Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) új csúcsokat érnek el, a piaci elemzők szerint a KangaMoon (KANG) akár túl is szárnyalhatja őket

A Dogecoin és a Shiba Inu jelentős növekedést produkált februárban. A Bitcoin árfolyam emelkedése indította be a rakétákat, és a piaci általános emelkedés hajtotta fel a mémérmék értékét is. A Dogecoin és a Shiba Inu éves csúcsokat értek el.

Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) új csúcsokat érnek el, a piaci elemzők szerint a KangaMoon (KANG) akár túl is szárnyalhatja őket

Több elemző is úgy véli, hogy a KangaMoon jelentősebb hozamot is kínálhat. Az új mém-coin már jelentős lendületet szerzett, és jelenleg 320%-os hozamot termel az előértékesítés időszakában.

Átlépheti a Dogecoin a 0,2 dolláros szintet?

Az elmúlt 7 napban a Dogecoin árfolyama 90,67%-kal emelkedett. Cikkünk írásakor a Dogecoin 0,172 dolláron kereskedik, és a világ 7. legtöbbet kereskedett kriptopénze. Az elmúlt 24 órában a Dogecoin napi kereskedési volumene 54%-kal emelkedett, elérve a 7,82 milliárd dollárt.

Ez a legmagasabb kereskedési volumen, amit a Dogecoin 2022 óta tapasztalt, és néhány szakértő úgy véli, hogy a Dogecoin át fogja lépni a 0,2 dolláros szintet az első negyedévben. A legfrissebb Dogecoin trendek arra utalnak, hogy a DOGE-nak ehhez most konszolidációra van szüksége.

A Dogecoin a korábban tapasztalt nagy emelkedések után többször összeomlott korábban. Ennek következtében a medve-hangú elemzők úgy vélik, hogy a Dogecoin akár 0,15 dollárra is eshet, mielőtt újra növekedésnek indulna.

A Shiba Inu vált a világ ötödik legtöbbet kereskedett kriptopénzévé vált egy időre

dogecoin shiba inu coin

Az elmúlt 24 órában bekövetkezett jelentős árnövekedés után a Shiba Inu több mérföldkövet is elért. Cikkünk írásakor 0,00003575 dolláron kereskedik, és a SHIB a tőkepiaci rangsorban a 10. helyre került, mindössze egy pozícióval lemaradva a Dogecoin mögött.

Ez az exponenciális emelkedés hatalmas növekedést váltott ki a Shiba Inu napi kereskedési volumenében. Az elmúlt 24 órában a SHIB napi kereskedési volumene 224,20%-kal emelkedett, elérve a 13,57 milliárd dollárt.

Ez a Shiba Inu-t a világ ötödik legtöbbet kereskedett kriptopénzévé teszi, és a világ legtöbbet kereskedett mémérmévé. Szakértők szerint a Shiba Inu akár egy hónapon belül is megelőzheti a Dogecoint.

A KangaMoon (KANG) második előértékesítési körében minden token elkelt

A KangaMoon ismét a címoldalakra kerül, miután elfogytak a tokenek a második előértékesítési szakasz során. Ez a kör most rekordidő alatt elfogyott, ami arra utal, hogy a befektetők rendkívül optimisták a KangaMoon hibrid sodial-fi és P2E modelljével kapcsolatban.

Ez a modell ösztönözni fogja a felhasználói interakciót a KangaMoon közösségben. Például a felhasználók jutalmat kapnak a hálózatépítésért, és heti, havi és negyedéves kihívások teljesítésével növelhetik a nyereségüket.

A felhasználók a KangaMoon előértékesítési szakaszának kezdetétől kezdve profitot generálhatnak. Azok a befektetők, akik segítik a KangaMoon népszerűsítését, további $KANG tokeneket kapnak, az elővételi körök során szerzett vásárlási bónuszokon felül.

A harmadik körben a befektetők 10%-os bónuszt kaphatnak a $KANG vásárlásukra. A tokenek jelenleg 0,01125 dollárért kaphatók, miután a KangaMoon előértékesítés harmadik szakaszába lépve ismét áremelkedés történt.

Több jövedelmező szociális-pénzügyi lehetőséggel és akcióban gazdag P2E játékkal a KangaMoon várhatóan nagy sikert arat a mémérmék közösségében. Ezt figyelembe véve a szakértők szerint a KangaMoon akár 320%-kal is emelkedhet az előértékesítés ideje alatt.

Képes-e a KangaMoon nagyobb hozamot kínálni, mint a legjobb mémérmék?

Bár a KangaMoon új szereplő a mémérmék piacán, számos előnye van. Először is a projekt még nem tapasztalt korai növekedést. Ez azt jelenti, hogy akár 100-szoros hozamot is kínálhat a start után. Másodszor, a KangaMoon token fantasztikus hasznosságot mutat. Ez megkülönbözteti más mémérméktől, és egyedülálló vonzerőt biztosít a $KANG számára a meme-coinok versenyzői piacán.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás: