Pénzügyi horoszkóp: Váratlan pénzeső jön a KOS-nak, de másik két csillagjegy is csilloghat

Készüljön fel egy izgalmas és szerencsével teli hétvégére! Legújabb horoszkópunkban minden csillagjegy számára különleges pénzügyi lehetőségeket és váratlan szerencsés fordulatokat mutatunk meg a csillagok állását elemezve. Olvassa el, hogyan találhat rá a szerencse, mikor érdemes lottószelvényt vásárolni, és melyik barátja hozhatja el a várva várt pénzügyi áttörést! Ne hagyja ki a szerencseszámokat sem, mert ez a hétvége bármelyik napja hozhatja meg az Ön nagy nyereményét!

Pénzügyi horoszkóp: Váratlan pénzeső jön a KOS-nak, de másik két csillagjegy is csilloghat

Kos (március 21. – április 19.)

Kosok, ez a hétvége tele lesz izgalmas fordulatokkal és váratlan lehetőségekkel! Pénzügyekben a szombat különösen szerencsés nap lesz, amikor egy régi ismerős, András, felkeres és egy izgalmas üzleti lehetőséget kínál. Ne habozz elfogadni, mert ez az együttműködés hosszú távon is gyümölcsöző lehet.

Vasárnap érdemes lottón szerencsét próbálni (hatos lottó), a nyerő számaid: 3, 14, 27. Talán egy kisebb nyeremény is segít abban, hogy még inkább pozitívan zárd a hetet.

A KOS-okra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák, most különösen érdemes figyelni a megérzéseitekre. Pénzügyi helyzetetek javulása érdekében nézzetek körül az ingatlanpiacon, mert egy váratlan ajánlat találhat meg titeket pénteken. Egy régi barát, aki mostanában bukkant fel újra az életetekben, segíthet ebben.

Szombaton érdemes lottószelvényt vásárolni, és próbára tenni a szerencséteket a 5, 19, 33 számokkal. A hétvégén egy kicsit több szerencse is rátok mosolyoghat, mint gondolnátok.

A BIKÁ-kra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek, a hétvége különösen mozgalmas lesz számotokra. Szombaton egy váratlan telefonhívás jön egy korábbi munkatárstól, aki egy régóta tervezett projektbe szeretne bevonni titeket. Ez a projekt komoly pénzügyi sikereket hozhat, ha bátran belevágtok.

Vasárnap érdemes próbálkozni a szerencsével a lottón, a nyerő számaitok: 8, 22, 29. Az anyagi gyarapodás mellett, a hétvége új barátságokat és üzleti kapcsolatokat is hozhat.

Az IKREK-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Rák (június 21. – július 22.)

Rákok, a hétvége a pénzügyi stabilitás jegyében telik. Pénteken egy régi ismerős, Katalin, keres meg titeket egy befektetési lehetőséggel, ami elsőre kockázatosnak tűnhet, de hosszú távon komoly hozamokat ígér.

Szombaton érdemes szerencsét próbálni a lottón, és használni a 1, 17, 24 számokat. Ne feledjétek, hogy a kockázatvállalás néha meghozza a várt gyümölcsöt.

A RÁK-okra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

pénzhoroszkóp

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, a hétvége igazán fényes és sikeres napokat hoz számotokra. Szombaton egy váratlan találkozás egy ismerőssel (M-betűvel kezdődik a neve), egy befolyásos üzleti partnert hoz az utatokba, aki segít egy új vállalkozás elindításában.

Vasárnap érdemes lottót vásárolni, a szerencseszámaitok: 4, 18, 35. A hétvége során a pénzügyi helyzetetek jelentősen javulhat, és olyan új lehetőségek nyílhatnak meg, amelyekre régóta vágytatok.

A RÁK-okra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szüzek, ez a hétvége az apró, de jelentős pénzügyi lépések időszaka lesz. Pénteken egy barát, Zoltán, új befektetési lehetőséggel keres meg, ami elsőre kicsinek tűnhet, de hosszú távon komoly profitot hozhat.

Szombaton próbáljatok szerencsét a lottón a 6, 20, 31 számokkal. A hétvége kiváló alkalom arra, hogy új pénzügyi stratégiákat dolgozzatok ki, és megalapozzátok jövőbeli sikereiteket.

A SZŰZ-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérlegek, a hétvége tele lesz harmóniával és anyagi jóléttel. Pénteken egy rég nem látott ismerős, keres fel titeket egy közös üzleti ajánlattal. Ez az ajánlat különösen ígéretes, és érdemes alaposan megfontolni.

Szombaton próbáljátok meg a lottót a 7, 16, 28 számokkal. Az anyagi gyarapodás mellett a hétvége érzelmileg is gazdag időszak lesz, ami hosszú távú pozitív hatásokkal jár.

A MÉRLEG-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Skorpió (október 23. – november 21.)

szerencse horoszkóp

Skorpiók, a hétvége során különleges pénzügyi lehetőségek várnak rátok. Szombaton egy titokzatos találkozás Attilával, aki egy új üzleti tervet vázol fel, és ez a terv rövid időn belül jelentős bevételeket hozhat.

Vasárnap próbáljátok ki szerencséteket a hatos lottón a 9, 21, 32 számokkal (a többi számot a születésnapotok számaiból tegyétek hozzá). A hétvégén a szerencse kísérni fog titeket, és olyan váratlan helyzetek is adódhatnak, amelyek megváltoztathatják pénzügyi helyzeteteket.

A BIKÁ-kra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, a hétvége a nagy kalandok és pénzügyi sikerek időszaka lesz. Pénteken egy izgalmas találkozás Lászlóval, aki egy utazási befektetési lehetőséget kínál. Ez az ajánlat tökéletesen passzol az életstílusotokhoz, és hosszú távon komoly hozamokat ígér.

Szombaton érdemes szerencsét próbálni a lottón, a nyerő számaitok: 10, 23, 30. A hétvége során a pénzügyi helyzetetek jelentősen javulhat, és új, izgalmas lehetőségek is megnyílhatnak előttetek.

A NYILAS-ra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Bak (december 22. – január 19.)

Bakok, a hétvége a stabilitás és a pénzügyi gyarapodás jegyében telik. Szombaton egy régi barát, Gábor, keres meg titeket egy új üzleti lehetőséggel, ami hosszú távon biztos profitot ígér. Vasárnap próbáljátok meg a lottót a 2, 13, 26 számokkal.

A hétvége során érdemes alaposan megfontolni minden pénzügyi döntést, mert ezek most különösen meghatározóak lehetnek a jövőtök szempontjából.

A BAK-ra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntők, a hétvége a kreativitás és a pénzügyi újítások időszaka lesz. Pénteken egy találkozás Tamással, aki egy innovatív üzleti ötlettel keres meg, inspirálni fog titeket. Ez az ötlet új irányt adhat a karriereteknek és komoly bevételeket hozhat.

Szombaton próbáljátok meg a lottót a 11, 25, 34 számokkal. A hétvége során érdemes bátran kísérletezni és nyitottak lenni az új lehetőségekre.

A VÍZÖNTŐ-re vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, a hétvége a belső béke és anyagi bőség időszaka lesz. Szombaton egy régi ismerős, Andrea, keres fel titeket egy pénzügyi tanáccsal, ami segíthet stabilizálni a helyzeteteket. Vasárnap próbáljátok meg a szerencsét a lottón a 12, 24, 36 számokkal.

A hétvégén érdemes figyelni a megérzéseitekre, mert azok most különösen erősek és pontosak lesznek, és segíthetnek meghozni a legjobb pénzügyi döntéseket.

A HALAK-ra vár egy különös pénzügyi megoldás IDE KATTINTVA.

Ezek a csillagjegyenkénti jóslatok remélhetőleg hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenkinek szerencsés és pénzügyileg sikeres hétvégéje legyen.

Jól teljesít a japán ipar

Japánban az elemzők által vártnál nagyobb mértékben nőtt az ipari termelés májusban, miközben negyedik hónapja nem változott a munkanélküliség.
2024. 06. 30. 09:00
Megosztás:

Csökkent az autógyártás az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban 69 ezer 652 autót gyártottak májusban, 11,9 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál - derült ki a brit autógyártók és autókereskedők szövetségének (SMMT) honlapjára felkerült statisztikából.
2024. 06. 30. 08:00
Megosztás:

A kompakt design üzleti szempontból is előnyös lehet

Az üzleti világban tevékenykedők hajlamosak kizárólag a nyereségre, a célközönségre és saját termékeik, szolgáltatásaik minőségére koncentrálni. Természetesen ezek a legfontosabb adalékanyagok a sikerhez, de egy márka egységes, impozáns arculata is sokat javíthat a megítélésen. 
2024. 06. 30. 07:30
Megosztás:

Az EU kilép a nemzetközi Energia Charta Szerződésből

Az Európai Unió csütörtökön bejelentette, hogy kilép a nemzetközi Energia Charta Szerződésből, mivel az már nem egyeztethető össze az EU éghajlat-politikai céljaival.
2024. 06. 30. 07:00
Megosztás:

Bemutatták a magyar fejlesztésű VR űrkabint

Bemutatták az első teljesen magyar fejlesztésű, VR technológiával felszerelt szimulációs űrkabint csütörtökön Budapesten. A SpaceBuzz-HU, amellyel virtuális űrutazást lehet tenni, a bolygónk törékenységét bemutató oktatási program részeként ingyenesen juthat el magyar iskolákhoz.
2024. 06. 30. 06:00
Megosztás:

Megállapodást írt alá az Állatorvostudományi Egyetem és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok

Együttműködési megállapodást írt alá az Állatorvostudományi Egyetem és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok, ezáltal az egyetem hallgatói közvetlen betekintést kapnak a versenylovak kezelésébe és gondozásába - közölte a felsőoktatási intézmény csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 30. 05:00
Megosztás:

Az AI felpörgette a pangó mobilpiacot, az 5G pedig átalakítja az otthoni előfizetések világát

Elérte a 45%-ot az 5G középsáv globális lefedettsége, azaz már szinte minden második ember számára hozzáférhető az a mobilhálózati technológia a földön, ami a lefedettség és sebesség szempontjából ideális egyensúlyt és felhasználói élményt kínál – derül ki az Ericsson Mobility Report 2024 júniusi kiadásából.
2024. 06. 30. 04:00
Megosztás:

Tízből négy munkavállaló számít a home office szabályok változására

Országos szinten a magyar munkavállalók háromnegyede támogatja a home office-t, attól függetlenül, hogy ez saját munkájukat tekintve egyáltalán kivitelezhető-e.
2024. 06. 30. 03:00
Megosztás:

VanEck benyújtotta a Solana ETF kérelmét; a Solana-alapú mém érmék, mint például a dogwifhat és az Angry Pepe Fork növekedés előtt állnak

Miután a VanEck benyújtotta a Solana (SOL) ETF kérelmét, a kriptovaluta piac izgalommal telt meg.
2024. 06. 30. 02:30
Megosztás:

Módosították a nyugdíj törvényt! Nézzük a változásokat

2020 év végén nagyon aktív jogalkotást láthattunk, sorra-sorra jelentek meg a Magyar Közlönyök és benne a számtalan jogszabály és változás. Nem maradt ki a változásból a nyugdíj sem, olyannyira, hogy a december 30-i Magyar Közlönyben (295. sz.) a Kormány számos helyen módosította (kiegészítette) a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvényt (és a végrehajtásáról szóló 168/1997. (X. 6.) Korm. rendeletetet) - vette észre a ProfitLine.hu. Cikkünkben most összefoglaljuk, hogy milyen változások történtek a köznyelvben csak "nyugdíjtörvénynek" ismert jogszabályban.
2024. 06. 30. 01:45
Megosztás:

A modern orvoslásban egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés

A tudományos és technikai fejlődés miatt alapvetően átalakult az orvostudomány és az egészségügy működése: egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés, az egészségfejlesztés és az egészségnevelés - mondta a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára a Semmelweis Egyetem (SE) Általános Orvostudományi Kar (ÁOK) doktoravató ünnepségén szombaton Budapesten.
2024. 06. 30. 01:00
Megosztás:

A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Alig néhány nappal az előértékesítés kezdete után a Pepe Unchained (PEPU) megközelítette az 1 millió dolláros mérföldkövet. Nézzük meg most a részleteket vele kapcsolatban. Lehet, hogy máris megérkezett az új 100-szorozó érme?
2024. 06. 30. 00:01
Megosztás:

Erős UV-B sugárzás várható vasárnap

A figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható vasárnap több régióban - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 06. 29. 23:00
Megosztás:

Vonogat az Apple - Az MNB az ügyfelek kártalanítására szólítja fel a bankokat

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felszólítja a hitelintézeteket, hogy haladéktalanul kezdjék meg az Apple által okozott, technikai probléma miatt bekövetkezett jogosulatlan terhelésekhez kapcsolódó kártalanítást. A jegybank erről szóló közleményét szombaton juttatták el az MTI-hez.
2024. 06. 29. 22:00
Megosztás:

Hosszú kajszibarack-szezonra lehet számítani

Kiváló termésre, a tavalyi duplájára és hosszú szezonra is számíthatnak idén a kajszibarack-termesztők - mondta Nagy István agrárminiszter a Facebookra szombaton feltöltött videójában.
2024. 06. 29. 21:00
Megosztás:

A fővárosi átlag felett a balatoni ingatlanok vásárlására fordított összeg

A fővárosi átlagot is meghaladta a balatoni ingatlanok vásárlására fordított összeg idén a Duna House adatai szerint.
2024. 06. 29. 20:00
Megosztás:

Ambiciózus nemzetközi együttműködést kötött a Lidl és a WWF

A Lidl, az egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalat és a WWF, a világ egyik legnagyobb független természetvédelmi szervezete bejelentette, hogy egy új, ötéves, 31 országot átfogó nemzetközi és stratégiai partnerséget indít. A WWF-fel való hosszú távú kooperáció a Lidl értékláncát érintő közös együttműködésre fókuszál, hogy segítsen korunk globális ökológiai kihívásainak kezelésében és hogy minél több háztartás számára legyen elérhető a fenntarthatóbb kínálat. A partnerek szorosan együttműködnek a természettel összhangban lévő, a bolygónk határait tiszteletben tartó működési modellek előmozdításában.
2024. 06. 29. 18:00
Megosztás:

A magyar okosmérők kétharmada már az E.ON ügyfeleinél üzemel

Mintegy 165 ezer okosmérő telepítését fejezték be június végével az E.ON szakemberei a Dunántúlon és Pest vármegyében egy Európai Unió által finanszírozott beruházás keretében. A legmodernebb készülékek részben a családi otthonokba és egyéb ingatlanokba, részben ipari, vállalati létesítményekbe kerültek.
2024. 06. 29. 17:00
Megosztás:

Tovább lassult az árak emelkedése az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindexe stagnálást jelzett áprilisához képest. A fizikai termékek árai 0,4%-kal csökkentek, a szolgáltatások árai pedig 0,2%-kal emelkedtek. Ez jelentős előrelépés az előző havi összesített 0,3%-os növekedéshez képest. Az élelmiszerek és az energia nélkül számított maginfláció havi szinten 0,1%-ra lassult az áprilisi 0,3%-kal.
2024. 06. 29. 16:00
Megosztás:

Olcsóbbak az idénygyümölcsök tavalyhoz képest

Olcsóbbak az idénygyümölcsök tavalyhoz képest, a zöldségek nagy része sem drágult a nagybani piacok árai alapján - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) legfrissebb jelentésében.
2024. 06. 29. 15:00
Megosztás: