ChatGPT: Ezt gondolja a Bitcoin felezés utáni árfolyamáról, de mire számíthat a 99Bitcoins?

A Bitcoin felezési eseménye jött és ment, így a befektetők most azon tűnődnek, hogy mi a következő lépés a világ legnagyobb kriptovalutája számára. A sok találgatás közepette a ChatGPT mesterséges intelligenciamodell is beszállt a találgatásokba, és átfogó elemzésében egy feleződés utáni árfolyam-előrejelzést adott a BTC-re.

ChatGPT: Ezt gondolja a Bitcoin felezés utáni árfolyamáról, de mire számíthat a 99Bitcoins?

A Bitcoin mutat bizonyos életjeleket a felezési esemény után

A Bitcoin a múlt heti medvés időszak után már mutat életjeleket. Az érme jelenleg 64 400 dollár körül kereskedik, ami kevesebb mint 4 százalékos emelkedést jelent a feleződés óta, és szűk 10 százalékot a pénteki mélypontokhoz képest. Ez az árfolyam a Bitcoin legmagasabb értékéhez közel áll több mint egy hete, miközben a napi grafikonon a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) dinamikus ellenállását teszteli.

Egyes technikai elemzők egy hatalmas bika zászlós minta lehetséges kialakulását is szemmel tartják, amely további emelkedést eredményezhet.

bitcoin árfolyam grafikon

A Bitcoin fellendülését a kereskedési aktivitás megugrása kísérte, szerdára az azonnali forgalom nagyjából 14 százalékkal emelkedett. Az aktivitás növekedése azt is eredményezte, hogy több mint 51 millió dollár értékű short pozíciót likvidáltak.

Mindent összevetve, mivel a Bitcoin árfolyama a feleződést követően megugrott, a kereskedők és a befektetők azt figyelik, hogy ez lehet-e a következő bikafutás kezdete.

A ChatGPT bullish képet fest a Bitcoin jövőjéről

A ChatGPT elemzése szerint a Bitcoin feleződés utáni árfolyamkilátásai kifejezetten bikásak. A ChatGPT úgy véli, hogy több kulcsfontosságú tényező együttesen jelentős emelkedést eredményezhet a kriptopénzek zászlóshajójának az elkövetkező hetekben. Ezek közül a legfontosabb a még nagyobb intézményi elfogadottság lehetősége, mivel a nagypénzű szereplők továbbra is legitim eszközosztályként tekintenek a Bitcoinra.

Az AI modell a Bitcoin erősödő státuszát is említette, mint a hagyományos piacok gazdasági bizonytalanságával szembeni fedezetet. A megnövekedett geopolitikai feszültségek és az inflációs aggodalmak miatt a mindennapi befektetők 2024 folyamán a BTC-hez hasonló decentralizált eszközök felé áramolhatnak.

Végül a ChatGPT rámutatott arra a szerepre, amelyet a Bitcoin ökoszisztémáján belüli folyamatos technológiai fejlesztések játszhatnak.

bitcoin előrejelzés chatgpt

A skálázhatóság javulása, sőt az olyan új ötletek, mint a rúnák, a jövőben növelhetik a hálózat hasznosságát. Figyelembe véve a pozitív erők e lehetséges konvergenciáját, a ChatGPT úgy látja, hogy a Bitcoin rövid- és középtávon eléri a 100 ezer dolláros határt.

Bár ez csak egy hipotetikus előrejelzés, ez a bikás cél mégis összhangban van a Bitcoin történelmi mintájával, amely a korábbi feleződések után új történelmi csúcsokat állított fel.

Milyen más érmékről gondolja a ChatGPT, hogy megugorhat?

A ChatGPT tehát optimistának tűnik a Bitcoin felfelé ívelő potenciáljával kapcsolatban, az AI-modell olyan népszerű kriptókról is elemzést adott, amelyek jó eséllyel megugorhatnak.

Az egyik projekt, amely úgy tűnik, hogy felkeltette a ChatGPT figyelmét, a 99Bitcoins token (99BTC), amely az előértékesítés elindítása óta több mint 650 ezer dollárt gyűjtött össze.

A ChatGPT szerint a "Learn-to-Earn" metódus a 99BTC-nek nyereséget hozhat

A 99Bitcoins token a 99Bitcoins projekt ambiciózus célját képviseli a kriptotanulás és a blokklánc alapú jutalmazás integrálására. Az interaktív modulokon, kvízeken és oktatóprogramokon keresztül a felhasználók 99BTC tokeneket kereshetnek. Egyszerűen csak azáltal, hogy részt vesznek az oktatási tartalmakban.

A 99Bitcoins token fehér könyve szerint ez hozzáférést biztosít majd prémium tanfolyamokhoz, szakértői kereskedési jelekhez, közösségi csatornákhoz és sok máshoz is. Egy teljes ökoszisztémát hoztak tehát létre, amely a kriptovalutákkal kapcsolatos oktatásra összpontosít.

bitcoin99

De mit gondol a ChatGPT a 99Bitcoins Token kilátásairól, miután az a tőzsdére lép? A ChatGPT elemzése szerint a 99BTC az úttörő "Learn-to-Earn" megoldása és a jól megtervezett token-elosztás miatt jelentős árfolyam-emelkedésre számíthat.

A ChatGPT kiemelte a token egyedülálló érték-közvetítését, amely fő katalizátorként a tanulást jutalmazza és ily módon pénzzel támogatja a felhasználót. Ez az újszerű koncepció "széles felhasználói bázist" vonzhat, hiszen sokan szívesen bővítenék kriptovaluta tudásukat.

bitcoin

Az AI-modell a 99BTC-nek a Bitcoin új, BRC-20 tokenszabvánnyal történő integrációjával kapcsolatban is optimista volt. Ez a szabvány új hasznosságot nyit meg a Bitcoin blokkláncára épülő NFT-ken és más digitális eszközökön keresztül. A ChatGPT továbbá úgy véli, hogy a 99Bitcoins token BRC-20-as elfogadása tovább növelheti az árfolyamának potenciálját.

Figyelembe véve ezeket a tényezőket és a fenntartható token-elosztási felállást, a ChatGPT néhány magas árcélt vetített előre.

Látogass el a 99Bitcoins token előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme előértékesítésére

A Slothana mém érme 15 millió dollárt gyűjtött, még pár napig tart az előértékesítés

99Bitcoins vásárlás részletesen (99BTC) – Útmutató lépésről lépésre

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: