A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A kriptobálnák szinte felhalmozzák a Sponge tokent (SPONGE V2), hogy még a tőzsdéken való megjelenése előtt részesülhessenek a seregnyi előnyében.

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A Sponge árfolyam-elemzése alapján ez az érme meredeken felfelé ívelő ármozgásokkal brillírozhat a következő hetek során.

Ez a hatalmas érdeklődési hullám annak köszönhető, hogy a Sponge ökoszisztéma újraindította a 2023-as SPONGE tokent a Polygon hálózaton. Új nevet is adott neki, most már a SPONGEV2 alatt kell keresnünk.

Mi a SPONGEV2 és sikerülhet-e megismételnie elődje diadalát? 

Egy kis visszatekintés: a Sponge V1 még a 2023. májusi medvepiac idején jelent meg a tőzsdéken, és mivel SpongyaBob Kockanadrág neve sokak fülében nagyon ismerősen csengett, sikerült nyakon ragadnia a mém érme-rajongók figyelmét.

A hírnév kézzelfogható volt: a SPONGE érme a tavalyi év legnagyobb mém érme bevezetését tudhatta a magáénak, hiszen elérte a 100 millió dollár feletti piaci kapitalizációt és megalapított egy több mint 13 000 tulajdonosból álló közösséget (plusz 30 000 követőt számlált a közösségi médiában).

influenszer tweetek

A gigászi árnövekedés jelentős részét a több mint 10 központosított tőzsdén (pl.: LBank, Toobit, CoinW, BTCEX, Poloniex, MEXC, Gate.io, Bitget, BitKan és BitMart) való jegyzések táplálták.

Elődje sikere szépen megágyazott a SPONGE V2-nek, és a régi szép emlékeknek most nagy szerepe van abban, hogy a a kriptobálnák ennyire bíznak benne.  

A Sponge V2 mém érme bevezetése cseppet sem volt hagyományos: a befektetők vagy megvették a SPONGE V1-et, majd a Sponge honlapján lekötötték, vagy a már birtokolt SPONGE V1-et stakelték.

A SPONGE V2 egy airdropot is tartott, mely alatt a tokeneket a V1 tokenek mennyisége és a lekötés időtartama alapján szórták szét.

sponge kriptó

De a SPONGE V2 ennél tovább megy, és igyekszik egy kis hasznosságot is nyújtani a leendő Play-to-Earn (P2E) játékával.

Nézd meg a SPONGE oldalát

A SPONGE V2 Play-2-Earn játéka felturbózhatja az ökoszisztémát

A Sponge V2 lelkes csapata egy szórakoztató és izgalmas Play-to-Earn (P2E) játékot fejleszt. Ennek hasznossága már csak azért is vitathatatlan, mert a felhasználók így további SPONGEV2 érméket gyűjthetnek, és egyre feljebb kerülhetnek a ranglistán.

sponge crypto

A játéknak kialakítanak egy ingyenes és egy fizetős változatot is, a fizetősben a játék kreditek SPONGEV2 tokenekért vásárolhatók meg. Emellett, aki szeretne, az puszta szórakozásból is játszhat az ingyenes verzióval, ami nagyvonalú gesztus a csapattól.

Látogasd meg a SPONGE oldalát

A SPONGE V2 megismételheti a SPONGE V1 100-szoros növekedését?

A cikk írásakor, hétfő kora délután a SPONGE V2 0.003287 dolláros piaci áron kapható, ami 24 óra alatt 11,15%-os, egy hét leforgása alatt 3,40%-os, egy hónap folyamán pedig 145,44%-os növekedést takar. 

A token egyébként most ünnepelhet, hiszen március 9-én új történelmi csúcsot mutathatott fel a maga 0.004217 dollárjával. Ehhez képest most az ár 21.73%-kal kevesebb. Az árfolyam jelenleg jól láthatóan a következő áremelkedésre készül.

sponge kriptó árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Szerencsére a vételi nyomás továbbra is dominál a SPONGE V2 esetében, és a sikeres konszolidációt követően, még a tőzsdei jegyzések előtt kiugrásra készül.

Az érme még mindig fantasztikus belépési lehetőségekkel kecsegtet, és akár 100-szoros megtérülésben is része lehet.

Összefoglalás

A Sponge V2 érme egyre közeledik a főbb tőzsdei jegyzések felé, és emiatt a kriptobálnák igyekeznek felhalmozni, hiszen nagy nyereséget remélnek tőle.

Mivel a megújult token csapata remekül mixelte a hasznosság, a staking és a P2E játék területét, a Sponge V2-t kifejezetten megéri közelebbről is szemügyre venni.

Kövesd a projektet a közösségi oldalain, és merülj el a szivacsos Sponge érme fejlődésének kriptotengerében!

Vásárold meg a Sponge V2-t itt

Ezek is érdekelhetnek:

Ralliznak a mém érmék, érdemes melléjük csapódni

A Dogecoin20 lehet a következő mémérme ami berobban?

A 12 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A magyar honvédség történének legnagyobb átalakításán megy keresztül

A magyar hadseregnek fel kell arra készülnie, ami az alap rendeltetése: nem béketámogató műveletekre, nem katasztrófavédelemre, hanem konfliktusra, ami egész embert kíván - mondta Böröndi Gábor, vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke a Ludovika Fesztivál részeként megtartott Száznapos ünnepségen, szombaton Budapesten.
2024. 05. 11. 22:00
Megosztás:

7 milliárd forint többlettámogatást kapnak a távhőszolgáltatók

A kormány megtéríti a távhőszolgáltatók számára a nem lakossági vízdíjakhoz kapcsolódó, év eleji jogszabály-módosításból fakadó többletkiadásaikat. A közel száz településen működő társaságok így együttesen 7 milliárd forinttal több forráshoz jutnak - közölte az Energiaügyi Minisztérium szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 11. 21:00
Megosztás:

Megerősítette Izrael államadós-besorolásait a Moody's

Megerősítette változatlan negatív kilátással Izrael devizában és hazai valutában fennálló adósságkötelezettségeinek "A2" szintű, elsőrendű befektetői besorolásait a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő szerint továbbra is a kockázatok között szerepel a közvetlen katonai konfrontáció Izrael és Irán között.
2024. 05. 11. 20:00
Megosztás:

Könnyítsük meg életünket a konyhai kisgépekkel!

Eltérőek a szokásaink, hogy ki mennyi időt tölt a konyhában, de aki nem szeret egyáltalán sütni-főzni, csak a nélkülözhetetlen tevékenységeket végzi el minden nap, az is találhat olyan eszközöket, amelyekkel kellemessebbé teheti a reggeli kávéfőzést vagy éppen a gyümölcsturmix készítését. Még az is lehet, hogy meg fogja kedvelni a konyhai sürgés-forgást, hiszen bármelyik kisgéppel leegyszerűsödnek és felgyorsulnak a konyhai műveletek.
2024. 05. 11. 16:00
Megosztás:

A kicsiknek mindig a legjobb minőséget szeretnénk adni

Babalátogatóba készül? Vagy nem találja a megfelelő fürdőlepedőt? Esetleg fogzáshoz keres praktikus eszközt? Óvodába lenne szükség kéztörlőre? Ha mindezt megfelelő ár-érték arányban és magas minőségben keresi, akkor érdemes kicsit alaposabban is körülnézni a babáknak, illetve gyerekeknek gyártott portékák piacán.
2024. 05. 11. 15:00
Megosztás:

Kína külkereskedelmi forgalma áprilisban meghaladta az elvártakat

Áprilisban a piaci várakozások felett nőtt mind az export, mind az import Kínában, a kereskedelmi mérlegtöbblet azonban kisebb lett a vártnál a pekingi vámhivatal csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 11. 14:00
Megosztás:

Mostantól a kisvállalkozók is pár perc alatt megmérhetik a karbonlábnyomukat

Új fejezet kezdődik a kis- és egyéni vállalkozások számára: egyre többen követelhetik meg a beszállítóiktól, hogy elkötelezettséget mutassanak a fenntarthatóság terén. A társadalom részéről is egyre nagyobb az igény, hogy a vállalkozások környezetvédelmi törekvései átláthatóak legyenek. Kevés cég tudja azonban, hogy mekkora a karbonlábnyoma és hogyan tudná csökkenteni azt. Íme pár hasznos tipp a kibocsátás minimalizálására.
2024. 05. 11. 13:00
Megosztás:

Hasznos tudnivalók a 2023. évi szja-bevallásokkal kapcsolatban

A 2023. évi szja-bevallás benyújtására már csak egy szűk hónap áll a magánszemélyek rendelkezésére, ugyanis ennek határideje 2024. május 21. Fontos kiemelni, hogy az összevont adóalap után befizetett jövedelemadó 1+1%-ának felajánlására is csak az említett határidőig van lehetőség, ez viszont történhet elektronikusan vagy papír alapon, függetlenül a bevallás benyújtásának módjától.
2024. 05. 11. 12:00
Megosztás:

A 200 milliárdos többletforrás több mint 90 százalékára kötöttek már szerződéseket a Baross Gábor Hitelprogram keretében

Villámgyorsan zajlik a február közepén lezárult Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram igényléseinek elbírálása. Alig három hónap leforgása alatt a 200 milliárd forintos többletforrás 92 százalékára már meg is kötötte a hitelszerződéseket a magyar vállalkozásokkal az EXIM. A korábbinál is kedvezőbb finanszírozási feltételekkel kínált, immár kizárólag beruházási célú hiteltermékek iránt rendkívüli volt az érdeklődés, egy hónap alatt a teljes keret kimerült. Az EXIM Magyarország eddig 784 szerződést kötött a magyar vállalatokkal összesen 183,4 milliárd forint értékben.
2024. 05. 11. 11:00
Megosztás:

Ezekre a dokumentumokra lesz szükség az otthonfelújítási támogatás igényléséhez

Lezárult a társadalmi egyeztetés az otthonfelújítási pályázati kiírásával kapcsolatban. A program honlapja várhatóan május végén indul, addig is a minisztérium összegyűjtötte, hogy milyen dokumentumokra lesz mindenképpen szükség a pályázat benyújtásához. Így felkészülhetünk a támogatás igénylésére.
2024. 05. 11. 10:00
Megosztás:

A munkahelyek megtartását kell támogatni

A válságok időszakában a magyar kormány előtt két út állt: mi úgy döntöttünk, hogy nem a munkanélküliséget, hanem a munkahelyek megtartását, sőt a válságok és nehézségek ellenére, ha mód és lehetőség van rá, új munkahelyek létrehozását szeretnénk finanszírozni - jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. kapacitásbővítő beruházásának csütörtöki bejelentésén.
2024. 05. 11. 09:00
Megosztás:

Női startup program indul 11 országban

Az EIT Food és a POZI.io Magyarország legjobb női agrárvállalkozóit keresi. Az Empowering Women in Agrifood (EWA) program keretében kifejezetten a korai szakaszban lévő, a női vezetésű agrár és élelmiszer jellegű vállalkozásokat célozzák meg, hogy erősítsék pozíciójukat a szektorban, ahol jelenleg még jelentős az egyenlőtlenség.
2024. 05. 11. 08:00
Megosztás:

Korrekció valószínűleg véget ért: a DOGE, a SHIB és a PEPE vezeti a helyreállást, miközben a "bálnák" nagy tétben fogadnak a Rollblockra (RBLK)

A mémérmék piaca, amely néhány évvel ezelőtt még csak tréfaként indult, mára több mint 53 milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el. Az év eleji hatalmas emelkedések után a piac néhány héttel ezelőtt visszaesést tapasztalt. Azonban az elemzők szerint a piaci korrekció véget ért, és hatalmas emelkedést jósolnak a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) számára.
2024. 05. 11. 07:32
Megosztás:

A három legjobb 5 dollár alatti kriptovaluta, amelyeket érdemes figyelemmel követni

Az elmúlt években a kriptovaluta-ipar jelentős változásokon ment keresztül az ökoszisztémába beáramló új tokenek hatására. Ez a jelenség felkeltette a kereskedők és a kriptovaluta-rajongók érdeklődését, akik az újabb áttöréseket keresik. A kriptopiac dinamikus jellege miatt a kereskedőknek és a vásárlóknak nem kell sokat költeniük ahhoz, hogy nyereséges befektetéseket eszközöljenek. Az olyan, 5 dollár alatti tokenek, mint a Pepe (PEPE) és a Dogwifhat (WIF), jelentős profitot hoztak a kereskedőknek. A piac új szereplője, a KangaMoon (KANG), szintén óriási potenciált mutat a mémérme-piac meghódítására.
2024. 05. 11. 07:15
Megosztás:

Erősen kezdte az évet a Vitesco Technologies

A Debrecenben is termelőbázissal rendelkező Vitesco Technologies növekvő működési eredménnyel zárta az első negyedévet - derült ki a vállalat MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményéből.
2024. 05. 11. 07:00
Megosztás:

Mindent felforgat a mesterséges intelligencia, de a hazai vállalkozók még a kanyarban sincsenek

A vezetői képzések aranykorukat élik, mind a fejlett piacokon, mind globálisan rekordnövekedést mutatva, a következő évtizedben duplázva a szektor bevételét. A BetterManager kutatása alapján minden vezetői képzésre költött dollár hétszeresen térül meg a cégnek, míg egy másik kutatás egy éven belüli 4,1-szeres megtérülést mutatott ki, tehát jelentős megtérülésű versenyképességi faktor a cégvezetők folyamatos tanulása.
2024. 05. 11. 06:00
Megosztás:

Eljárás indult az MVM ellen

Versenyfelügyeleti eljárás lefolytatását rendelte el a bíróság az MVM számlázási gyakorlatával kapcsolatban - közölte a GVH csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 11. 05:00
Megosztás:

Hogyan vélekednek a munkavállaló diákok az iskolaszövetkezetekről?

A pénzkereseti lehetőség jelenti a legfontosabb motivációt a munkát vállaló diákok életében, akik döntő többsége már hallott, dolgozott vagy jelenleg is az iskolaszövetkezetekkel való együttműködésben tudott elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A Pannon-Work Zrt. által készített kutatásból ezek mellett az is kiderült, hogy miképpen vélekednek az iskolaszövetkezetek által nyújtott szolgáltatásokról, mennyire elégedettek a munkakörülményekkel illetve a fizetésekkel.
2024. 05. 11. 04:30
Megosztás:

Bitang drága ez a hitel, mégis viszik mint a cukrot – vajon melyik az?

Dörzsölhetik a markukat a bankok: bár csak minimális mértékben csökkentették az elmúlt év során a személyi hitelek kamatait, tavaszra történelmi rekordra futott az ügyfelek által igényelt kölcsönösszeg. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakártője szerint így nincs érdemi nyomás a bankokon vonzó kamatajánlatokra – de azért találni pénztárcabarát kondíciókat is.
2024. 05. 11. 02:00
Megosztás:

Miért kell a nyugdíjasok pénzét euróra váltani?

A nyugdíjasok megtakarításainak megőrzése és védelme rendkívül fontos, hiszen ezek jelentik a mindennapi biztonság forrását. Azonban a forint időnkénti ingadozása miatt érdemes megfontolni a megtakarítások egy részének stabilabb valutákra, például euróra vagy dollárra történő átváltását.
2024. 05. 11. 02:00
Megosztás: