A VR és az AI projektek vezetik most a kriptopiacot

Az AI és a VR kriptovaluta tokenek árfolyama az NVIDIA konferencia pezsgése miatt határozottan megugrott.

A VR és az AI projektek vezetik most a kriptopiacot

Olyan innovatív projektek vezetik a sort, mint például az eTukTuk, amely a fenntartható közlekedéssel foglalkozik, valamint az 5thScape, amely egy VR play-to-earn szisztémára épül.

A kriptopénzek piacán a VR-hez és AI-hez kapcsolódó tokenek árának hullámzását figyelhettük meg. A jelenség a március 18-án kezdődött, nagy érdeklődéssel várt NVIDIA GTC konferenciához köthető. 

Ez a háromnapos esemény a kriptón belüli "VR és AI narratíva" egyik fő mozgatórugója. A befektetők szorosan figyelemmel kísérték az NVIDIA legújabb innovációival kapcsolatos bejelentéseket és fejleményeket. Különösen a B100 Blackwell bemutatását, amelyet az eddigi legképzettebb AI GPU-ként emlegetnek.

A VR és az AI tokenek erőteljesen felpörögtek

A GTC konferenciát övező izgalom több VR és AI-fókuszú kriptovaluta esetében jelentős nyereséget eredményezett. Az olyan tokenek, mint a Render (RNDR), a Bittensor (TAO), a SingularityNET (AGIX), a Fetch.AI (FET) és az AIOZ Network (AIOZ) kétszámjegyű növekedést tapasztaltak az elmúlt napokban.

Az iparági szakértők arra számítanak, hogy az NVIDIA B100 chipre vonatkozó bejelentései és annak a kriptobányászatra gyakorolt hatása tovább befolyásolja majd a piacot. 

A felkapott VR és AI téma mellett az eTukTuk is versenybe száll a fenntartható utazásért

Miközben az AI és a VR uralja a címlapokat, egy másik AI kriptoprojekt egyedi megközelítéssel hívja fel magára a figyelmet: ez az eTukTuk (TUK). Ennek a környezetbarát kezdeményezésnek az a célja, hogy forradalmasítsa a közlekedést a fejlődő régiókban. Például Afrikában és Ázsiában azáltal, hogy létrehozza az AI és a blokklánc által működtetett elektromos tuk-tukok (3 kerekű járművek) ökoszisztémáját.

Az eTukTuk egy sürgető globális problémával foglalkozik, méghozzá a fenntartható közlekedési infrastruktúrához való korlátozott hozzáféréssel. Mi lehet erre a megoldás? Elektromos tuk-tukok, napenergiával működő töltőállomások, valamint egy kifinomult, mesterséges intelligencia által irányított rendszer összekapcsolt hálózata. Ez az átfogó megközelítés lehetővé teszi az eTukTuk-nak, hogy a fejlődő gazdaságokban a fenntartható közlekedés egyik főszereplőjévé váljon.

etuktuk kriptó token

A korai támogatók részt vehetnek a folyamatban lévő előértékesítésben, és TUK tokeneket szerezhetnek kedvezményes, 0,029 dolláros áron. Ráadásul a tokenekkel elképesztő, 106 százalékos APY jutalomban részesülhetnek. Ez a korlátozott ideig tartó ajánlat jövedelmező belépési lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik egy olyan projektben szeretnének részt venni, amely jelentős potenciállal rendelkezik a fejlődő gazdaságok közlekedési ágazatának átalakításában.

Az eTukTuk kutatásra és fejlesztésre, az elektromos járművek bevezetésére, a napenergia-infrastruktúrára és az AI-alapú koordinációra való összpontosítása egyedülálló értéket teremt. Az előértékesítésen történő vásárlás alacsony piaci kapitalizáció mellett teszi lehetővé a belépést. Ez jelentős hozamlehetőséget kínál, ha az eTukTuk akár csak kis piaci részesedést is szerez.

A fenntartható jövő építése közben a token a felhasználóknak is beleszólást enged

Az eTukTuk token (TUK) az egész ökoszisztéma gerincét képezi. Ezt használják majd a fuvar megfizetésére, a töltésre, a sofőrök és a partnerek jutalmazására. Valamint a téteken keresztül a kormányzásba is be lehet szállni. Ahogy a platform növekszik, úgy fognak nőni a TUK felhasználási esetei is, növelve ezzel az érme értékét.

kriptó staking

Emellett a projekt fejlesztői egy token-égetési mechanizmust is terveznek. Ez tovább csökkenti a kínálatot és potenciálisan felfelé mozdítja az árat. A hasznosság és a potenciális szűkösség kombinációja a TUK tokent hosszú távon segíti a felértékelődésben, amelyet tovább erősít az eTukTuk hálózat bővülése.

Az eTukTuk újszerű megközelítést alkalmaz a közösségi szerepvállalás terén is, méghozzá egy play-2-earn mobiljáték bevezetésével. A felhasználók egy virtuális, fenntartható taxiszolgáltatást irányíthatnak, és TUK tokenekben kifejezett jutalmakat szerezhetnek. Ez a játékosított stratégia nemcsak erős és elkötelezett közösséget hoz létre, hanem a fiatalabb demográfiai csoportokat is vonzza, tovább növelve ezzel a projekt kiterjedtségét.

Vásárolj TUK tokent

Skálázhatóság és mindenkinek elérhető szolgáltatás

A projekt a TUK token jutalmaival ösztönzi a sofőrök, a töltőállomásokat üzemeltetők, a fejlesztők és az egyéb közreműködők sokszínű közösségét. A projekt azt szeretné, hogy minél előbb skálázza a hálózatát és ezzel társadalmi hatást is elérjen. Az eTukTuk a BNB lánc és a Cardano többláncú megközelítésével elősegíti a hozzáférhetőséget minden résztvevőnek.

A nyereségességen túlmenően az eTukTuk olyan környezetvédelmi kérdésekkel szeretne foglalkozni, mint például a kibocsátás csökkentése és a környezetszennyezéssel összefüggő betegségek, elsősorban Afrikában és Ázsiában. Miközben a bankokkal nem rendelkező lakosság pénzügyi befogadását is elősegíti. A Coin Sniper által a figyelemre méltó ICO-indításként elismert eTukTuk innovatív megközelítése kiemelt figyelmet kapott.

Innovatív tervezés és versenyelőny

Az eTukTuk öt év alatt kifejlesztett, ésszerűsített gyártási folyamata kevesebb mint 200, helyben beszerzett alkatrészt használ. Ez csökkenti a fejlesztési költségeket és javítja a járművezetők hozzáférhetőségét. Az LFP akkumulátorok és a mesterséges intelligencia által vezérelt irányítórendszerek tovább optimalizálják a működési hatékonyságot. Így az eTukTuk járművek meggyőző választást jelentenek a járművezetőknek.

A projekt ökoszisztémája a járműveken túl a Territory Partners által kezelt töltő infrastruktúrára és fizetési rendszerekre is kiterjed. A Power Stakers biztosítja a fizetési hálózatot, elősegítve globális szinten a közösség által vezérelt fenntarthatóságot és a pénzügyi felhatalmazást.

etuktuk token info

Az eTukTuk ökoszisztémájában központi szerepet játszik a rendszerbe épített mesterséges intelligencia. Az eTukTuk vezetői alkalmazás a mesterséges intelligenciát használja a vezetési útvonalak optimalizálására és az akkumulátor fogyasztásának minimalizálására.

Az alkalmazásoktól és partnerektől, például a PickMe-től származó adatok elemzésével a mesterséges intelligencia segíti a stratégiai döntéshozatali folyamatokat. Megkönnyítve így a töltőállomások optimális lefedettségét biztosító kihelyezéseket.

Úttörő projekt, amely valós hatást gyakorol a világra

Az eTukTuk már megkezdte működését a Srí Lanka-i Colombóban, a Capital Maharaja csoporttal partnerségben. A blokklánc és a mesterséges intelligencia segítségével a hagyományos tuk-tukokat tisztább, hatékonyabb elektromos járművekre kezdik lecserélni.

A befektetők részt vehetnek az eTukTuk érme előértékesítésében, és TUK tokeneket szerezhetnek, amelyek jelentős hasznossági és növekedési potenciállal rendelkeznek a kriptopiacon belül.

Az eTukTuk az innovációra és a fenntarthatóságra összpontosítva szemléletesen bizonyítja a blokklánc technológia és a mesterséges intelligencia átalakító potenciálját a valós kihívások kezelésében. 

Vásárolj TUK tokent

Amikor a VR találkozik a kriptovalutával - Az 5thScape már 2,4 millió dollárt gyűjtött

A VR és az AR területe hemzseg az innovációtól, ezek közül pedig úttörőként tűnik ki a 5thScape. Ez a projekt zökkenőmentesen integrálja a VR/AR technológiát a kriptovalutával, és egyedülálló play-2-earn élményt teremt. Az előértékesítési fázisban a 5thScape már majdnem elérte a 2,5 millió dolláros összeget, ami rávilágít az úttörő megközelítés iránti, erős befektetői érdeklődésre.

tokenomika

A korábban említett AI-projektekhez hasonlóan a 5thScape is a közösségépítést helyezi előtérbe. Az olyan kezdeményezéseken keresztül, mint a fejlesztői támogatások, az oktatási források és a közösségi események, a 5thScape erős és elkötelezett felhasználói bázist épít. Ez az együttműködésen alapuló megközelítés ösztönzi az innovációt és biztosítja a projekt hosszú távú sikerét.

A 5thScape token elosztása fix kínálatot, valamint a fejlesztésre és az ökoszisztéma növekedésére szánt pénzeszközök stratégiai elosztását tartalmazza. Ez biztosítja az 5SCAPE token hosszú távú stabilitását és értékét. Potenciálisan jövedelmező befektetésként ajánlva azt azoknak, akik a VR-piaci boomból szeretnének tőkét kovácsolni.

A VR és a kripto metszéspontjában a digitális élmények új korszakba lépnek

Az NVIDIA GTC konferenciája az innovatív fejlesztésekre összpontosítva tovább erősíti a VR-szektoron belüli növekedéssel kapcsolatos várakozásokat. Ez valószínűleg kedvez az olyan kriptoprojekteknek, mint az 5thScape, amelyek az innovációt és a felhasználói élményt helyezik előtérbe.

A 5thScape olyan VR projektként tűnik ki, amely stratégiailag úgy van elhelyezve, hogy profitáljon a VR és az AI fejlesztését előnyben részesítő, jelenlegi piaci trendekből.

A projekt az 5SCAPE tokent használja, amely az egész ökoszisztémát hajtja. A felhasználók 5SCAPE tokeneket használhatnak játékon belüli tranzakciókra és prémium tartalmakhoz férhetnek hozzá. A lekötéseken keresztül pedig részt vehetnek a kormányzásban is.

Azáltal, hogy ez a projekt egy átfogó VR-ökoszisztémát kínál, erős közösséget ápol, továbbá egy jól meghatározott token-elosztási modellt valósít meg, az 5thScape a VR piacon belül meggyőző befektetési lehetőségnek mutatkozik. 

Az NVIDIA GTC konferencia katalizátorként szolgált a VR és a BAI tokenek emelkedéséhez, de az igazi innováció ezeknek a feltörekvő technológiáknak az átalakító potenciáljában rejlik. Az olyan fenntartható közlekedési megoldásoktól kezdve, mint például az eTukTuk, egészen az 5thScape által működtetett, magával ragadó VR élményekig mind a blokklánc és az AI átalakító erejét mutatják be a valódi kihívások kezelésében.

Vásárolj 5SCAPE tokent

Ez is érdekelhet:

A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mit bizonyíthat a holnap induló magyar gyorsjelentési szezon?

Holnap itthon is beindul a gyorsjelentési szezon, hiszen egyből két nagyágyú is jelent. A négy nagy papírból az első kettő.
2024. 05. 09. 17:30
Megosztás:

Elektromos légitaxit fejlesztenek Rász el-Haimában

Az egyesült arab emírségekbeli Rász el-Haima Közlekedési Hatósága (RAKTA) és Rász el-Haima Turisztikai Hivatala (RAKTDA) szerdán szándéknyilatkozatot írt alá a Skyports Infrastructure (Skyports) vállalattal az elektromos légitaxi szolgáltatásokhoz szükséges vertiport infrastruktúra fejlesztéséről - tájékoztatta az MTI-t a RAKTDA magyarországi képviselete.
2024. 05. 09. 17:00
Megosztás:

Közös elképzeléseik vannak Kínának és Szerbiának

Az átfogó stratégiai partnerség elmélyítéséről és megerősítéséről, valamint Szerbia és Kína közös jövőjének építéséről írt alá közös nyilatkozatot szerdán Belgrádban Aleksandar Vucic szerb és Hszi Csin-ping kínai elnök.
2024. 05. 09. 16:30
Megosztás:

Inváziós halfajok telepítését akadályozta meg az Állami Halőri Szolgálat

Az idén már két esetben tiltotta meg inváziós halfajok, például ezüstkárász telepítését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állami Halőri Szolgálata (Nébih ÁHSZ) a magyarországi nyilvántartott halgazdálkodási vízterületeken - közölte a Nébih a honlapján szerdán.
2024. 05. 09. 16:00
Megosztás:

Átadták a Warema porfestőüzemét Pécsen

Átadták az elsősorban árnyékolók gyártásával foglalkozó Warema Sun Shading Systems Hungary Kft. mintegy 3 milliárd forintból épült porfestőüzemét Pécsett szerdán.
2024. 05. 09. 15:30
Megosztás:

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat magyarországi vállalkozások, kutatóhelyek, magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére - tájékoztatta a NKFIH és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) közös közleményben szerdán az MTI-t.
2024. 05. 09. 15:00
Megosztás:

Egyhangúlag támogatták az alapkamat áprilisi csökkentését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának tagjai egyhangúlag az alapkamat 50 bázispontos csökkentésére voksoltak az áprilisi ülésen a szerdán közölt rövidített jegyzőkönyv szerint.
2024. 05. 09. 14:30
Megosztás:

Átadta Esztergom első új hulladékudvarát

Esztergomban átadták a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. első új hulladékudvarát, ahol a lakosság 40 féle hulladékot adhat le ingyenesen, a hét hat napján - mondta el a cég vezérigazgatója a helyszínen.
2024. 05. 09. 14:00
Megosztás:

Lejjebb ment a 30 éves jelzáloghitelek kamata az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a május 3-án záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 05. 09. 13:30
Megosztás:

Emelkedett a 6 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 6 hónapos diszkont kincstárjegyet szerdai aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 09. 13:00
Megosztás:

Elégedett a Start Garancia Zrt.

Eredményesen támogatta a vállalatokat és erősítette a gazdaságösztönző tevékenységét tavaly a Start Garancia Zrt. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 09. 12:30
Megosztás:

Az első negyedévben nőtt a Romániába érkező turisták száma

Az első negyedévben 8,8 százalékkal nőtt a Romániába érkező külföldi turisták száma a múlt év azonos időszakához képest - közölte szerdán az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 05. 09. 12:00
Megosztás:

Megbírságolták az Union VIG Biztosítót

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jogsértő elektronikus kommunikáció miatt tízmillió forint felügyeleti bírságot szabott ki az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-re (Union VIG Biztosító) - közölte az MNB szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 09. 11:30
Megosztás:

A Széchenyi István Egyetemmel és a kínai NIO vállalattal folytak egyeztetések

"A Nemzetgazdasági Minisztériumban került sor egyeztetésre a győri Széchenyi István Egyetem, a kínai elektromos járműipar úttörőjének számító NIO európai vállalata és a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. között, amelyen együttműködési szándéknyilatkozat aláírásáról egyeztek meg a felek" - jelentette be szerdán a minisztérium.
2024. 05. 09. 11:00
Megosztás:

Az exportpiacok gyengélkedése rossz hatással van az ipar teljesítményére

A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján 2024 márciusában a naptárhatástól megtisztított adatok szerint 2,8 százalékkal csökkent az ipari termelés volumene az előző évhez képest. A nyers adatok szerint a visszaesés mértéke 10,4 százalék volt, de ezt a mértéket elsősorban a húsvéti ünnepek márciusra esése okozta, hiszen emiatt három munkanappal kevesebb volt ebben a hónapban - emelte ki a legfrissebb statisztikai jelentéshez fűzött kommentárjában szerdán a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 05. 09. 10:30
Megosztás:

Áprilisban jelentősen lassult az ingatlanok drágulása

A legfrissebb, áprilisi számok alapján lassult a lakásdrágulás üteme országosan és Budapesten is, három régióban pedig árcsökkenés volt megfigyelhető az előző hónapban. Erre az eredményre jutott az ingatlan.com lakásárindexe, amely szorosan együtt mozog a Központi Statisztikai Hivatal és a Magyar Nemzeti Bank lakásárak változását utólag ismertető mutatóival, ezért szinte valós időben ad pontos képet a piaci trendekről.
2024. 05. 09. 10:00
Megosztás:

Vegyes kezdés az európai tőzsdéken

Vegyes indexekkel indult a kereskedés csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 05. 09. 09:31
Megosztás:

Gyengélkedett márciusban a német ipar

Németországban az ipari termelés 0,4%-kal csökkent márciusban havi szinten a februári 1,7%-os növekedés után.
2024. 05. 09. 09:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén

Iránykereséssel indulhat a kereskedés csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén; a BUX 17,96 pontos, 0,03 százalékos emelkedéssel, 68 900,51 ponton, történelmi csúcson zárt szerdán, a részvénypiac forgalma 13,5 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.
2024. 05. 09. 08:30
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama

Kevéssé változott a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 09. 08:15
Megosztás: