Az Ethereum DEX-ek növekvő forgalma egy új Ethereum token jelentős árnövekedésére utal

A piacon zajló átfogó korrekció közepette az Ethereum (ETH) alapú decentralizált tőzsdék jelentős növekedést regisztráltak a tranzakciós volumenben. Ez a fejlemény spekulációkat váltott ki, miszerint az Ethereum-alapú tokenek hatalmas árnövekedésre készülhetnek. Emiatt a piaci szereplők az Ethereum ökoszisztémájában keresnek magas potenciállal rendelkező digitális eszközöket, amelyekbe érdemes befektetni a várható áremelkedés előtt.

Az Ethereum DEX-ek növekvő forgalma egy új Ethereum token jelentős árnövekedésére utal

Nézzük meg, melyik Ethereum-alapú altcoin a legalkalmasabb befektetésre.

Az Ethereum DEX-ek tranzakciós volumene növekszik

Az on-chain információkat szolgáltató DeFi Llama közzétette, hogy az Ethereum alapú decentralizált tőzsdék tranzakciós volumene emelkedőben van, annak ellenére, hogy a kriptopiac bearish kilátásokkal rendelkezik. A cég szerint az Ethereum DEX-ek tranzakciós volumene 18%-kal növekedést mutat, elérve a 9,88 milliárd dollárt, míg más blokkláncok volumene visszaesett. Azok a láncok, amelyek volumencsökkenést regisztráltak, többek között a Solana, a Base, a Binance Smart Chain, az Arbitrum és a Polygon voltak.

A Solana DEX volumene 8%-kal esett vissza, ezt követte a Base 4%-os csökkenéssel, majd a Binance Smart Chain 14%-kal, az Arbitrum 14%-kal, és a Polygon 10%-kal. A legrosszabb teljesítményt a Tron mutatta, amely 52%-os zuhanást regisztrált, így a volumene 642 millió dollárra csökkent. A Tron DEX volumenének zuhanása a SunPump nevű blokkláncon futó mémcoin-teremtő platform csökkenő használatával hozható összefüggésbe.

A piaci adatok szerint a SunPump platformon létrehozott legtöbb top mémcoin jelentős mértékben veszített értékéből a közelmúltbeli árfolyamesés közepette. Például a Sundog, a Tron Bull és a Muncat mind jelentősen elmaradtak korábbi történelmi csúcsaiktól. Eközben az olyan Ethereum DEX-ek, mint az Uniswap, a Curve Finance és a Balancer növekedési trendbe léptek.

Különösen figyelemre méltó, hogy az Uniswap volumene 14,2%-kal nőtt, elérve az 5,7 milliárd dollárt, miután a cég megegyezett az Amerikai Árutőzsdei Kereskedelmi Bizottsággal (CFTC) a margin termékeikkel kapcsolatos ügyükben, amelyben 175 000 dolláros bírságot szabtak ki rájuk, és felszólították őket ezen termékek amerikai forgalmazásának beszüntetésére. A Curve Finance 68%-os növekedést ért el tranzakciós volumenében, így az 1,48 milliárd dollárra emelkedett. A Balancer, a Hashflow és a Pender decentralizált tőzsdéi volumene szintén 68%, 196% és 85%-os növekedést mutatott.

Az IntelMarkets növekedést regisztrál a bevételi volumenben

Intel markets kriptovaluta befektetés

Az IntelMarkets, egy új Ethereum alapú projekt szintén növekedést regisztrált a bevételi volumenben, mivel egyre több befektető csatlakozik az INTL előértékesítéséhez. Az előértékesítés lehetőséget biztosít a befektetők számára, hogy belépjenek az IntelMarkets ökoszisztémájába, és élvezzék a kínált szolgáltatásokat. Az IntelMarkets az innovatív megközelítésével újradefiniálja a határidős kereskedést, olyan magas kereskedési tőkeáttételi lehetőségeket kínálva, amelyekkel a kereskedők maximalizálhatják nyereségüket.

Az Ethereumra és a Solanára építve az IntelMarkets a kettős láncú kiterjesztését használja, hogy a felhasználók példátlan rugalmasságot és skálázhatóságot élvezhessenek a kriptovaluta kereskedés során. A kereskedők kiválaszthatják a számukra megfelelő blokkláncot, és kihasználhatják annak képességeit a kereskedési stratégiáik és eredményeik javítása érdekében. Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kihasználják a DeFi alkalmazásokat, likviditási poolokat és az okosszerződés megoldásokat, míg a Solana sebességet, költséghatékonyságot és skálázhatóságot biztosít az IntelMarkets felhasználói számára.

Az IntelMarkets célja, hogy innovatív megoldásokat kínáljon, amelyek minden határidős kereskedő kereskedési élményét új szintre emelik. Az egyik ilyen módja a tőkeáttételi opciók biztosítása, amelyek akár 1000-szeresek is lehetnek, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy még a legkisebb árváltozásokból is maximális hozamot érjenek el. A platformon számos kereskedhető eszköz áll rendelkezésre, így a befektetők tetszőleges párokat kereskedhetnek a választott tőkeáttétellel.

Az INTL, az IntelMarkets ökoszisztéma tokenje jelenleg nyilvános előértékesítésének első szakaszában van, és 0,009 dollárért vásárolható meg tokenenként. Eddig az INTL 240 117 dolláros bevételt generált, és több mint 30,2 millió token került értékesítésre. Az előértékesítés csúcspontján a korai befektetők masszív 1 100%-os ROI-t érhetnek el az INTL-ből, amikor az árfolyam eléri a 0,11 dollárt, kezdve egy 102%-os hozammal a következő kilenc nap során.

Tekintettel arra, hogy az INTL piaci kapitalizációja még alacsony, a legjobb időpont a token vásárlására most van, mielőtt bekerül a top 20 digitális eszköz közé, amelyek milliárdokat ragadnak meg a piaci részesedésből.

További információ az Intel Markets-ről:

Előértékesítés: https://intelmarketspresale.com/

Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial

Twitter: https://x.com/intel_markets

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Száz gyorshajtót fogtak a rendőrök a XIII. kerületben

Közlekedésrendészeti akciót tartottak múlt szombat éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XIII. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a Lehel úton, a Béke úton, a Váci úton és az Árpád hídon: a Váci úton 28, a Lehel úton 72, összesen száz gyorshajtást rögzítettek.
2024. 09. 17. 16:00
Megosztás:

Hiába fülelnek le mind több csalót, negyedével nőtt az ellopott pénz értéke

Meghaladta az 50 ezer forintot az átlagos bankkártyás kár, a számlák elleni támadásban pedig 1-1 lakossági számláról 1,85 millió forint kerül a csalók kezébe. A visszaélésekben érintett összegek a bankkártyák esetében 50, a számlacsalásoknál 80 százaléka az ügyfelek kára lesz. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint némi örömre az ad okot, hogy gyors ütemben emelkedik a meghiúsított csalási kísérletek száma.
2024. 09. 17. 15:30
Megosztás:

Roller és babakocsi: ami nem hiányozhat  a járgányok és a gyerekjátékok közül

Akár az első, akár már a sokadik közlekedési eszközt vásároljuk a gyerekünknek, mindig figyeljünk arra, hogy az biztonságos legyen, és hosszú távon kiszolgálja az igényeket! Ha pedig még környezetbarát és trendi is az adott járgány, pillanatok alatt bele is szeretünk. 
2024. 09. 17. 15:00
Megosztás:

Árvízkezelés: közös válságtérképet használ Csehországban a lakosság és a katasztrófavédelem

Csehországban ezekben a napokban nagyon hasonló az árvízhelyzet, mint hazánkban: van, ahol már intenzíven védekezni kell, máshol még csak készülnek a közelgő árhullámra. A helyzetre reagálva a Munipolis, a cseh önkormányzatok és lakosság közötti kommunikáció vezető, Magyarországon is jelen lévő platformja bevezetett egy új, katasztrófatérkép nevű funkciót. Ezt a lakosok és az önkormányzatok mellett a válságkezelő csapatok és a különböző vonuló szolgálatok (mentők, tűzoltók, rendőrség, katasztrófavédelem, önkéntesek, de akár a hadsereg) is folyamatosan látják és nyomon tudják követni. Az alkalmazást Magyarországon is több, az árvíz által veszélyeztetett település használja, így hazánkban is gyorsíthatja a lakosság és az önkormányzatok közötti információcserét a következő napokban.
2024. 09. 17. 14:30
Megosztás:

Átalakuló vállalatok – Régi gépek értékesítése, új lehetőségek kihasználása

Amikor a következő generáció veszi át egy vállalat irányítását, az gyakran friss szelet és új ötleteket hoz magával. De az innováció változást is jelent: A régi gépeknek, amelyek lekötik a tőkét, vagy már nem működnek hatékonyan, teret kell adniuk a korszerűsítésnek.
2024. 09. 17. 14:00
Megosztás:

Míg az eladó ingatlanok piacán mérsékelt a lelkesedés, a bérleti piac virágzik

Megtorpanás nélkül emelkedtek az elmúlt hónapokban a kiadó ingatlanok bérleti díjai, hiszen a kereslet folyamatosan erős, ugyanakkor a kínálat már nem annyira.
2024. 09. 17. 13:30
Megosztás:

Csökkenhetnek a klímatelepítési költségek az őszi szezonban

Az őszi szezon ideális időszak a klímaberendezések vásárlására és telepítésére, hiszen ilyenkor a csökkenő kereslet miatt a cégek kedvezőbb árakat kínálnak.
2024. 09. 17. 13:00
Megosztás:

Minibölcsőde épült Ladánybenén

Minibölcsőde épült a Bács-Kiskun vármegyei Ladánybenén, ahol eddig nem volt a három év alatti gyermekek ellátását biztosító intézmény – közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 09. 17. 12:30
Megosztás:

Már lehet nevezni a KSH országos statisztikai versenyére

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az idén is meghirdeti a középiskolások számára a STAT WARS, a felsőoktatásban tanulók részére pedig a STAT WARS UNI országos statisztikai csapatversenyt, mindkettőre október 15-én éjfélig lehet jelentkezni - közölte a KSH az MTI-vel.
2024. 09. 17. 12:00
Megosztás:

Új egészségháló a ChinaCham tagvállalatainak

A ChinaCham együttműködési megállapodást kötött a BOKMED Kft-vel azzal a céllal, hogy hozzájáruljanak a Magyarországon működő kínai érdekeltségű vállalatok, intézmények, kiemelten a ChinaCham tagvállalatai részére orvosi-gyógyítói, kiemelten foglalkozás egészségügyi, egészségszűrési és -megőrzési, az érvényes jogszabályi kötelezettségek alapján megvalósuló tevékenységek megszervezésére, ellátására.
2024. 09. 17. 11:30
Megosztás:

Estek a fejlett gazdaságok kötvényhozamai, nem változott a forint értéke

Tegnap tovább araszoltak lefelé a kötvényhozamok a fejlett piacokon és folytatódott a dollár gyengülése is a Fed eheti kamatmeghatározó ülése előtt, amikor legalább 25 bázispontos lépéssel megindulhat az amerikai kamatcsökkentési ciklus.
2024. 09. 17. 11:00
Megosztás:

Annyi katona megy a gátakra, amennyi csak kell

Az árhullám okozta megnövekedett feladatok ellátását napról napra nagyobb létszámban segítik a katonák, mostanra mintegy 1400-an van a gátakon, de annyi katona megy a gátakra a következő órákban és napokon is, amennyi csak kell – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
2024. 09. 17. 10:30
Megosztás:

Vegyes hangulatban telt a kereskedés az amerikai tőzsdéken, emelkedtek az olajárak

A tengerentúli piacok vegyesen nyitották a hetet a múlt heti szárnyalás után.
2024. 09. 17. 10:00
Megosztás:

Szijjártó Péter szerint a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni

Stratégiai egyetértés van Magyarország és a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) között abban, hogy az olajellátás nem politikai ügy, és a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán kedden, miután Bécsben találkozott Haitam al-Gejsszel, az OPEC főtitkárával.
2024. 09. 17. 09:30
Megosztás:

Csökkenéssel nyitották a hetet a nyugat-európai tőzsdék

A páneurópai Stoxx600 index 0,2%-os csökkenéssel zárt hétfőn, megszakítva háromnapos növekedési sorozatát. Az európai technológiai index 1,2%-ot esett, ami a legnagyobb százalékos csökkenést jelentette a főbb Stoxx szektorok közül.
2024. 09. 17. 09:00
Megosztás:

Az első lépés a Bet Match-nél: Regisztráció és hozzáférés a személyes fiókjához

A Bet Match egy online platform, amely innovatív szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a szerencsejáték-üzletágban. A platform fejlesztői fennállása során a felhasználóbarát felületre és a különféle nyerőgépekre helyezték a hangsúlyt.
2024. 09. 17. 08:49
Megosztás:

Vigyázzon! Hitelt vesznek fel csalók az Ön nevében és a pénzt ellopják!

Havi hárommilliárd forintot lopnak el a bankügyfelektől a csalók.
2024. 09. 17. 08:30
Megosztás:

A Dogecoin és a Shiba Inu árfolyama emelkedik, miközben a TradFi óriás DTX Exchange vezeti a rohamot

A mémcoinok ismét reflektorfénybe kerültek bika teljesítményükkel, miközben a kriptopiac szárnyal, követve a BTC ármozgásait. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) vezeti a mémcoinokat jelentős nyereségekkel, amelyeket a grafikonokon is láthatunk, és amelyeket top szintű elemzők bikás előrejelzései támogatnak.
2024. 09. 17. 08:00
Megosztás:

A Ripple-SEC ügy "lezárult" – A bullish hangulat megnövelte a keresletet a NEAR Protocol (NEAR) és egy új AI-DeFi token iránt

A kriptoközösség megkönnyebbülten sóhajtott fel, miután a Ripple-SEC ügy lezárult. Annak ellenére, hogy az augusztus 7-i végleges ítélet több mint négy évvel az ügy kezdete után született meg, voltak félelmek, hogy a szabályozó hatóság fellebbezni fog. Stuart Alderoty, a Ripple vezető jogi tisztviselőjének szavai szerint azonban az „ügy lezárult.”
2024. 09. 17. 07:00
Megosztás:

Az új tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyarul tanuló diákok száma

A 2024-2025-ös tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyar nyelven tanuló diákok száma - közölte a Krónikaonline.ro hírportállal Kallós Zoltán, a román oktatási minisztérium kisebbségi oktatásért felelős államtitkára, hozzátéve, hogy később sem számítanak csökkenésre.
2024. 09. 17. 06:30
Megosztás: