Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

Mivel a Bitcoin felezéséig már csak 75 nap van hátra, az egyik legjobb stratégia a nyereség maximalizálásához, ha megismerkedsz feltörekvő kriptovalutákkal.

Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

A legjobb új kriptovaluták közül több is még az előértékesítésen beszerezhető. Ennek lényege, hogy a befektetők még a tőzsdére kerülés előtt megvehetik az adott tokent. Ez lehetővé teszi a piaci szereplőknek, hogy még az alapok lerakása előtt beszálljanak a projektbe. Méghozzá általában fix, kedvezményes árfolyamon.

Több kiemelkedő jelentőségű projekt, például az Ethereum és a Solana is előértékesítésként indult. Ez jól mutatja, hogy milyen hatalmas potenciál rejlik ezekben az eseményekben. Ezt szem előtt tartva ez a cikk a hat olyan érme előértékesítését mutatja be, amelyeket most érdemes lehet megvenni.

A felhasználási esetek, a piaci érdeklődés, a megítélés, a token-elosztás és a biztonság elemzése alapján szerintünk a legjobb a Sponge, a Bitcoin Minetrix, a Meme Kombat, az eTukTuk, a BeFi Labs és a Meson Network előértékesítése. Most nézzük meg közelebbről mindegyiket.

Sponge

A Sponge egyedülálló projekt, mert van egy forgalomban lévő tokenje is. Csapata azonban nemrég bejelentette, hogy a meglévő token átalakul majd egy második kiadássá, aminek következtében az eredeti token ára szépen megemelkedett.

A projekt alapja egy mém érme, amely a kedvelt SpongyaBob Kockanadrág figurája előtt tiszteleg. Miután a projekt 2023 májusában elindult, az érme a 100-szorosára emelkedett, elérve ezzel a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

A Sponge V2 (SPONGEV2) azonban több, mint egy mém érme. A projekt hamarosan egy Play-to-Earn játékkal várja majd a rajongókat, amelynek középpontjában a SPONGEV2 token áll.

Létezik egy ingyenes és egy fizetős verzió is. A felhasználóknak a fizetős verzióhoz krediteket kell vásárolniuk a SPONGEV2 token segítségével. Ez lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy további jutalmakat szerezzenek, létrehozva ezzel egy körkörös, játékon belüli gazdaságot.

A Sponge V2 érméje még nem indult el,  jelenleg egy Stake-to-Bridge kampány zajlik. Ez azt jelenti, hogy a meglévő tulajdonosoknak a V1-es tokenjeiket be kell fizetniük a projekt lekötési szerződésébe, hogy azonos mennyiségű V2-es érmét kapjanak cserébe. Eközben az új vásárlók a Sponge.vip weboldalon keresztül vásárolhatnak és köthetnek le V2-es tokeneket.

Az összes token a bevezetés előtti kampány végéig a lekötési szerződésben marad. Ezalatt viszont további hozamot fognak termelni, ami jelenleg 249 százalék. Ez a hozam azonban csökken majd, ahogy a lekötési pool növekszik, így ösztönözve a  vásárlókat a minél előbbi lekötésre.

Látogass el a Sponge weboldalára

Bitcoin Minetrix

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy forradalmian új projekt, amely egy Stake-to-Mine modellt használ. Ez bárkinek lehetővé teszi a Bitcoin felhőalapú bányászatát, mégpedig bányász-hardver vagy technikai szakértelem nélkül.

A projekt egy Ethereum-alapú protokoll, ami azt jelenti, hogy a felhasználók egy EVM-kompatibilis pénztárcával, például a MetaMaskkal kezdhetik meg a befektetés elindítását. 

A Bitcoin Minetrix úgy működik, hogy a felhasználók BTCMTX tokeneket kötnek le Bitcoin-bányászati kreditekért cserébe, amelyeket felhőbányászati teljesítményért égethetnek el. Ez aztán Bitcoinra váltható.

bitcoin

A felhasználási mód több, fontos Bitcoin-bányászati problémát is megold. 

Az első ilyen az, hogy a mindennapi kriptohasználóknak kifejezetten nehéz a hozzáférés. Bár más hálózatok is kezelik ezt a problémát, a Bitcoin Minetrix megoldása kiemelkedik a többi közül. Ugyanis az Ethereum hálózat által biztosított, decentralizált és átlátható BTCMTX tokenjének segítségével egyszerű a hozzáférés. A token kiküszöböli a felhőbányászati csalások kockázatát is, ami korábban jelentős problémát jelentett.

A Bitcoin Minetrix másik előnye a Bitcoinhoz való közelsége, amely karnyújtásnyira van a kitűzött, monumentális felezési dátumtól. A csak négy évente bekövetkező Bitcoin feleződés felére csökkenti a piacra kerülő új Bitcoinok mennyiségét, ami szűkösséget és “FOMO”-t eredményez.

Mivel a Bitcoin Minetrix jutalmakat valódi Bitcoinban fizetik ki, és a felhasználóknak a BTCMTX tokenre van szükségük a lekötés elhelyezéséhez, ez jelentős kereslettel és magas árpotenciállal találkozhat össze.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Meme Kombat

A Meme Kombat (MK) egy olyan hasznossági token, amely a két terület (Defi és kripto) legjobbjait egyesíti egy dinamikus, hasznot hajtó ökoszisztémában. Megközelítésében alternatívát kínál a meglévő, "web2-stílusú" kripto-szerencsejáték protokollok mellé a mém érmék és a grafikák integrálásával.

A projekt lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a mém érme karakterek közötti, mesterséges intelligencia által generált csatákra fogadjanak. A felhasználók az MK tokenekkel fogadnak, ami állandó és kiszámítható keresletet eredményez.

Több játékmód is elérhető, köztük az egyjátékos, a többjátékos és a kiegészítő fogadás. Ez biztosítja, hogy a Meme Kombat mindenkinek nyújtson valamit, ami tovább növeli a játék vonzerejét.

meme kombat

A felhasználók 120 százalékos APY-ért köthetik le az MK tokenjeiket. Eddig az MK tokenek 80 százalékát kötötték le, ami azt mutatja, hogy a projekt hosszú távú potenciáljába vetett hit erős.

A Meme Kombat másik előnye a doxxolt csapat és az okosszerződések ellenőrzése. Ezek a funkciók meggyőző különbséget jelentenek más mém érmékhez képest, és illusztrálják a csapat elkötelezettségét az átláthatóság és a biztonság iránt.

A Meme Kombat csapata a követőinek bővítése érdekében nemrég versenyt hirdetett. A kiírás szerint a három résztvevő egyenként 300 dollárt nyerhet a "dank mém” (magas minőségű mém) tudásának bemutatásával.

Az előértékesítés eddig több mint 7,8 millió dollárt hozott össze. A felső kemény sapka 10 millió dollár, így a vásárolni vágyóknak nem érdemes sokat gondolkodni a vásárláson, hiszen már csak 2,2 milliónyi token maradt az előértékesítésen.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítési oldalára

eTukTuk

Az eTukTuk (TUK) egy új kripto, amely a globális klímaváltozás problémájában segít elektromos járművekkel és töltőállomásokkal, amelyeket decentralizált hálózata és az AI technológia működtet.

A projekt még mindig a korai előértékesítési szakaszban tart, eddig kevesebb, mint 1 millió dollárt gyűjtött össze. A jelenlegi ár 0,02625 dollár, de ez az előértékesítés során fokozatosan emelkedik. A következő áremelés várhatóan 10 nap múlva lesz.

Ez a projekt zéró emissziós elektromos járműveket helyez el a fejlődő országok különböző stratégiai pontjain, első állomásként Srí Lankán. Ezt követően az a program célja, hogy tovább fejlessze a szolgáltatásait, majd termékei és rendszerei segítségével globálisan terjeszkedjen.

etuktuk

Az eTukTuk már olyan vezető globális márkákkal ért el partnerséget, mint a CMG, a CyberConnect és az Eternl. Ez jól mutatja legitimitását, és egyedülálló lehetőséget biztosít éppen a korai előértékesítési stádiuma miatt.

Fontos továbbá, hogy a projekt egy doxolt, nagy tapasztalattal rendelkező csapattal büszkélkedhet. Amelynek székhelye olyan vezető, globális kriptoközpontokban található, mint az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság.

A TUK token működteti majd az eTukTuk gazdaságot, lehetővé téve a hálózat résztvevőinek a különböző transzfereket, beleértve a szolgáltatásokért való fizetést és a lekötést. A projekt fehér könyvének magyarázata szerint ez megoldja a pénzügyi egyenlőtlenségek problémáját, mivel világszerte 1,4 milliárd felnőtt nem rendelkezik még bankszámlával.

Látogass el az eTukTuk előértékesítési oldalára

BeFi Labs

A BeFi Labs egy BRC20 kereskedési terminál, amely több pénztárcát, köztük a MetaMaskot is támogatja. Ez egy figyelemre méltó innováció, tekintettel a Bitcoin-hálózat és a BRC20 jelenlegi széttagoltságára a szélesebb kripto- és EVM-ökoszisztémától.

Honlapja szerint a BeFi Labs egy CeDeFi innováció, amely megszünteti a "több tárcával való zsonglőrködés" szükségességét. A weboldal magyarázata szerint a felhasználók zökkenőmentesen mozoghatnak "a CeFi, a DeFi és a Web3 között egyetlen érintéssel".

A BeFi DEX innovatív felhasználói élményt kínál. Például a BRX20 és az Ordinals kereskedéseket díjmentesen lehet elindítani. Illetve az EVM, a Solana és több központi tőzsdével is lehet kereskedni, köztük a Binance és az OKX felületén keresztül. A kriptoeszközök széles választékán felül ez a biztos likviditás felé is megnyitja a kaput, hiszen lehetővé teszi a zökkenőmentes kereskedést.

befi labs

Mindezeken túl a BeFi egy nem-letétkezelői, több láncú pénztárcát kínál, amelyet 2021 óta fejlesztenek. A tárca web2 kapcsolattal is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy Twitter- és e-mail címükkel jelentkezzenek be. Ezzel a lehetőséggel erősítik a BeFi felhasználói élményt. Így a felhasználóknak még könnyebb lehet a kriptóba beszállni.

Jelenleg a BeFi token az Ape Terminálon, egy IDO-n megy keresztül. Az IDO egy kezdeti DEX-ajánlatot jelent, vagyis azt, amikor egy token első ízben jelenik meg a decentralizált tőzsdén. A felhasználók a MetaMask, a Trust Wallet és más ismert, szoftveres tárcák segítségével vehetnek részt benne.

Meson Network

A Meson Network (MSN) egy decentralizált infrastruktúra piactér, amely összeköti a fizikai világot a blokklánccal. Lehetővé teszi a vevőknek és az eladóknak, hogy tranzakciókat hajtsanak végre.

A weboldal kiemeli, hogy a meglévő adatrendszerek nem hatékonyak, míg a Meson Network hatékony és szabványosított sávszélesség-szolgáltatásként kínál megoldásként.

A Meson Network fehér könyve megjegyzi, hogy ez a projekt "megtöri a nagy, felhő alapú számítástechnikai szereplők, például az Amazon Web Services és a Cloudflare monopóliumát". Továbbá az a célja, hogy megkönnyítse az adatfeldolgozást sokkal alacsonyabb költséggel, mint a hagyományos, felhő alapú számítástechnikai szolgáltatások vagy a meglévő blokklánc-alapú alternatívák, például a Filecoin.

meson network

A Meson segítségével a sávszélességet igénylők egy decentralizált hálózattól bérelhetik azt, igazodva a kriptopénzek alapvető ideológiájához. Az MSN tokent a Menson Network piactéren keresztül megvásárolva transzferre és kormányzásra lehet használni az ökoszisztémában.

A fehér könyv négy fontos tervezési alapelvet emel ki, amelyeket a protokoll megvalósít: az egyszerűséget, a nyitottságot, a modularizációt és a könnyű használhatóságot. 

A projekt már most 340 ezer bányásszal büszkélkedhet, valamint 100 ezer aktív csomóponttal 150 országban.

A Menson Network február 8-án közösségi értékesítésre kerül a CoinList-en. A piaci résztvevőknek február 5-ig van idejük regisztrálni az előértékesítésre.

Ez is érdekelhet: 

Megújul a P2E királya - Érkezik a Polygon alapú $TAMA V2

Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: