Az API3 szárnyal, míg az Ethereum árfolyama csökkenésben, a Meme Moguls csábító elővásárlási ajánlata vonzó a befektetők számára

Ahogy a blokklánc hírek jönnek-mennek a Bitcoin ETF-e környezetéből az egész piac elég vegyes képet mutat, az árfolyamok hektikusan alakulnak. Az API3 értéke szárnyal, több mint 200%-kal nőtt 2023 októbere óta, míg az Ethereum árfolyama hasonló pályán haladt egészen körülbelül két héttel ezelőttig. Azóta körülbelül 15%-kal csökkent a legutóbbi 2601 dolláros csúcsáról lefordulva.

Az API3 szárnyal, míg az Ethereum árfolyama csökkenésben, a Meme Moguls csábító elővásárlási ajánlata vonzó a befektetők számára

Mindeközben egy friss projekt, a Meme Moguls előértékesítése zajlik és a tokenek minden fázisban gyorsan fogynak. Jelenleg a Meme Moguls előértékesítésének 5. fázisában az elkötelezett korai befektetők kellő izgalmat generálnak, hiszen szeretnének megszerezni egy olyan tokent, amelynek az indulást követően az értéke várhatóan szárnyalni fog, egyesek akár a 100x-et is elképzelhetőnek tartják.

API3 - Decentralizált API-k

Az API3 kielégíti az intelligens szerződésekben a megbízható, időszerű valós adatok iránti kritikus igényt. A 2020 decemberében elindított API3 célja, hogy forradalmasítsa az API-k decentralizált verzióinak felépítését, kezelését és bevételszerzési módját.

Az elmúlt három hónapban az API3 értéke jelentősen nőtt, 0,98 dollárról 2,98 dollárra ugrott. Ez azt tükrözi, hogy a piac elismeri az API3 azon képességét, hogy hatékonyabb, decentralizált adatforrást biztosítson az intelligens szerződésekhez.

Ethereum – Staking és ETF – Nyomás!

Az Ethereum a fejlődés élvonalában van, és egy igazán nyüzsgő ökoszisztéma. Az Ethereum kulcsfontosságú jellemzője, hogy a közelmúltban áttért a Proof-of-take konszenzusos mechanizmusra. Ez a változás javította az Ethereum hálózat energiahatékonyságát, miközben bevezette a stakelést.

E lenyűgöző előrelépések és a jövőbeni növekedési potenciál ellenére az Ethereum árteljesítménye a közelmúltban némileg csalódást okozott. Mindeközben a BlackRock célja, hogy helyet biztosítson az Ethereum ETF-nek a portfoliójában.

Meme Moguls - Nagyot alkotni a mém kultúrával

A Meme Moguls egyedi koncepciót hoz létre, mint az első piactér és tőzsde, amelyet a mém kultúra támogat. Azoknak szól, akik felismerik a meme-ek értékét csupán az internetes humoron túl is, ezáltal a Meme Moguls pénzügyi sikert kínál.

A Meme Moguls egyik fő hajtóereje a sokszínű ökoszisztémája. A Moguls Casino-ban a játékosok mém alapú eszközökkel és $MGLS tokenekkel játszhatnak. Azonban a Moguls Exchange Trading Platform egy különálló teret biztosít a kereskedésre.

A versenyszellemet tovább ösztönzi a Meme Moguls Fantasy Trader, míg a Mogul Land egy metaversum környezetet biztosít közösségépítésre és token bányászatra.

A Meme Moguls token elővásárlása minden rekordot megdönt, és minden fázis hamar elfogy. A 0,0019 dolláros indítási áron az előértékesítése nagy figyelmet vonzott, és a jelenlegi 0,0036 dolláros árfolyamon már 89%-os nyereséget értek el a korai befektetők.

Összefoglalás

Az API3-nak nincs komoly versenytársa, és egy decentralizált API platform lehet a győztes. Ami az Ethereumot illeti, a nagy nyereség az a jövőbeli ETF döntésektől függ, amely az Ethereum árát a Holdra küldheti. A Holdról beszélve az elemzők arra számítanak, hogy a Meme Moguls értéke felrobbanhat majd az indulása után, sokan azt jósolják, hogy ez lesz a következő token, amely eléri a 100x-es értéket.

Látogass el a Meme Moguls oldalára!

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az unió újabb ingyenes InterRail-bérleteket biztosít a fiataloknak

Újabb pályázati kör nyílik meg kedden az Európai Unió ingyenes InterRail-bérleteket biztosító, úgynevezett DiscoverEU-programja keretében, idén közel 800 magyar fiatal nyerhet ingyenes európai vonatbérletet - közölte Ujhelyi István szociáldemokrata európai parlamenti (EP-) képviselő, a program mentora hétfőn.
2024. 04. 15. 22:00
Megosztás:

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak, nem ritka 3 hónapra 10 százalék hozam

A tavalyi év is kiválóan sikerült, az idei első negyedévben pedig még jobban rákapcsoltak a nyugdíjpénztárak. A magas kockázatot vállaló portfóliók már három hónap után kétszámjegyű pluszban állnak - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 04. 15. 21:30
Megosztás:

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás: