Egyre bikásabbak a kutyás érmék

A dogecoin stabil támaszra talált a 0,2 dolláros szinten, miután a meteorikus emelkedés az elmúlt hét napban 20%-kal megugrott.

Egyre bikásabbak a kutyás érmék

Míg a vezető mém érme bikásnak tűnik, az új ICO Dogecoin20 is nagy port kavar az interneten, miután hét nap alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze. Vajon ez lesz a következő mém érme, amelyik berobban?

A kereskedők szerint a Dogecoin parabolikus felfutása a küszöbön áll

A Dogecoin árfolyama bár hullámzó, az ára 0,2 dollárról 0,22 dolláros csúcsra pattant fel, majd aztán újra tesztelte a 0,2 dolláros szintet.

Az elemzők azonban úgy vélik, hogy fényes jövő áll az érme előtt, hiszen a márciusi zárás a 2021-es ATH előtti rövid idő óta a legmagasabb.

dogecoin árfolyam grafikon

A neves piaci elemző és kommentátor, a Rekt Capital megvitatta a havi zárást, és azt javasolta, hogy a 0,2 dollár feletti zárás 0,3 dollár felé történő emelkedést eredményezhet.

A havi zárás előtt a következőket írta: "Már csak néhány nap van hátra az új havi gyertya zárásáig. Vajon a DOGE meg fogja tenni? Sikerül-e a Dogecoin-nak visszaszereznie a piros 0,20 dolláros szintet, mint új támaszt, hogy megerősítse a további emelkedést a 0,30 dollár feletti terület felé?".

A Dogecoin 0,218 dolláron zárta a hónapot, ami bullish precedenst teremtett a közeli és középtávú pályájára.

"A DOGE megcsinálta. Ez egy bullish havi gyertyazárás" - mondta az elemző egy követő tweetben hétfőn.

dogecoin árfolyam TetherUS

Hasonlóképpen Ali Martinez, aki Ali_Charts néven fut az X-en, a Dogecoin sikerét támogatja a következő hónapokban. Az elemző a közelmúlt más mémérme trendjeit hanyagolja, azt sugallva, hogy a Dogecoin a legfontosabb mémkriptó a piacon.

Martinez azt írta: "Úgy érzem, hogy degens társaim figyelmét elvonják az új, csillogó meme coinok, de a Dogecoin továbbra is a legfontosabb altcoin ebben a szektorban".

Így folytatta: "Technikai szempontból a DOGE a 2018-2021-es mintát tükrözi. Ha ez így van, akkor a DOGE egy masszív parabolikus bikafutás legelején állhat!".

Bár az elemző nem adott kifejezett árcélt, rajzolt egy olyan chartot, ahol a DOGE 12 dollárig is képes lehet felmenni. Ez elképesztő, 5900%-os emelkedést jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest.

dogecoin árfolyam elemzés és technikai grafikonos elemzés

A jelenlegi 29 milliárd dolláros piaci kapitalizáció mellett az ilyen nagyságrendű nyereség közelebb áll a fantáziához, mint a valósághoz. A vezető elemzők ilyen optimizmusa azonban jól mutatja a DOGE mögött álló hatalmas közösségi támogatást.

Eközben a Dogecoinhoz kapcsolódó Dogecoin20 kriptó is egyre nagyobb lendületet vesz. A projekt az előértékesítés első hét napja alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze, és most a Doge-napra várja az indulást.

A trending Stake-to-Earn Dogecoin20 több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze

Miközben a Dogecoin megtartja a mémek körüli izgalmat, egy új ICO, a Dogecoin20 új innovációkkal ruházza fel a régi mémérmét, hogy jobban igazodjon azt a jelenlegi piaci dinamikához.

Amikor Billy Markus és Jackson Palmer 2013-ban viccből elindította a Dogecoin-t, senki sem számított arra, hogy az mára globális ikon lesz. Mint ilyen, vannak horpadások a páncélján, és van még hová fejlődnie. Itt lép képbe a Dogecoin20.

Dogecoin20

A Dogecoin20 egy újszerű Stake-to-Earn mechanizmust vezet be, amely veleszületett hasznossággal büszkélkedhet, és lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a befektetésüket összetetté tegyék, miközben biztosítja és stabilizálja a hálózatot.

A befektetők jelenleg 70%-os APY-t tudnak bezsebelni, de ez csökkenni fog, ahogy egyre több tokent kötnek le.

Emellett a Dogecoin20 140 milliárd tokenben maximálta a készletet. Ez követi a Bitcoin "egészséges pénz" megközelítését, segít megelőzni az inflációt és az árfelhígulást.

Ehhez képest a Dogecoin végtelen készlettel rendelkezik, ami hosszú távon kevésbé teszi értéktárolóvá.

Eközben a Dogecoin20 közelsége a piacvezetőhöz azonnali felismerhetőséget biztosít, és ez az egyik fő oka a rendíthetetlen előértékesítési sikerének.

A projekt 4/20-án (Doge Day) indul a tőzsdéken, így a piaci résztvevőknek mindössze 18 napjuk marad arra, hogy a $DOGE20-at a rögzített előértékesítési áron megvásárolják.

Megnézem a DOGE20-at

Ezek is érdekelhetnek:

Az AI kritpók egyesülnek, míg az eTukTuk bekapcsolta a rakétákat

A kriptoelemzők sasszeme ezen a friss VR érmén csüng

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás: