Az AI kritpók egyesülnek, míg az eTukTuk bekapcsolta a rakétákat

Az AI kriptó szféra ismét elforgatja a befejtetők fejét. Ezek között is főleg a SingulatirtyNET és a Fetch.ai vezeti a listát a nagyszerű emelkedéseinek köszönhetően.

Az AI kritpók egyesülnek, míg az eTukTuk bekapcsolta a rakétákat

Az izgalom az olyan feltörekvő AI kriptók felé is kiterjed, mint az eTukTuk, mivel ez az új ICO projekt nemrég áttörte a 2,6 millió dolláros gyűjtést.

Az AGIX és a FET felfutása szektor növekedésére való felhívások közepette

A SingularityNET ezen a héten 25,1%-ot, ebben a hónapban pedig 107%-ot emelkedett. Eközben a Fetch.ai ezen a héten 22,5%-kal, ebben a hónapban pedig 194%-kal emelkedett.

A legutóbbi emelkedések a szélesebb kriptopiaccal szembeni teljesítményt tükrözik, mivel a teljes piaci tőke mindössze 1,72%-kal emelkedett.

A mozgás mögött meghúzódó ok azonban némileg szokatlan. Nemrég jelentették be, hogy az AGIX, a FET és az OCEAN egyetlen tokenbe olvad össze $ASI tickerrel.

A Crypto Sasha adatai szerint a lépés 91,2%-os pozitív hangulatot kapott, az egyesüléssel várhatóan 7,5 milliárd dolláros FDV jön létre.

Az elemző azt mondja az olvasóknak: "Számítsunk arra, hogy ezek az érmék jelentős felfelé irányuló lendületet fognak tapasztalni az egyesülésig, és az $ASI továbbra is erősen fog teljesíteni az egyesülés után".

A Wave Jumper azonban kevésbé optimista, az egyesülést annak megerősítéseként használja, hogy "nincs hasznosság a tokenjeikben", és hogy "úgy néz ki, mint egy trükk".

A tweet figyelemre méltó támogatást kapott, eddig több mint 130 lájkot és 20 ezer megtekintést kapott.

Mindazonáltal a szélesebb kripto AI szektor hatalmas potenciált mutat.

Alex Becker korábban kiemelte, hogy a Dogecoin piaci kapitalizációja a legutóbbi piaci ciklusban 90 milliárd dolláron tetőzött, ami hatalmas potenciált mutat az AI kriptók számára a közelgő rallyban.

Amikor az AI és a játék kriptókról beszélt, azt mondta: "Határesetben ésszerű arra számítani, hogy a két legjelentősebb felhasználási esetünk legalább ötször nagyobb lesz, mint egyetlen mém érme."

Jelenleg a teljes AI kriptopiaci kapitalizáció mindössze 42 milliárd dollár. Feltételezve, hogy az elemző szerint az ötszörös növekedés 50/50 arányban oszlik meg az AI és a szerencsejátékok között, akkor ebben a ciklusban a teljes piaci kapitalizáció ötszörös növekedésére van lehetőség a kripto AI szektorban.

Azt spekulálta, hogy ezek az AI érmék parabolikus nyereséget láthatnak, amint a Bitcoin eléri a 80-100 ezer dollár közötti szintet.

Amennyiben ez bekövetkezik, az új fúziós token ASI jelentősen profitálhatna, mivel FDV-je alapján a piac egyik vezető blue chipje lenne.

Az új likviditás azonban a kisebb AI-projektek számára is parabolikus növekedést indítana el, lehetővé téve néhányuk számára, hogy megelőzzék a piacot.

Az egyik legígéretesebb versenyző az eTukTuk, egy forradalmi elektromos jármű DePIN projekt, AI integrációval. Jelenleg előértékesítés alatt áll, ami lehetővé teszi a befektetők számára, hogy ideje korán beszálljanak a projektbe.

Az új AI érme, az eTukTuk 2,6 millió dollárt gyűjtött és 103%-os APY-t kínál

A közlekedés új paradigmáját meghirdető eTukTuk a DePIN és AI kripto szektorok élharcosaként áll.

A projekt stratégiailag zéró károsanyag-kibocsátású elektromos tuk-tukokat fog elhelyezni a fejlődő országokban világszerte, kezdve Sri Lankával. Már partnerségre lépett az ország legnagyobb magántulajdonban lévő vállalatával, a Capital Maharaja Grouppal, ami a fejlődés érdekében tett fáradhatatlan erőfeszítéseiről tanúskodik.

etuktuk kriptó

Az olyan előnyök, mint a CO2-csökkentése, az azzal kapcsolatos egészségügyi problémák minimalizálása és a pénzügyi egyenlőtlenségek felszámolása csak egy része az eTukTuk vonzerejének.

A projekt az útvonal-optimalizáláshoz és a fizikai infrastruktúra prediktív karbantartásához szükséges mesterséges intelligencia integrálása a DePIN-ágazat úttörőjévé teszi, ami hatalmas érdeklődést vált ki az elemzőkből.

"Mindez hosszú távon nagyon hasznos. Sok ország fogja megkövetelni a vállalatoktól, hogy csak elektromos járműveket gyártsanak" - mondta Michael Wrubel 311 ezer YouTube feliratkozójának egy nemrégiben készült videójában.

Mindeközben Jacob Bury a "következő 10x potenciális zöld kriptónak" nevezte az eTukTuk-ot.

Ez valóban fényes jövőre utal. Azonban azok járnak a legjobban, akik korán beszállnak a projektbe, mivel a jelenlegi 103%-os APY dinamikusan csökken, ahogy többen kötik le az érméiket, és a jelenlegi 0,029 dolláros kedvezményes elővásárlási ár emelkedni fog pár napon belül.

Azok, akik korán vásárolnak eTukTuk érméket, azok kaphatják a legtöbbet kapni a befektetésüktől. Ismerkedj meg a projekttel még ma.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A kriptoelemzők sasszeme ezen a friss VR érmén csüng

Ez a lajháros, humoros kriptó egy profitmágnes?

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: