Az XRP megismételheti a 2017-es 1.600%-os raliját, míg a Bitcoin, az Ethereum és a Dogecoin visszapattan

Az XRP kriptovaluta ismét figyelem középpontjába került az ár jelentős emelkedésére vonatkozó jóslatokkal. Ez a potenciális ugrás egybeesik a kriptopiac szélesebb körű helyreállásával, mivel a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Dogecoin (DOGE) is a fellendülés jeleit mutatja.

Az XRP megismételheti a 2017-es 1.600%-os raliját, míg a Bitcoin, az Ethereum és a Dogecoin visszapattan

Eközben az elemzők jelentős emelkedést jósolnak az ETFSwap (ETFS) számára is, amely egy új DeFi token, amely lehetővé teszi a tokenizált ETF-ek kereskedelmét.

XRP válaszúton: Az elemző szerint lehetséges fellendülés

A neves kriptoelemző, Dark Defender szerint az XRP kritikus fordulóponton van. Jelen írás idején a Ripple (XRP) ára 0,4294 dollár, miután visszapattant a nemrég kialakított 0,3917 dolláros támaszszintről. Meglepő módon az ár emelkedése egybeesett a szélesebb piac helyreállásával, amely során a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Dogecoin (DOGE) is visszapattant a közelmúltbeli mélypontokról.

Az XRP árfolyamának különös jelentősége van, mivel ez a "Control Pont" (POC) az XRP esetében, amely a 2014 óta mért történelmi kereskedési volumen csúcsát jelenti. A POC gyakran pszichológiai támaszszintként működik, vonzza a vásárlókat és potenciálisan árfolyam visszapattanásokat válthat ki. Dark Defender hangsúlyozza az XRP árának jelentőségét, amely 0,4294 dollár felett van. Az elemző szerint egy tartós esés ezen szint alá a piaci hangulat változását jelezheti, és további visszaeséshez vezethet. Az elemző azonban óvatosságra int, hogy ez a jóslat az XRP 0,3917 dolláros támaszszint megtartásától függ.

Ennek megsértése érvénytelenítené a történelmi összehasonlítást. Összességében Dark Defender elemzése szerint az XRP árának lehetséges emelkedése a jelenlegi ármozgás hasonlóságán alapul a 2014 és 2017 közötti történelmi mintával, amikor az XRP lenyűgöző 1600%-os emelkedést produkált, messze felülmúlva a Bitcoin (BTC) közel 100%-os nyereségét ugyanebben az időszakban.

ETFS kripto token ICO

ETFSwap (ETFS): Az ICO token az XRP 2017-es 1600%-os ralija fölé készül emelkedni

A vezető elemzők jelentős emelkedést jósolnak az ETFSwap (ETFS) token közelgő bevezetéséhez. Egyes előrejelzések akár 4000%-os növekedést is jeleznek, meghaladva az XRP várható raliját az elkövetkező hetekben. Ez a vetítés jelentős izgalmat (FOMO) keltett a kiskereskedelmi befektetők, tapasztalt befektetők és nagy intézmények körében, ami erős részvételhez vezetett a folyamatban lévő kezdeti érmekínálatukban (ICO).

Az ETFSwap (ETFS) egy forradalmi DeFi kereskedési platform, amely az ETFS natív tokent kínálja számos hasznos funkcióval. A kereskedők és befektetők ezt a tokent értékraktárként és kulcsként használják más jövedelmező kripto- és tokenizált ETF befektetések eléréséhez. A platform különböző nyereséges és keresett tokenizált ETF befektetési lehetőségeket kínál, amelyeket az okos befektetők teljes mértékben kihasználnak a magas nyereség érdekében.

Ezek a lehetőségek magukban foglalják a tőkeáttételes, árupiaci, kötvény- és fix kamatozású ETF-eket, amelyek akár 40 000%-os nyereséget is eredményezhetnek 50x-es tőkeáttétellel az örökös kereskedési lehetőségekből. Az ETFSwap (ETFS) újradefiniálja az ETF és kripto kereskedési élményt az intelligens AI kereskedési eszközök bevezetésével, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak a felhasználói preferenciák és befektetési igények szerint. Az okos befektetők és kereskedők, akik kihasználják a DeFi kereskedési platformot, élvezhetik a 24/7 piac lefedettséget minden kriptovalutára és tokenizált ETF-re.

Szabadon nyithatnak és zárhatnak több kereskedési pozíciót, és testre szabhatják kereskedési stratégiáikat a nyereség biztosítása és a rendkívül ingadozó ETF piac kockázatai elleni védelem érdekében. Az ETFSwap (ETFS) kiemelkedik a központosított ETF kereskedési platformok és versenytársak közül felhasználóbarát felületével és biztonságos, privát befektetési ökoszisztémájával.

Azoknak a befektetőknek készült, akik értékelik a személyes magánéletet és anonimitást a kereskedési tevékenységekben. Az okos befektetőknek és kereskedőknek nem kell KYC-t benyújtaniuk vagy szigorú regisztrációs folyamatokon átesniük, hogy hozzáférjenek a kereskedési és befektetési lehetőségekhez a DeFi platformon. Csak néhány kattintással a felhasználók életet megváltoztató előnyökhöz és nyereségekhez juthatnak az ETFSwap (ETFS) révén, messze meghaladva azt, amit az XRP valaha is kínálhat.

Összegzés

Az ETFSwap (ETFS) érdekes lehetőséget kínál a befektetők számára, akik a tokenizált ETF-ek potenciálját keresik. A folyamatban lévő előértékesítés lehetőséget nyújt a tokenek megvásárlására megfizethető, 0,03181 dolláros áron a várható árnövekedés előtt. Használja ki azt, amit sokan 2024 legjobb befektetésének neveznek. Biztosítsa helyét az ETF kereskedés jövőjében az ETFSwap (ETFS) segítségével, és lovagolja meg a hullámot.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasd meg az ETFSwap előértékesítést

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás: