Ezek a kriptók lehetnek 2024 nyertesei: Meme Kombat, Sponge V2, Scotty the AI

A befektetők folyamatosan azt találgatják, hogy a legújabb érmék hogyan viselkednek majd 2024-ben. Jó hírünk van azoknak, akik a mém érméket kitüntetett figyelemmel kezelik, ugyanis ez a három érme jó eséllyel kerülhet be a lejobbak közé.

Ezek a kriptók lehetnek 2024 nyertesei: Meme Kombat, Sponge V2, Scotty the AI

Az alábbi cikkben összefoglaltuk a Meme Kombat, a Sponge V2 és a Scotty the AI projektek legfontosabb jellemzőit, amelyek segíthetnek a befektetőknek a legjobb döntést meghozni ezekkel az érmékkel kapcsolatban.

Meme Kombat 

A Meme Kombat egy web3-alapú P2E játék, amelyben fogadásokat lehet kötni csatákra, egy igazán látványos játékkörnyezetben. Bár a Meme Kombat a Play-to-Earn mechanizmusra összpontosít, egyben az egyik legjobb mém érme címre is joggal pályázik.

A platformon a felhasználók többféle módon fogadhatnak, a játékosok egymás ellen és a számítógép ellen is megtehetik a tétjeiket. Az első menetben a Meme Kombat 11 népszerű mém karaktert sorakoztat fel, ezekre lehet fogadni, hogy ki nyeri meg a játékot. A 2. menetben nem sokkal később új karakterekkel és játékokkal bővül a kínálat, de ezeken túl további fejlesztések is várhatók. 

A platformot az MK token hajtja, a fogadások, a tétek és a platformmal kapcsolatos egyéb tevékenységek ennek segítségével történnek. Így amennyiben a platform használatára igény mutatkozik, az MK token is keresett lesz.

meme

A Meme Kombat másik vonzereje a jövedelmező lekötési mechanizmus, amely 118 százalékos APY-t ígér. Jelenleg a Meme Kombat lekötési jutalmai jelentősen meghaladják a piaci átlagot. Az Ethereum például mindössze 4 százalékos APY-t kínál. Emiatt a projekt forgalomban lévő kínálatának nagy része a tétgyűjtési szerződésekben lesz lekötve, ami erősíti a keresletet.

A sikeres előértékesítési indulással és a tokenek jelentős hányadának a közösség számára fenntartott része miatt a Meme Kombat előértékesítési készlete gyorsan elfogyhat. A hype miatt arra lehet számítani, hogy sok potenciális befektető lemarad az előértékesítésről, és kénytelen lesz a tőzsdéken vásárolni MK tokent. Ez pedig felfelé nyomja majd az érme árát.

Mint említettük, egy másik fontos szempont, hogy a projekt kínálatának nagy része tétes szerződésekben lesz lekötve. A 118 százalékos lekötési APY mellett érthető, hogy sok befektető igyekszik majd tartani a tokeneket. Ezzel azonban csökken az elérhető érmék száma, ezért a növekvő kereslet miatt az ár emelkedik. 2024 végére akár 0,287 dollárra is felkúszik az árfolyam.

Meme Kombat vásárlás itt

Sponge V2

A Sponge V1-et a projekt fejlesztői kivezették a piacról, és a Sponge V2 indult el helyette a Polygon-on. A Sponge token 2024. február 5-étől már nem szerepel a tőzsdék listáján. Azóta már csak V2-es érméket tudunk vásárolni és lekötni. Azok, akik V1-et birtokolnak, hamarosan egy új szerződésben köthetik le a tokenjeiket. A Sponge V1-ről Sponge V2-re, azaz az Ethereum láncról a Polygonra történő átállás megkönnyíti az új ökoszisztéma bevezetését.

Az áttérésnek egyébként az célja, hogy a kriptó köré szerveződött közösségnek egy sokkal biztonságosabb és hatékonyabb blokklánc-környezetet biztosíthassanak. A terv eredetileg is ez volt, de a fejlesztők felgyorsították a folyamatot azután, hogy a Sponge okosszerződését rosszindulatú támadás érte.

A Polygon hálózatra való áttérésnek több előnyét is megtapasztalhatjuk. Egyrészt ezután a Sponge V2 képes az olcsóbb és gyorsabb tranzakciókra, valamint az ERC-20 okosszerződéseknek köszönhetően kisebb az esélye a hackelésnek.

Az új befektetők a Sponge V2 tokeneket ETH, USDT, vagy MATIC segítségével tudják megvenni a projekt honlapján keresztül. Mivel a V1 tokenek központi tőzsdéken való kereskedése már megszűnt, a tulajdonosok a felhívásnak megfelelően kivonták SPONGE tokenjeiket, illetve le is köthették azokat. Akik ezt nem tették meg, továbbra is V2-re cserélhetik az érméket 1:1 arányban. Így azonban nem részesülhetnek a lekötésből származó hozamból.

Irány a Sponge V2 oldala

Scotty the AI

A Scotty the AI (SCOTTY) egy új kriptovaluta projekt, amely mesterséges intelligenciát használ a blokklánc biztonságának megőrzéséért. Mivel a közelmúltban a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása és a mesterséges intelligencia iránti érdeklődés fellendítette a piacot, sokan keresik a Scotty the AI tokent és természetesen az árfolyam jóslásokat. 

A Scotty the AI egy innovatív platform, amely a mesterséges intelligenciát hozza össze a blokklánc technológiával. Ezt a technológiát kifejezetten a hatékonyabb biztonságért hozták létre, mellyel a csalásokat könnyen fel lehet ismerni. A tranzakciók titkosságának érdekében olyan kifinomult AI-algoritmusok dolgoznak a rendszerben, amelyek képesek a bonyolult mintaelemzésre és hatékonyan csökkentik a fenyegetéseket.

A SCOTTY tokenek még az előértékesítési szakaszban érhetők el, méghozzá a Scotty the AI hivatalos weboldalán keresztül. Ez a korai fázis lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá a tokenekhez. A SCOTTY token ára az előértékesítés mostani szakaszában 0,005 dollár. Később minden egyes előértékesítési szakaszban az érme ára emelkedik. További árnövekedés akkor várható, amikor a tokeneket majd tőzsdéken listázzák.

Az érmével kapcsolatos várakozásokat erősíti, hogy az utóbbi időben az AI-alapú projektek kifejezetten komoly érdeklődésnek örülhetnek. Ráadásul a szélesebb kriptopiac is a fellendülés jeleit mutatja, ezért érthető, hogy a befektetők a Scotty the AI-hoz hasonló, szép jövő előtt álló érméket vesznek fel a portfóliójukba.

A Scotty the AI előértékesítése után a platform további működését a fejlesztők szakaszokra bontják. Az 1. fázis a biztonságra, a közösségi elkötelezettségre és az innovatív marketingre összpontosít. A 2. fázisban pedig a biztonság lesz a Scotty the AI prioritása. Először egy token-auditon esik majd át a projekt, amely még az intelligens szerződések protokolljait is érinti. Ez az eljárás fontos a bizalom és a hitelesség kiépítéséhez. Az ellenőrzést követően kezdődik a token-generálás, amely biztosítja a SCOTTY tokenek pontos elosztását. 

Figyelembe véve a projekt erőfeszítéseit és az fellendülő piaci környezetet, a SCOTTY token 2024 végére elérheti a 0,01 dollár körüli árat.

Irány a Scotty AI oldala

Ez is érdekelhet:

Profi kereskedő vagy? ETH helyett ezt a kriptót vedd!

Tényleg százszoros megtérülést hozhat ez a kriptó?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Újabb légijárat lesz nyártól hazánk és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 23:00
Megosztás:

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás: