Ez az 5 csillagjegy képes meglátni álmában a pénzügyi jövőt! Te is?

Fedezd fel, hogyan alakítják álmaid és az univerzum különleges jelei a pénzügyi sikered útját! Ebben a heti horoszkópban minden csillagjegy számára lenyűgöző és váratlan szerencsés eseményeket, üzleti fogásokat és pénzügyi lehetőségeket jósolunk. Merülj el a részletes és kreatív előrejelzésekben, amelyek tele vannak izgalmas szituációkkal és szerencsés találkozásokkal. Ne hagyd ki a szerencseszámaidat és a szerencsés állatokkal való találkozásokat sem! Olvasd el most, hogy te is rátalálj a bőséghez vezető útra!

Ez az 5 csillagjegy képes meglátni álmában a pénzügyi jövőt! Te is?

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

A hét elején egy különleges álom látogat meg, amelyben egy régi barátoddal találkozol egy egzotikus piacon. Ez az álom azt sugallja, hogy érdemes felvenni a kapcsolatot egy régi ismerőssel, mert egy új, közös üzleti lehetőség rejtőzik a kapcsolatban. Az irodában egy váratlan beszélgetés során kiderül, hogy egy kollégád épp olyan projekten dolgozik, amelyhez te is hozzájárulhatsz.

Ne habozz, vágj bele! Egy apró pénzügyi befektetés a hét közepén hosszú távon jelentős hasznot hozhat. Szerencseszámaid: 3, 17, 29. Ha egy pillangó száll rád, az szerencsét hoz.

Mesés pénzügyi megoldást mutatunk a KOS-nak IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.)

Egy álom, amelyben egy hatalmas aranyérmét találsz egy régi épület romjai között, arra utal, hogy a múltban elhanyagolt befektetés most nagy hasznot hozhat. A hét elején egy baráti vacsora során hallasz egy fantasztikus üzleti lehetőségről.

Ne félj megkérdezni a részleteket! A hét közepén egy váratlan pénzösszeg érkezik, amelyet érdemes félretenni egy jövőbeni nagyobb kiadásra. Szerencseszámaid: 8, 22, 34. Ha találkozol egy teknősbékával, az szerencsét hoz.

Egy exluzív pénzügyi megoldást mutatunk a BIKA-nak ITT.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Egy álmodban egy nagy, fenséges könyvtárban jársz, tele régi könyvekkel és titkos kéziratokkal. Ez azt jelzi, hogy a tudás és az információ most különösen fontos számodra. Érdemes elmerülnöd egy új terület tanulmányozásában, mert ez új pénzügyi lehetőségeket hozhat.

Egy üzleti tárgyalás során hallasz egy izgalmas befektetési lehetőségről, amely hosszú távon jövedelmező lehet. Szerencseszámaid: 5, 18, 25. Ha egy mókussal találkozol, az szerencsét hoz.

Az IKREK komoly pénzt csinálhat egy ötlettel, mint például ez ITT.

Rák (június 21. - július 22.)

Egy álmodban egy gyönyörű tó partján állsz, és kristálytiszta vizet látsz. Ez az álom a belső nyugalom és a tiszta gondolkodás jele, ami segíthet pénzügyi döntéseidben. A hét elején egy régi ismerősöd keres meg egy izgalmas befektetési lehetőséggel, amit érdemes megfontolni.

A hét közepén egy kisebb nyeremény érhet, amelyet okosan befektetve tovább gyarapíthatsz. Szerencseszámaid: 4, 16, 28. Ha egy hattyúval találkozol, az szerencsét hoz.

Az IKREK komoly pénzt csinálhat egy ötlettel, mint például ez ITT.

pénzügyi horoszkóp

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Egy álmodban egy hatalmas, ragyogó napkorongot látsz, amely felmelegíti az egész világot. Ez az álom az energia és a bőség jele. A hét elején egy új üzleti partnerrel való találkozás során olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek hosszú távon sikeresek lehetnek.

Egy váratlan ajándék vagy jutalom érhet, amit érdemes jól befektetni. Szerencseszámaid: 1, 12, 23. Ha egy oroszlánnal találkozol, az szerencsét hoz.

Mesés pénzügyi megoldást mutatunk az OROSZLÁN-nak IDE kattintva.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Egy álmodban egy aprólékosan kidolgozott térképet találsz, amely egy rejtett kincshez vezet. Ez az álom arra utal, hogy az aprólékos tervezés és a részletekre való odafigyelés most különösen kifizetődő lehet. Egy munkahelyi megbeszélés során hallasz egy olyan projektről, amelyben érdemes részt venni.

A hét közepén egy váratlan bónusz vagy jutalom érkezhet, amit érdemes hosszú távú célokra fordítani. Szerencseszámaid: 6, 14, 30. Ha egy bagollyal találkozol (akár csak képen, filmben is) az szerencsét hoz.

Egy exluzív pénzügyi megoldást mutatunk a SZŰZ-nek ITT.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Egy álmodban egy gyönyörű, virágzó kertben jársz, tele különböző színű virágokkal. Ez az álom a harmónia és a szépség jele, ami most a pénzügyi életedben is megjelenhet. Egy új üzleti kapcsolat révén izgalmas lehetőségek nyílnak meg előtted.

Egy kis pénzügyi tanácsadás vagy befektetési ötlet, amit most kapsz, hosszú távon nagy hasznot hozhat. Szerencseszámaid: 2, 15, 26. Ha egy pillangóval találkozol, az szerencsét hoz.

A MÉRLEG komoly pénzt csinálhat egy ötlettel, mint például ez ITT.

Skorpió horoszkóp (október 23. - november 21.)

Egy álmodban egy mély, titokzatos barlangban jársz, ahol fénylő kristályokat találsz. Ez az álom arra utal, hogy érdemes mélyebbre ásni egy pénzügyi lehetőségben, mert az igazi kincsek most rejtve vannak.

Egy üzleti találkozón egy váratlan ajánlatot kapsz, amit érdemes alaposan megfontolni. A hét közepén egy kisebb nyeremény vagy ajándék érhet, amit érdemes okosan felhasználni. Szerencseszámaid: 7, 19, 31. Ha egy varanggyal találkozol, az szerencsét hoz.

Az IKREK komoly pénzt csinálhat egy ötlettel, mint például ez ITT.

horoszkóp heti

Nyilas (november 22. - december 21.)

Egy álmodban egy hatalmas hegycsúcs tetején állsz, és lenézel a világra. Ez az álom a siker és a magasságok elérésének jele. Egy új munkahelyi projekt vagy lehetőség most különösen sikeres lehet, ha bátran belevágsz.

Egy baráti találkozón hallasz egy izgalmas befektetési lehetőségről, amit érdemes megfontolni. Szerencseszámaid: 9, 21, 33. Ha egy saszal találkozol, az szerencsét hoz.

Mesés pénzügyi megoldást mutatunk a NYILAS-nak IDE kattintva.

Bak (december 22. - január 19.)

Egy álmodban egy óriási, zöldellő fa alatt ülsz, amely árnyékot nyújt neked. Ez az álom a stabilitás és a növekedés jele. Egy régi pénzügyi befektetés most kezd beérni, és jelentős hasznot hozhat.

Egy üzleti találkozón egy új partnerrel való együttműködés lehetősége merül fel, amit érdemes megfontolni. Szerencseszámaid: 10, 20, 32. Ha egy teknősbékával találkozol, az szerencsét hoz.

Egy exluzív pénzügyi megoldást mutatunk a BAK-nak ITT.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Egy álmodban egy hatalmas, tiszta óceánban úszol, és a víz kristálytiszta. Ez az álom a tisztaság és a lehetőségek végtelenségének jele. Egy új ötlet vagy projekt most különösen sikeres lehet, ha mered megvalósítani.

Egy baráti beszélgetés során hallasz egy izgalmas befektetési lehetőségről, amit érdemes megfontolni. Szerencseszámaid: 11, 24, 35. Ha egy delfinnel találkozol, az szerencsét hoz.

Egy exluzív pénzügyi megoldást mutatunk a VÍZÖNTŐ-nek ITT.

Halak (február 19. - március 20.)

Egy álmodban egy csodálatos, fénylő tó partján állsz, és látod a víz mélyén rejlő kincseket. Ez az álom a rejtett lehetőségek és a belső gazdagság jele. Egy váratlan pénzügyi lehetőség adódik, amit érdemes kihasználni.

Egy baráti találkozón hallasz egy izgalmas befektetési ötletet, amit érdemes megfontolni. Szerencseszámaid: 13, 27, 36. Ha egy aranyhallal találkozol, az szerencsét hoz.

Egyedi pénzügyi megoldást mutatunk a HALAK-nak IDE kattintva.

Ezen a héten minden csillagjegy számára különleges lehetőségek és szerencsés találkozások várnak. Figyelj az álmaidra és a jelekre, mert ezek segíthetnek megtalálni a helyes utat a pénzügyi sikerhez!

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás: