Ezek a kriptók lehetnek 2024 nyertesei: Meme Kombat, Sponge V2, Scotty the AI

A befektetők folyamatosan azt találgatják, hogy a legújabb érmék hogyan viselkednek majd 2024-ben. Jó hírünk van azoknak, akik a mém érméket kitüntetett figyelemmel kezelik, ugyanis ez a három érme jó eséllyel kerülhet be a lejobbak közé.

Ezek a kriptók lehetnek 2024 nyertesei: Meme Kombat, Sponge V2, Scotty the AI

Az alábbi cikkben összefoglaltuk a Meme Kombat, a Sponge V2 és a Scotty the AI projektek legfontosabb jellemzőit, amelyek segíthetnek a befektetőknek a legjobb döntést meghozni ezekkel az érmékkel kapcsolatban.

Meme Kombat 

A Meme Kombat egy web3-alapú P2E játék, amelyben fogadásokat lehet kötni csatákra, egy igazán látványos játékkörnyezetben. Bár a Meme Kombat a Play-to-Earn mechanizmusra összpontosít, egyben az egyik legjobb mém érme címre is joggal pályázik.

A platformon a felhasználók többféle módon fogadhatnak, a játékosok egymás ellen és a számítógép ellen is megtehetik a tétjeiket. Az első menetben a Meme Kombat 11 népszerű mém karaktert sorakoztat fel, ezekre lehet fogadni, hogy ki nyeri meg a játékot. A 2. menetben nem sokkal később új karakterekkel és játékokkal bővül a kínálat, de ezeken túl további fejlesztések is várhatók. 

A platformot az MK token hajtja, a fogadások, a tétek és a platformmal kapcsolatos egyéb tevékenységek ennek segítségével történnek. Így amennyiben a platform használatára igény mutatkozik, az MK token is keresett lesz.

meme

A Meme Kombat másik vonzereje a jövedelmező lekötési mechanizmus, amely 118 százalékos APY-t ígér. Jelenleg a Meme Kombat lekötési jutalmai jelentősen meghaladják a piaci átlagot. Az Ethereum például mindössze 4 százalékos APY-t kínál. Emiatt a projekt forgalomban lévő kínálatának nagy része a tétgyűjtési szerződésekben lesz lekötve, ami erősíti a keresletet.

A sikeres előértékesítési indulással és a tokenek jelentős hányadának a közösség számára fenntartott része miatt a Meme Kombat előértékesítési készlete gyorsan elfogyhat. A hype miatt arra lehet számítani, hogy sok potenciális befektető lemarad az előértékesítésről, és kénytelen lesz a tőzsdéken vásárolni MK tokent. Ez pedig felfelé nyomja majd az érme árát.

Mint említettük, egy másik fontos szempont, hogy a projekt kínálatának nagy része tétes szerződésekben lesz lekötve. A 118 százalékos lekötési APY mellett érthető, hogy sok befektető igyekszik majd tartani a tokeneket. Ezzel azonban csökken az elérhető érmék száma, ezért a növekvő kereslet miatt az ár emelkedik. 2024 végére akár 0,287 dollárra is felkúszik az árfolyam.

Meme Kombat vásárlás itt

Sponge V2

A Sponge V1-et a projekt fejlesztői kivezették a piacról, és a Sponge V2 indult el helyette a Polygon-on. A Sponge token 2024. február 5-étől már nem szerepel a tőzsdék listáján. Azóta már csak V2-es érméket tudunk vásárolni és lekötni. Azok, akik V1-et birtokolnak, hamarosan egy új szerződésben köthetik le a tokenjeiket. A Sponge V1-ről Sponge V2-re, azaz az Ethereum láncról a Polygonra történő átállás megkönnyíti az új ökoszisztéma bevezetését.

Az áttérésnek egyébként az célja, hogy a kriptó köré szerveződött közösségnek egy sokkal biztonságosabb és hatékonyabb blokklánc-környezetet biztosíthassanak. A terv eredetileg is ez volt, de a fejlesztők felgyorsították a folyamatot azután, hogy a Sponge okosszerződését rosszindulatú támadás érte.

A Polygon hálózatra való áttérésnek több előnyét is megtapasztalhatjuk. Egyrészt ezután a Sponge V2 képes az olcsóbb és gyorsabb tranzakciókra, valamint az ERC-20 okosszerződéseknek köszönhetően kisebb az esélye a hackelésnek.

Az új befektetők a Sponge V2 tokeneket ETH, USDT, vagy MATIC segítségével tudják megvenni a projekt honlapján keresztül. Mivel a V1 tokenek központi tőzsdéken való kereskedése már megszűnt, a tulajdonosok a felhívásnak megfelelően kivonták SPONGE tokenjeiket, illetve le is köthették azokat. Akik ezt nem tették meg, továbbra is V2-re cserélhetik az érméket 1:1 arányban. Így azonban nem részesülhetnek a lekötésből származó hozamból.

Irány a Sponge V2 oldala

Scotty the AI

A Scotty the AI (SCOTTY) egy új kriptovaluta projekt, amely mesterséges intelligenciát használ a blokklánc biztonságának megőrzéséért. Mivel a közelmúltban a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása és a mesterséges intelligencia iránti érdeklődés fellendítette a piacot, sokan keresik a Scotty the AI tokent és természetesen az árfolyam jóslásokat. 

A Scotty the AI egy innovatív platform, amely a mesterséges intelligenciát hozza össze a blokklánc technológiával. Ezt a technológiát kifejezetten a hatékonyabb biztonságért hozták létre, mellyel a csalásokat könnyen fel lehet ismerni. A tranzakciók titkosságának érdekében olyan kifinomult AI-algoritmusok dolgoznak a rendszerben, amelyek képesek a bonyolult mintaelemzésre és hatékonyan csökkentik a fenyegetéseket.

A SCOTTY tokenek még az előértékesítési szakaszban érhetők el, méghozzá a Scotty the AI hivatalos weboldalán keresztül. Ez a korai fázis lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá a tokenekhez. A SCOTTY token ára az előértékesítés mostani szakaszában 0,005 dollár. Később minden egyes előértékesítési szakaszban az érme ára emelkedik. További árnövekedés akkor várható, amikor a tokeneket majd tőzsdéken listázzák.

Az érmével kapcsolatos várakozásokat erősíti, hogy az utóbbi időben az AI-alapú projektek kifejezetten komoly érdeklődésnek örülhetnek. Ráadásul a szélesebb kriptopiac is a fellendülés jeleit mutatja, ezért érthető, hogy a befektetők a Scotty the AI-hoz hasonló, szép jövő előtt álló érméket vesznek fel a portfóliójukba.

A Scotty the AI előértékesítése után a platform további működését a fejlesztők szakaszokra bontják. Az 1. fázis a biztonságra, a közösségi elkötelezettségre és az innovatív marketingre összpontosít. A 2. fázisban pedig a biztonság lesz a Scotty the AI prioritása. Először egy token-auditon esik majd át a projekt, amely még az intelligens szerződések protokolljait is érinti. Ez az eljárás fontos a bizalom és a hitelesség kiépítéséhez. Az ellenőrzést követően kezdődik a token-generálás, amely biztosítja a SCOTTY tokenek pontos elosztását. 

Figyelembe véve a projekt erőfeszítéseit és az fellendülő piaci környezetet, a SCOTTY token 2024 végére elérheti a 0,01 dollár körüli árat.

Irány a Scotty AI oldala

Ez is érdekelhet:

Profi kereskedő vagy? ETH helyett ezt a kriptót vedd!

Tényleg százszoros megtérülést hozhat ez a kriptó?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: