Mutatunk egy innovatív kriptoprojektet, amely a VR és az AR szektorra veti ki a hálóját

A kriptovaluta piac tele van ígéretes megoldásokkal, amelyek szélesebb körű elismerésre várnak. Ezek közül az egyik legjelentősebb rés az AR és a VR játékok piaca. Ez a terület lassan kézzelfogható valósággá válik, és ebben a fejlődésben a kriptopénzek jelentős szerepet játszanak.

Mutatunk egy innovatív kriptoprojektet, amely a VR és az AR szektorra veti ki a hálóját

A 5th Scape (5SCAPE) egy Ethereum-alapú projekt, amely élen jár az innovatív koncepciók bevezetésében. Ezek potenciálisan az immerzív (vagyis a játékba bevonó) élmények új korszakát indíthatják el. Az alábbi cikkben alaposan megvizsgáljuk ezt a projektet. Felvázoljuk a jellemzőit, és adunk néhány információt az 5SCAPE érme előértékesítéséről is.

Az 5th Scape egy új korszakot hoz a VR és az AR életébe

A 5th Scape az AR és a VR köré összpontosul, és célja a "világ első, a legokosabb elméket összekötő AR és VR ökoszisztémájának" létrehozása. A csapat átfogó tervvel rendelkezik a projekt fejlesztésére, amely kiterjed a VR-játékokra, hardverekre és animációkra.

A meglévő headsetekkel és hardverekkel való kompatibilitás elérése kulcsfontosságú ahhoz, hogy a 5th Scape jelentős előrelépést érjen el a felhasználók szélesebb körében. Ennek érdekében a csapat számos olyan VR-játék kifejlesztése mellett kötelezte el magát, amelyek népszerű headsetekkel működnek. Ilyen például az Oculus Rift és a Meta Quest 3. Előzetes tervek vannak egy saját VR-headset és AR-játékszék létrehozására is, amint a projekt megszilárdítja pozícióját az iparágban.

Ami a konkrét VR-játékfejlesztést illeti, a csapat bejelentette a folyamatban lévő címeket. Ezek a Cage Conquest, az Epic Cricket Arena, az Immersive Kickoff, az Archery Master és a Thrust Hunter. A küzdősportokra összpontosító Cage Conquest különösen figyelemre méltó, mivel ez lesz az első kiadás, amelynek előzetes megjelenése 2024 második negyedévére várható.

Úgy tűnik, hogy az átmenet az előértékesítési fázisba megtestesíti egy sikeres kezdeményezés jellemzőit. A projektről további információkat a hivatalos weboldalon találsz, amely sokféle egyéb részlettel várja a felhasználókat.

Megnézem a 5th Scape oldalát

Az 5SCAPE előértékesítése kihagyhatatlan lehetőségnek tűnik

5scape kriptó

Az 5SCAPE projekt tokenje az egész ökoszisztéma központi eleme, amely a különböző interakciók elsődleges valutájaként működik. Univerzális pénzként használható az összes 5thScape játékban, hardvertermékben és a fejlesztői piacon. Ezt a tokent az 5thScape játékokhoz való hozzáféréshez és a játékon belüli tranzakciókhoz használják. Az egyéb fizetési módokhoz képest a 5SCAPE token tulajdonosai exkluzív kedvezményeket kapnak.

A tranzakciós funkció mellett az 5SCAPE tulajdonosai a tokenjeiket feltölthetik, hogy a projektben való aktív részvételükkel jutalmakat szerezzenek. Továbbá a 5thScape csapata azt tervezi, hogy a tokenek tulajdonosainak lehetővé teszi a beleszólást a projekt fejlesztésébe. Méghozzá azáltal, hogy szavazhatnak a piactéri projektekre szánt pénzeszközök elosztásáról. Ezzel segítik elő a projekt kitalálói, hogy bevonják a közösséget a fontos döntésekbe.

Az előértékesítésen a tokenek 80 százalékát adják el

5scape

Ami a projekt token-elosztását illeti, az 5SCAPE tokenből összesen 5,21 milliárd áll rendelkezésre. A 5thScape előértékesítése a teljes 5SCAPE token-készlet 80 százalékát kínálja eladásra. Ezzel az a csapat célja, hogy akár 15 millió dollárt is összegyűjtsön. Összesen eddig közel 750 ezer dollárt sikerült a befektetőktől besöpörni.

Az előértékesítés 12 szakaszból áll, a jelenlegi ár 0,00187 dollár. A 12. szakaszban a legutolsó ár 0,0087 dollár lesz, a tőzsdei jegyzési ár pedig 0,01 dollár. 

A tokenek fennmaradó 20 százalékát más, kulcsfontosságú költségre fordítják, 10 százalékát pedig a tőzsdei likviditásra szánják. Az előértékesítésen a vásárlások egy lock és vesting ütemtervet követnek. Ez azt jelenti, hogy a megszerzett tokenek 40 százalékát az 5SCAPE tokengenerálási eseményen oldják majd fel, míg a fennmaradó tokenek 8 hétig zárolva maradnak. Az előértékesítési tokenek lekötési jutalmai 8 hónapos időszak után kerülnek a tulajdonosokhoz.

Ez a projekt képes lesz jelentősen befolyásolni az AR és a VR világát. Ahogy a projekt körül kialakult pezsgés egyre nagyobb, könnyen megtörténhet, hogy a 5th Scape egy áttörő erejű tokennel büszkélkedhet 2024-ben.

Megnézem a 5th Scape oldalát

Következtetés

A kriptopénzek piacán időről időre felbukkan egy-egy kivételesen figyelemre méltó kezdeményezés. A 5th Scape (5SCAPE) kétségtelenül ezek közé tartozik, és készen áll arra, hogy nagy hatással legyen a gyorsan növekvő VR és AR területre. Az ütemtervében aprólékosan meghatározott célok sokaságával rukkolt elő. 

A kezdeményezésnek megvan a képessége arra, hogy figyelemre méltó eredményt érjen el a területen. Érdemes elmerülni az 5SCAPE előértékesítésében, és a projekt közösségi csatornáit is ajánljuk követésre, legyen az például az X csatorna vagy a Telegram csoport.

Ezek is érdekelhetnek:

Ralliznak a mém érmék, érdemes melléjük csapódni

A milliárdosok 100-szoros emelkedést várnak a Scotty the AI érmétől

A 16 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás: