Horoszkóp, amivel pénzt csinálhatsz a héten, akár sokat!

Minden csillagjegy számára egyedi és inspiráló pénzügyi lehetőségeket, szerencsés találkozásokat és váratlan szerencsét jósolunk. Merülj el a horoszkópodban, fedezd fel a legszerencsésebb napjaidat, próbálj szerencsét a lottón, és figyelj azokra a különleges állatokra, amelyek szerencsét hozhatnak neked. Ne hagyd ki ezt a varázslatos hetet, ahol a szerencse csak rád vár!

Horoszkóp, amivel pénzt csinálhatsz a héten, akár sokat!

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

Pénzügyek: Ezen a héten a Kosok számára a pénzügyi szerencse egy váratlan üzleti lehetőség formájában kopogtat be. Lehet, hogy egy régi ismerősöd keres meg egy izgalmas befektetési ötlettel, amelyről kiderül, hogy nagyon jövedelmező lehet. A hét közepén érdemes figyelni a bónuszokra vagy extra bevételekre, mert ezek a lehetőségek most különösen kedvezően alakulhatnak.

Szerencse: A hétfő és a csütörtök a legszerencsésebb napok, különösen, ha lottón szeretnél próbálkozni. A hétvégén pedig egy spontán szerencsés esemény történhet veled, talán egy nyereményjátékban vagy egy baráti társasjátékban.

Szerencseszámok: 5, 14, 22

Szerencsés állat: Ha egy nyulat látsz a héten, az biztos jele annak, hogy a szerencse melléd szegődik.

Pénzcsinálási trükk a KOS számára ITT.

Bika (április 20. - május 20.)

Pénzügyek: A Bika jegyűek ezen a héten különösen jól járhatnak, ha kreatív pénzügyi megoldásokkal kísérleteznek. Egy váratlan üzleti lehetőség vagy egy régen elfeledett befektetés most újra életre kelhet, és jelentős hasznot hozhat. Az új pénzügyi tervek kidolgozása és a jövőbeli befektetések átgondolása most különösen jövedelmező lehet.

Szerencse: A szerda és a péntek lesz a szerencsenapod, amikor érdemes szerencsét próbálnod a lottón vagy más szerencsejátékban. Ne hagyd ki a hétvégét sem, mert egy váratlan meghívás egy szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 7, 18, 29

Szerencsés állat: A héten egy teknős megpillantása szerencsét hoz, és a pénzügyeid stabilitását jelzi.

Pénzcsinálási módszer a BIKA számára IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Pénzügyek: Az Ikrek számára ezen a héten a kommunikáció és a kapcsolatok jelenthetik a pénzügyi siker kulcsát. Egy baráti beszélgetés során új üzleti ötletre lelhetsz, vagy egy régi ismerősöd ajánlhat egy jövedelmező befektetést. Legyél nyitott az új lehetőségekre, mert most különösen szerencsés lehetsz a társas kapcsolatok révén.

Szerencse: A kedd és a szombat lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Emellett, egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel szintén szerencsét hozhat.

Szerencseszámok: 3, 11, 21

Szerencsés állat: Ha egy mókust látsz a héten, az különleges szerencsét jelez neked.

Az IKREK pénzcsinálásához ITT írtunk izgalmas ötletet.

Rák (június 21. - július 22.)

heti szerencse horoszkóp

Pénzügyek: A Rákok számára a héten a család és az otthon jelenti a pénzügyi szerencsét. Egy családi vállalkozás vagy egy közös befektetés most különösen jövedelmező lehet. Érdemes átgondolni az ingatlanbefektetéseket is, mert most jó lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Szerencse: A csütörtök és a vasárnap lesznek a legszerencsésebb napjaid, különösen, ha lottón szeretnél próbálkozni. A héten egy családi összejövetel is szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 4, 12, 26

Szerencsés állat: Ha egy bagoly tűnik fel a közeledben, az a szerencse jele lesz számodra.

A RÁK úgy csinálhat sok pénzt, ha odafigyel a kreatív megoldásokra, mint például amiről ITT írtunk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Pénzügyek: Az Oroszlánok ezen a héten különösen jól járhatnak, ha merészen lépnek előre. Egy kockázatosabb, de nagyobb hozammal kecsegtető befektetés most kivételesen jövedelmező lehet. A kreatív és újító ötletek most különösen kedvezően alakulhatnak, érdemes figyelni a piaci trendekre és az új lehetőségekre.

Szerencse: A hétfő és a péntek lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Emellett, egy váratlan telefonhívás is szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 1, 9, 17

Szerencsés állat: Ha egy oroszlánt látsz, akár valóságban, akár képen, az biztos jele annak, hogy a szerencse melléd szegődik.

Pénzcsinálási trükk az OROSZLÁN számára ITT.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Pénzügyek: A Szűz jegyűek számára a héten a részletekre való figyelem hozhat pénzügyi sikereket. Egy alaposan átvizsgált szerződés vagy egy gondosan megtervezett befektetés most különösen jól alakulhat. A hét közepén érdemes figyelni a kisebb, de stabil bevételekre, mert ezek most különösen jövedelmezők lehetnek.

Szerencse: A szerda és a szombat lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Ne hagyd figyelmen kívül a hétfőt sem, mert egy váratlan e-mail is szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 6, 15, 24

Szerencsés állat: Ha egy pillangót látsz a héten, az különleges szerencsét hoz neked.

Pénzcsinálási módszer a SZŰZ számára IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

szerencse horoszkóp 2024 június

Pénzügyek: A Mérlegek számára a héten a harmónia és az egyensúly jelenthet pénzügyi szerencsét. Egy jól időzített befektetés vagy egy harmonikus üzleti kapcsolat most különösen jövedelmező lehet. Érdemes átgondolni a hosszú távú pénzügyi terveidet, mert most kivételesen jól alakulhatnak.

Szerencse: A kedd és a csütörtök lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. A hétvégén pedig egy romantikus találkozás is szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 8, 16, 25

Szerencsés állat: Ha egy galambbal találkozol, az a szerencse jele lesz számodra.

A MÉRLEG pénzcsinálásához ITT írtunk izgalmas ötletet.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Pénzügyek: A Skorpiók számára a héten a titkok és a rejtett lehetőségek jelenthetik a pénzügyi sikert. Egy régóta figyelt befektetés most váratlanul nagy hozamot hozhat, vagy egy titkos üzleti lehetőség nyílhat meg előtted. Érdemes figyelni az intuícióidra, mert most különösen jól érzékelheted a rejtett lehetőségeket.

Szerencse: A hétfő és a péntek lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Emellett, egy rejtélyes találkozás is szerencsét hozhat.

Szerencseszámok: 2, 10, 19

Szerencsés állat: Ha egy fekete macskát látsz, az különleges szerencsét jelez neked.

A SKORPIÓ úgy csinálhat sok pénzt, ha odafigyel a kreatív megoldásokra, mint például amiről ITT írtunk.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Pénzügyek: A Nyilasok számára a héten a kaland és az utazás jelentheti a pénzügyi szerencsét. Egy váratlan utazás során új üzleti lehetőségekre lelhetsz, vagy egy külföldi befektetés hozhat nagy hozamot. Érdemes nyitottnak lenni az új lehetőségekre és a kalandos megoldásokra.

Szerencse: A kedd és a csütörtök lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Ne hagyd figyelmen kívül a hétvégét sem, mert egy spontán kaland szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 13, 20, 31

Szerencsés állat: Ha egy lóval találkozol, az különleges szerencsét hoz neked.

Pénzcsinálási trükk a NYILAS számára ITT.

Bak (december 22. - január 19.)

Pénzügyek: A Bakok számára a héten a kitartás és a kemény munka hozhat pénzügyi sikereket. Egy régóta várt előléptetés vagy egy keményen dolgozott projekt most különösen jövedelmező lehet. Érdemes figyelni a hosszú távú pénzügyi terveidre, mert most különösen jól alakulhatnak.

Szerencse: A szerda és a péntek lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Emellett, egy váratlan elismerés is szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 4, 12, 22

Szerencsés állat: Ha egy kecskével találkozol, az a szerencse jele lesz számodra.

A BAKOK pénzcsinálásához ITT írtunk izgalmas ötletet.

ízöntő (január 20. - február 18.)

Pénzügyek: A Vízöntők számára a héten az innováció és az új ötletek hozhatnak pénzügyi sikert. Egy kreatív projekt vagy egy újító befektetési ötlet most különösen jövedelmező lehet. Érdemes figyelni a piaci trendekre és az új lehetőségekre, mert most különösen jól alakulhatnak.

Szerencse: A hétfő és a csütörtök lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Ne hagyd figyelmen kívül a hétvégét sem, mert egy baráti találkozás szerencsés fordulatot hozhat.

Szerencseszámok: 5, 14, 23

Szerencsés állat: Ha egy delfinnel találkozol, akár valóságban, akár képen, az különleges szerencsét hoz neked.

Pénzcsinálási módszer a VÍZÖNTŐ számára IDE kattintva.

Halak (február 19. - március 20.)

Pénzügyek: A Halak számára a héten az intuíció és a megérzések jelenthetik a pénzügyi sikert. Egy régi álom vagy egy megérzés most különösen jövedelmező lehet, és érdemes figyelni a belső hangodra. Az új pénzügyi tervek kidolgozása és a jövőbeli befektetések átgondolása most különösen jól alakulhat.

Szerencse: A kedd és a péntek lesznek a legszerencsésebb napjaid, amikor érdemes szerencsét próbálnod. Emellett, egy váratlan megérzés is szerencsét hozhat.

Szerencseszámok: 7, 16, 27

Szerencsés állat: Ha egy halat látsz, akár valóságban, akár képen, az biztos jele annak, hogy a szerencse melléd szegődik.

A HALAK úgy csinálhat sok pénzt, ha odafigyel a kreatív megoldásokra, mint például amiről ITT írtunk.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: