Ezekről a kriptókról még biztos nem hallottál

A kriptopiacon sorra jelennek meg új érmék, amelyek mindig felkeltik a befektetők érdeklődését. Ezek közül jónéhány kiemelkedik a többi közül, amelyek hasznosságuk vagy épp lenyűgöző népszerűségük miatt kerülnek a figyelem középpontjába.

Ezekről a kriptókról még biztos nem hallottál

Az alábbiakban három olyan érmét mutatunk be, amelyek jó eséllyel lehetnek sztár érmék ebben az évben.

Smog token (SMOG) – A vadonatúj mém érme látványos airdrop előtt áll

Az új Smog token (SMOG) most nagy hullámokat vet a piacon, miután a Jupiteren listázták. A Solana-alapú mém érme ára pár nappal a bevezetést követően több mint 3000 százalékkal emelkedett. Az izgalmak azonban folytatódnak az érme körül, mert hamarosan elkezdődik az airdrop, amely a Solana eddigi legnagyobb airdropja lesz. Az jól látszik, hogy a befektetők támogatják a Smogot, amely a következő Solana-alapú mém érme szenzáció szeretne lenni, és a BONK vagy a WIF nyomdokaiba akar lépni.

A Smog token február 7-én indult el a Jupiter tőzsdén, és az első néhány órában azonnal több mint 1400 százalékkal, később 3000 százalékkal ugrott meg az ára. A kereskedők a projektbe özönlöttek, mielőtt az airdrop elindult volna.

Minden idők legnagyobb Solana airdropja egy újszerű segédprogramot használ, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a token egyszerű tartásával airdrop pontokat gyűjtsenek.

A Smog ökoszisztémában a felhasználók napi és heti küldetésekben vehetnek részt, hogy pontokat halmozzanak fel. A küldetésekhez meghatározott feladatokat kell teljesíteni, például követni kell a Smogot az X-en, vagy csatlakozni kell a Discord közösséghez. A legtöbb airdrop pontot összegyűjtő tagok egy ranglistán is megjelennek, ami a versenyzés izgalmát viszi be a közösségbe.

A projekt marketingkampányának hatására a Telegram-csatornán az aktív tagok száma kevesebb mint 24 óra alatt 5500 fő fölé emelkedett. További 8400 követőt is fel tudnak mutatni az X-en. A csapat hitelességét mutatja az is, hogy a SMOG máris berobbant a DexTools műszerfalán a top trending párok listájára.

Aki SMOG-ot szeretne vásárolni, annak a Jupiteren keresztül van lehetősége a SOL érme segítségével, vagy a SMOG oldalán Ethereummal, amelyre ráadásul 10% kedvezmény is jár. 

Az Ethereummal vásárolt érméket lekötheted további hozamért.

Irány a SMOG oldala

Sponge V2 token (SPONGEV2) – Lekötésre alkalmas, új mém érme

A SPONGE V2 szintén egy új token, amely az eredeti SPONGE mém érme helyébe lép. A SPONGE ára a 100-szorosára emelkedett, amikor először 2023 májusában elindult, és ma is kitartó közösséggel rendelkezik. A token 2023. május 9-én érte el az eddigi legmagasabb értékét, a 0,001061 dollárt. A SPONGE ára 2023 novemberében az egekbe szökött, miután a csapat bejelentette, hogy létrehoznak egy V2-es tokent is. Az érme ekkor elérte a 0,00063 dolláros csúcsot, majd 0,0045 dollár körül állt meg a kereskedésben.

sponge

A robbanásszerű növekedés idején a SPONGE tíz központosított kriptotőzsdén is szerepelt, köztük a MEXC, az LBank és a Bitget felületén. A projekt több mint 13 000 token-tulajdonost és több mint 30 ezer követőt tudhat magáénak, beleértve az X-et és a Telegramot is.

A Sponge V1 mém érmét (SPONGE) február elején kivezették a forgalomból, a helyébe pedig a Sponge V2 token (SPONGEV2) lépett, amely nemrég indult el a Polygon-on. Most már csak V2-es érméket lehet vásárolni, és lekötni. Akinek még van az eredeti SPONGE tokenből, az hamarosan egy új szerződésben kötheti le azt. 

A V1-es érme az Ethereum láncon futott, a V2 viszont a Polygon láncra állt át, amely megkönnyíti az új játék ökoszisztémájának bevezetését. Ezen túl a Polygon hálózata és a Layer-2-re való átváltás támogatja a projekt azon tervét is, hogy egy decentralizált, szórakoztató play-to-earn játékot vezessen be.

SPONGEV2 tokent ETH vagy USDT ellenében a Sponge hivatalos weboldalán keresztül lehet beszerezni. A tranzakcióhoz egy Metamask társa is szükséges.

SPONGE V2 vásárlás itt

Meme Kombat (MK) – Mém érme jutalmakkal és lekötési funkcióval

A Meme Kombat (MK) egy nagy hasznosságú mém érme, amely játékon belüli jutalmakat ad a felhasználóknak. A játék egy mesterséges intelligencia által tervezett, virtuális csatatéren (csata arénában) zajlik. 

A Meme Kombat projekt jelenleg az előértékesítési szakaszban tart. Érdemes megismerni a projektet és fontolóra venni a vásárlást, hiszen az MK érme egyedülálló kereseti lehetőségeket kínál a play-to-earn metódus segítségével. 

meme

A csata aréna a harci ökoszisztéma központját adja, amely többféle mém érme NFT avatárral üzemel. A játékosok kiválaszthatják az általuk kedvelt avatárokat, és részt vehetnek a csatákban, hogy jutalmakat szerezzenek. A Meme Kombat ütemterve szerint az aréna az előértékesítés után élesedik a rendszerben.

Az első időszakban a játékosok 11 avatár közül választhatnak majd, köztük megtaláljuk a Pepe és a Sponge érméket. A játékosok feltehetik a tokenjeiket és fogadásokat köthetnek a különböző játékmódokon belül. Például kihívhatják egy barátjukat egy csatára, vagy fogadhatnak egy mérkőzés kimenetelére. A harci aréna elindulása után a játékosok jutalmakat szerezhetnek, ha az ellenfelek legyőzésével feljebb jutnak az online ranglistán.

Ezek az egyedi felhasználási esetek és a jutalmazási rendszer segíthet abban, hogy a Meme Kombat az egyik legjobb új kripto lehessen 2024-ben.

A Meme Kombat ezeken túl passzív jövedelemszerzési lehetőségeket kínál a lekötési mechanizmusán keresztül. Míg a mém érméket általában alacsony hasznossággal és magas volatilitással társítják, a Meme Kombat esetében a hűséges befektetők valódi közösséget alkotnak, amely tovább építkezik. A rendszeres hozamot kereső befektetőknek tehát szintén alkalmas lehet ez az érme.

Irány a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

Eufórikus hangulatban a Bitcoin

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás: