A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

A legújabb Solana alapú mém érme, a DogWifCat (DWIFC) március 20-án indult el, és az izgatott vásárlás felgyorsulásával 2367 százalékkal, egészen 0,01021 dollárig emelkedett. Eltekintve attól, hogy a bitcoin éppen új történelmi csúcsokat dönt, a kriptotér legnagyobb dobása jelenleg a Solana pusztító erejű érméje.

A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

A mém érmék együttesen a Solana blokklánc masszív alapjait és értékét is megerősítik. Először ott volt a BONK, majd a Dogwifhat, és nemrég a SMOG, a BOME és a SLERF is csatlakozott. A térbe most lép be a DogWifCat, amely máris hatalmas növekedést mutat, nagyjából egy nappal az indulás után már dübörgött.

A Wif-hat mintájára sikeres érmék sora lép a piacra

A kriptovaluta bizniszben most már biztosan mindenki ismeri a Wif-hat riffet és annak változatait. Ezek az érmék egymás után jelennek meg, ám a DogWifCat egy kicsit másképp csinálja a dolgokat, mint a falka többi tagja. Elhagyja a kalapot, és helyette az arra rímelő macskát választja. Határozottan jól cseng a név, ami sokat számít a vírusos mém érmék világában.

A DWIFC token a semmiből 10,07 millió dolláros piaci kapitalizációra és 7 millió dolláros kereskedési volumenre ugrott az alig pár nappal ezelőtti indulása óta.

A bálnáknak az is tetszeni fog, hogy a likviditás jelenleg 4,31 millió dolláron áll. Ez azt jelenti, hogy bőséges tartalék áll rendelkezésre a nagy tranzakciók megkönnyítésére. A DogWifCat teljes token-készlete 1 milliárd darab.

A DWIFC token címe: wifhHP4nsNmhXJx9Rrq9NFiYShUTFAreM5LKHso5qXK.

A leendő vásárlók örömmel értesülhetnek arról, hogy szimpatikus, szőrös barátunk, a DogWifCat a Dextools adatai szerint pillanatok alatt 1390 token-tulajdonost gyűjtött össze.

A bálnák elfordulnak a BONK, a MYRO, a BOME és a SLERF érméktől, hogy megvegyék a DWIFC-t?

A DWIFC tokent a Jupiter vagy a Raydium decentralizált tőzsdéken lehet megvenni, méghozzá a SOLusing Solana vagy egy másik Solana-alapú token cseréjével. A piac jelenlegi körülményei jó alkalmat teremtenek arra, hogy a befektetők nyereséget realizáljanak néhány más, magasan jegyzett Solana token cseréjével. Ilyen például a BONK, a MYRO, a BOME és a SLERF. Ezekből a profitot átforgatva a DWIFC-be, szép jutalmat szerezhetnek.

A DogWifCat weboldalán azt írják, hogy a token lényege egyszerű. „Végy sok érmét, adj hozzá egy macskás mémet, és máris egy jó befektetést kapsz.” Vagyis úgy gondolják, hogy sok pénzt lehet keresni ezzel a kutya-macska keveredéssel.

Persze nehéz megmondani, hogy melyik mém érme lesz az a befutó, amely a legmagasabb ROI-t hozza. De a bennfentesek szerint az okos bálnák ebbe a lehetőségbe fektetik a pénzüket. Nagyon valószínű tehát, hogy érdemes beszállni a játékba. Az egyik ilyen bálna már be is szállt egy 102 000 dolláros vásárlással. Amint azt a DogWifCat Telegram-csatornáról származó, alábbi kép is bizonyítja:

dogwifcat

Nincs semmi különösebb a DWIFC-ben, mint hogy egy kutyához hozzácsatolnak egy macskát. Az ellentétek egyszerű egysége viszont olyan érmét alkot, amely könnyen lehet a következő legforróbb érme a piacon.

Érdekel a DWIFC

DogWifCat (DWIFC) lehet a következő BOME, vagy akár következő SLERF!

Minden esély megvan arra, hogy ez az okosan elnevezett érme úgy ragadja meg a befektetőket, ahogyan a BOME tette. Vagy talán még lenyűgözőbben, ahogyan például a SLERF, amely az utóbbi időben már közel 400 millió dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet.

Nem lehet tudni, hogy az árfolyam hová juthat a kereskedés első napján, mivel a mém érmék továbbra is elbűvölik a piacot. A SLERF mém érme elképesztő árfolyamon teljesít, amelyet furcsa módon az is segített, hogy a fejlesztők az előértékesítési tokeneket egy égetési címre küldték. Ez volt a legutóbbi jele a mém érme őrületnek, amíg nem jött a DogWifCat. 

A SLERF mém érme kereskedési volumene a hét elején elérte a rekordot jelentő 2,7 milliárd dollárt, ami meghaladta a teljes Ethereum ökoszisztéma forgalmát. 

A Solana-t tavaly "Sam coin", vagyis Sam érméjeként emlegették, ami azért volt így, mert az FTX tőzsde alapítójához, Sam Bankman-Friedhez köthető cégek befektetéseit vonzotta. A dolgok azonban egy kicsit másképp alakultak. Olyannyira megfordult a hangulat, hogy a bajba jutott eszközöket vásárló cégek arra panaszkodnak, hogy az FTX hitelezői megpróbálnak visszalépni a korábbi megállapodásoktól. Azért, hogy eladják az FTX számláikat és a benne lévő tokeneket, amilyen például a Solana.

SLERF

A SLERF árfolyama a fejlesztők körüli bizonytalanság hátterében talán egy kicsit lejjebb zuhan majd az indulási árnál. Az árfolyam az elmúlt 24 órában 12 százalékot esett, ugyanakkor a március 18-i indulás óta 3517 százalékot emelkedett.

A piaci résztvevőknek persze megbocsátható, ha aggódnak amiatt, amiért fennáll annak a lehetősége, hogy a névtelen SLERF token fejlesztői további katasztrofális kódolási hibákat követnek el. 

Lehet, hogy a SLERF érme árfolyama csak szusszanásnyi szünetet tart, de sokaknak túl nagynak bizonyul a kockázat, hogy több pénzt fektessen ebbe a mém érmébe. Miközben olyan lehetőségek várnak türelmesen a befektetők érdeklődésére, mint a DWIFC. Így ez a tökéletes alkalom a DWIFC érmének, hogy elfoglalja a helyét a rivaldafényben. És ennek az érmének nem kell kalap, hogy újabb 2000 százalékot és még többet adjon a tulajdonosoknak a már regisztrált nyereség mellé.

Egy másik Solana újonc mém érme, a BOME nem sokkal a debütálása után csúcsokat döntött, majd később az árfolyam lejjebb esett. A DogWifCat ezzel gyökeresen ellentétes utat jár be, mivel az árfolyama tovább emelkedik, és nincs jele a lassulásnak.

Lehet, hogy "csak egy kutya és egy macska" kettőséről van szó, de ez lehet az egyik legjobb üzlet, amit ma a kriptóban találni lehet. A bikapiac még csak most kezdődik, és a mém érmék az élmezőnyben vannak. A mém érmék, különösen a Solana változatai, nagyon is jelen vannak, és jó eséllyel maradnak is. A DogWifCat úgy érzi, hogy kellően ugat és nyávog ahhoz, hogy a kereskedők visszatérjenek egy újabb körre. 

Azok, akik a rövid távú, gyors haszonra törekszenek, érdemes lehet átgondolniuk ezt a stratégiát. Minden hasznos és friss információ elérhető a projekt közösségi média oldalain, ajánlott követni az X (Twitter) és a Telegram csatornát.

Érdekel a DWIFC

Ez is érdekelhet:

Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

Ezek most a legjobb mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás: