Elemzői optimizmus a Ripple tekintetében, a Chainlink értéke emelkedik - Az Everlodge tulajdonosok ingyenes éjszakákat kapnak luxusüdülőhelyeken

A Ripple (XRP) hamarosan akár 800%-os értéknövekedést is elérhet, ami sokakat ösztönöz a kriptopénz diverzifikációjára. Eközben a Chainlink (LINK) értéke is felfelé mozog, és az Everlodge (ELDG) jelentős figyelmet kapott a blokklánc technológia bevezetésével az ingatlanpiacra. Mindkét projektet áttekintjük, és megvizsgáljuk, melyikben van nagyobb növekedési potenciál, és eldöntjük, melyik a legjobb kriptopénz a jelenlegi befektetésekhez.

Elemzői optimizmus a Ripple tekintetében, a Chainlink értéke emelkedik - Az Everlodge tulajdonosok ingyenes éjszakákat kapnak luxusüdülőhelyeken

A Ripple (XRP) árfolyamának 800%-os növekedését jelzi előre az EGRAT CRYPTO

A Ripple (XRP) jelentős emelkedést mutatott az elmúlt év során, ami sok kereskedő figyelmét felkeltette. A jelentős kripto elemző, az EGRAT CRYPTO optimista előrejelzést tett, miszerint az XRP altcoin akár 800%-os növekedést is elérhet.

Az elemző szerint az XRP altcoin elérheti az 5,50 dolláros árszintet a következő időszakban, miután megvizsgálta a Ripple 21 EMA-t, és megvizsgálta annak 55-ös szinten való áthaladását. Az ármozgások alapján az XRP az elmúlt héten 0,59 dollárról 0,64 dollárra emelkedett az árfolyam. Ez a legfrissebb Ripple árfolyam előrejelzés kellően optimista, de nem ez az egyetlen kriptopénz, amely felfuthat a közeljövőben.

A Chainlink (LINK) 2024-re várhatóan eléri a 26,91 dolláros szintet a legfrissebb előrejelzések alapján

A Chainlink (LINK) altcoin árfolyam előrejelzése a bika piacot jelzi előre, és azt sugallja, hogy a kriptopénz továbbra is emelkedő pályán maradhat, amíg megtartja a 15 dolláros szintet. A Chainlink jelenleg konszolidációs szakaszban tartózkodik, és a vevők hamarosan aktívak lehetnek, ami új magasságokba emelheti a Chainlink kriptopénzt.

A Chainlink ára jelenleg 14 és 15,85 dollár közötti széles tartományban mozog, és a következő fontos árszint 16 dollárnál van, amit áttörhet.

Az 50 napos EMA felfelé mozgott, és azonnali támogatásként szolgál a bika piac számára. A vevők az EMA közelében úgy tűnnek, hogy vonakodnak új long pozíciók felépítésétől az eladások félelmének következtében. Azonban a Chainlink árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben elérheti a 26,91 dolláros szintet.

Az Everlodge (ELDG) zavarhatja meg a 4,548 trillió dolláros piacot és kilőhet az árfolyama

Az Everlodge (ELDG) jelentős figyelmet kap, mivel teljesen átalakíthatja a 4,548 trillió dolláros globális vendéglátóipart, amely likviditási, hozzáférhetőségi és átláthatósági problémákkal küzdött.

Az ingatlanokat NFT-k formájában hozzák létre, majd ezután apró darabokra szedik szét. Így, ha egy ingatlan értéke például 15 000 000 dollár, mint például egy luxus hotel vagy villa Miamiban, akkor azt 150 000 darabra bonthatják, ahol minden egyes darab csak 100 dollár értékű lesz. Ennek eredményeként bárki megvásárolhat egy kis részt a hatalmas értékű ingatlanból és diverzifikálhatja portfólióját.

Ezen részarányok tulajdonosai megőrzik az ingatlan tulajdonjogából származó összes előnyt, például az ingatlanbérleti bevételeket és az érték növekedését. Bárki hozzáférhet a Rewards Club-hoz és ingyenes éjszakákat kaphat, és ha nem kívánja őket használni, értékesítheti őket további tőkejövedelemért.

Összefoglalva

Míg a Ripple optimista jövő előtt áll, a Chainlink szilárd teljesítményt mutat, az Everlodge a legnagyobb nyereséget mutatja az előértékesítési szakasz lendületében. Az előértékesítés 8. szakaszában egyetlen ELDG token 0,027 dollárért vásárolható meg. A projekt indulásakor az elemzők 3500%-os emelkedést várnak. Ezek a szempontok tehetik az Everlodge-ot jelenleg a legjobb kriptopénz befektetéssé.

Látogass el az Everlodge oldalára

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Csökkent a lakásépítés Romániában

Az év első négy hónapjában 23,6 százalékkal csökkent a lakásépítés volumene Romániában - közölte szerdán az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 06. 19. 13:30
Megosztás:

Az idei év a magyar áramhálózat-korszerűsítésről szól

2024 a magyar áramhálózat-korszerűsítés kiemelkedő éve: a kormány 160 milliárd forinttal támogatja azokat a beruházásokat, amelyekben új alállomások épülnek, folytatódik a meglévők bővítése és távvezeték-fejlesztések is megvalósulnak - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) parlamenti államtitkára kedden a MAVIR kerepesi alállomásának bővítési záróünnepségén.
2024. 06. 19. 13:00
Megosztás:

Hazánk túlteljesítette a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóanyagok begyűjtésére vonatkozó célszámot

Magyarország túlteljesítette a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóanyagok begyűjtésére vonatkozó célszámot - közölte a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. szakmai partnerével, a CSEBER Nonprofit Kft.-vel közös közleményben az MTI-vel.
2024. 06. 19. 12:30
Megosztás:

Vízerőművet tervez a román kormány az Erdélyi-szigethegységben

Szivattyús energiatároló vízerőművet építtetne a román kormány az Erdélyi-szigethegységben, a megvalósíthatósági tanulmányra kiírt tenderre két ajánlat érkezett - írja az economedia.ro.
2024. 06. 19. 12:00
Megosztás:

Ásványvizet osztanak az utasoknak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak a készlet erejéig - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szerdán, a vízosztás kezdetének reggelén az MTI-vel.
2024. 06. 19. 11:30
Megosztás:

Eddigi legsúlyosabb veresége előtt áll a Konzervatív Párt Nagy-Britanniában

A kedden ismertetett legfrissebb felmérés szerint eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedheti el a jelenleg kormányzó brit Konzervatív Párt a július 4-i parlamenti választásokon.
2024. 06. 19. 11:00
Megosztás:

Az olasz szenátus rábólintott a közvetlen kormányfő-választásra

Az olasz parlament felsőháza első olvasatban megszavazta a jobboldali kormány alkotmánymódosító javaslatát a miniszterelnök közvetlen megválasztásáról, amire a baloldali ellenzék utcai tüntetéssel válaszolt Rómában kedden este.
2024. 06. 19. 10:30
Megosztás:

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
2024. 06. 19. 10:00
Megosztás:

Erősödött a forint szerda reggelre

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 06. 19. 09:30
Megosztás:

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, a tokiói tőzsde 0,28 százalékos emelkedéssel, 38 535 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix mutató 0,30 százalékkal nőtt.
2024. 06. 19. 09:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a BÉT-en

Mérsékelt mozgással, iránykereséssel indulhat a kereskedés szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A BUX 120,63 pontos, 0,17 százalékos emelkedéssel, 69 832,54 ponton zárt kedden.
2024. 06. 19. 08:30
Megosztás:

A munkáltatók szerint is égető reformok szükségesek a munkásszállóknál

Óriási lenne az igény a piacon a modern munkásszállók iránt. Megfelelő szállás biztosítása esetén ugyanis nagyobb az esély, hogy a potenciális munkaerő munkát vállal olyan hiányterületeken és régiókban, amely a lakhelyétől jóval távolabb található. Éppen ezért a kormány is kiemelten támogatja a modern munkásszállások létrehozását annak érdekében, hogy a munkavállalók mobilitása növekedjen, és a szállások minősége javuljon – hangsúlyozza Tóth Olivér, a Wellby House Kft. közvetítő cég értékesítési vezetője.
2024. 06. 19. 07:30
Megosztás:

A MicroStrategy terve, hogy 500 millió dollár értékű részvényt átvált Bitcoinra, ami a kriptovaluták bikapiaci jövőjét sugallja

A MicroStrategy az egyik olyan tradícionális intézmény, amely támogatja a kriptovalutákat, és még mindig nem hagyták abba ezt a tevékenységet. A legfrissebb fejlemények szerint több jelentés is azt állítja, hogy a MicroStrategy 500 millió dollár értékű részvény eladását tervezi további Bitcoin vásárlások finanszírozására.
2024. 06. 19. 07:00
Megosztás:

Változatosan alakulnak az ingatlanárak a hazai kiemelt üdülőövezetekben

Összességében emelkedtek az árak Magyarország kiemelt üdülőövezeteinek lakóingatlan- és üdülőpiacain 2023-ban, azonban az egyes üdülőkörzetekben változatosan alakulnak az árak – derül ki az MBH Indexből, az MBH Csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank legfrissebb elemzéséből. A Dunakanyarban több mint 30 százalékkal nőtt a négyzetméterenként fizetett átlagár, ahogy a Balatonnál és a Mecsek-Villány térségben is jelentős volt az áremelkedés. A Tisza-tó környékén és a Mátra-Bükk térségben azonban továbbra is kedvezőbb árakon lehet ingatlanhoz jutni. A nyolc kiemelt üdülőkörzet között jelentős különbség mutatkozik az árazás tekintetében: a legdrágább üdülőkörzet Budapest és a Balaton környéke, a legolcsóbb pedig változatlanul a Tisza-tó környéke.
2024. 06. 19. 06:30
Megosztás:

Hogyan szerezzük és tartsuk meg a legjobb kollégákat?

Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a Fivosz HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésben keresték a választ arra, milyen az ideális munkahely 2024-ben.
2024. 06. 19. 06:00
Megosztás:

Ezért buknak el a startupok az első három évben

Az első három év a legkritikusabb a startupok életében, ekkor bukik el ugyanis a legtöbb jó ötlet. A start it @K&H inkubátorprogram szerint ennek két fő oka, hogy egyrészt a startupok ritkán végeznek piackutatást, így nem egy valós, sokakat érintő problémára hoznak megoldást. Másrészt nincs egy jól átgondolt és felépített üzleti modelljük. Mutatjuk, hogy lehet ezeket elkerülni, áthidalni.
2024. 06. 19. 05:30
Megosztás:

Döntött az OXO Technologies közgyűlése a társaság székhelyének áthelyezéséről Hollandiába

Az OXO Technologies Holding Nyrt. kedden megtartott közgyűlése egyhangúlag és véglegesen jóváhagyta a társaság székhelyének áthelyezését Budapestről a hollandiai Rotterdamba - tájékoztatta az MTI-t a társaság kedden.
2024. 06. 19. 05:00
Megosztás:

Merre tart a hazai ingatlanpiac?

Az ingatlanpiac egyes szegmenseiben lassú javulás várható, miközben az ESG szempontok egyre hangsúlyosabbak – derül ki a DLA Piper Hungary Real Estate Intelligence Report 2024 kiadványából. Borbély Gábor, partner, a DLA Piper Hungary finanszírozási és ingatlanjogi csoportvezetője és Balogh Tamás a DLA Piper Hungary vezető ügyvédje, Real Estate Service Stream Leader ismertetik a hazai ingatlanpiacot meghatározó legfontosabb trendeket.
2024. 06. 19. 04:30
Megosztás:

Júniustól szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére

Júniustól új szakasz következik a monetáris politikában, ebben az időszakban a jegybank számára érdemben szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a monetáris tanács keddi kamatdöntését követő online háttérbeszélgetésen.
2024. 06. 19. 04:00
Megosztás:

Célzott támogatások segítik a hazai burgonyatermesztést

Kiemelt feladat, hogy versenyképes legyen a hazai burgonyatermesztés és a gazdálkodók megfelelő árualappal rendelkezzenek - mondta Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint Farkas Sándor, a tárca parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács szakmai rendezvényén, amelyet az I. Nemzetközi burgonya világnap alkalmából rendeztek meg.
2024. 06. 19. 03:30
Megosztás: