Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

Egy új versenyző robbant be a kriptovaluták kínálatába, amelyre a befektetők és a játékosok is egyaránt felfigyeltek. A 5thScape (5SCAPE), egy úttörő projekt, amely a valódi világ és a virtuális valóság (VR) játékok közötti határokat kívánja elmosni, már több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítési fázisban.

Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

A 5thScape célja a valóság és a virtuális világ határainak összemosása

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol a játék nem csak a játékról szól, hanem egy új valóság megtapasztalásáról. A 5thScape, az Ethereumon működő VR-platform pontosan ezt kínálja.

Ez a platform nem csak játékokat, hanem egész virtuális univerzumokat kínál majd, amelyek elmossák a határt a valóság és a lehetőségek között. A fejlesztőcsapat víziójának középpontjában az az elkötelezettség áll, hogy az elképzelhető legmélyebb játékélményeket hozza létre.

A projekt fehér könyve szerint a fejlesztők egy sor VR-videojátékot fognak készíteni, köztük olyan címeket, mint az MMA Cage Conquest, az Immersive Kickoff és a Thrust Hunter.

5scape kriptó

Ami viszont igazán kiemeli a 5thScape-et a többi projekt közül, az az, hogy egy teljes VR-ökoszisztéma kiépítésére összpontosít. A fejlett VR-headsetektől az ergonomikus játékszékekig a kirakós játék minden darabját úgy tervezik, hogy maximálisan elmerüljenek és elszálljanak a 5thScape virtuális világába. Lesz még egy piactér is, ahol a VR- és kiterjesztett valóság (AR) fejlesztők létrehozhatják saját játékaikat, és a projekt natív 5SCAPE tokenjében kapnak fizetést.

Ahogy ez az ambiciózus projekt egyre nagyobb teret nyer, a korai befektetők körében egyre többen hisznek abban, hogy felboríthatja az általunk ismert játékpiacot.

A befektetők halmozzák az 5thScape tokenjeit a korlátozott idejű előértékesítésen

A 5thScape előértékesítése hatalmas sikert arat a befektetők körében. Az előértékesítés 12 szakaszra oszlik. Az 5SCAPE ára az első fordulóban 0,00187 dollárról az utolsó fordulóra 0,0087 dollárra emelkedik. Ez az árstruktúra a korai befektetőket jutalmazza, mivel ők szerezhetik meg a legalacsonyabb belépési pontot.

A cikk írásának idején az 5SCAPE tokeneket 0,00215 dollárért kínálják, ami 15 százalékos növekedést jelent az előző fordulóhoz képest. Ahogy pedig az előértékesítés egyre nagyobb lendületet vesz, úgy szaporodik a 5thScape közössége is. 

5scape

A projekt Twitter és Telegram csatornáin az elmúlt hetekben több ezer új követővel bővült az aktivitás. Ez a növekvő közösségi elkötelezettség azt sugallja, hogy a 5thScape már a hivatalos indulás előtt is komoly támogatást élvez.

Ennek apropóján a 5thScape csapata megerősítette, hogy az 5SCAPE tokent röviddel az előértékesítés lezárása után bevezetik a főbb tőzsdéken. Ez likviditást biztosít a korai befektetőknek, és az 5SCAPE-et a kripto rajongók szélesebb közönsége is elérheti.

Az előértékesítés kemény felső határát 15 millió dollárban határozták meg, és a zökkenőmentes indulás után minden jel arra mutat, hogy a 5thScape-nek fényes jövője lesz.

Érdekel a 5thScape

A token-elosztás és a piaci kilátások miatt az 5SCAPE token a legjobb hasznossági érme lehet

Természetesen a tokeneknek kézzelfogható hasznosságra van szükségük a hosszú távú gyarapodáshoz. Most úgy tűnik, hogy az 5SCAPE rendelkezik ezzel a képességgel.

A 5thScape ökoszisztéma natív valutájaként az 5SCAPE hozzáférést biztosít a birtokosoknak prémium VR-tartalmakhoz, játékokhoz és funkciókhoz. Ez önmagában is hatalmas keresletet generálhat az 5SCAPE iránt, ahogy a platform növekszik.

Az 5SCAPE token-elosztását tekintve a projekt kiegyensúlyozott és fenntartható terjesztési modellel rendelkezik. Mivel a teljes kínálat 80 százalékát az előértékesítésre osztották el, a korai befektetőknek jelentős lehetőségük van arra, hogy kedvezményes áron vásároljanak tokeneket.

A fennmaradó tokenek megoszlanak a likviditás, a kincstár és a fejlesztés, valamint az airdropok között. Így biztosítva a stabilitás és a növekedési potenciál nyerő elegyét.

5scape

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a 5thScape egy olyan VR-piacon indul, amely teljesen fellendülőben van. Mivel csak a játékszegmens várhatóan 22,7 százalékos CAGR-rel fog növekedni 2030-ig, a 5thScape egy elképesztő potenciállal rendelkező iparágban pozícionálja éppen magát.

Az okos befektetőknek a remek token-elosztás, a beépített hasznosság és a VR-piac növekedésének kombinációja hihetetlenül izgalmassá teszi a 5thScape-et. Ahogy a projekt a nyilvános bevezetésre készül, a befektetőknek mindenképpen érdemes rajta tartani a szemüket.

Érdekel a 5thScape

Ezek is érdekelhetnek:

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

Milyen mém érméket érdemes most vásárolni? Mutatjuk

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás: