodás tovább erősíti azt a képet, hogy saját területén a sportklub és a vállalat egyaránt a legelső a legjobbak között.

A TP Vision és az FC Barcelona együttesen arra törekszenek, hogy a sportesemények többé ne pusztán „átlagos” érzést nyújtsanak, és a szurkolók a lehető leglátványosabb élményben részesüljenek, bárhol legyenek is. Több, mint egy klub: az FC Barcelona büszke jelszava egybecseng azzal a szlogennel, melyet a TP Vision az Ambilight TV számára alkotott: “Több, mint tévé”

A Philips Ambilight TV készülékekben a hátsó szélek mentén beépített színes LED-sorok helyezkednek el, amelyek a képernyőn megjelenő képnek megfelelően folyamatosan változó fényudvart vetítenek a televízió mögött lévő falra. A kép így sokkal grandiózusabbnak tűnik, már-már túlnő a készülék fizikai határain. Egy Ambilight televízió szinte lebeg, mintha nem is lenne rögzítve a falon.

A filmek esetében régóta kihasználják a bias lighting-nak, vagyis módosító megvilágításnak nevezett technika előnyeit. A TP Vision saját kutatásai igazolták, hogy az átlagosnál sokkal kifinomultabb megoldást alkalmazó Ambilight technológiával a sportprogramok esetében is látványos eredmények érhetők el, és különösen hatékonyan javítható vele a labdarúgó mérkőzések közvetítésének minősége. 

Az Ambilight máris hatalmas siker, a fogyasztói elektronika szektorban az egyik legmagasabb vevői értékelést kapta, és a meglévő ügyfelek körében kiemelkedően sokan állították, hogy ha arra kerül a sor, ismét Ambilight készüléket fognak venni.

Az FC Barcelona, a La Liga 2022-2023-as szezonjának bajnoka a szó legszorosabb értelmében a világ minden táján ismert, szurkolói rendkívül elkötelezettek és lelkesek, és a csapat minden meccse egyedülálló élmény. Ugyanakkor élőben valóban csak a szerencsés kevesek láthatják kedvenceiket a Spotify Camp Nou gyepén.

Az új megállapodás eredményeként az FC Barcelona közönsége megismerkedhet az Ambilight TV márkával, mely a Philips televízióval rendelkező sportrajongók otthonába elhozza a Spotify Nou Camp stadionban zajló látványos mérkőzések egyedülálló élményét.

A szerződéssel kapcsolatban Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound Europe & Americas) ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan globális sportlegenda partnerei lehetünk, mint az FC Barcelona. A megállapodás mindkét fél számára mondhatni adta magát, hiszen mind a klub, mind a vállalat átlagon felüli szolgáltatások biztosítására törekszik, és egyedülálló látványosságot kíván nyújtani a szurkolóknak, akár élőben vesznek részt a mérkőzéseken, akár a közvetítéseket követik. Az Ambilight televíziók fogyasztók millióinak nyújtanak utánozhatatlan élményt. A vállalati stratégiánk részeként az FC Barcelonával tető alá hozott hosszú távú partneri kapcsolat a fantasztikus Ambilight TV jelenséget végre arra a szintre emeli, mely valóban méltó hozzá.

Az FC Barcelona részéről Juli Guiu marketing igazgatóhelyettes ehhez az alábbiakat fűzte hozzá: „Büszkék vagyunk rá, hogy a TP Visiont immár az FC Barcelona kiemelt partnerei közt tudhatjuk. A Barçát a kiválóság iránti elkötelezettsége mindig is kiemelte a tömegből. Mi mindig a legjobbra törekszünk, mind a pályán, mind azon kívül. Erre a törekvésünkre jó példa az elektronika és az audiovizuális technológia egyik világelső vállalatával kötött új megállapodásunk. Az FC Barcelona kereskedelmi stratégiája számára óriási lépést jelent az együttműködés a multinacionális vállalattal, amelynek innovatív Ambilight televíziói a mérkőzés élményét izgalmas, mindent igényt kielégítő utazássá varázsolják a csapatot az otthonuk kényelméből követő szurkolók milliói számára.

Több oldalú támogatást kapnak a 30 év alattiak

A kormány Ifjúsági garancia plusz programja négy pillérre épül: bértámogatásra, lakhatási és utazási támogatásra, valamint átképzésre - ismertette Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a Tv2 Mokka című műsorában kedden reggel.
2024. 04. 16. 15:00
Megosztás:

Rég nem látott mélypontra csökkent a hálózati áramfogyasztás Romániában

Történelmi mélypontra csökkent az áramfogyasztás Romániában - írta az economedia.ro a Transelectrica adatai alapján.
2024. 04. 16. 14:30
Megosztás:

Kínában lelombozó volt a március

Kínában csalódást keltő márciusi kiskereskedelmi és ipari termelési adatok láttak napvilágot kedden, miközben az elemzők által várt szintre csökkent a munkanélküliség a múlt hónapban.
2024. 04. 16. 14:00
Megosztás:

Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak azok, akik idén lesznek nagykorúak

Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket, és szeretnék bejárni Európát, kedd déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre - tájékoztatta a MÁV-START az MTI-t.
2024. 04. 16. 13:30
Megosztás:

Önerőből vág bele egy komoly fejlesztésbe Gyula

Tíz helyszínen indít közlekedésfejlesztési beruházást saját erőből a gyulai önkormányzat, mintegy negyedmilliárd forint értékben - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 04. 16. 13:00
Megosztás:

A vártnál jobban gyorsult Kína, mégsem felhőtlen a kép

A vártnál gyorsabb gazdasági növekedésről számolt be a kínai statisztikai hivatal. Az ázsiai szuperhatalom első negyedéves GDP-je 5,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi azonos időszakét, és felülmúlta a piac 4,8 százalékos várakozását, valamint az 5,2 százalékos negyedik negyedéves ütemet.
2024. 04. 16. 12:00
Megosztás:

Kamatcsökkentés helyett további szigorítás jön Amerikában?

A svájci UBS bank felvettette annak lehetőségét, hogy a beragadó infláció és az erős gazdaság akár további kamatemelésre is sarkallhatja a Fed-et. Erre azonban kicsi az esély, és a bank elemzői szerint jelenleg a két kamatcsökkentés a legvalószínűbb forgatókönyv az idei évre.
2024. 04. 16. 11:30
Megosztás:

Megállapodtak a bérekről az Audinál

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot - tudatta az Audi Hungaria az MTI-vel.
2024. 04. 16. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Egy százalékot meghaladó mínuszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 16. 10:30
Megosztás:

A városi költözés útmutatója: Tippek és trükkök a sima költözéshez

A városi költözés egy izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli lépés az életünkben. Legyen szó új munkahelyről, iskoláról vagy egyszerűen csak egy új kezdetről, a sikeres áttelepülés kulcsa a megfelelő előkészítésben rejlik. Ebben a cikkben átfogó útmutatót nyújtunk arra vonatkozóan, hogyan tervezzük meg és hajtsuk végre zökkenőmentesen a városi költözést.
2024. 04. 16. 10:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 04. 16. 09:30
Megosztás:

Alvó Ethereum (ETH) bálna éled fel évek után, 50 ezer dollárt fektet be egy 25X-es árfolyamú tőzsdei tokenbe, a DTX-be

Időnként egy korai szakaszban lévő Ethereum (ETH) befektető tárcája feléled. Történelmileg ezek a tárcák fantasztikus követési lehetőséget biztosítottak, mivel a tulajdonosok előrelátó módon részt vettek az Ethereum (ETH) projektben jóval azelőtt, hogy bárki megértette volna a kriptovalutákban rejlő értéknövekedést.
2024. 04. 16. 09:00
Megosztás:

Csökkenéssel indulhat a kereskedés a magyar tőzsdén is

Csökkenéssel indulhat a keddi kereskedés az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. Hétfőn a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt.
2024. 04. 16. 08:31
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 16. 08:00
Megosztás:

Indul a parkolóépítés Kaposváron

Parkolóépítési programot indít Kaposvár: az önkormányzat 4 milliárd forintból ezer parkolóhelyet alakít ki a somogyi vármegyeszékhelyen - adta hírül a polgármester a Facebook-oldalán.
2024. 04. 16. 07:30
Megosztás:

A 2024-ben robbanásra kész Top 3 kriptodeviza; KangaMoon, Gala és Sui

A kriptodeviza-piacot erős verseny jellemezi az új kriptodevizák részéről, amelyek egyedi jellemzőkkel rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok és hatalmas potenciáljuk arra irányulnak, hogy megszerezzék a befektetők bizalmát és befolyásolják a piaci hangulatot. Évről évre egyre több új kriptoprojekt lép be a piacra, így a kriptobefektetőknek mindig nehézséget okoz a nagy potenciállal rendelkező legjobb kriptodevizák kiválasztása. A szakértők elemezték a piacot, és a KangaMoon (KANG), a Gala (GALA) és a Sui (SUI) kriptovalutákat választották ki, amelyek az év folyamán kiemelkedő emelkedésekre lehetnek képesek. Olvass tovább, hogy megtudd, miért ezek a legjobb kriptó befektetések most.
2024. 04. 16. 07:00
Megosztás:

AI-alapokra helyezte a casco-kötést követő járműszemlét az Allianz Hungária

2024 márciusa óta már az új, mesterséges intelligenciával vezérelt digitális gépjárműszemle segíti az Allianz Hungária ügyfeleit a casco-szerződésük megkötésének folyamata során. A casco így gyorsan, kényelmesen, akár teljes egészében az otthonunkból megköthető, míg a biztosítóoldali elbírálási folyamat két napon belül lezárulhat.
2024. 04. 16. 06:30
Megosztás:

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.
2024. 04. 16. 06:00
Megosztás:

Banális banánhéjakon csúsznak el az álláskeresők

A KSH adatai szerint mintegy 220 ezer munkanélkülit tartanak nyilván Magyarországon, az üres álláshelyek aránya pedig 2,3 százalék. Ez utóbbi adat azonban sokat csökkenhetne, ha a kereslet és a kínálat megtalálná egymást, ennek azonban néha egészen banális akadályai vannak.
2024. 04. 16. 05:30
Megosztás:

Jókora nyereséget villantott a Goldman Sachs

A bank első negyedéves bevétele a tavalyihoz képest 16%-kal 14,21 milliárd dollárra emelkedett, több mint 1 milliárd dollárral meghaladva az elemzői várakozásokat.
2024. 04. 16. 05:00
Megosztás: