Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

Egy új versenyző robbant be a kriptovaluták kínálatába, amelyre a befektetők és a játékosok is egyaránt felfigyeltek. A 5thScape (5SCAPE), egy úttörő projekt, amely a valódi világ és a virtuális valóság (VR) játékok közötti határokat kívánja elmosni, már több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítési fázisban.

Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

A 5thScape célja a valóság és a virtuális világ határainak összemosása

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol a játék nem csak a játékról szól, hanem egy új valóság megtapasztalásáról. A 5thScape, az Ethereumon működő VR-platform pontosan ezt kínálja.

Ez a platform nem csak játékokat, hanem egész virtuális univerzumokat kínál majd, amelyek elmossák a határt a valóság és a lehetőségek között. A fejlesztőcsapat víziójának középpontjában az az elkötelezettség áll, hogy az elképzelhető legmélyebb játékélményeket hozza létre.

A projekt fehér könyve szerint a fejlesztők egy sor VR-videojátékot fognak készíteni, köztük olyan címeket, mint az MMA Cage Conquest, az Immersive Kickoff és a Thrust Hunter.

5scape kriptó

Ami viszont igazán kiemeli a 5thScape-et a többi projekt közül, az az, hogy egy teljes VR-ökoszisztéma kiépítésére összpontosít. A fejlett VR-headsetektől az ergonomikus játékszékekig a kirakós játék minden darabját úgy tervezik, hogy maximálisan elmerüljenek és elszálljanak a 5thScape virtuális világába. Lesz még egy piactér is, ahol a VR- és kiterjesztett valóság (AR) fejlesztők létrehozhatják saját játékaikat, és a projekt natív 5SCAPE tokenjében kapnak fizetést.

Ahogy ez az ambiciózus projekt egyre nagyobb teret nyer, a korai befektetők körében egyre többen hisznek abban, hogy felboríthatja az általunk ismert játékpiacot.

A befektetők halmozzák az 5thScape tokenjeit a korlátozott idejű előértékesítésen

A 5thScape előértékesítése hatalmas sikert arat a befektetők körében. Az előértékesítés 12 szakaszra oszlik. Az 5SCAPE ára az első fordulóban 0,00187 dollárról az utolsó fordulóra 0,0087 dollárra emelkedik. Ez az árstruktúra a korai befektetőket jutalmazza, mivel ők szerezhetik meg a legalacsonyabb belépési pontot.

A cikk írásának idején az 5SCAPE tokeneket 0,00215 dollárért kínálják, ami 15 százalékos növekedést jelent az előző fordulóhoz képest. Ahogy pedig az előértékesítés egyre nagyobb lendületet vesz, úgy szaporodik a 5thScape közössége is. 

5scape

A projekt Twitter és Telegram csatornáin az elmúlt hetekben több ezer új követővel bővült az aktivitás. Ez a növekvő közösségi elkötelezettség azt sugallja, hogy a 5thScape már a hivatalos indulás előtt is komoly támogatást élvez.

Ennek apropóján a 5thScape csapata megerősítette, hogy az 5SCAPE tokent röviddel az előértékesítés lezárása után bevezetik a főbb tőzsdéken. Ez likviditást biztosít a korai befektetőknek, és az 5SCAPE-et a kripto rajongók szélesebb közönsége is elérheti.

Az előértékesítés kemény felső határát 15 millió dollárban határozták meg, és a zökkenőmentes indulás után minden jel arra mutat, hogy a 5thScape-nek fényes jövője lesz.

Érdekel a 5thScape

A token-elosztás és a piaci kilátások miatt az 5SCAPE token a legjobb hasznossági érme lehet

Természetesen a tokeneknek kézzelfogható hasznosságra van szükségük a hosszú távú gyarapodáshoz. Most úgy tűnik, hogy az 5SCAPE rendelkezik ezzel a képességgel.

A 5thScape ökoszisztéma natív valutájaként az 5SCAPE hozzáférést biztosít a birtokosoknak prémium VR-tartalmakhoz, játékokhoz és funkciókhoz. Ez önmagában is hatalmas keresletet generálhat az 5SCAPE iránt, ahogy a platform növekszik.

Az 5SCAPE token-elosztását tekintve a projekt kiegyensúlyozott és fenntartható terjesztési modellel rendelkezik. Mivel a teljes kínálat 80 százalékát az előértékesítésre osztották el, a korai befektetőknek jelentős lehetőségük van arra, hogy kedvezményes áron vásároljanak tokeneket.

A fennmaradó tokenek megoszlanak a likviditás, a kincstár és a fejlesztés, valamint az airdropok között. Így biztosítva a stabilitás és a növekedési potenciál nyerő elegyét.

5scape

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a 5thScape egy olyan VR-piacon indul, amely teljesen fellendülőben van. Mivel csak a játékszegmens várhatóan 22,7 százalékos CAGR-rel fog növekedni 2030-ig, a 5thScape egy elképesztő potenciállal rendelkező iparágban pozícionálja éppen magát.

Az okos befektetőknek a remek token-elosztás, a beépített hasznosság és a VR-piac növekedésének kombinációja hihetetlenül izgalmassá teszi a 5thScape-et. Ahogy a projekt a nyilvános bevezetésre készül, a befektetőknek mindenképpen érdemes rajta tartani a szemüket.

Érdekel a 5thScape

Ezek is érdekelhetnek:

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

Milyen mém érméket érdemes most vásárolni? Mutatjuk

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Lemondott a Pénztárszövetség elnöke

Lemondott posztjáról Nagy Csaba, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) elnöke, utódjáról a szervezet május 14-i közgyűlésén születik majd döntés.
2024. 05. 12. 07:00
Megosztás:

Időben el kell kezdeni a felkészülést a bérszakadék megszüntetésére

A bérek átláthatóságára és a nemek közötti bérkülönbség kiküszöbölésére 2023 márciusában született az az európai uniós szabályozás, melynek a nemzeti jogrendbe történő átültetését 2026 júniusára tűzte ki a jogalkotó. 2027 júniusában pedig már a 150 főnél többet foglalkoztató vállalkozásoknak is jelentést kell közzé tenniük arról, hogy hol tartanak a nemek közötti bérszakadék megszüntetésében.
2024. 05. 12. 06:00
Megosztás:

Nem várt területeken is pezsgő lakáspiacra bukkanhatunk

Az Eurostat közelmúltban publikált lakáspiaci forgalmi kimutatása alapján a vizsgált uniós országok legpezsgőbb lakáspiacaként aposztrofálható a magyar. A statisztika módszereivel egy-egy országon belül is meghatározhatóak a piac tartósan aktív vagy csendesebb régiói.
2024. 05. 12. 05:05
Megosztás:

Új sorsjegy érkezik: Biliárd és Darts sorsjegyek

A népszerű kocsmasportok és a játékszalonok atmoszférája elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb, háromtagú sorsjegycsaládjának egyes darabjain. Az 1500 forintért elérhető testvérpár, a Biliárd és Darts sorsjegyekkel 75 millió forintot, míg a nagytestvérüknek számító, prémium árkategóriát képviselő Szalon kaparóssal akár 150 milliót is nyerhetnek a legszerencsésebbek.
2024. 05. 12. 04:00
Megosztás:

Már él az automatikus napi átutalási limit az OTP-nél, a többi banknál is ez lesz hamarosan

Sok OTP-ügyfél most, az internet- vagy mobilbanki belépésénél szembesül azzal az üzenettel, hogy május 8-tól a pénzintézet biztonsági okokból automatikus napi limitösszeget vezetett be az átutalásokra, amit azonban a számlatulajdonosok bármikor módosíthatnak. Szeptembertől minden magyarországi banknak meg kell ezt tenni, de az ügyfeleknek érdemes maguktól is beállítani átutalási limitet - derül ki a Bank360.hu összeállításából.
2024. 05. 12. 03:00
Megosztás:

Váratlan pénz és szerencse jön! Heti pénzhoroszkóp Neked!

Fedezd fel, hogy a csillagok hogyan befolyásolják a pénzügyeidet és szerencsédet ezen a héten! Egyedi és izgalmas pénzügyi horoszkópunkkal megtudhatod, melyik nap a legjobb a lottózásra, milyen szerencsés számokra érdemes figyelned, és milyen váratlan találkozások vagy üzleti lehetőségek várnak rád. Ne hagyd ki a szerencsés állataidat sem, amik még tovább fokozhatják a jólétet! Horoszkóp a jövő hétre: 2024. május 13-19-ig.
2024. 05. 12. 02:00
Megosztás:

Ezt tedd a nadrágod bal zsebébe, és sok pénzhez fogsz jutni!

Kedves olvasó, tarts velünk egy varázslatos utazásra, amelyben felfedezzük, milyen egyszerűen hívhatod magadhoz a bőséget.
2024. 05. 12. 01:00
Megosztás:

Az AI érmék megállíthatatlanok, a WienerAI a legnagyobb nyertesek között szerepel

A kriptokereskedők mostanában nem tudnak betelni az AI érmékkel. Több, a mesterséges intelligenciára összpontosító token is keményen emelkedett a héten, méghozzá olyan árfolyam mozgásokkal, amelyekre sok befektető felfigyelt már. Az indexelési protokolloktól kezdve az AI-alapú mém érmékig ezek a projektek egyértelműen elnyerik a befektetők tetszését.
2024. 05. 12. 00:01
Megosztás:

Nappal hagyományos, éjjel automata: ilyen lesz az első, személyzet nélkül is működő magyar bolt

A tervek szerint már idén nyáron elindulnak az első távfelügyelt boltok Magyarországon. A technológia révén a hagyományos üzletek átalakítást követően személyzet jelenléte nélkül is nyitva tarthatnak, akár 24/7-es üzemmódban. A többek közt már Csehországban is eredményesen működő, „vegyes” modellt a Laurel Kft. adaptálta a hazai viszonyokra. A cég a május 15-i szakmai konferenciáján mutatja be kész megoldását, melynek bevezetése több bolthálózatnál is előkészítés alatt van. A vállalatnál úgy látják, az újdonság nemcsak a vásárlók és a kereskedők számára hoz előrelépést, hanem egy fokozódó társadalmi probléma kezelésében is segíthet.
2024. 05. 11. 23:00
Megosztás:

A magyar honvédség történének legnagyobb átalakításán megy keresztül

A magyar hadseregnek fel kell arra készülnie, ami az alap rendeltetése: nem béketámogató műveletekre, nem katasztrófavédelemre, hanem konfliktusra, ami egész embert kíván - mondta Böröndi Gábor, vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke a Ludovika Fesztivál részeként megtartott Száznapos ünnepségen, szombaton Budapesten.
2024. 05. 11. 22:00
Megosztás:

7 milliárd forint többlettámogatást kapnak a távhőszolgáltatók

A kormány megtéríti a távhőszolgáltatók számára a nem lakossági vízdíjakhoz kapcsolódó, év eleji jogszabály-módosításból fakadó többletkiadásaikat. A közel száz településen működő társaságok így együttesen 7 milliárd forinttal több forráshoz jutnak - közölte az Energiaügyi Minisztérium szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 11. 21:00
Megosztás:

Megerősítette Izrael államadós-besorolásait a Moody's

Megerősítette változatlan negatív kilátással Izrael devizában és hazai valutában fennálló adósságkötelezettségeinek "A2" szintű, elsőrendű befektetői besorolásait a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő szerint továbbra is a kockázatok között szerepel a közvetlen katonai konfrontáció Izrael és Irán között.
2024. 05. 11. 20:00
Megosztás:

Könnyítsük meg életünket a konyhai kisgépekkel!

Eltérőek a szokásaink, hogy ki mennyi időt tölt a konyhában, de aki nem szeret egyáltalán sütni-főzni, csak a nélkülözhetetlen tevékenységeket végzi el minden nap, az is találhat olyan eszközöket, amelyekkel kellemessebbé teheti a reggeli kávéfőzést vagy éppen a gyümölcsturmix készítését. Még az is lehet, hogy meg fogja kedvelni a konyhai sürgés-forgást, hiszen bármelyik kisgéppel leegyszerűsödnek és felgyorsulnak a konyhai műveletek.
2024. 05. 11. 16:00
Megosztás:

A kicsiknek mindig a legjobb minőséget szeretnénk adni

Babalátogatóba készül? Vagy nem találja a megfelelő fürdőlepedőt? Esetleg fogzáshoz keres praktikus eszközt? Óvodába lenne szükség kéztörlőre? Ha mindezt megfelelő ár-érték arányban és magas minőségben keresi, akkor érdemes kicsit alaposabban is körülnézni a babáknak, illetve gyerekeknek gyártott portékák piacán.
2024. 05. 11. 15:00
Megosztás:

Kína külkereskedelmi forgalma áprilisban meghaladta az elvártakat

Áprilisban a piaci várakozások felett nőtt mind az export, mind az import Kínában, a kereskedelmi mérlegtöbblet azonban kisebb lett a vártnál a pekingi vámhivatal csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 11. 14:00
Megosztás:

Mostantól a kisvállalkozók is pár perc alatt megmérhetik a karbonlábnyomukat

Új fejezet kezdődik a kis- és egyéni vállalkozások számára: egyre többen követelhetik meg a beszállítóiktól, hogy elkötelezettséget mutassanak a fenntarthatóság terén. A társadalom részéről is egyre nagyobb az igény, hogy a vállalkozások környezetvédelmi törekvései átláthatóak legyenek. Kevés cég tudja azonban, hogy mekkora a karbonlábnyoma és hogyan tudná csökkenteni azt. Íme pár hasznos tipp a kibocsátás minimalizálására.
2024. 05. 11. 13:00
Megosztás:

Hasznos tudnivalók a 2023. évi szja-bevallásokkal kapcsolatban

A 2023. évi szja-bevallás benyújtására már csak egy szűk hónap áll a magánszemélyek rendelkezésére, ugyanis ennek határideje 2024. május 21. Fontos kiemelni, hogy az összevont adóalap után befizetett jövedelemadó 1+1%-ának felajánlására is csak az említett határidőig van lehetőség, ez viszont történhet elektronikusan vagy papír alapon, függetlenül a bevallás benyújtásának módjától.
2024. 05. 11. 12:00
Megosztás:

A 200 milliárdos többletforrás több mint 90 százalékára kötöttek már szerződéseket a Baross Gábor Hitelprogram keretében

Villámgyorsan zajlik a február közepén lezárult Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram igényléseinek elbírálása. Alig három hónap leforgása alatt a 200 milliárd forintos többletforrás 92 százalékára már meg is kötötte a hitelszerződéseket a magyar vállalkozásokkal az EXIM. A korábbinál is kedvezőbb finanszírozási feltételekkel kínált, immár kizárólag beruházási célú hiteltermékek iránt rendkívüli volt az érdeklődés, egy hónap alatt a teljes keret kimerült. Az EXIM Magyarország eddig 784 szerződést kötött a magyar vállalatokkal összesen 183,4 milliárd forint értékben.
2024. 05. 11. 11:00
Megosztás:

Ezekre a dokumentumokra lesz szükség az otthonfelújítási támogatás igényléséhez

Lezárult a társadalmi egyeztetés az otthonfelújítási pályázati kiírásával kapcsolatban. A program honlapja várhatóan május végén indul, addig is a minisztérium összegyűjtötte, hogy milyen dokumentumokra lesz mindenképpen szükség a pályázat benyújtásához. Így felkészülhetünk a támogatás igénylésére.
2024. 05. 11. 10:00
Megosztás:

A munkahelyek megtartását kell támogatni

A válságok időszakában a magyar kormány előtt két út állt: mi úgy döntöttünk, hogy nem a munkanélküliséget, hanem a munkahelyek megtartását, sőt a válságok és nehézségek ellenére, ha mód és lehetőség van rá, új munkahelyek létrehozását szeretnénk finanszírozni - jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. kapacitásbővítő beruházásának csütörtöki bejelentésén.
2024. 05. 11. 09:00
Megosztás: