BNB vs Solana: Melyik nyer? Az új mém érme, a Raboo, mint a legjobb kriptovaluta választás jelenik meg

BNB és Solana évek óta vívnak egy epikus párbajt az innováció, skálázhatóság és okosszerződés-kompatibilitás terén, hogy a legjobb kriptoeszközként tűnjenek ki. De amikor már azt hittük, hogy a harc még messze nem ért véget, egy új mém érme, a Raboo, lépett a színre egy még vonzóbb csavarral.

BNB vs Solana: Melyik nyer? Az új mém érme, a Raboo, mint a legjobb kriptovaluta választás jelenik meg

A Raboo az innováció és összetartozás új korszakát képviseli, és megdönthetetlen elővásárlási rekordokkal rengette meg az egész kriptotérséget. Vajon ez a sötét ló, a Raboo, meglepetést okoz? Nézzük meg.

Solana (SOL): Az Új Korszak Proof of History Alapú Csúcs Kripto Hálózata

A kezdetek óta a Solana egy vezető kriptohálózat, amely az Ethereum álmának fejlesztésére összpontosított. Ez Anatoly Yakovenko agyszüleménye lehetőséget adott a DeFi-nek a skálázható fejlesztésre az új Proof of History konszenzus algoritmusával. Innováció szempontjából valószínűleg Solana az első.

Számos kihívás ellenére a Solana képes volt a csúcsán maradni azáltal, hogy mérhetetlen támogatást nyújtott a dApp és DeFi fejlesztésnek. Ez a vezető kriptoeszköz elérte a DeFi innováció csúcsát, a negyedik legnagyobb TVL és az ötödik legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik. Az új mém érme őrület és a Solana ETF bevezetésével kapcsolatos spekulációk hatalmas FOMO-t (fear of missing out) generáltak. Jelenleg a Solana 162 dolláron kereskedik, több mint 78 milliárd dolláros piaci értékkel.

BNB (BNB): Az Eredeti DeFi Erőmű

A BNB és a Binance egy másik kriptohálózat, amely megváltoztatta a DeFi arculatát innovatív és zseniális kínálatával. A Binance natív és hasznossági tokenjeként a BNB támogatja a legnagyobb kriptotőzsdét és DeFi ökoszisztémát. Egy versenyelőny, amelyet a BNB a társaihoz képest tart, az a folyamatos törekvés az előrehaladásra és fejlesztésre a 'Build 'N Build' mantra jegyében.

Az okosszerződés-kompatibilitás mellett a BNB lánc EVM-kompatibilitással is rendelkezik, ami jobb elérést biztosít más EVM hálózatok számára. Ennek eredményeként a BNB és a BNB lánc kiemelkedő, 5,788 milliárd dolláros TVL-t ér el, a harmadik legnagyobbat Solana felett. Ma a BNB egy lépéssel Solana előtt jár, a negyedik legnagyobb kriptovalutaként rangsorolva, lenyűgöző, 103,7 milliárd dolláros piaci értékkel.

Raboo (RABT): Az Első AI-Alapú Social Fi Mém Érme Vezeti a Piacot

Raboo, Solana és BNB kriptó árfolyam elemzés

A Solana és a BNB hihetetlen munkát végzett az innovatív DeFi új korszakának megteremtésében. Azonban a Raboo egy kreatív és könnyed csavarral egészíti ki ezt. A skálázhatóság kettősével ellentétben a Raboo újradefiniált mémkultúrát vezet be, amely az összetartozást és az innovációt ötvözi.

Ez az új mém érme tökéletesen helyezkedik el a generatív AI és a kripto világában. Értékvezérelt javaslata és fontossága a mém rajongók számára páratlan. A Raboo a legjobb kripto választásként tűnt fel, mivel a szakértők úgy gondolják, hogy könnyedén túlszárnyalja az indulást követően 100%-kal. Folyamatban lévő elővásárlása, amely vonzó 0,0048 dolláron kereskedik a negyedik szakaszban, ezt bizonyítja. Az elővásárlás több mint 1,6 millió dollárt gyűjtött több mint 2700 token birtokostól és több mint 8000 regisztrálótól.

De mi teszi a Raboót különlegessé? Egyszerű! Passzív kereseti lehetőségei ellenállhatatlanok. Túlmutat a Binance egyszerű staking lehetőségein és a Solana mém vonzerején, egy olyan ökoszisztémára, amely NFT-kel támogatja a digitális megjelenítést. A felhasználók monetizálhatják az előállított tartalmat, passzívan kereshetnek és részt vehetnek a kormányzati döntésekben.

Következtetés

Hosszú ideje az innováció hajtja a kriptotér folyamatos növekedését. A Solana és a BNB közötti verseny mindig is lenyűgöző volt, ahogy képességeik és forradalmi képességeik mutatják. Azonban a Raboo még vonzóbb meglepetést okozott a status quo számára.

Ez az új mém érme küldetése, hogy egyesítse az összes kriptotrendet, lenyűgöző. Megtestesíti a mémkultúra, az AI varázslat, a társadalmi finanszírozás, a DeFi és a Meme-Fi jövőjét. A szakértők már most javaslatokat tesznek, és sokan biztosak benne, hogy a top kriptovaluták rangsorában fog szerepelni.

Itt tudsz részt venni a Raboo előértékesítésében.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A rendeletet aláírták! 55-77 éves nyugdíjasok készüljetek!

A nyugdíjelőleget 2024-ben már nem határozattal, hanem végzéssel kell megállapítani. Mit is jelent ez pontosan a nyugdíjakra és a nyugdíjasokra vonatkozóan? A témát az adó.hu blogbejegyzése alapján járjuk körbe.
2024. 06. 21. 01:00
Megosztás:

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás: