Elemzők szerint a Kaspa (KAS), a Cybro (CYBRO) és a Cardano (ADA) elérhetik az 5 dolláros árat december előtt

A piac elemzői merész előrejelzéseket fogalmaznak meg három altcoin jelentős növekedésével kapcsolatban az év végéig. Kaspa (KAS), Cybro (CYBRO) és Cardano (ADA) áll a figyelem középpontjában, mivel a prognózisok szerint ezek az eszközök akár az 5 dolláros szintet is elérhetik decemberig. A kriptoközösség szorosan figyeli, ahogy ezek az altcoinok jelentős növekedési potenciált mutatnak.

Elemzők szerint a Kaspa (KAS), a Cybro (CYBRO) és a Cardano (ADA) elérhetik az 5 dolláros árat december előtt

A CYBRO Presale Átlépi a 3 Millió Dolláros Mérföldkövet: Egy páratlan NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO felkelti a kriptobálnák figyelmét, ahogy exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladja a 3 millió dollárt. Ez a modern NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy bármilyen piaci körülmény között maximalizálják a nyereségüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, mivel a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már most vonzza a prominens kriptobálnák és influencerek érdeklődését, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A tokenek mellett a CYBRO különleges Pontokat vezet be, amelyek további lehetőségeket kínálnak a befektetők számára. A Pontok birtokosai automatikusan részt vesznek a CYBRO Airdrop-ban, ahol minél több Ponttal rendelkezik valaki, annál több tokent kap. A CYBRO hetente akár 1 millió Pontot is kioszt, amelyeket a DeFi Vault-okba történő befektetéssel lehet megszerezni a CYBRO alkalmazásban.

cybro, kaspa és cardano kriptovaluta hírek és árfolyam előrejelzés

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlási visszatérítéseket, alacsonyabb kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy átfogó biztosítási programot a platformon belül.

Mivel az összes token mindössze 21%-a érhető el az előértékesítés során, és hozzávetőlegesen 80 millió darabot már eladtak, ez egy arany lehetőség a szemfüles befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>> Csatlakozz a CYBRO-hoz és célozd meg a jövőbeli akár 1200%-os hozamot <<

Kaspa (KAS) árfolyam: Túlértékelt? Potenciális konszolidáció közeleg

A Kaspa (KAS) ára jelenleg 0,12 és 0,14 dollár között mozog, közel a 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagaihoz, amelyek 0,13 dollár körül helyezkednek el. Az RSI közel van a 70-es szinthez, ami arra utal, hogy a token hamarosan túlértékelt lehet. A Stochastic index is magas, 80 felett van, ami árkonszolidációra utalhat.

A legközelebbi ellenállási szint 0,15 dollárnál van, míg a támogatás 0,11 dollárnál található. Az elmúlt hónapban az árfolyam több mint 20%-ot esett, de az elmúlt hat hónapban még így is több mint 10%-os növekedést mutat. Ha a felfelé irányuló lendület folytatódik, a Kaspa elérheti a 0,15 dolláros ellenállást, ami jelenlegi szintekről körülbelül 15%-os növekedést jelentene.

Cardano (ADA) kereskedési frissítés: Konszolidáció és lehetséges kitörés

A Cardano (ADA) ára 0,346 és 0,377 dollár között mozog, a 10 napos és 100 napos mozgóátlagok körül, amelyek 0,36 dollárnál találhatók. A Relative Strength Index (RSI) közel semleges, 49,67-en áll, ami kiegyensúlyozott piacot jelez. A legközelebbi ellenállási szint 0,39 dollárnál található; ha az ár átlépi ezt, 0,42 dollárig emelkedhet, ami körülbelül 11%-os növekedést jelentene.

Az alátámasztás 0,33 dollárnál van; ha az ár ezen szint alá esik, akkor akár 0,30 dollárig is csökkenhet. Az elmúlt hónapban az ADA ára 0,84%-kal emelkedett, ami stabilizációt jelezhet, miután az elmúlt hat hónapban 23,79%-os esést szenvedett el.

Összefoglalás

Bár a KAS és ADA kevesebb rövid távú potenciált mutat, a CYBRO kiemelkedik a DeFi térben. A befektetőknek kivételes lehetőségeket kínál, hogy maximalizálják bevételeiket a Blast blokkláncon alapuló mesterséges intelligenciával támogatott hozamaggregáció révén. Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és vásárlási visszatérítések, a CYBRO kiváló felhasználói élményt nyújt zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel. A projekt átláthatóságra, megfelelésre és minőségre való elkötelezettsége vonzza a kriptobálnák és influencerek jelentős érdeklődését. A CYBRO egy ígéretes projekt, amely jelentős hatást gyakorolhat a kriptopiacra.

Site:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezeknek a magyaroknak 8,5 milliójuk van nyugdíjmegtakarításban!

A friss hírek szerint átlagosan 2 millió forint megtakarítással rendelkeznek a nyugdíjpénztári tagok. De ha az adatok mélyére ásunk, valójában 8,5 milliós megtakarításokat is kiszúrhatunk! Ennyi pénzből pedig már kijöhet az önerő egy kisebb fővárosi ingatlanhoz is, amely nyugdíjkiegészítő jövedelemforrásnak sem utolsó választás.
2024. 10. 25. 01:00
Megosztás:

Ahogy a Solana talpra áll, ezek a mém kriptovaluták jelentős áremelkedés előtt állhatnak, akár 7,000%-os hozamot is jósolnak

A Solana erőteljes helyreállása újraéleszti az optimizmust a kriptovaluta piacon, különösen néhány mém token kapcsán, amelyek jelentős áremelkedés előtt állhatnak. Elemzők akár 7000%-os hozamot is jósolnak, így ezek a tokenek komoly érdeklődést váltanak ki a befektetők körében. Ez a cikk feltárja, mely mém tokenek előtt állhat figyelemre méltó növekedés a közeljövőben.
2024. 10. 24. 23:00
Megosztás:

ZDEX vs. AVAX vs. TRX: Melyik a legjobb altcoin, amit ezen a héten érdemes megvenni?

Ahogy a kriptopiac ébredezik, három altcoin – ZDEX, AVAX és TRX – egyre nagyobb figyelmet kap. Mindegyik egyedi jellemzőkkel és fejlesztésekkel rendelkezik, amelyek befolyásolhatják teljesítményüket a következő napokban. Ezeknek a tényezőknek a vizsgálata segíthet feltárni, hogy melyik ígérkezik a legjobb lehetőségnek a növekedést kereső befektetők számára.
2024. 10. 24. 22:30
Megosztás:

Hiába az 5%-os THM-plafon, megugorhatnak a lakáshitel-törlesztőrészletek

Nem feltétlenül érdemes az 5 százalékos THM-plafon bevezetésére várni a lakásvásárlásban gondolkodóknak: a piacon az ingatlanár-emelkedés az elmúlt évben már 6,5 százalékos volt és gyorsul. Így hiába csökken a lakáshitelek kamata, az ingatlan megvásárlásához szükséges magasabb hitelösszeg miatt a családok törlesztési terhe még növekedhet is – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 10. 24. 22:00
Megosztás:

Ennyi pénzt küldenek haza a Hollandiában dolgozó vendégmunkások

Az idei második negyedévben 3,3 milliárd eurónyi, vendégmunkások által megkeresett bér áramlott Hollandiából külföldre, 73 százalékkal több, mint 2014 azonos időszakában - idézte csütörtökön a Holland Statisztikai Hivatal (CBS) adatait az NlTimes hírportál.
2024. 10. 24. 21:30
Megosztás:

Mélyponton a brit gazdaság aktivitási mérőszámai

Csaknem egy éve nem mért mélypontra csökkentek a brit gazdaság aktivitásának mérőszámai októberben.
2024. 10. 24. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint csütörtök estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 10. 24. 20:30
Megosztás:

Megfordult a kedvező hangulat a nap végére, csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 130,8 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel, 73 715,29 ponton zárt csütörtökön.
2024. 10. 24. 20:00
Megosztás:

A Dogecoin és a Shiba Inu vezetik a mémcoin piacot, de a Dogen robbanásszerű előértékesítése vonzza a figyelmet

A mémalapú kriptovaluták ismét nagy hullámokat vernek a piacon. Az ikonikus tokenek, amelyek ismert kutyafajták ihlettek, továbbra is uralják a színteret. Ugyanakkor egy új szereplő kelti fel az izgalmat egy figyelemre méltó korai előértékesítéssel. Ez a cikk bemutatja, mely digitális érmék állnak növekedés előtt, és vonzzák azok érdeklődését, akik szeretnék időben megtalálni a következő nagy lehetőséget.
2024. 10. 24. 19:30
Megosztás:

Fixáld a hatalmas nyereséget: ATOM, AVAX, LINK, NEAR és CYBRO robbanásszerű növekedése 2025-re

Izgalmas változások zajlanak a kriptovilágban, mivel bizonyos digitális érmék óriási növekedés előtt állnak 2025-re. Az olyan tokenek, mint az ATOM, AVAX, LINK, NEAR és az új belépő CYBRO felkeltették a befektetők figyelmét. Ez az elemzés bemutatja, miért különlegesek ezek az eszközök, és hogyan kínálhatnak jelentős hozamokat a befektetők számára.
2024. 10. 24. 19:00
Megosztás:

Ennyi minimálbér-emelésre van szükség a kormányzati célok eléréséhez

A minimálbérre vonatkozó kormányzati célok eléréséhez a következő három év átlagában 12 százalékos minimálbér-emelésre van szükség, ehhez pedig gazdasági növekedés is kell - mondta el a bértárgyalások jelenlegi állásáról a munkaadói és munkavállalói oldal egy-egy képviselője csütörtökön az MTI-nek.
2024. 10. 24. 18:30
Megosztás:

Tovább bővül a légi közlekedés és a turizmus Dubajban, amely már most is a GDP közel harmadát adja

Dubaj gazdaságát a légi közlekedés hajtja, amely 2023-ban 631 ezer embernek biztosított munkát, és a közel-keleti metropolisz GDP-jének 27 százalékát adta. Az előrejelzések szerint ez az arány 2030-ra elérheti a 32 százalékot. Az ágazathoz kapcsolódó turizmus terén is jelentős növekedés várható, hat év múlva az ebből származó bevételek meghaladhatják a 17 milliárd dollárt – állapítja meg az Oxford Economics gazdasági prognózisa.
2024. 10. 24. 18:00
Megosztás:

2022-ben ennyi hulladékot termeltek az uniós lakosok

Az Európai Unióban 83,4 millió tonna csomagolási hulladék keletkezett 2022-ben, lakosonként 186,5 kilogramm, ami 3,6 kilogrammal kevesebb a 2021-es adatoknál, de 31,7 kilogrammos növekedés 2012-höz képest - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön.
2024. 10. 24. 17:30
Megosztás:

Így teljesít Oroszország ipara

Oroszországban az elemzők által várttal összhangban bővült az ipari termelés szeptemberben éves összehasonlításban.
2024. 10. 24. 17:00
Megosztás:

Átadták a JYSK századik magyarországi áruházát

Átadták a dán JYSK csoport századik magyarországi áruházát csütörtökön Debrecenben.
2024. 10. 24. 16:30
Megosztás:

Jövőre megkezdődhet a Flórián téri felüljárók felújítása

Várhatóan a jövő év első negyedévében kezdődhet meg a Flórián téri felüljárók felújítása, ami várhatóan 2026 első negyedévéig tart - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 24. 16:00
Megosztás:

Visszaesés a japán gazdaságban - Túljárna a spekulánsok eszén a japán jegybank elnöke

A feldolgozóipari beszerzési menedzser index a szeptemberi 49,7 után októberben 49,0 pontot ért el, főként az export iránti kereslet visszaesése miatt.
2024. 10. 24. 15:30
Megosztás:

Kamionok síneken – Budapest és Luxemburg között vasúton lehet szállítani félpótkocsikat a jövő év elejétől

Új intermodális vasúti összeköttetés indítását jelentette be Budapest és a luxemburgi Bettembourg között a CFL Multimodal a 4. Kelet-Európai Intermodális Konferencián. A luxemburgi logisztikai vállalat heti négy vonatpárral tervez a két város között, amelyek vegyesen szállítanak majd kamion-félpótkocsikat és konténereket, a tervek szerint 2025 első negyedévtől. A kapacitás nagy részét már lefoglalták fuvarozók, amelyeknek az energiahatékonysági kötelezettségi rendszerhez (EKR) kapcsolódó kormányzati ösztönzők miatt megéri a környezetbarát vasúton szállítani a közút helyett.
2024. 10. 24. 15:00
Megosztás:

Újabb két frekvenciapályázaton hirdetett eredményt az NMHH

Rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek használatára irányuló pályázati eljárásokban hirdetett eredményt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület október 22-i ülésén burkolt reklám közzététele miatt is intézkedett - közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 24. 14:30
Megosztás:

Így teljesített októberben az euróövezet gazdasága

Októberben szerény mértékben ugyan, de már a második hónapja csökkent az euróövezet gazdasági teljesítménye a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank AG közös beszerzésimenedzser-indexének (BMI) előzetes értékei alapján.
2024. 10. 24. 14:00
Megosztás: