Bitcoin dupla csúcs mintázat megerősítve? Az Ethereum (ETH) és a Polygon (MATIC) esik, miközben a Rollblock előértékesítése lendületet vesz

Nemrégiben pletykák terjedtek a Bitcoinról, szakértők szerint a dupla csúcs mintázat mutatkozik az árfolyammozgásában. Eközben az Ethereum és a Polygon enyhe árfolyameséseket tapasztal, ami általános medvepiaci trendet jelez. Ezzel párhuzamosan az új Rollblock kriptovaluta kiemelkedően teljesít az előértékesítésben, és egyre nagyobb figyelmet kelt.

Bitcoin dupla csúcs mintázat megerősítve? Az Ethereum (ETH) és a Polygon (MATIC) esik, miközben a Rollblock előértékesítése lendületet vesz

Több mint 40%-os nyereséget hozva a befektetőknek, a Rollblock (RBLK) nem mutatja a lassulás jeleit.

A Rollblock (RBLK) meghaladja az elvárásokat az előértékesítési sikerével, és a $1M mérföldkőhöz közeledik

A Rollblock (RBLK) kiemelkedő tokennek bizonyult az előértékesítési piacon, gyorsan haladva a harmadik előértékesítési fázisba. Ez nemcsak a projekt iránti növekvő érdeklődést mutatja, hanem azt is sugallja, hogy a projekt nagy potenciállal rendelkezik, és széles körű figyelmet kelt a kriptopiacon. Különösen figyelemre méltó, hogy a Rollblock egy új piaci rést alakított ki GambleFi protokollként, amely önmagában is ígéretes választássá teszi a legjobb kriptoérmék között.

A Rollblock azonban ennél többet kínál. A GambleFi szektor forradalmasítására törekszik, a Rollblock DeFi megoldásokat vezet be, hogy megszüntesse a hagyományos online szerencsejáték szektorhoz kapcsolódó fő kihívásokat. A blockchain technológia alkalmazásával a Rollblock lenyűgöző tulajdonságokat biztosít felhasználóinak, beleértve az eszközök biztonságát, a méretezhetőséget, az átláthatóságot és a gyors tranzakciókat.

Eközben a Rollblock platform egyedi bevétel-megosztási modellt is alkalmaz, amely optimalizálja a RBLK tartók befektetéseinek megtérülését. Ennek érdekében a Rollblock a platform heti bevételének akár 30%-át is elkülöníti a natív RBLK token visszavásárlására a nyílt piacról. Ezt követően egy tokenégetési funkció aktiválódik, amely a megvásárolt tokenek 50%-át megsemmisíti, míg a másik 50%-ot a staking jutalmakra tartják fenn. Ez folyamatosan csökkenti a token össz- és forgalomban lévő mennyiségét, miközben az egyik legjobb passzív jövedelemszerzési lehetőséget kínálja a piacon.

Jelenleg tokenenként $0.014 áron kereskednek az előértékesítés jelenlegi szakaszában, a natív RBLK ára 40%-os növekedést mutat az eredeti $0.010 kínálati árhoz képest, jelentős megtérülést hozva a korai vásárlóknak. Még jobb, hogy előrejelzések szerint az előértékesítés végére jelentős árfolyamemelkedés várható. Továbbá, tekintettel arra, hogy a globális online szerencsejáték piaccal kapcsolatos, amely várhatóan 2028-ra meghaladja a $744 milliárdot, a Rollblockot nagyrészt az egyik legjobb választásnak tartják a top kriptovaluták között.

Bitcoin (BTC) dupla csúcs mintázat, mi következik a Bitcoin számára?

A Bitcoin (BTC) nemrégiben potenciális dupla csúcs mintázatot mutatott, amely egy medvés jelző, ami azt sugallja, hogy az árfolyam küzdhet a korábbi csúcsok meghaladásával. Ez a minta akkor jön létre, amikor egy kriptovaluta kétszer is eléri a csúcsot, majd kétszer csökken, két csúcsot hozva létre.

Bár a Bitcoin árfolyama instabil lehet, a kriptovaluta óriás az utóbbi időben pozitív pályát mutatott. A token több mint 14%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban, az utóbbi 7 napban pedig 1%-os emelkedést. Jelenleg a $69k és $70k közötti sávban mozog, és az elemzők szerint a Bitcoin az egyik legfigyelmesebben követett kriptovaluta.

Az Ethereum ára $3,700 körül mozog, mikor éri el a $4,000-t?

Miután több mint 109%-ot kereskedett és elérte az eddigi legmagasabb szintjét, az Ethereum (ETH) megnyerte a befektetők és a kriptovaluta rajongók szívét. Bár az eddigi legmagasabb szint elérése óta csökken, a natív ETH token pozitív jeleket mutatott, az elmúlt 30 napban 27%-kal növekedett. Ez jelzi a token növekvő elfogadását és a befektetői érdeklődést.

Jelenleg a $3,700 körüli sávban mozog, és kérdések merültek fel az Ethereum árának jövőbeli kilátásaival kapcsolatban. Az elmúlt teljesítményére, az elfogadottságára és a közelmúltbeli növekedésére támaszkodva az elemzők meglehetősen pozitívak, sokan a token $4k szint elérését vetítik előre. Ez az egyik legfigyelmesebben követett kriptovaluta ebben az évben.

bitcoin ethereum polygon és rollblock kriptodeviza árfolyam elemzés

A Polygon token visszatérésre készül a piaci ingadozások közepette

A Polygon (MATIC) több mint 100%-os növekedést mutatott az elmúlt évben. Azóta a natív MATIC token meglehetősen gyengén teljesített a piacon, ami egy medvés futamot jelez. Különösen figyelemre méltó, hogy a MATIC ára az elmúlt hónapban körülbelül 4%-kal csökkent, majd az elmúlt hét napban további 7%-kal esett.

Azonban nagyon nemrégiben a Polygon jeleket mutatott a visszatérésről egy figyelemre méltó kereskedési volumen növekedése után. Ez jelzi a kriptovaluta növekvő elfogadását és a befektetői érdeklődést a token iránt. Miközben ezek a mutatók tovább növekednek, az elemzők előrevetítik, hogy a Polygon visszanyeri az erejét és újra fellendül.

A legjobb kriptovalutákhoz képest, mint a BTC, ETH és MATIC, milyen magasra juthat a Rollblock (RBLK)?

A Rollblock kivételes potenciált mutatott már csak a harmadik előértékesítési szakaszában is, gyorsan közelítve az $1M dolláros finanszírozási mérföldkőhöz. Miközben folytatja jelenlegi pályáját, az elemzők előrevetítik, hogy a Rollblock az hónap végéig több mint $1M összeget fog összegyűjteni. Ahogy a Rollblock továbbra is lendületet vesz, a token elfogadottsága növekedni fog, így hatalmas magasságokba emelve értékét.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Jól teljesít a japán ipar

Japánban az elemzők által vártnál nagyobb mértékben nőtt az ipari termelés májusban, miközben negyedik hónapja nem változott a munkanélküliség.
2024. 06. 30. 09:00
Megosztás:

Csökkent az autógyártás az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban 69 ezer 652 autót gyártottak májusban, 11,9 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál - derült ki a brit autógyártók és autókereskedők szövetségének (SMMT) honlapjára felkerült statisztikából.
2024. 06. 30. 08:00
Megosztás:

A kompakt design üzleti szempontból is előnyös lehet

Az üzleti világban tevékenykedők hajlamosak kizárólag a nyereségre, a célközönségre és saját termékeik, szolgáltatásaik minőségére koncentrálni. Természetesen ezek a legfontosabb adalékanyagok a sikerhez, de egy márka egységes, impozáns arculata is sokat javíthat a megítélésen. 
2024. 06. 30. 07:30
Megosztás:

Az EU kilép a nemzetközi Energia Charta Szerződésből

Az Európai Unió csütörtökön bejelentette, hogy kilép a nemzetközi Energia Charta Szerződésből, mivel az már nem egyeztethető össze az EU éghajlat-politikai céljaival.
2024. 06. 30. 07:00
Megosztás:

Bemutatták a magyar fejlesztésű VR űrkabint

Bemutatták az első teljesen magyar fejlesztésű, VR technológiával felszerelt szimulációs űrkabint csütörtökön Budapesten. A SpaceBuzz-HU, amellyel virtuális űrutazást lehet tenni, a bolygónk törékenységét bemutató oktatási program részeként ingyenesen juthat el magyar iskolákhoz.
2024. 06. 30. 06:00
Megosztás:

Megállapodást írt alá az Állatorvostudományi Egyetem és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok

Együttműködési megállapodást írt alá az Állatorvostudományi Egyetem és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok, ezáltal az egyetem hallgatói közvetlen betekintést kapnak a versenylovak kezelésébe és gondozásába - közölte a felsőoktatási intézmény csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 30. 05:00
Megosztás:

Az AI felpörgette a pangó mobilpiacot, az 5G pedig átalakítja az otthoni előfizetések világát

Elérte a 45%-ot az 5G középsáv globális lefedettsége, azaz már szinte minden második ember számára hozzáférhető az a mobilhálózati technológia a földön, ami a lefedettség és sebesség szempontjából ideális egyensúlyt és felhasználói élményt kínál – derül ki az Ericsson Mobility Report 2024 júniusi kiadásából.
2024. 06. 30. 04:00
Megosztás:

Tízből négy munkavállaló számít a home office szabályok változására

Országos szinten a magyar munkavállalók háromnegyede támogatja a home office-t, attól függetlenül, hogy ez saját munkájukat tekintve egyáltalán kivitelezhető-e.
2024. 06. 30. 03:00
Megosztás:

VanEck benyújtotta a Solana ETF kérelmét; a Solana-alapú mém érmék, mint például a dogwifhat és az Angry Pepe Fork növekedés előtt állnak

Miután a VanEck benyújtotta a Solana (SOL) ETF kérelmét, a kriptovaluta piac izgalommal telt meg.
2024. 06. 30. 02:30
Megosztás:

Módosították a nyugdíj törvényt! Nézzük a változásokat

2020 év végén nagyon aktív jogalkotást láthattunk, sorra-sorra jelentek meg a Magyar Közlönyök és benne a számtalan jogszabály és változás. Nem maradt ki a változásból a nyugdíj sem, olyannyira, hogy a december 30-i Magyar Közlönyben (295. sz.) a Kormány számos helyen módosította (kiegészítette) a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvényt (és a végrehajtásáról szóló 168/1997. (X. 6.) Korm. rendeletetet) - vette észre a ProfitLine.hu. Cikkünkben most összefoglaljuk, hogy milyen változások történtek a köznyelvben csak "nyugdíjtörvénynek" ismert jogszabályban.
2024. 06. 30. 01:45
Megosztás:

A modern orvoslásban egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés

A tudományos és technikai fejlődés miatt alapvetően átalakult az orvostudomány és az egészségügy működése: egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés, az egészségfejlesztés és az egészségnevelés - mondta a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára a Semmelweis Egyetem (SE) Általános Orvostudományi Kar (ÁOK) doktoravató ünnepségén szombaton Budapesten.
2024. 06. 30. 01:00
Megosztás:

A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Alig néhány nappal az előértékesítés kezdete után a Pepe Unchained (PEPU) megközelítette az 1 millió dolláros mérföldkövet. Nézzük meg most a részleteket vele kapcsolatban. Lehet, hogy máris megérkezett az új 100-szorozó érme?
2024. 06. 30. 00:01
Megosztás:

Erős UV-B sugárzás várható vasárnap

A figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható vasárnap több régióban - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 06. 29. 23:00
Megosztás:

Vonogat az Apple - Az MNB az ügyfelek kártalanítására szólítja fel a bankokat

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felszólítja a hitelintézeteket, hogy haladéktalanul kezdjék meg az Apple által okozott, technikai probléma miatt bekövetkezett jogosulatlan terhelésekhez kapcsolódó kártalanítást. A jegybank erről szóló közleményét szombaton juttatták el az MTI-hez.
2024. 06. 29. 22:00
Megosztás:

Hosszú kajszibarack-szezonra lehet számítani

Kiváló termésre, a tavalyi duplájára és hosszú szezonra is számíthatnak idén a kajszibarack-termesztők - mondta Nagy István agrárminiszter a Facebookra szombaton feltöltött videójában.
2024. 06. 29. 21:00
Megosztás:

A fővárosi átlag felett a balatoni ingatlanok vásárlására fordított összeg

A fővárosi átlagot is meghaladta a balatoni ingatlanok vásárlására fordított összeg idén a Duna House adatai szerint.
2024. 06. 29. 20:00
Megosztás:

Ambiciózus nemzetközi együttműködést kötött a Lidl és a WWF

A Lidl, az egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalat és a WWF, a világ egyik legnagyobb független természetvédelmi szervezete bejelentette, hogy egy új, ötéves, 31 országot átfogó nemzetközi és stratégiai partnerséget indít. A WWF-fel való hosszú távú kooperáció a Lidl értékláncát érintő közös együttműködésre fókuszál, hogy segítsen korunk globális ökológiai kihívásainak kezelésében és hogy minél több háztartás számára legyen elérhető a fenntarthatóbb kínálat. A partnerek szorosan együttműködnek a természettel összhangban lévő, a bolygónk határait tiszteletben tartó működési modellek előmozdításában.
2024. 06. 29. 18:00
Megosztás:

A magyar okosmérők kétharmada már az E.ON ügyfeleinél üzemel

Mintegy 165 ezer okosmérő telepítését fejezték be június végével az E.ON szakemberei a Dunántúlon és Pest vármegyében egy Európai Unió által finanszírozott beruházás keretében. A legmodernebb készülékek részben a családi otthonokba és egyéb ingatlanokba, részben ipari, vállalati létesítményekbe kerültek.
2024. 06. 29. 17:00
Megosztás:

Tovább lassult az árak emelkedése az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindexe stagnálást jelzett áprilisához képest. A fizikai termékek árai 0,4%-kal csökkentek, a szolgáltatások árai pedig 0,2%-kal emelkedtek. Ez jelentős előrelépés az előző havi összesített 0,3%-os növekedéshez képest. Az élelmiszerek és az energia nélkül számított maginfláció havi szinten 0,1%-ra lassult az áprilisi 0,3%-kal.
2024. 06. 29. 16:00
Megosztás:

Olcsóbbak az idénygyümölcsök tavalyhoz képest

Olcsóbbak az idénygyümölcsök tavalyhoz képest, a zöldségek nagy része sem drágult a nagybani piacok árai alapján - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) legfrissebb jelentésében.
2024. 06. 29. 15:00
Megosztás: