A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A kriptobálnák szinte felhalmozzák a Sponge tokent (SPONGE V2), hogy még a tőzsdéken való megjelenése előtt részesülhessenek a seregnyi előnyében.

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A Sponge árfolyam-elemzése alapján ez az érme meredeken felfelé ívelő ármozgásokkal brillírozhat a következő hetek során.

Ez a hatalmas érdeklődési hullám annak köszönhető, hogy a Sponge ökoszisztéma újraindította a 2023-as SPONGE tokent a Polygon hálózaton. Új nevet is adott neki, most már a SPONGEV2 alatt kell keresnünk.

Mi a SPONGEV2 és sikerülhet-e megismételnie elődje diadalát? 

Egy kis visszatekintés: a Sponge V1 még a 2023. májusi medvepiac idején jelent meg a tőzsdéken, és mivel SpongyaBob Kockanadrág neve sokak fülében nagyon ismerősen csengett, sikerült nyakon ragadnia a mém érme-rajongók figyelmét.

A hírnév kézzelfogható volt: a SPONGE érme a tavalyi év legnagyobb mém érme bevezetését tudhatta a magáénak, hiszen elérte a 100 millió dollár feletti piaci kapitalizációt és megalapított egy több mint 13 000 tulajdonosból álló közösséget (plusz 30 000 követőt számlált a közösségi médiában).

influenszer tweetek

A gigászi árnövekedés jelentős részét a több mint 10 központosított tőzsdén (pl.: LBank, Toobit, CoinW, BTCEX, Poloniex, MEXC, Gate.io, Bitget, BitKan és BitMart) való jegyzések táplálták.

Elődje sikere szépen megágyazott a SPONGE V2-nek, és a régi szép emlékeknek most nagy szerepe van abban, hogy a a kriptobálnák ennyire bíznak benne.  

A Sponge V2 mém érme bevezetése cseppet sem volt hagyományos: a befektetők vagy megvették a SPONGE V1-et, majd a Sponge honlapján lekötötték, vagy a már birtokolt SPONGE V1-et stakelték.

A SPONGE V2 egy airdropot is tartott, mely alatt a tokeneket a V1 tokenek mennyisége és a lekötés időtartama alapján szórták szét.

sponge kriptó

De a SPONGE V2 ennél tovább megy, és igyekszik egy kis hasznosságot is nyújtani a leendő Play-to-Earn (P2E) játékával.

Nézd meg a SPONGE oldalát

A SPONGE V2 Play-2-Earn játéka felturbózhatja az ökoszisztémát

A Sponge V2 lelkes csapata egy szórakoztató és izgalmas Play-to-Earn (P2E) játékot fejleszt. Ennek hasznossága már csak azért is vitathatatlan, mert a felhasználók így további SPONGEV2 érméket gyűjthetnek, és egyre feljebb kerülhetnek a ranglistán.

sponge crypto

A játéknak kialakítanak egy ingyenes és egy fizetős változatot is, a fizetősben a játék kreditek SPONGEV2 tokenekért vásárolhatók meg. Emellett, aki szeretne, az puszta szórakozásból is játszhat az ingyenes verzióval, ami nagyvonalú gesztus a csapattól.

Látogasd meg a SPONGE oldalát

A SPONGE V2 megismételheti a SPONGE V1 100-szoros növekedését?

A cikk írásakor, hétfő kora délután a SPONGE V2 0.003287 dolláros piaci áron kapható, ami 24 óra alatt 11,15%-os, egy hét leforgása alatt 3,40%-os, egy hónap folyamán pedig 145,44%-os növekedést takar. 

A token egyébként most ünnepelhet, hiszen március 9-én új történelmi csúcsot mutathatott fel a maga 0.004217 dollárjával. Ehhez képest most az ár 21.73%-kal kevesebb. Az árfolyam jelenleg jól láthatóan a következő áremelkedésre készül.

sponge kriptó árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Szerencsére a vételi nyomás továbbra is dominál a SPONGE V2 esetében, és a sikeres konszolidációt követően, még a tőzsdei jegyzések előtt kiugrásra készül.

Az érme még mindig fantasztikus belépési lehetőségekkel kecsegtet, és akár 100-szoros megtérülésben is része lehet.

Összefoglalás

A Sponge V2 érme egyre közeledik a főbb tőzsdei jegyzések felé, és emiatt a kriptobálnák igyekeznek felhalmozni, hiszen nagy nyereséget remélnek tőle.

Mivel a megújult token csapata remekül mixelte a hasznosság, a staking és a P2E játék területét, a Sponge V2-t kifejezetten megéri közelebbről is szemügyre venni.

Kövesd a projektet a közösségi oldalain, és merülj el a szivacsos Sponge érme fejlődésének kriptotengerében!

Vásárold meg a Sponge V2-t itt

Ezek is érdekelhetnek:

Ralliznak a mém érmék, érdemes melléjük csapódni

A Dogecoin20 lehet a következő mémérme ami berobban?

A 12 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, az euró és a svájci frank ellenében 0,4 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal.
2024. 04. 18. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Pozitív kezdés és némi ingadozás után indexemelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 18. 19:00
Megosztás:

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a magyar tőzsdén

Pozitív nyitás várható csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 18. 10:00
Megosztás: