Elemző 1400%-os emelkedést jósol az XRP számára, amely így elérheti a 7,5 dollárt; az RBLK és a PEPE még ennél is nagyobb nyereséget érhet el

A Ripple Labs nem a legboldogabb vállalatok egyike, mivel az XRP árfolyamát az SEC folyamatban lévő pere korlátozza. Azonban most már szinte vége van, és hamarosan az XRP végre elérheti teljes potenciálját, körülbelül 7,50 dollárt.

Elemző 1400%-os emelkedést jósol az XRP számára, amely így elérheti a 7,5 dollárt; az RBLK és a PEPE még ennél is nagyobb nyereséget érhet el

Nem csak a Ripple Labs lesz haszonélvezője a kripto befektetések iránti megújult érdeklődésnek. A Pepe Coin, amely a valaha volt legjobban teljesítő mém érme, további nyereségekre számíthat, és az új forró kripto, a Rollblock előértékesítése is figyelmet kelt új, blokklánc alapú szerencsejáték birodalmával.

XRP (XRP): Elérkezett az idő

Az XRP jelenleg a hetedik legnagyobb token piaci kapitalizáció szerint. Míg több ezer más token csak álmodhat a top tízes pozícióról, az XRP számára ez egy visszalépés. Évekig a harmadik helyen állt az Ethereum és a Bitcoin mögött, sőt egyszer-kétszer még az Ethereumot is megelőzte! Azonban az XRP sosem kapott lehetőséget arra, hogy teljesen kibontakozhasson, mivel az SEC az XRP-t vette célba, hogy példát statuáljon vele, és az XRP ára az elmúlt öt évben stabil maradt.

Azonban az SEC végül saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, minden indítványát elveszítve. Míg az XRP sorsáról szóló utolsó ítélet még hátravan, az SEC számára már egyértelmű a helyzet. Amint a bíró érvénytelennek nyilvánítja az SEC Ripple Labs elleni ügyét, az XRP ára rakétasebességgel fog emelkedni. Ne lepődjünk meg, ha az ötven centes XRP ára tíz dollárra emelkedik.

Pepe Coin (PEPE): Egyre népszerűbb, ahogy érik

Beszéljünk befektetési mesékről. Mit adnál azért, hogy tizennégy hónap alatt 120 MILLIÓ százalékos megtérülést érj el? Fantáziának hangzik, pedig pontosan ezt tette a Pepe Coin, mióta 2023 áprilisában megjelent a piacokon. Itt a vicc: ez a 120 millió százalék a Pepe Coin jelenlegi árfolyama, amely 25%-kal alacsonyabb a történelmi csúcsánál. A Pepe Coin ennél is magasabban kereskedett!

De ha megnézzük a piacot, a Pepe Coin még nem fejezte be! Az elmúlt hat hét rémálom volt a kripto világ számára, és a Pepe Coin az elmúlt 30 napban 20%-ot veszített értékéből. De a piac most fordul, és az újjáéledt bizalommal a Pepe Coin visszaszerzi veszteségeit és még magasabbra fog szárnyalni.

Rollblock (RBLK): Forró új kripto a játék szektorban virágzik az előértékesítésben

Rollblock kriptó ICO, XRP és Pepe coin árfolyam elemzés és prognózis

Mindenki azt az egy forró új kriptót keresi, amely 100x hozamot tud adni. Azok, akik lemaradtak a Pepe Coinról, jól teszik, ha megfontolják a Rollblock előértékesítését, hogy esélyük legyen hatalmas megtérülésre.

Mi az a Rollblock? Ez egy kettő az egyben befektetési lehetőség, jelenleg előértékesítésben, amelynek minden jellemzője megvan ahhoz, hogy hatalmas piaci zavaró tényezővé váljon.

A Rollblock egy új, Ethereum alapú játék platform, amely most kínálja RBLK tokenjeit előértékesítésben. Most, ezért a Rollblock több, mint egy forró új kripto. Ez egy valódi jutalomhozó befektetés; nemcsak hogy az RBLK token tulajdonosok részesülnek a Rollblock token deflációs jellegéből, hanem osztoznak a Rollblock online kaszinó nyereségében is.

Általában bármely kripto eszközön, még a nagyágyúkon, mint a Bitcoin, az egyetlen nyereség, amit el lehet érni, az árfolyam emelkedésekor jelentkezik. A hagyományos eszközökön, mint a részvények, a befektetők nemcsak a részvényárfolyam emelkedésekor keresnek pénzt, hanem osztalékot is kapnak. Ez a Rollblock üzleti modellje: gyere a hozamért, maradj a passzív jövedelemért! Figyelembe véve, hogy a szerencsejáték egy 100 milliárd dolláros iparág, és a Rollblock átlátható, blokklánc alapú működése vonzza a játékosokat az auditálható játékmenetével, a Rollblock a legforróbb új kripto, amit pénzért lehet venni.

Következtetés

Soha nem volt jobb idő a kriptoba fektetni. Az XRP ára a startvonalon áll, motorja dübörög, készen áll, hogy 7,50 dollárra és azon túl is elérjen, míg a Pepe Coin legalább megduplázódni készül. Azonban az új forró kripto, a Rollblock vonzza a befektetők érdeklődését. Az elemzők szerint a Rollblock lehet a következő 100x kripto a piacon, és az előértékesítésbe való belépés biztos módja annak, hogy az elsők között legyünk, amikor a nyereség elkezd befolyni. A Rollblock RBLK tokenje most 0,0145 dolláron elérhető az előértékesítésben.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Website:

https://presale.rollblock.io/

Socials: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás:

Júniusban csökkentek a termelői árak Oroszországban

Oroszországban január óta júniusban csökkentek először a termelői árak havi összevetésben, miközben lassult az éves szintű növekedés.
2024. 07. 19. 23:00
Megosztás: