A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

A legújabb Solana alapú mém érme, a DogWifCat (DWIFC) március 20-án indult el, és az izgatott vásárlás felgyorsulásával 2367 százalékkal, egészen 0,01021 dollárig emelkedett. Eltekintve attól, hogy a bitcoin éppen új történelmi csúcsokat dönt, a kriptotér legnagyobb dobása jelenleg a Solana pusztító erejű érméje.

A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

A mém érmék együttesen a Solana blokklánc masszív alapjait és értékét is megerősítik. Először ott volt a BONK, majd a Dogwifhat, és nemrég a SMOG, a BOME és a SLERF is csatlakozott. A térbe most lép be a DogWifCat, amely máris hatalmas növekedést mutat, nagyjából egy nappal az indulás után már dübörgött.

A Wif-hat mintájára sikeres érmék sora lép a piacra

A kriptovaluta bizniszben most már biztosan mindenki ismeri a Wif-hat riffet és annak változatait. Ezek az érmék egymás után jelennek meg, ám a DogWifCat egy kicsit másképp csinálja a dolgokat, mint a falka többi tagja. Elhagyja a kalapot, és helyette az arra rímelő macskát választja. Határozottan jól cseng a név, ami sokat számít a vírusos mém érmék világában.

A DWIFC token a semmiből 10,07 millió dolláros piaci kapitalizációra és 7 millió dolláros kereskedési volumenre ugrott az alig pár nappal ezelőtti indulása óta.

A bálnáknak az is tetszeni fog, hogy a likviditás jelenleg 4,31 millió dolláron áll. Ez azt jelenti, hogy bőséges tartalék áll rendelkezésre a nagy tranzakciók megkönnyítésére. A DogWifCat teljes token-készlete 1 milliárd darab.

A DWIFC token címe: wifhHP4nsNmhXJx9Rrq9NFiYShUTFAreM5LKHso5qXK.

A leendő vásárlók örömmel értesülhetnek arról, hogy szimpatikus, szőrös barátunk, a DogWifCat a Dextools adatai szerint pillanatok alatt 1390 token-tulajdonost gyűjtött össze.

A bálnák elfordulnak a BONK, a MYRO, a BOME és a SLERF érméktől, hogy megvegyék a DWIFC-t?

A DWIFC tokent a Jupiter vagy a Raydium decentralizált tőzsdéken lehet megvenni, méghozzá a SOLusing Solana vagy egy másik Solana-alapú token cseréjével. A piac jelenlegi körülményei jó alkalmat teremtenek arra, hogy a befektetők nyereséget realizáljanak néhány más, magasan jegyzett Solana token cseréjével. Ilyen például a BONK, a MYRO, a BOME és a SLERF. Ezekből a profitot átforgatva a DWIFC-be, szép jutalmat szerezhetnek.

A DogWifCat weboldalán azt írják, hogy a token lényege egyszerű. „Végy sok érmét, adj hozzá egy macskás mémet, és máris egy jó befektetést kapsz.” Vagyis úgy gondolják, hogy sok pénzt lehet keresni ezzel a kutya-macska keveredéssel.

Persze nehéz megmondani, hogy melyik mém érme lesz az a befutó, amely a legmagasabb ROI-t hozza. De a bennfentesek szerint az okos bálnák ebbe a lehetőségbe fektetik a pénzüket. Nagyon valószínű tehát, hogy érdemes beszállni a játékba. Az egyik ilyen bálna már be is szállt egy 102 000 dolláros vásárlással. Amint azt a DogWifCat Telegram-csatornáról származó, alábbi kép is bizonyítja:

dogwifcat

Nincs semmi különösebb a DWIFC-ben, mint hogy egy kutyához hozzácsatolnak egy macskát. Az ellentétek egyszerű egysége viszont olyan érmét alkot, amely könnyen lehet a következő legforróbb érme a piacon.

Érdekel a DWIFC

DogWifCat (DWIFC) lehet a következő BOME, vagy akár következő SLERF!

Minden esély megvan arra, hogy ez az okosan elnevezett érme úgy ragadja meg a befektetőket, ahogyan a BOME tette. Vagy talán még lenyűgözőbben, ahogyan például a SLERF, amely az utóbbi időben már közel 400 millió dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet.

Nem lehet tudni, hogy az árfolyam hová juthat a kereskedés első napján, mivel a mém érmék továbbra is elbűvölik a piacot. A SLERF mém érme elképesztő árfolyamon teljesít, amelyet furcsa módon az is segített, hogy a fejlesztők az előértékesítési tokeneket egy égetési címre küldték. Ez volt a legutóbbi jele a mém érme őrületnek, amíg nem jött a DogWifCat. 

A SLERF mém érme kereskedési volumene a hét elején elérte a rekordot jelentő 2,7 milliárd dollárt, ami meghaladta a teljes Ethereum ökoszisztéma forgalmát. 

A Solana-t tavaly "Sam coin", vagyis Sam érméjeként emlegették, ami azért volt így, mert az FTX tőzsde alapítójához, Sam Bankman-Friedhez köthető cégek befektetéseit vonzotta. A dolgok azonban egy kicsit másképp alakultak. Olyannyira megfordult a hangulat, hogy a bajba jutott eszközöket vásárló cégek arra panaszkodnak, hogy az FTX hitelezői megpróbálnak visszalépni a korábbi megállapodásoktól. Azért, hogy eladják az FTX számláikat és a benne lévő tokeneket, amilyen például a Solana.

SLERF

A SLERF árfolyama a fejlesztők körüli bizonytalanság hátterében talán egy kicsit lejjebb zuhan majd az indulási árnál. Az árfolyam az elmúlt 24 órában 12 százalékot esett, ugyanakkor a március 18-i indulás óta 3517 százalékot emelkedett.

A piaci résztvevőknek persze megbocsátható, ha aggódnak amiatt, amiért fennáll annak a lehetősége, hogy a névtelen SLERF token fejlesztői további katasztrofális kódolási hibákat követnek el. 

Lehet, hogy a SLERF érme árfolyama csak szusszanásnyi szünetet tart, de sokaknak túl nagynak bizonyul a kockázat, hogy több pénzt fektessen ebbe a mém érmébe. Miközben olyan lehetőségek várnak türelmesen a befektetők érdeklődésére, mint a DWIFC. Így ez a tökéletes alkalom a DWIFC érmének, hogy elfoglalja a helyét a rivaldafényben. És ennek az érmének nem kell kalap, hogy újabb 2000 százalékot és még többet adjon a tulajdonosoknak a már regisztrált nyereség mellé.

Egy másik Solana újonc mém érme, a BOME nem sokkal a debütálása után csúcsokat döntött, majd később az árfolyam lejjebb esett. A DogWifCat ezzel gyökeresen ellentétes utat jár be, mivel az árfolyama tovább emelkedik, és nincs jele a lassulásnak.

Lehet, hogy "csak egy kutya és egy macska" kettőséről van szó, de ez lehet az egyik legjobb üzlet, amit ma a kriptóban találni lehet. A bikapiac még csak most kezdődik, és a mém érmék az élmezőnyben vannak. A mém érmék, különösen a Solana változatai, nagyon is jelen vannak, és jó eséllyel maradnak is. A DogWifCat úgy érzi, hogy kellően ugat és nyávog ahhoz, hogy a kereskedők visszatérjenek egy újabb körre. 

Azok, akik a rövid távú, gyors haszonra törekszenek, érdemes lehet átgondolniuk ezt a stratégiát. Minden hasznos és friss információ elérhető a projekt közösségi média oldalain, ajánlott követni az X (Twitter) és a Telegram csatornát.

Érdekel a DWIFC

Ez is érdekelhet:

Egy VR projekt izgatja most a befektetők fentáziáját, már 1,5 millió dollárt gyűjtött

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

Ezek most a legjobb mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: