Bitcoin dupla csúcs mintázat megerősítve? Az Ethereum (ETH) és a Polygon (MATIC) esik, miközben a Rollblock előértékesítése lendületet vesz

Nemrégiben pletykák terjedtek a Bitcoinról, szakértők szerint a dupla csúcs mintázat mutatkozik az árfolyammozgásában. Eközben az Ethereum és a Polygon enyhe árfolyameséseket tapasztal, ami általános medvepiaci trendet jelez. Ezzel párhuzamosan az új Rollblock kriptovaluta kiemelkedően teljesít az előértékesítésben, és egyre nagyobb figyelmet kelt.

Bitcoin dupla csúcs mintázat megerősítve? Az Ethereum (ETH) és a Polygon (MATIC) esik, miközben a Rollblock előértékesítése lendületet vesz

Több mint 40%-os nyereséget hozva a befektetőknek, a Rollblock (RBLK) nem mutatja a lassulás jeleit.

A Rollblock (RBLK) meghaladja az elvárásokat az előértékesítési sikerével, és a $1M mérföldkőhöz közeledik

A Rollblock (RBLK) kiemelkedő tokennek bizonyult az előértékesítési piacon, gyorsan haladva a harmadik előértékesítési fázisba. Ez nemcsak a projekt iránti növekvő érdeklődést mutatja, hanem azt is sugallja, hogy a projekt nagy potenciállal rendelkezik, és széles körű figyelmet kelt a kriptopiacon. Különösen figyelemre méltó, hogy a Rollblock egy új piaci rést alakított ki GambleFi protokollként, amely önmagában is ígéretes választássá teszi a legjobb kriptoérmék között.

A Rollblock azonban ennél többet kínál. A GambleFi szektor forradalmasítására törekszik, a Rollblock DeFi megoldásokat vezet be, hogy megszüntesse a hagyományos online szerencsejáték szektorhoz kapcsolódó fő kihívásokat. A blockchain technológia alkalmazásával a Rollblock lenyűgöző tulajdonságokat biztosít felhasználóinak, beleértve az eszközök biztonságát, a méretezhetőséget, az átláthatóságot és a gyors tranzakciókat.

Eközben a Rollblock platform egyedi bevétel-megosztási modellt is alkalmaz, amely optimalizálja a RBLK tartók befektetéseinek megtérülését. Ennek érdekében a Rollblock a platform heti bevételének akár 30%-át is elkülöníti a natív RBLK token visszavásárlására a nyílt piacról. Ezt követően egy tokenégetési funkció aktiválódik, amely a megvásárolt tokenek 50%-át megsemmisíti, míg a másik 50%-ot a staking jutalmakra tartják fenn. Ez folyamatosan csökkenti a token össz- és forgalomban lévő mennyiségét, miközben az egyik legjobb passzív jövedelemszerzési lehetőséget kínálja a piacon.

Jelenleg tokenenként $0.014 áron kereskednek az előértékesítés jelenlegi szakaszában, a natív RBLK ára 40%-os növekedést mutat az eredeti $0.010 kínálati árhoz képest, jelentős megtérülést hozva a korai vásárlóknak. Még jobb, hogy előrejelzések szerint az előértékesítés végére jelentős árfolyamemelkedés várható. Továbbá, tekintettel arra, hogy a globális online szerencsejáték piaccal kapcsolatos, amely várhatóan 2028-ra meghaladja a $744 milliárdot, a Rollblockot nagyrészt az egyik legjobb választásnak tartják a top kriptovaluták között.

Bitcoin (BTC) dupla csúcs mintázat, mi következik a Bitcoin számára?

A Bitcoin (BTC) nemrégiben potenciális dupla csúcs mintázatot mutatott, amely egy medvés jelző, ami azt sugallja, hogy az árfolyam küzdhet a korábbi csúcsok meghaladásával. Ez a minta akkor jön létre, amikor egy kriptovaluta kétszer is eléri a csúcsot, majd kétszer csökken, két csúcsot hozva létre.

Bár a Bitcoin árfolyama instabil lehet, a kriptovaluta óriás az utóbbi időben pozitív pályát mutatott. A token több mint 14%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban, az utóbbi 7 napban pedig 1%-os emelkedést. Jelenleg a $69k és $70k közötti sávban mozog, és az elemzők szerint a Bitcoin az egyik legfigyelmesebben követett kriptovaluta.

Az Ethereum ára $3,700 körül mozog, mikor éri el a $4,000-t?

Miután több mint 109%-ot kereskedett és elérte az eddigi legmagasabb szintjét, az Ethereum (ETH) megnyerte a befektetők és a kriptovaluta rajongók szívét. Bár az eddigi legmagasabb szint elérése óta csökken, a natív ETH token pozitív jeleket mutatott, az elmúlt 30 napban 27%-kal növekedett. Ez jelzi a token növekvő elfogadását és a befektetői érdeklődést.

Jelenleg a $3,700 körüli sávban mozog, és kérdések merültek fel az Ethereum árának jövőbeli kilátásaival kapcsolatban. Az elmúlt teljesítményére, az elfogadottságára és a közelmúltbeli növekedésére támaszkodva az elemzők meglehetősen pozitívak, sokan a token $4k szint elérését vetítik előre. Ez az egyik legfigyelmesebben követett kriptovaluta ebben az évben.

bitcoin ethereum polygon és rollblock kriptodeviza árfolyam elemzés

A Polygon token visszatérésre készül a piaci ingadozások közepette

A Polygon (MATIC) több mint 100%-os növekedést mutatott az elmúlt évben. Azóta a natív MATIC token meglehetősen gyengén teljesített a piacon, ami egy medvés futamot jelez. Különösen figyelemre méltó, hogy a MATIC ára az elmúlt hónapban körülbelül 4%-kal csökkent, majd az elmúlt hét napban további 7%-kal esett.

Azonban nagyon nemrégiben a Polygon jeleket mutatott a visszatérésről egy figyelemre méltó kereskedési volumen növekedése után. Ez jelzi a kriptovaluta növekvő elfogadását és a befektetői érdeklődést a token iránt. Miközben ezek a mutatók tovább növekednek, az elemzők előrevetítik, hogy a Polygon visszanyeri az erejét és újra fellendül.

A legjobb kriptovalutákhoz képest, mint a BTC, ETH és MATIC, milyen magasra juthat a Rollblock (RBLK)?

A Rollblock kivételes potenciált mutatott már csak a harmadik előértékesítési szakaszában is, gyorsan közelítve az $1M dolláros finanszírozási mérföldkőhöz. Miközben folytatja jelenlegi pályáját, az elemzők előrevetítik, hogy a Rollblock az hónap végéig több mint $1M összeget fog összegyűjteni. Ahogy a Rollblock továbbra is lendületet vesz, a token elfogadottsága növekedni fog, így hatalmas magasságokba emelve értékét.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás: