Elemzői optimizmus a Ripple tekintetében, a Chainlink értéke emelkedik - Az Everlodge tulajdonosok ingyenes éjszakákat kapnak luxusüdülőhelyeken

A Ripple (XRP) hamarosan akár 800%-os értéknövekedést is elérhet, ami sokakat ösztönöz a kriptopénz diverzifikációjára. Eközben a Chainlink (LINK) értéke is felfelé mozog, és az Everlodge (ELDG) jelentős figyelmet kapott a blokklánc technológia bevezetésével az ingatlanpiacra. Mindkét projektet áttekintjük, és megvizsgáljuk, melyikben van nagyobb növekedési potenciál, és eldöntjük, melyik a legjobb kriptopénz a jelenlegi befektetésekhez.

Elemzői optimizmus a Ripple tekintetében, a Chainlink értéke emelkedik - Az Everlodge tulajdonosok ingyenes éjszakákat kapnak luxusüdülőhelyeken

A Ripple (XRP) árfolyamának 800%-os növekedését jelzi előre az EGRAT CRYPTO

A Ripple (XRP) jelentős emelkedést mutatott az elmúlt év során, ami sok kereskedő figyelmét felkeltette. A jelentős kripto elemző, az EGRAT CRYPTO optimista előrejelzést tett, miszerint az XRP altcoin akár 800%-os növekedést is elérhet.

Az elemző szerint az XRP altcoin elérheti az 5,50 dolláros árszintet a következő időszakban, miután megvizsgálta a Ripple 21 EMA-t, és megvizsgálta annak 55-ös szinten való áthaladását. Az ármozgások alapján az XRP az elmúlt héten 0,59 dollárról 0,64 dollárra emelkedett az árfolyam. Ez a legfrissebb Ripple árfolyam előrejelzés kellően optimista, de nem ez az egyetlen kriptopénz, amely felfuthat a közeljövőben.

A Chainlink (LINK) 2024-re várhatóan eléri a 26,91 dolláros szintet a legfrissebb előrejelzések alapján

A Chainlink (LINK) altcoin árfolyam előrejelzése a bika piacot jelzi előre, és azt sugallja, hogy a kriptopénz továbbra is emelkedő pályán maradhat, amíg megtartja a 15 dolláros szintet. A Chainlink jelenleg konszolidációs szakaszban tartózkodik, és a vevők hamarosan aktívak lehetnek, ami új magasságokba emelheti a Chainlink kriptopénzt.

A Chainlink ára jelenleg 14 és 15,85 dollár közötti széles tartományban mozog, és a következő fontos árszint 16 dollárnál van, amit áttörhet.

Az 50 napos EMA felfelé mozgott, és azonnali támogatásként szolgál a bika piac számára. A vevők az EMA közelében úgy tűnnek, hogy vonakodnak új long pozíciók felépítésétől az eladások félelmének következtében. Azonban a Chainlink árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben elérheti a 26,91 dolláros szintet.

Az Everlodge (ELDG) zavarhatja meg a 4,548 trillió dolláros piacot és kilőhet az árfolyama

Az Everlodge (ELDG) jelentős figyelmet kap, mivel teljesen átalakíthatja a 4,548 trillió dolláros globális vendéglátóipart, amely likviditási, hozzáférhetőségi és átláthatósági problémákkal küzdött.

Az ingatlanokat NFT-k formájában hozzák létre, majd ezután apró darabokra szedik szét. Így, ha egy ingatlan értéke például 15 000 000 dollár, mint például egy luxus hotel vagy villa Miamiban, akkor azt 150 000 darabra bonthatják, ahol minden egyes darab csak 100 dollár értékű lesz. Ennek eredményeként bárki megvásárolhat egy kis részt a hatalmas értékű ingatlanból és diverzifikálhatja portfólióját.

Ezen részarányok tulajdonosai megőrzik az ingatlan tulajdonjogából származó összes előnyt, például az ingatlanbérleti bevételeket és az érték növekedését. Bárki hozzáférhet a Rewards Club-hoz és ingyenes éjszakákat kaphat, és ha nem kívánja őket használni, értékesítheti őket további tőkejövedelemért.

Összefoglalva

Míg a Ripple optimista jövő előtt áll, a Chainlink szilárd teljesítményt mutat, az Everlodge a legnagyobb nyereséget mutatja az előértékesítési szakasz lendületében. Az előértékesítés 8. szakaszában egyetlen ELDG token 0,027 dollárért vásárolható meg. A projekt indulásakor az elemzők 3500%-os emelkedést várnak. Ezek a szempontok tehetik az Everlodge-ot jelenleg a legjobb kriptopénz befektetéssé.

Látogass el az Everlodge oldalára

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Gyors változáson megy át a piac

Korábban nem látott gyorsasággal alakul át a munkaerőpiac, a folyamatok a cégvezetőket és az alkalmazottakat is állandó alkalmazkodásra késztetik - mondták a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a PwC Magyarország gazdasági tanácsadó szerdai munkaerőpiaci konferenciájának szakértői Budapesten.
2024. 02. 29. 14:00
Megosztás:

Visszaesett az orosz kiskereskedelem

Oroszországban lassult a kiskereskedelmi forgalom és gyorsult az ipari termelés növekedése januárban éves összevetésben, miközben történelmi mélypontra csökkent a munkanélküliség.
2024. 02. 29. 13:30
Megosztás:

Később kell utalni a gépjárműadót, de egyben kell azt kifizetni!

Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, ugyanis több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót, ráadásul kettő helyett egyszer kell csak utalni, a részletfizetés pedig automatikusan jár - nyilatkozta az MTI-nek Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
2024. 02. 29. 13:00
Megosztás:

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás: