Eléri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők szerint a BTC átlépheti a 100 000 dolláros szintet 2025-re!

A Bitcoin ára átlépte a 66 000 dolláros szintet, és most a befektetők figyelik, hogy eléri-e a 70 000 dollárt, vagy bekövetkezik-e egy korrekció. A Félelem és Kapzsiság Index semleges hangulatot mutat, ami azt jelenti, hogy a piac bármelyik irányba elmozdulhat. Nézzük meg a jelenlegi Bitcoin árfolyamot USD-ben, és hogy mi következhet ezután.

Eléri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők szerint a BTC átlépheti a 100 000 dolláros szintet 2025-re!

Bitcoin ár ma: Eléri-e a BTC a 70 000 dollárt?

A Bitcoin árfolyama folyamatosan emelkedik, és nemrég átlépte a 66 000 dollárt. Ez növelte az érdeklődést, ami tovább hajtotta a BTC árát, annak ellenére, hogy a Félelem és Kapzsiság Index semleges hangulatot mutat.

Jelenleg a BTC-USD árfolyam erős vásárlási tevékenységet mutat, a Bitcoin piaci kapitalizációja meghaladja az 1,31 billió dollárt, és napi tranzakciós volumene eléri a 44 milliárd dollárt. Az összes elérhető adatot és híreket figyelembe véve sok elemző úgy véli, hogy ha a BTC árfolyama áttöri a 70 000 dollárt, tovább emelkedhet.

Bitcoin árfolyam elemzés grafikonon, BTC árfolyam előrejelzés 2025

Egyesek azt mondják, hogy a következő célpontok elérhetik a 75 000 vagy akár a 80 000 dollárt is.

A Bitcoin árfolyama áttörte a 66.000 dollárt, elemzők szerint 2025-re elérheti a BTC ára a 100.000 dollárt

Mindazonáltal továbbra is fennáll a visszaesés lehetősége. Míg az aktív Bitcoin-címek száma 7 napos átlagban stabilan 3,5 millió körül mozog, ez azt mutatja, hogy az új felhasználók kivárnak, amíg a piac stabilizálódik, mielőtt belépnének. A szélesebb piaci hangulat sem befolyásolja őket jelentősen.

Bitcoin ár USD: Mi következik?

A BTC-USD árfolyamgrafikon azt mutatja, hogy a Bitcoin a 70 000 dolláros szint felé tart, de némi ellenállásba ütközik. A mai nap folyamán a Bitcoin ára USD-ben 66 046 dollár, ami 0,24%-os emelkedést jelent. A szakértők szerint, ha a BTC áttöri a 70 000 dolláros határt, nagyobb rally következhet.

Bitcoin BTC ár elemzés

A BTC-USD árfolyam erős növekedést mutat, ahogy a befektetők továbbra is Bitcoinba fektetnek. Az intézményi szereplők is bekapcsolódtak, ami további lendületet adott a Bitcoin árának. A piac azonban még mindig bizonytalan. A Félelem és Kapzsiság Index semleges szintre mozdult, ami azt jelzi, hogy a befektetők nem biztosak abban, mi következik. Sok hosszú távú befektető azonban optimista marad, mivel a Bitcoin rögzített kínálata 21 millió érme, ami hosszú távon nagyobb növekedési potenciált biztosít.

Szörfözés a BTC hullámán: Miért érdemes figyelni a Minotaurus-t ($MTAUR)?

Ahogy a Bitcoin ára a 70 000 dollár felé közeledik, a kriptovaluta rajongók izgatottak a lehetséges áttörés miatt. De miért ne lovagolnád meg ezt a rallyt és maximalizálnád a nyereséged még ígéretesebb eszközökkel? Az egyik ilyen lehetőség, amely nagy figyelmet kap a BTC-birtokosok körében, a Minotaurus ($MTAUR).

Minotaurus MTAUR token a youtube-on

Az előértékesítés már élő, és nagyszerű áron szállhatsz be — mindössze 0,00005967 dollár tokenenként. Ez 70%-os árcsökkentést jelent a tőzsdei bevezetés előtt! Ezenkívül egy 100 000 dolláros nyereményjáték is elérhető kizárólag az előértékesítés résztvevői számára, ahol 100 nyertes között osztják szét a díjakat, az első helyezett pedig 50 000 dollárt kap $MTAUR tokenekben.

MTAUR kriptovaluta vásárlás kezdőknek is

Ráadásul hivatkozási és lekötési bónuszok is járnak, így ez egy olyan lehetőség, amit nem érdemes kihagyni. De a tokenek gyorsan fogynak, ne várj túl sokáig!

>>> $MTAUR 70% kedvezménnyel  – Szerezd meg, mielőtt elfogy! <<<

Összegzés

Miközben a Bitcoin USD ára 66 000 dollár körül mozog, a nagy kérdés az, hogy folytatja-e az emelkedést vagy jön egy visszaesés. Ha a BTC USD ára áttöri a 70 000 dolláros határt, akkor még magasabbra emelkedhet. Ha azonban nem sikerül ezt megtennie, rövid távú visszaesés következhet.

Hosszú távon sok elemző úgy véli, hogy a Bitcoin tovább fog emelkedni, és akár új csúcsokat is elérhet a következő hónapokban. Akár eléri a 70 000 dollárt, akár rövid távú visszaesést mutat, a következő hetek kulcsfontosságúak lesznek a befektetők számára.

A tapasztalt játékosok most azon dolgoznak, hogy növeljék a hozamukat ebben a bikapiaci trendben. A BTC-befektetők körében az egyik leginkább figyelt lehetőség a Minotaurus ($MTAUR), amely egyedi funkcióival és pezsgő közösségével tovább növelheti a hozamokat ebben a bullish időszakban.

További információ a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Itt a kedvezményes fűtési célú áramtarifa - már igényelhető október 15-től!

Október 15-től ismét több magyar háztartás élvezheti a kedvezményes áramdíjat az úgynevezett H-tarifa segítségével.
2024. 10. 17. 01:00
Megosztás:

Ezt a mém érmét vedd meg még a bika piac előtt

Ahogy a kriptovaluta piac fokozatosan erősödik a régóta várt bikafutam előtt, a mém érme előértékesítések egyre nagyobb figyelmet kapnak.
2024. 10. 17. 00:01
Megosztás:

Egy Polkadot milliomos erre a feltörekvő altcoinra fogad, és 7500%-os növekedést jósol - Itt az ideje beszállni?

Egy Polkadot-támogató kriptomilliomos most egy új altcoin felé fordítja figyelmét. Ez a befektető elképesztő, 7500%-os növekedést jósol ennek a feltörekvő digitális eszköznek. Ez a lépés kíváncsiságot keltett a kriptoközösség körében. Tudd meg, melyik érmék vannak készülőben, és hogy most van-e az ideális időpont a beszállásra.
2024. 10. 16. 23:00
Megosztás:

Október végétől kérhetők az ingyenes influenza elleni oltások

Elkezdődött a térítésmentes influenza-oltóanyagok kiszállítása a háziorvosi praxisokhoz és a foglalkozás-egészségügyi orvosokhoz, így a 2024/2025-ös szezonra gyártott vakcinák október végén már az ország egész területén elérhetőek lesznek - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) szerdán az MTI-vel.
2024. 10. 16. 22:30
Megosztás:

Új gazdaságpolitikai akciótervről döntött a kormány

A világgazdaság a koronavírus-világjárvány és a háború következtében megváltozott. Ahhoz, hogy Magyarország a megváltozott helyzetben is sikeres legyen, új megoldásokra és új gazdaságpolitikai eszközökre van szükség - szögezte le szerdai közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 10. 16. 22:00
Megosztás:

Vasúttársaságot alapított a román kormány

Vasúttársaság alapítására vonatkozó kormányhatározatot fogadott el szerdai ülésén a Ciolacu-kabinet.
2024. 10. 16. 21:30
Megosztás:

Lengyel nagybefektető lépett be az EIT InnoEnergy-be

Új befektetővel bővült a fenntartható energetikai megoldások fejlesztésében, megvalósításában Európában élen járó EIT InnoEnergy részvényeseinek köre. Az autóipar és a fémipar globálisan jegyzett lengyel nagyvállalata, aBoryszew Group S.A csatlakozása jelentős tőkeinjekciót biztosít a szervezetnek az átfogó energiaipari célkitűzéseik megvalósításához. A partnerséget október 16-án jelentették be az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster-en Barcelonában.
2024. 10. 16. 21:00
Megosztás:

Lemaradtál a Dogecoin vonatról? Ezek a bikapiaci tokenek még nagyobb hozamot kínálhatnak

Lemaradtál a Dogecoin emelkedéséről? Ez nem jelenti azt, hogy minden lehetőség elveszett. Új és ígéretes tokenek kerülnek előtérbe, amelyek még nagyobb hozamot ígérnek. Ez a cikk bemutatja azokat a kriptovalutákat, amelyek jelentős növekedés előtt állnak. Fedezd fel, mely digitális eszközök lehetnek a következő nagy mozgatórugók a piacon.
2024. 10. 16. 20:30
Megosztás:

Mindennapi használatra jó ötlet-e a futócipő?

Az mindenki számára egyértelmű, hogy futáshoz megfelelő cipő szükséges. Ez nemcsak a kényelem, hanem a lábunk egészsége miatt is fontos. De mi a helyzet a hétköznapokkal? Megéri-e mindennapos használatra futásra tervezett lábbelit venni? És ha igen, akkor milyet válasszunk? 
2024. 10. 16. 20:00
Megosztás:

UNI és XRP befektetők a ZircuitDEX-et (ZDEX) figyelik, mivel a következő évben akár 500-szoros növekedési potenciált várnak.

A vezető kriptovalutákba befektetők figyelme egy új szereplő felé fordul, amely kivételes potenciállal rendelkezik. Egy digitális eszköz körül kezd kialakulni a hype, amely hatalmas hozamokat hozhat a következő évben. Ez az elmozdulás felkelti a jól ismert tokenek birtokosainak érdeklődését, és olyan lehetőségekre mutat rá, amelyek megváltoztathatják a kriptopiac dinamikáját.
2024. 10. 16. 19:30
Megosztás:

Az OTP és a Magyar Telekom húzta a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 433,84 pontos, 0,58 százalékos emelkedéssel, 75 170,39 ponton zárt szerdán.
2024. 10. 16. 19:00
Megosztás:

Elindult a keresztféléves felvételi - eddig lehet jelentkezni

Elkezdődött a keresztféléves felvételi eljárás, a 2025 februárjában induló felsőoktatási képzésekre 2024. november 15-ig lehet jelentkezni - tudatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-vel.
2024. 10. 16. 18:30
Megosztás:

Szita Károly: emelkedhet a polgármesterek illetménye

A polgármesterek illetményének emelését kezdeményezte október 1-jétől a közigazgatási és területfejlesztési miniszter egy az Országgyűlésnek benyújtott törvénymódosítási javaslatban - mondta a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerdán az MTI megkeresésére.
2024. 10. 16. 18:00
Megosztás:

Országos erdészeti fórumsorozatot indít a NAK

"Párbeszéd az erdőtulajdonosok, erdőgazdálkodók, szakmai vállalkozások jövőjéért" címmel szinte minden vármegyét, több mint 20 települést érintő országos erdészeti tájékoztató rendezvénysorozatot indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 10. 16. 17:30
Megosztás:

A végéhez közeledik az aratás Békés vármegyében

Hamarosan végeznek a betakarítási és a vetési munkákkal a Békés vármegyei gazdák.
2024. 10. 16. 17:00
Megosztás:

Indul a középiskolás diákok ötletversenye

A Nemzeti Tehetség Program keretében indul a START Ideathon, a 16-20 éves középiskolás diákok ötletversenye, amelynek célja a vállalkozói kedv felkeltése, a vállalkozói tehetség felismerése és a közösségépítés - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.
2024. 10. 16. 16:30
Megosztás:

Országos állatvédelmi programsorozat indult

Az állatvédelmi eljárások hatékonyságának javításáért országos állatvédelmi programsorozat indult a területen dolgozó szakemberek és civil szervezetek tagjainak – közölte Vetter Szilvia, a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány kuratóriumi elnöke kedden Szegeden.
2024. 10. 16. 16:00
Megosztás:

Milyen ügyfelek és milyen ingatlanokra kapnak könnyen és gyorsan lakáshitelt?

És kik azok, akik nem nagyon számíthatnak arra, hogy jelzáloghitellel tudnak ingatlant vásárolni? A szakértő elmondta, ki mire számíthat hitelfelvételnél.
2024. 10. 16. 15:30
Megosztás:

A vállalkozók csak állami kompenzációval tartják megvalósíthatónak a tervezett béremeléseket

A tervezett 1000 eurós minimálbér és 1 millió forintos átlagbér elérését 2028-ig a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) abban az esetben tartja reálisnak, ha megfelelő kompenzációt (tehercsökkentést, támogatást) kapnak a vállalkozások, továbbá a tervezett bértételek a bérmegállapodásban rögzített gazdasági növekedéshez, inflációhoz és termelékenységi mutatók eléréséhez kötöttek - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.
2024. 10. 16. 15:00
Megosztás:

Hogyan hatna egy Kamala Harris-kormány a nemzetközi kereskedelemben érintett magyar cégekre?

Nem titok, hogy Donald Trump győzelme esetén folytatni fogja a 2017-től bevezetett protekcionista politikáját. Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy Kamala Harris győzelme irányváltást jelentene a témában. A valóság az, hogy az amerikai politikai paletta mindkét nagy pártja egyetért a protekcionizmus elvében. A végrehajtás módját illetően azonban eltérnek. Alin Latu, az iBanFirst magyarországi és romániai Country Manager-e elmagyarázza, hogyan hatna egy Harris-adminisztráció az európai és magyar kereskedelmi vállalatokra.
2024. 10. 16. 14:30
Megosztás: