Pénzügyi horoszkóp: Váratlan pénzeső jön a KOS-nak, de másik két csillagjegy is csilloghat

Készüljön fel egy izgalmas és szerencsével teli hétvégére! Legújabb horoszkópunkban minden csillagjegy számára különleges pénzügyi lehetőségeket és váratlan szerencsés fordulatokat mutatunk meg a csillagok állását elemezve. Olvassa el, hogyan találhat rá a szerencse, mikor érdemes lottószelvényt vásárolni, és melyik barátja hozhatja el a várva várt pénzügyi áttörést! Ne hagyja ki a szerencseszámokat sem, mert ez a hétvége bármelyik napja hozhatja meg az Ön nagy nyereményét!

Pénzügyi horoszkóp: Váratlan pénzeső jön a KOS-nak, de másik két csillagjegy is csilloghat

Kos (március 21. – április 19.)

Kosok, ez a hétvége tele lesz izgalmas fordulatokkal és váratlan lehetőségekkel! Pénzügyekben a szombat különösen szerencsés nap lesz, amikor egy régi ismerős, András, felkeres és egy izgalmas üzleti lehetőséget kínál. Ne habozz elfogadni, mert ez az együttműködés hosszú távon is gyümölcsöző lehet.

Vasárnap érdemes lottón szerencsét próbálni (hatos lottó), a nyerő számaid: 3, 14, 27. Talán egy kisebb nyeremény is segít abban, hogy még inkább pozitívan zárd a hetet.

A KOS-okra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák, most különösen érdemes figyelni a megérzéseitekre. Pénzügyi helyzetetek javulása érdekében nézzetek körül az ingatlanpiacon, mert egy váratlan ajánlat találhat meg titeket pénteken. Egy régi barát, aki mostanában bukkant fel újra az életetekben, segíthet ebben.

Szombaton érdemes lottószelvényt vásárolni, és próbára tenni a szerencséteket a 5, 19, 33 számokkal. A hétvégén egy kicsit több szerencse is rátok mosolyoghat, mint gondolnátok.

A BIKÁ-kra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek, a hétvége különösen mozgalmas lesz számotokra. Szombaton egy váratlan telefonhívás jön egy korábbi munkatárstól, aki egy régóta tervezett projektbe szeretne bevonni titeket. Ez a projekt komoly pénzügyi sikereket hozhat, ha bátran belevágtok.

Vasárnap érdemes próbálkozni a szerencsével a lottón, a nyerő számaitok: 8, 22, 29. Az anyagi gyarapodás mellett, a hétvége új barátságokat és üzleti kapcsolatokat is hozhat.

Az IKREK-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Rák (június 21. – július 22.)

Rákok, a hétvége a pénzügyi stabilitás jegyében telik. Pénteken egy régi ismerős, Katalin, keres meg titeket egy befektetési lehetőséggel, ami elsőre kockázatosnak tűnhet, de hosszú távon komoly hozamokat ígér.

Szombaton érdemes szerencsét próbálni a lottón, és használni a 1, 17, 24 számokat. Ne feledjétek, hogy a kockázatvállalás néha meghozza a várt gyümölcsöt.

A RÁK-okra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

pénzhoroszkóp

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, a hétvége igazán fényes és sikeres napokat hoz számotokra. Szombaton egy váratlan találkozás egy ismerőssel (M-betűvel kezdődik a neve), egy befolyásos üzleti partnert hoz az utatokba, aki segít egy új vállalkozás elindításában.

Vasárnap érdemes lottót vásárolni, a szerencseszámaitok: 4, 18, 35. A hétvége során a pénzügyi helyzetetek jelentősen javulhat, és olyan új lehetőségek nyílhatnak meg, amelyekre régóta vágytatok.

A RÁK-okra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szüzek, ez a hétvége az apró, de jelentős pénzügyi lépések időszaka lesz. Pénteken egy barát, Zoltán, új befektetési lehetőséggel keres meg, ami elsőre kicsinek tűnhet, de hosszú távon komoly profitot hozhat.

Szombaton próbáljatok szerencsét a lottón a 6, 20, 31 számokkal. A hétvége kiváló alkalom arra, hogy új pénzügyi stratégiákat dolgozzatok ki, és megalapozzátok jövőbeli sikereiteket.

A SZŰZ-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérlegek, a hétvége tele lesz harmóniával és anyagi jóléttel. Pénteken egy rég nem látott ismerős, keres fel titeket egy közös üzleti ajánlattal. Ez az ajánlat különösen ígéretes, és érdemes alaposan megfontolni.

Szombaton próbáljátok meg a lottót a 7, 16, 28 számokkal. Az anyagi gyarapodás mellett a hétvége érzelmileg is gazdag időszak lesz, ami hosszú távú pozitív hatásokkal jár.

A MÉRLEG-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Skorpió (október 23. – november 21.)

szerencse horoszkóp

Skorpiók, a hétvége során különleges pénzügyi lehetőségek várnak rátok. Szombaton egy titokzatos találkozás Attilával, aki egy új üzleti tervet vázol fel, és ez a terv rövid időn belül jelentős bevételeket hozhat.

Vasárnap próbáljátok ki szerencséteket a hatos lottón a 9, 21, 32 számokkal (a többi számot a születésnapotok számaiból tegyétek hozzá). A hétvégén a szerencse kísérni fog titeket, és olyan váratlan helyzetek is adódhatnak, amelyek megváltoztathatják pénzügyi helyzeteteket.

A BIKÁ-kra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, a hétvége a nagy kalandok és pénzügyi sikerek időszaka lesz. Pénteken egy izgalmas találkozás Lászlóval, aki egy utazási befektetési lehetőséget kínál. Ez az ajánlat tökéletesen passzol az életstílusotokhoz, és hosszú távon komoly hozamokat ígér.

Szombaton érdemes szerencsét próbálni a lottón, a nyerő számaitok: 10, 23, 30. A hétvége során a pénzügyi helyzetetek jelentősen javulhat, és új, izgalmas lehetőségek is megnyílhatnak előttetek.

A NYILAS-ra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Bak (december 22. – január 19.)

Bakok, a hétvége a stabilitás és a pénzügyi gyarapodás jegyében telik. Szombaton egy régi barát, Gábor, keres meg titeket egy új üzleti lehetőséggel, ami hosszú távon biztos profitot ígér. Vasárnap próbáljátok meg a lottót a 2, 13, 26 számokkal.

A hétvége során érdemes alaposan megfontolni minden pénzügyi döntést, mert ezek most különösen meghatározóak lehetnek a jövőtök szempontjából.

A BAK-ra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntők, a hétvége a kreativitás és a pénzügyi újítások időszaka lesz. Pénteken egy találkozás Tamással, aki egy innovatív üzleti ötlettel keres meg, inspirálni fog titeket. Ez az ötlet új irányt adhat a karriereteknek és komoly bevételeket hozhat.

Szombaton próbáljátok meg a lottót a 11, 25, 34 számokkal. A hétvége során érdemes bátran kísérletezni és nyitottak lenni az új lehetőségekre.

A VÍZÖNTŐ-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, a hétvége a belső béke és anyagi bőség időszaka lesz. Szombaton egy régi ismerős, Andrea, keres fel titeket egy pénzügyi tanáccsal, ami segíthet stabilizálni a helyzeteteket. Vasárnap próbáljátok meg a szerencsét a lottón a 12, 24, 36 számokkal.

A hétvégén érdemes figyelni a megérzéseitekre, mert azok most különösen erősek és pontosak lesznek, és segíthetnek meghozni a legjobb pénzügyi döntéseket.

A HALAK-ra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Ezek a csillagjegyenkénti jóslatok remélhetőleg hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenkinek szerencsés és pénzügyileg sikeres hétvégéje legyen.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: