A VR és az AI projektek vezetik most a kriptopiacot

Az AI és a VR kriptovaluta tokenek árfolyama az NVIDIA konferencia pezsgése miatt határozottan megugrott.

A VR és az AI projektek vezetik most a kriptopiacot

Olyan innovatív projektek vezetik a sort, mint például az eTukTuk, amely a fenntartható közlekedéssel foglalkozik, valamint az 5thScape, amely egy VR play-to-earn szisztémára épül.

A kriptopénzek piacán a VR-hez és AI-hez kapcsolódó tokenek árának hullámzását figyelhettük meg. A jelenség a március 18-án kezdődött, nagy érdeklődéssel várt NVIDIA GTC konferenciához köthető. 

Ez a háromnapos esemény a kriptón belüli "VR és AI narratíva" egyik fő mozgatórugója. A befektetők szorosan figyelemmel kísérték az NVIDIA legújabb innovációival kapcsolatos bejelentéseket és fejleményeket. Különösen a B100 Blackwell bemutatását, amelyet az eddigi legképzettebb AI GPU-ként emlegetnek.

A VR és az AI tokenek erőteljesen felpörögtek

A GTC konferenciát övező izgalom több VR és AI-fókuszú kriptovaluta esetében jelentős nyereséget eredményezett. Az olyan tokenek, mint a Render (RNDR), a Bittensor (TAO), a SingularityNET (AGIX), a Fetch.AI (FET) és az AIOZ Network (AIOZ) kétszámjegyű növekedést tapasztaltak az elmúlt napokban.

Az iparági szakértők arra számítanak, hogy az NVIDIA B100 chipre vonatkozó bejelentései és annak a kriptobányászatra gyakorolt hatása tovább befolyásolja majd a piacot. 

A felkapott VR és AI téma mellett az eTukTuk is versenybe száll a fenntartható utazásért

Miközben az AI és a VR uralja a címlapokat, egy másik AI kriptoprojekt egyedi megközelítéssel hívja fel magára a figyelmet: ez az eTukTuk (TUK). Ennek a környezetbarát kezdeményezésnek az a célja, hogy forradalmasítsa a közlekedést a fejlődő régiókban. Például Afrikában és Ázsiában azáltal, hogy létrehozza az AI és a blokklánc által működtetett elektromos tuk-tukok (3 kerekű járművek) ökoszisztémáját.

Az eTukTuk egy sürgető globális problémával foglalkozik, méghozzá a fenntartható közlekedési infrastruktúrához való korlátozott hozzáféréssel. Mi lehet erre a megoldás? Elektromos tuk-tukok, napenergiával működő töltőállomások, valamint egy kifinomult, mesterséges intelligencia által irányított rendszer összekapcsolt hálózata. Ez az átfogó megközelítés lehetővé teszi az eTukTuk-nak, hogy a fejlődő gazdaságokban a fenntartható közlekedés egyik főszereplőjévé váljon.

etuktuk kriptó token

A korai támogatók részt vehetnek a folyamatban lévő előértékesítésben, és TUK tokeneket szerezhetnek kedvezményes, 0,029 dolláros áron. Ráadásul a tokenekkel elképesztő, 106 százalékos APY jutalomban részesülhetnek. Ez a korlátozott ideig tartó ajánlat jövedelmező belépési lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik egy olyan projektben szeretnének részt venni, amely jelentős potenciállal rendelkezik a fejlődő gazdaságok közlekedési ágazatának átalakításában.

Az eTukTuk kutatásra és fejlesztésre, az elektromos járművek bevezetésére, a napenergia-infrastruktúrára és az AI-alapú koordinációra való összpontosítása egyedülálló értéket teremt. Az előértékesítésen történő vásárlás alacsony piaci kapitalizáció mellett teszi lehetővé a belépést. Ez jelentős hozamlehetőséget kínál, ha az eTukTuk akár csak kis piaci részesedést is szerez.

A fenntartható jövő építése közben a token a felhasználóknak is beleszólást enged

Az eTukTuk token (TUK) az egész ökoszisztéma gerincét képezi. Ezt használják majd a fuvar megfizetésére, a töltésre, a sofőrök és a partnerek jutalmazására. Valamint a téteken keresztül a kormányzásba is be lehet szállni. Ahogy a platform növekszik, úgy fognak nőni a TUK felhasználási esetei is, növelve ezzel az érme értékét.

kriptó staking

Emellett a projekt fejlesztői egy token-égetési mechanizmust is terveznek. Ez tovább csökkenti a kínálatot és potenciálisan felfelé mozdítja az árat. A hasznosság és a potenciális szűkösség kombinációja a TUK tokent hosszú távon segíti a felértékelődésben, amelyet tovább erősít az eTukTuk hálózat bővülése.

Az eTukTuk újszerű megközelítést alkalmaz a közösségi szerepvállalás terén is, méghozzá egy play-2-earn mobiljáték bevezetésével. A felhasználók egy virtuális, fenntartható taxiszolgáltatást irányíthatnak, és TUK tokenekben kifejezett jutalmakat szerezhetnek. Ez a játékosított stratégia nemcsak erős és elkötelezett közösséget hoz létre, hanem a fiatalabb demográfiai csoportokat is vonzza, tovább növelve ezzel a projekt kiterjedtségét.

Vásárolj TUK tokent

Skálázhatóság és mindenkinek elérhető szolgáltatás

A projekt a TUK token jutalmaival ösztönzi a sofőrök, a töltőállomásokat üzemeltetők, a fejlesztők és az egyéb közreműködők sokszínű közösségét. A projekt azt szeretné, hogy minél előbb skálázza a hálózatát és ezzel társadalmi hatást is elérjen. Az eTukTuk a BNB lánc és a Cardano többláncú megközelítésével elősegíti a hozzáférhetőséget minden résztvevőnek.

A nyereségességen túlmenően az eTukTuk olyan környezetvédelmi kérdésekkel szeretne foglalkozni, mint például a kibocsátás csökkentése és a környezetszennyezéssel összefüggő betegségek, elsősorban Afrikában és Ázsiában. Miközben a bankokkal nem rendelkező lakosság pénzügyi befogadását is elősegíti. A Coin Sniper által a figyelemre méltó ICO-indításként elismert eTukTuk innovatív megközelítése kiemelt figyelmet kapott.

Innovatív tervezés és versenyelőny

Az eTukTuk öt év alatt kifejlesztett, ésszerűsített gyártási folyamata kevesebb mint 200, helyben beszerzett alkatrészt használ. Ez csökkenti a fejlesztési költségeket és javítja a járművezetők hozzáférhetőségét. Az LFP akkumulátorok és a mesterséges intelligencia által vezérelt irányítórendszerek tovább optimalizálják a működési hatékonyságot. Így az eTukTuk járművek meggyőző választást jelentenek a járművezetőknek.

A projekt ökoszisztémája a járműveken túl a Territory Partners által kezelt töltő infrastruktúrára és fizetési rendszerekre is kiterjed. A Power Stakers biztosítja a fizetési hálózatot, elősegítve globális szinten a közösség által vezérelt fenntarthatóságot és a pénzügyi felhatalmazást.

etuktuk token info

Az eTukTuk ökoszisztémájában központi szerepet játszik a rendszerbe épített mesterséges intelligencia. Az eTukTuk vezetői alkalmazás a mesterséges intelligenciát használja a vezetési útvonalak optimalizálására és az akkumulátor fogyasztásának minimalizálására.

Az alkalmazásoktól és partnerektől, például a PickMe-től származó adatok elemzésével a mesterséges intelligencia segíti a stratégiai döntéshozatali folyamatokat. Megkönnyítve így a töltőállomások optimális lefedettségét biztosító kihelyezéseket.

Úttörő projekt, amely valós hatást gyakorol a világra

Az eTukTuk már megkezdte működését a Srí Lanka-i Colombóban, a Capital Maharaja csoporttal partnerségben. A blokklánc és a mesterséges intelligencia segítségével a hagyományos tuk-tukokat tisztább, hatékonyabb elektromos járművekre kezdik lecserélni.

A befektetők részt vehetnek az eTukTuk érme előértékesítésében, és TUK tokeneket szerezhetnek, amelyek jelentős hasznossági és növekedési potenciállal rendelkeznek a kriptopiacon belül.

Az eTukTuk az innovációra és a fenntarthatóságra összpontosítva szemléletesen bizonyítja a blokklánc technológia és a mesterséges intelligencia átalakító potenciálját a valós kihívások kezelésében. 

Vásárolj TUK tokent

Amikor a VR találkozik a kriptovalutával - Az 5thScape már 2,4 millió dollárt gyűjtött

A VR és az AR területe hemzseg az innovációtól, ezek közül pedig úttörőként tűnik ki a 5thScape. Ez a projekt zökkenőmentesen integrálja a VR/AR technológiát a kriptovalutával, és egyedülálló play-2-earn élményt teremt. Az előértékesítési fázisban a 5thScape már majdnem elérte a 2,5 millió dolláros összeget, ami rávilágít az úttörő megközelítés iránti, erős befektetői érdeklődésre.

tokenomika

A korábban említett AI-projektekhez hasonlóan a 5thScape is a közösségépítést helyezi előtérbe. Az olyan kezdeményezéseken keresztül, mint a fejlesztői támogatások, az oktatási források és a közösségi események, a 5thScape erős és elkötelezett felhasználói bázist épít. Ez az együttműködésen alapuló megközelítés ösztönzi az innovációt és biztosítja a projekt hosszú távú sikerét.

A 5thScape token elosztása fix kínálatot, valamint a fejlesztésre és az ökoszisztéma növekedésére szánt pénzeszközök stratégiai elosztását tartalmazza. Ez biztosítja az 5SCAPE token hosszú távú stabilitását és értékét. Potenciálisan jövedelmező befektetésként ajánlva azt azoknak, akik a VR-piaci boomból szeretnének tőkét kovácsolni.

A VR és a kripto metszéspontjában a digitális élmények új korszakba lépnek

Az NVIDIA GTC konferenciája az innovatív fejlesztésekre összpontosítva tovább erősíti a VR-szektoron belüli növekedéssel kapcsolatos várakozásokat. Ez valószínűleg kedvez az olyan kriptoprojekteknek, mint az 5thScape, amelyek az innovációt és a felhasználói élményt helyezik előtérbe.

A 5thScape olyan VR projektként tűnik ki, amely stratégiailag úgy van elhelyezve, hogy profitáljon a VR és az AI fejlesztését előnyben részesítő, jelenlegi piaci trendekből.

A projekt az 5SCAPE tokent használja, amely az egész ökoszisztémát hajtja. A felhasználók 5SCAPE tokeneket használhatnak játékon belüli tranzakciókra és prémium tartalmakhoz férhetnek hozzá. A lekötéseken keresztül pedig részt vehetnek a kormányzásban is.

Azáltal, hogy ez a projekt egy átfogó VR-ökoszisztémát kínál, erős közösséget ápol, továbbá egy jól meghatározott token-elosztási modellt valósít meg, az 5thScape a VR piacon belül meggyőző befektetési lehetőségnek mutatkozik. 

Az NVIDIA GTC konferencia katalizátorként szolgált a VR és a BAI tokenek emelkedéséhez, de az igazi innováció ezeknek a feltörekvő technológiáknak az átalakító potenciáljában rejlik. Az olyan fenntartható közlekedési megoldásoktól kezdve, mint például az eTukTuk, egészen az 5thScape által működtetett, magával ragadó VR élményekig mind a blokklánc és az AI átalakító erejét mutatják be a valódi kihívások kezelésében.

Vásárolj 5SCAPE tokent

Ez is érdekelhet:

A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megnyílt az ötvenhetedik Burger King nálunk

Az országban az 57., Zalában a második éttermét nyitotta meg Nagykanizsán a Burger King - tájékoztatta a hálózatot működtető Fusion Zrt. csütörtökön az MTI-t.
2024. 04. 19. 14:30
Megosztás:

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: