Ez az új Telegram gaming token lehet a következő Notcoin?

Az elmúlt hetek során a Notcoin ($NOT) rendesen felkavarta a kripto világot. Ez az új Telegram gaming token átlépte a 2,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, és a múlt héten 220%-kal növekedett. Nem a Notcoin azonban az egyetlen Telegram gaming token, amely felkelti a kripto befektetők figyelmét.

Ez az új Telegram gaming token lehet a következő Notcoin?

A Mega Dice Token ($DICE) szintén a népszerű Telegram kripto kaszinók közé tartozik. Bár a projekt előértékesítése még csak nemrég indult, az érméből máris közel 1,5 millió dollárnyit adtak el. Ez a GameFi kripto napi jutalmakat, lekötési előnyöket és exkluzív NFT-ket ígér.

A Notcoin mindössze két héttel az indulás után átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt

A Notcoin ($NOT), a legújabb Telegram gaming kripto, az indulás után mindössze két héttel hatalmasat robbant. Az indulás utáni 36 órában 5 millióan igényelték a Notcoin tokenjeiket.

A Notcoin hivatalos X/Twitter csatornáján közzétett tweet alapján 4 millió ember helyezte letétbe érméit vagy fizette be őket különböző kripto tőzsdékre. További egymillió befektető igényelte már a tokenjeit a láncon.

A Notcoin mindössze két héttel az indulás után átlépte az elképesztő, 2,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. A $NOT token árát leginkább az új tőzsdei listázások befolyásolták. A Notcoin ugyanis május 16-án a vezető Binance-re is bekerült.

A tokennel már a KuCoinon, a Bybiten és az OKX-en is kereskedhetsz. 2024. június 3-án a $NOT ára tokenenként 0,021 dollár, a 24 órás kereskedési volumen pedig 4,3 milliárd dollár. Az elmúlt 7 nap során a $NOT 220%-kal nőtt.

Notcoin árfolyam elemzés és előrejelzés

Forrás: CoinMarketCap

Habár a token még csak most debütált, a Notcoin Telegram játéka 2023-ban indult. Az érme játékban bányászott valutaként került bevezetésre. A bevezetés utáni hetekben 650 000-nél is többen játszottak a Notcoin játékkal.

A Notcoin május 20-án arról számolt be, hogy a játék elérte a mindenkori csúcsot, mivel 24 óra alatt 5 milliónál is többen játszottak vele.

Szorosan a Notcoin nyomában van a Mega Dice, amely már 1,3 millió dollárnál is többet gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítésével.

Mega Dice Token: szerezzes napi jutalmakat és exkluzív NFT-ket

A Mega Dice az egyik legjobb CasinoFi platform, amely az online kaszinók izgalmát ötvözi a blokklánc technológiával. Ez az első olyan online kaszinó, amely teljeskörűen hozzáférhető a Telegramon. A kaszinót havonta 10 000 játékos látogatja, akik 4000+ kaszinójáték és 50+ sportfogadási piac körül válogathatnak.

A Mega Dice tovább fokozta a játékélményt azzal, hogy integrálta a Mega Dice Tokent ($DICE) a kaszinóba, és játékon belüli pénznemként kerül felhasználásra.

megadice kripto token ICO

Ez a token számos előnyt biztosít a Mega Dice kaszinó játékosai számára. A tulajdonosok a $DICE-t például letétbe helyezhetik, így passzív bevételt generálhatnak.

A Mega Dice egy napi jutalmazási rendszeren keresztül jutalmazza azokat a token tulajdonosokat, akik $DICE-t helyeztek letétbe. A kaszinó és a sportfogadó teljesítményének függvényében a Mega Dice különféle bónuszokat kínál.

Emellett néhány szerencsés $DICE tulajdonos a projekt által kibocsátott, limitált darabszámú NFT-ket is elcsípheti. Ezekkel különleges kiváltságok érvényesíthetők és jutalmak szerezhetők, sőt, a piacon is lehet kereskedni velük. A projekt egy ajánlói programot is bevezet majd, amellyel a $DICE tulajdonosok 25%-os részesedést kapnak, ha új játékosokat visznek a platformra.

A Mega Dice Token előértékesítés átlépte az 1,3 millió dollárt, az elemzők pozitívak

Ahogy a Notcoin ára kilőtt a tőzsdei bevezetést követően, úgy robbant be a Mega Dice token előértékesítése is. A jelenleg is futó előértékesítés alatt már több mint 1,3 millió dollár gyűlt össze, és közel 20 millió tokent adtak már el.

A cikk írásakor a $DICE érmék ára mindössze 0,075 dollár. A 420 millió darabos teljes token készletből 147 millió darabot allokáltak az előértékesítésre. Az előértékesítést több szakaszra osztották, az ár ezek során folyamatosan emelkedik majd.

mega dice kriptó előértékesítés

A következő áremelés 28 millió token eladása után lesz esedékes, tehát még van lehetőséged beszállni. Az erős előértékesítés és a $DICE felhasználási esetei az elemzők figyelmét is felkeltették.

Az egyik ilyen elemző a kripto szakértő és YouTuber, Michael Wrubel, akinek több mint 300 ezer követője van. Egy YouTube videóban Wrubel arról számolt be, hogy $DICE tokeneket vásárolt az előértékesítésben. Azt is mondta, hogy a Mega Dice előnyös helyzetben lehet a többi új gaming kriptóval szemben, ez ugyanis már egy bevált platform, amelynek 50 000+ játékosa van.

Wrubel arról is említést tesz, hogy a token tulajdonosok milyen jutalmakban részesülhetnek, például az airdropban, amely során 2,25 millió dollárnyi $DICE-t osztanak ki. Amennyiben szeretnél kedvezményes áron beszállni ebbe a rendkívül ígéretes és sikeres előértékesítésbe, ne késlekedj, vásárolj most!

Látogasd meg a Mega Dice Token előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 06. 17. 18:30
Megosztás:

A régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét

A sikeres technológia- és fajtaváltást követően a régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét - mondták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdai rendezvényén Budapesten a termelői érdekképviseletek vezetői.
2024. 06. 17. 18:00
Megosztás:

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás:

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély

Lenyűgöző természeti kincsek és kiaknázatlan üzleti lehetőségek a Mátra szívében. Képzeljen el egy helyet, ahol a történelem és a természet találkozik, egy helyet, ahol a múlt meséje és a jövő lehetőségei kéz a kézben járnak. Ez a Barkóczy-kastély, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy életre szóló élmény és egy kivételes befektetési lehetőség.
2024. 06. 17. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel nyithat a BÉT

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 17. 09:00
Megosztás: