Cardano (ADA), Ripple (XRP), vagy DTX Exchange (DTX)? Melyik altcoin éri el először az 1 dollárt?

A piac rendkívüli vonzalma a pszichológiai szintek iránt, mint az 1 dollár vagy a kerek számok (10, 20, 50 dollár) felülmúlhatatlan.

Cardano (ADA), Ripple (XRP), vagy DTX Exchange (DTX)? Melyik altcoin éri el először az 1 dollárt?

Ezek a szintek általában támasz- vagy ellenállási szintek. A Cardano (ADA), a Ripple (XRP) és a DTX Exchange (DTX) most mindannyian versenyeznek azért, hogy elérjék az 1 dolláros szintet.

Bár az ADA és az XRP top altcoinok, az évek óta tartó medvepiac mindkettőt lenyomta történelmi csúcsuk alá. Eközben a feltörekvő kriptovalutaként a DTX-től azt várják, hogy az induláskor jelentős árfelfedezéseken megy keresztül, sokan fogadnak arra, hogy a legjobb ICO-ként megelőzi a már bejáratott szereplőket.

DTX Exchange (DTX): Jelentős növekedési potenciál az ADA és az XRP előtt

A DTX Exchange (DTX), egy új altcoin, amelynek nincs bika piacról szerzett történelme, izgalmas útra készül. Vonzereje az újdonságra és a növekedési kilátásokra épül, amely a harmadik fordulóban meghaladta a 2,7 millió dolláros előértékesítést. Ez bizalmat sugall a potenciáljában; kulcsfontosságú lesz a sikeres emelkedés a bevezetés után.

Egy token ára 0,06 dollár, ami jó és alacsony belépési pontot kínál a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) előtt. Ez magyarázza, hogy a befektetők miért fogadnak a DTX-re a vezető kriptók előtt. Eközben a jelentős növekedési kilátások miatt az elemzők 50-szeres növekedést várnak a debütálás után, és arra számítanak, hogy gyorsan átlépi az 1 dolláros határt.

Egy másik vonzereje a 3,2 milliárd dolláros globális kereskedési piac közelgő átalakítása. Mivel a TradFi (hagyományos pénzügyek) és a DeFi (decentralizált pénzügyek) határán áll, a DTX egy olyan egyablakos platform lesz, ahol különböző eszközosztályok, mint például részvények, kriptók, kötvények és ETF-ek kereskedhetők. A protokoll kulcsfontosságú elemei közé tartoznak az okosszerződések, az on-chain rendelési könyv és az elosztott likviditási poolok.

Cardano és XRP kriptovaluta ár elemzés és előrejelzés, DTX Exchange ICO vásárlása

Cardano (ADA): Újra tesztelheti a 2022-ben látott szinteket?

A Cardano (ADA), egy DeFi protokoll, jelenleg a top 15 kriptovaluta között van – erősségeivel és gyengeségeivel. Erősségei közé tartozik, hogy a piacvezető altcoinok egyike, amely vonzza az intézményi befektetők figyelmét. Ugyanakkor a hátránya, hogy mint vezető altcoin, korlátozott növekedési lehetőséggel rendelkezik.

Az elmúlt 30 napban a Cardano ára 10%-ot zuhant, jelenleg 0,35 dolláron kereskednek vele. A márciusi, 0,77 dolláros csúcs óta jelentős visszaesést tapasztalt, és sokan attól tartanak, hogy nem fogja újra elérni az 1 dolláros szintet.

Legutóbb 2022 áprilisában kereskedtek a Cardanóval ezen a szinten. De vajon megismétlődhetnek ezek az ármozgások? Bár sokan pesszimisták, egy bullish (optimista) Cardano árjóslat arra utal, hogy a következő bikapiaci csúcs idején 1 dollár fölé emelkedhet. Bár ez távolinak tűnhet, az ADA továbbra is jó választás a kriptók vásárlására.

Ripple (XRP): Egy figyelemre méltó altcoin

Az első piaci visszapattanás után a Ripple (XRP) újra csökkenő pályára állt. Jelenleg 2%-kal a napi csúcsa alatt, 0,58 dollár körül mozog. Az elmúlt 30 napban az XRP árfolyama 4%-ot esett, újra tesztelve a korábbi támaszokat.

Mindezek közepette sokak fejében az a kérdés jár: "Kereskedhet az XRP 1 dolláron?" Legutóbb 2021 májusában kereskedtek vele ezen a szinten. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) folytatott hosszas jogi csatározás után az árfolyam összeomlott, és elvesztette kritikus árszintjeit.

Azonban a végleges ítélet – egy 125 millió dolláros bírság – után az XRP újra bullish pályára állt. Egy XRP árjóslat arra utal, hogy még az év vége előtt, vagy 2025 első negyedévében 1 dollár fölé emelkedhet. Tekintettel a várt rallyra, az XRP továbbra is az egyik legjobb befektetési lehetőség.

Következtetés

Az 1 dollár felé tartó versenyben a DTX Exchange (DTX) van a leginkább pozícióban arra, hogy elsőként elérje ezt a mérföldkövet a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) előtt, köszönhetően az újdonságának. A befektetőket általában vonzzák az új és ígéretes altcoinok, és egy olyan erős projekt, mint a DTX, hatalmas növekedési és elfogadási potenciállal rendelkezik. Ha valaki korán szeretne csatlakozni a hibrid tőzsdei protokollhoz, érdemes megfontolnia az előértékesítést.

További információ:

Vásárolj az előértékesítésen

Látogasd meg a DTX weboldalát

Csatlakozz a DTX közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas

Erősödtek az európai kamatcsökkentési várakozások; a forint 395-re gyengült az euróval szemben

A tegnap megjelent francia, német majd euróövezeti beszerzésimenedzser-indexek lényegesen gyengébb lettek a vártnál, az egész gazdaságra vonatkozó kompozit indexek visszaestek a recessziós tartományba.
2024. 09. 24. 10:30
Megosztás:

Az olasz étterem tulajdonosa 500 000 dollárt keresett Toncoinnal – Vajon az FXGuys lesz a következő nagy nyertes?

Izgalmas fordulatként egy olasz étteremtulajdonos került a figyelem középpontjába, miután óriási, 500 000 dolláros profitot ért el Toncoin (TON) befektetéséből. A történet felkeltette a kriptoközösség érdeklődését, és elindította a találgatásokat arról, hogy milyen újonnan feltörekvő tokenek követhetik a Toncoin sikerét.
2024. 09. 24. 09:45
Megosztás:

Pluszban zárták a hétfőt a tengerentúli piacok; csökkentek az olajárak

Az amerikai részvények szerény emelkedéssel zártak hétfőn. Bár a szeptember általában gyenge hónap a részvénypiacokon, a Fed múltheti kamatcsökkentését követően a főbb indexek emelkedni tudtak.
2024. 09. 24. 09:30
Megosztás:

Mire figyeljenek ma a befektetők?

Az ázsiai piacok emelkedéssel kezdték a mai kereskedést.
2024. 09. 24. 09:00
Megosztás:

Magyarország is kaphat az árvíz sújtotta országoknak szánt uniós támogatásból

Magyarország is kaphat az Európai Unió által az árvizek sújtotta tagállamok számára felajánlott segítségből - jelentette ki az Európai Bizottság egyik szóvivője hétfőn.
2024. 09. 24. 08:00
Megosztás:

A munkakeresők vágynak a visszajelzésre jelentkezés után, ez azonban gyakran elmarad

A legtöbb munkavállalót zavarja, ha nem kap visszajelzést az állásjelentkezésére, ami gyakran bizonytalanságot szül. Ennek okát akadnak, akik magukban, a leadott pályázat gyenge minőségében látják vagy abban, hogy ők maguk nem voltak szimpatikusak a vállalatnak - derül ki a Profession.hu friss, reprezentatív felméréséből. A jó jelöltélmény és a vállalat pozitív munkaadói hírnevének fenntartása miatt viszont fontos odafigyelniük a cégeknek a visszajelzésekre.
2024. 09. 24. 07:00
Megosztás:

57 kilométernyi mellékút újul meg a Dél-Dunántúlon

Több mint 57 kilométernyi mellékút újul meg 22 útszakaszon a Dél-Dunántúlon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 24. 06:30
Megosztás:

Az Allianz 1,5 millió eurót adományoz a közép-európai katasztrófaelhárítás támogatására

Az Allianz biztosítócsoport közép-európai régiója 1,5 millió eurót különített el, hogy segítse a Nemzetközi Vöröskereszt, más segítő szervezetek és további, a régiót kiszolgáló műszaki segélyszolgálatok tevékenységét az árvíz elleni küzdelemben - közölte az Allianz hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 24. 06:00
Megosztás:

Díjazták a reklámszakma környezettudatosságát

Az idén is kiosztották a reklámszakma környezettudatosságát hangsúlyozó kezdeményezés, a Green Pledge pályázatban elnyerhető védjegyeket - közölte az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT) hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 24. 05:00
Megosztás:

Kitilthatják a kínai autókat Amerikából

Az amerikai kereskedelmi minisztérium javaslatot tett az internetes kapcsolattal rendelkező járművekben használt kulcsfontosságú kínai szoftverek és hardverek betiltására. Ezzel szinte minden kínai autót kizárnának az amerikai piacról.
2024. 09. 24. 04:30
Megosztás:

A brutális áremelkedés ellenére is több élemiszert vehet jelenleg egy átlagos magyar, mint 2021-ben

A KSH statisztikái alapján idén eddig 5,2%-kal emelkedett a kedvezményekkel számolt nettó átlagkereset. De sokkal fontosabb, hogy mire elég ez a pénz és jobban élünk-e, mint az inflációs bummot megelőző időszakban?
2024. 09. 24. 04:00
Megosztás:

Kritikus az olaszországi börtönhelyzet, új kormánybiztost neveztek ki

Rendkívüli kormánybiztost neveztek ki a kritikus olaszországi börtönhelyzet kezelésére, feladata többek között a börtönök túlzsúfoltsága felszámolása lesz új büntetésvégrehajtás intézetek építésével - közölte a római miniszterelnöki hivatal hétfőn.
2024. 09. 24. 03:00
Megosztás:

Megjelentek a fordítási csúsztatással elnevezett tojások a boltokban

Hiába tiltakoztak az állatvédők, a tojásipar lobbiereje elérte a fordítási megtévesztést. Miközben minden más EU-s nyelven nevén nevezik a ketreces tartást, a magyar fordításból kikerült a tartási forma legmeghatározóbb és legleíróbb eleme, a ‘ketrec’ szó.
2024. 09. 24. 02:30
Megosztás:

Egyre több szülő választ okos zárakat az iskolás gyerekek védelmére

Az iskolakezdés óta sok gyerek jár egyedül haza, ami biztonsági aggályokat vet fel.
2024. 09. 24. 02:00
Megosztás:

Folytatódik az Apáczai Ösztöndíjprogram a szakképzésben

Az idei tanévben is folytatódik a hátrányos helyzetű, tehetséges tanulókat támogató Apáczai Ösztöndíjprogram a szakképzésben, amely akár havi 42 ezer forint összegű támogatást is jelenthet az érintett tanulóknak 7-43 hónapon keresztül - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) az MTI-vel hétfőn.
2024. 09. 24. 01:30
Megosztás:

Újabb 1,5 millió tonna fenntartható kerozint vásárol az Air France-KLM

A francia-holland légiközlekedési csoport kibővítette a TotalEnergies vállalattal kötött korábbi megállapodását, ennek értelmében újabb 1,5 millió tonna fenntartható forrásból származó kerozint (SAF) vásárol 10 év alatt. Ez az Air France-KLM történetének legnagyobb egyszeri bioüzemanyag-vásárlása.
2024. 09. 24. 01:00
Megosztás:

Milliomosokat szült a hörcsögös kriptó első airdropja - Vajon a Memebet Token utána tudja csinálni?

A Hamster Kombat első szezonja egy airdroppal zárul, a Memebet Token pedig új belépőként érkezik a piacra. A hihetetlen népszerűségnek örvendő Hamster Kombat egy Telegram alapú tap-to-earn játék, amelynek első szezonja a közelmúltban fejeződött be. A Memebet Token előértékesítése szintén elstartolt, a projekt forradalmi újítást hoz a GameFi ökoszisztémába.
2024. 09. 24. 00:01
Megosztás:

A 6 legjobb megfizethető altcoin, amelyek három számjegyű nyereség előtt állnak a 2024 októberi bika piac során

Készülj fel hat kedvező árú altcoin részletes elemzésére, amelyek a szakértők szerint jelentős nyereséget hozhatnak 2024 októberében. Ez a cikk kiemeli azokat a kriptovalutákat, amelyek hatalmas növekedést érhetnek el. Fedezd fel, mely érméket jósolják meredek árfolyam-emelkedésre, és ragadd meg a következő bika piac hullámát.
2024. 09. 23. 23:00
Megosztás:

200 millió euró értékű kötött segélyhitel-programot indít Magyarország Csádban

Aláírásra került a megállapodás Magyarország és Csád között a 200 millió euró értékű kötött segélyhitel-programról, amellyel nem csak a hazai cégek fognak jól járni, hanem az afrikai emberek is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn New Yorkban.
2024. 09. 23. 22:30
Megosztás:

Vízügy: az árvíz kedden elhagyja az országot

A Duna tetőzését keddre Mohácsnál várják a szakemberek és az árvíz ezt követően napközben elhagyja az országot - jelentette ki az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
2024. 09. 23. 21:30
Megosztás: