Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

Mivel a Bitcoin felezéséig már csak 75 nap van hátra, az egyik legjobb stratégia a nyereség maximalizálásához, ha megismerkedsz feltörekvő kriptovalutákkal.

Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

A legjobb új kriptovaluták közül több is még az előértékesítésen beszerezhető. Ennek lényege, hogy a befektetők még a tőzsdére kerülés előtt megvehetik az adott tokent. Ez lehetővé teszi a piaci szereplőknek, hogy még az alapok lerakása előtt beszálljanak a projektbe. Méghozzá általában fix, kedvezményes árfolyamon.

Több kiemelkedő jelentőségű projekt, például az Ethereum és a Solana is előértékesítésként indult. Ez jól mutatja, hogy milyen hatalmas potenciál rejlik ezekben az eseményekben. Ezt szem előtt tartva ez a cikk a hat olyan érme előértékesítését mutatja be, amelyeket most érdemes lehet megvenni.

A felhasználási esetek, a piaci érdeklődés, a megítélés, a token-elosztás és a biztonság elemzése alapján szerintünk a legjobb a Sponge, a Bitcoin Minetrix, a Meme Kombat, az eTukTuk, a BeFi Labs és a Meson Network előértékesítése. Most nézzük meg közelebbről mindegyiket.

Sponge

A Sponge egyedülálló projekt, mert van egy forgalomban lévő tokenje is. Csapata azonban nemrég bejelentette, hogy a meglévő token átalakul majd egy második kiadássá, aminek következtében az eredeti token ára szépen megemelkedett.

A projekt alapja egy mém érme, amely a kedvelt SpongyaBob Kockanadrág figurája előtt tiszteleg. Miután a projekt 2023 májusában elindult, az érme a 100-szorosára emelkedett, elérve ezzel a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

A Sponge V2 (SPONGEV2) azonban több, mint egy mém érme. A projekt hamarosan egy Play-to-Earn játékkal várja majd a rajongókat, amelynek középpontjában a SPONGEV2 token áll.

Létezik egy ingyenes és egy fizetős verzió is. A felhasználóknak a fizetős verzióhoz krediteket kell vásárolniuk a SPONGEV2 token segítségével. Ez lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy további jutalmakat szerezzenek, létrehozva ezzel egy körkörös, játékon belüli gazdaságot.

A Sponge V2 érméje még nem indult el,  jelenleg egy Stake-to-Bridge kampány zajlik. Ez azt jelenti, hogy a meglévő tulajdonosoknak a V1-es tokenjeiket be kell fizetniük a projekt lekötési szerződésébe, hogy azonos mennyiségű V2-es érmét kapjanak cserébe. Eközben az új vásárlók a Sponge.vip weboldalon keresztül vásárolhatnak és köthetnek le V2-es tokeneket.

Az összes token a bevezetés előtti kampány végéig a lekötési szerződésben marad. Ezalatt viszont további hozamot fognak termelni, ami jelenleg 249 százalék. Ez a hozam azonban csökken majd, ahogy a lekötési pool növekszik, így ösztönözve a  vásárlókat a minél előbbi lekötésre.

Látogass el a Sponge weboldalára

Bitcoin Minetrix

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy forradalmian új projekt, amely egy Stake-to-Mine modellt használ. Ez bárkinek lehetővé teszi a Bitcoin felhőalapú bányászatát, mégpedig bányász-hardver vagy technikai szakértelem nélkül.

A projekt egy Ethereum-alapú protokoll, ami azt jelenti, hogy a felhasználók egy EVM-kompatibilis pénztárcával, például a MetaMaskkal kezdhetik meg a befektetés elindítását. 

A Bitcoin Minetrix úgy működik, hogy a felhasználók BTCMTX tokeneket kötnek le Bitcoin-bányászati kreditekért cserébe, amelyeket felhőbányászati teljesítményért égethetnek el. Ez aztán Bitcoinra váltható.

bitcoin

A felhasználási mód több, fontos Bitcoin-bányászati problémát is megold. 

Az első ilyen az, hogy a mindennapi kriptohasználóknak kifejezetten nehéz a hozzáférés. Bár más hálózatok is kezelik ezt a problémát, a Bitcoin Minetrix megoldása kiemelkedik a többi közül. Ugyanis az Ethereum hálózat által biztosított, decentralizált és átlátható BTCMTX tokenjének segítségével egyszerű a hozzáférés. A token kiküszöböli a felhőbányászati csalások kockázatát is, ami korábban jelentős problémát jelentett.

A Bitcoin Minetrix másik előnye a Bitcoinhoz való közelsége, amely karnyújtásnyira van a kitűzött, monumentális felezési dátumtól. A csak négy évente bekövetkező Bitcoin feleződés felére csökkenti a piacra kerülő új Bitcoinok mennyiségét, ami szűkösséget és “FOMO”-t eredményez.

Mivel a Bitcoin Minetrix jutalmakat valódi Bitcoinban fizetik ki, és a felhasználóknak a BTCMTX tokenre van szükségük a lekötés elhelyezéséhez, ez jelentős kereslettel és magas árpotenciállal találkozhat össze.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Meme Kombat

A Meme Kombat (MK) egy olyan hasznossági token, amely a két terület (Defi és kripto) legjobbjait egyesíti egy dinamikus, hasznot hajtó ökoszisztémában. Megközelítésében alternatívát kínál a meglévő, "web2-stílusú" kripto-szerencsejáték protokollok mellé a mém érmék és a grafikák integrálásával.

A projekt lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a mém érme karakterek közötti, mesterséges intelligencia által generált csatákra fogadjanak. A felhasználók az MK tokenekkel fogadnak, ami állandó és kiszámítható keresletet eredményez.

Több játékmód is elérhető, köztük az egyjátékos, a többjátékos és a kiegészítő fogadás. Ez biztosítja, hogy a Meme Kombat mindenkinek nyújtson valamit, ami tovább növeli a játék vonzerejét.

meme kombat

A felhasználók 120 százalékos APY-ért köthetik le az MK tokenjeiket. Eddig az MK tokenek 80 százalékát kötötték le, ami azt mutatja, hogy a projekt hosszú távú potenciáljába vetett hit erős.

A Meme Kombat másik előnye a doxxolt csapat és az okosszerződések ellenőrzése. Ezek a funkciók meggyőző különbséget jelentenek más mém érmékhez képest, és illusztrálják a csapat elkötelezettségét az átláthatóság és a biztonság iránt.

A Meme Kombat csapata a követőinek bővítése érdekében nemrég versenyt hirdetett. A kiírás szerint a három résztvevő egyenként 300 dollárt nyerhet a "dank mém” (magas minőségű mém) tudásának bemutatásával.

Az előértékesítés eddig több mint 7,8 millió dollárt hozott össze. A felső kemény sapka 10 millió dollár, így a vásárolni vágyóknak nem érdemes sokat gondolkodni a vásárláson, hiszen már csak 2,2 milliónyi token maradt az előértékesítésen.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítési oldalára

eTukTuk

Az eTukTuk (TUK) egy új kripto, amely a globális klímaváltozás problémájában segít elektromos járművekkel és töltőállomásokkal, amelyeket decentralizált hálózata és az AI technológia működtet.

A projekt még mindig a korai előértékesítési szakaszban tart, eddig kevesebb, mint 1 millió dollárt gyűjtött össze. A jelenlegi ár 0,02625 dollár, de ez az előértékesítés során fokozatosan emelkedik. A következő áremelés várhatóan 10 nap múlva lesz.

Ez a projekt zéró emissziós elektromos járműveket helyez el a fejlődő országok különböző stratégiai pontjain, első állomásként Srí Lankán. Ezt követően az a program célja, hogy tovább fejlessze a szolgáltatásait, majd termékei és rendszerei segítségével globálisan terjeszkedjen.

etuktuk

Az eTukTuk már olyan vezető globális márkákkal ért el partnerséget, mint a CMG, a CyberConnect és az Eternl. Ez jól mutatja legitimitását, és egyedülálló lehetőséget biztosít éppen a korai előértékesítési stádiuma miatt.

Fontos továbbá, hogy a projekt egy doxolt, nagy tapasztalattal rendelkező csapattal büszkélkedhet. Amelynek székhelye olyan vezető, globális kriptoközpontokban található, mint az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság.

A TUK token működteti majd az eTukTuk gazdaságot, lehetővé téve a hálózat résztvevőinek a különböző transzfereket, beleértve a szolgáltatásokért való fizetést és a lekötést. A projekt fehér könyvének magyarázata szerint ez megoldja a pénzügyi egyenlőtlenségek problémáját, mivel világszerte 1,4 milliárd felnőtt nem rendelkezik még bankszámlával.

Látogass el az eTukTuk előértékesítési oldalára

BeFi Labs

A BeFi Labs egy BRC20 kereskedési terminál, amely több pénztárcát, köztük a MetaMaskot is támogatja. Ez egy figyelemre méltó innováció, tekintettel a Bitcoin-hálózat és a BRC20 jelenlegi széttagoltságára a szélesebb kripto- és EVM-ökoszisztémától.

Honlapja szerint a BeFi Labs egy CeDeFi innováció, amely megszünteti a "több tárcával való zsonglőrködés" szükségességét. A weboldal magyarázata szerint a felhasználók zökkenőmentesen mozoghatnak "a CeFi, a DeFi és a Web3 között egyetlen érintéssel".

A BeFi DEX innovatív felhasználói élményt kínál. Például a BRX20 és az Ordinals kereskedéseket díjmentesen lehet elindítani. Illetve az EVM, a Solana és több központi tőzsdével is lehet kereskedni, köztük a Binance és az OKX felületén keresztül. A kriptoeszközök széles választékán felül ez a biztos likviditás felé is megnyitja a kaput, hiszen lehetővé teszi a zökkenőmentes kereskedést.

befi labs

Mindezeken túl a BeFi egy nem-letétkezelői, több láncú pénztárcát kínál, amelyet 2021 óta fejlesztenek. A tárca web2 kapcsolattal is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy Twitter- és e-mail címükkel jelentkezzenek be. Ezzel a lehetőséggel erősítik a BeFi felhasználói élményt. Így a felhasználóknak még könnyebb lehet a kriptóba beszállni.

Jelenleg a BeFi token az Ape Terminálon, egy IDO-n megy keresztül. Az IDO egy kezdeti DEX-ajánlatot jelent, vagyis azt, amikor egy token első ízben jelenik meg a decentralizált tőzsdén. A felhasználók a MetaMask, a Trust Wallet és más ismert, szoftveres tárcák segítségével vehetnek részt benne.

Meson Network

A Meson Network (MSN) egy decentralizált infrastruktúra piactér, amely összeköti a fizikai világot a blokklánccal. Lehetővé teszi a vevőknek és az eladóknak, hogy tranzakciókat hajtsanak végre.

A weboldal kiemeli, hogy a meglévő adatrendszerek nem hatékonyak, míg a Meson Network hatékony és szabványosított sávszélesség-szolgáltatásként kínál megoldásként.

A Meson Network fehér könyve megjegyzi, hogy ez a projekt "megtöri a nagy, felhő alapú számítástechnikai szereplők, például az Amazon Web Services és a Cloudflare monopóliumát". Továbbá az a célja, hogy megkönnyítse az adatfeldolgozást sokkal alacsonyabb költséggel, mint a hagyományos, felhő alapú számítástechnikai szolgáltatások vagy a meglévő blokklánc-alapú alternatívák, például a Filecoin.

meson network

A Meson segítségével a sávszélességet igénylők egy decentralizált hálózattól bérelhetik azt, igazodva a kriptopénzek alapvető ideológiájához. Az MSN tokent a Menson Network piactéren keresztül megvásárolva transzferre és kormányzásra lehet használni az ökoszisztémában.

A fehér könyv négy fontos tervezési alapelvet emel ki, amelyeket a protokoll megvalósít: az egyszerűséget, a nyitottságot, a modularizációt és a könnyű használhatóságot. 

A projekt már most 340 ezer bányásszal büszkélkedhet, valamint 100 ezer aktív csomóponttal 150 országban.

A Menson Network február 8-án közösségi értékesítésre kerül a CoinList-en. A piaci résztvevőknek február 5-ig van idejük regisztrálni az előértékesítésre.

Ez is érdekelhet: 

Megújul a P2E királya - Érkezik a Polygon alapú $TAMA V2

Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kiemelt szerep jut Magyarországnak a sanghaji Pujiang Innovációs Fórumon

Szombaton kezdődött meg a Pujiang Innovációs Fórum Sanghajban, ahol a négy napig tartó rendezvényen idén Magyarország mint díszvendég vesz részt az eseményen mintegy negyven szakértővel, vállalati és egyetemi vezetővel, akik a fórumon elhelyezett kiemelt standnál mutatják be, hogy a magyar innováció milyen területeken nyújt világszínvonalú teljesítményt.
2024. 09. 08. 01:00
Megosztás:

Amíg a Bitcoin bikás fordulatára várunk, ebből a három érméből érdemes betárazni

A Bitcoin erősen gyengélkedik az utóbbi hetekben, ami a teljes kriptoszektorra hatást gyakorol. A befektetők és elemzők nem győzik kiadni jóslataikat azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan indul meg újra a Bitcoin.
2024. 09. 08. 00:01
Megosztás:

Ez a 0,0003 dolláros Solana mémcoin várhatóan megelőzi a Dogecoint (DOGE) az 1 dollár felé vezető versenyben

A nagyon várt bikapiac és az altcoin szezon közeleg. A piac jelenleg nyugodt, de a feszültség egyre nő. Az altcoinok még mindig alacsony szinten mozognak, de hirtelen emelkedésre készek. Ebben a környezetben egy mindössze 0,0003 dolláros Solana-alapú mémcoin emelkedik ki.
2024. 09. 07. 23:30
Megosztás:

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.
2024. 09. 07. 23:00
Megosztás:

Az AAVE és XRP bálnák eladják pozícióikat ezekért az AI altcoinokért, amelyek a következő bikapiac során 100-szoros növekedést érhetnek el

Az AAVE és XRP nagy tulajdonosai elkezdték eladni eszközeiket az ígéretes AI-alapú altcoinok javára. Ez a váltás arra utalhat, hogy ezek az új digitális valuták jelentős növekedést mutathatnak a következő piaci fellendülés során. Fedezd fel, mely innovatív érmék vonzzák a figyelmet, és melyek várhatóan lenyűgöző növekedést produkálnak a közelgő bikapiac alatt.
2024. 09. 07. 22:30
Megosztás:

ÁSZ-alelnök: fókuszban a versenyképesség növelő programok

Az alacsony munkanélküliség és a munkaerőhiány kedvező feltételeket teremt a nominális bérek dinamikus növekedéséhez, emiatt a termelékenység növelése kulcsfontosságú lesz a közeljövőben; az ezt szolgáló programok hatékonyságának ellenőrzésére az ÁSZ is kiemelt figyelmet fordít - mondta Szomolai Csaba, az Állami Számvevőszék alelnöke Nyíregyházán, a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen a számvevőszék közleménye szerint.
2024. 09. 07. 22:00
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés: Az elemzők szerint egy új Solana memetoken 100-szor jobb hozamot fog hozni, és 6 hónap alatt eléri az 1 dolláros értéket

A nagyon várt bikapiac közeledik, és az altcoin szezon hamarosan elindul. A piac jelenleg nyugodt, de az altcoinok alacsony szinteken mozognak, és jelentős nyereség előtt állnak. Ezek között a Shiba Inu (SHIB) felkeltette az elemzők figyelmét, akik egy figyelemre méltó növekedést jósolnak.
2024. 09. 07. 21:30
Megosztás:

Ismét Keep Floyding-koncert a Várkert Bazárban

Ismét Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. A világhírű brit zenekar, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja a középpontba szeptember 14-i koncertjén az Öntőház udvarban.
2024. 09. 07. 21:00
Megosztás:

Fektess be 300 dollárt ezekbe az altcoinokba még ma, hogy 2025-re akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen – szakértők ajánlásai

Egy kis befektetés hatalmas portfólióvá alakítása álomszerűnek tűnhet. Azonban a szakértők azonosítottak olyan altcoinokat, amelyek segítségével ez valósággá válhat. Az olvasók megtudhatják, mely kriptovaluták állnak jelentős növekedés előtt, és hogyan alakíthatják át egy 300 dolláros befektetésüket akár 1,5 millió dolláros vagyonná 2025-re.
2024. 09. 07. 20:30
Megosztás:

Nagy István: nagyra becsüljük és kiemelten támogatjuk a méhészek munkáját

A méhészek tevékenysége teszi élhetővé és fenntarthatóvá környezetünket - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Sárváron.
2024. 09. 07. 20:00
Megosztás:

A GoldenPeaks Capital az AB CarVal által kezelt alapokból biztosít finanszírozási keretet

A GoldenPeaks Capital és az AB CarVal, egy megalapozott globális hitelalap és az Alliancebernstein Private Alternatives üzletágának része, egyedi junior finanszírozási keretet írt alá.
2024. 09. 07. 19:00
Megosztás:

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
2024. 09. 07. 18:00
Megosztás:

Kedvezők a magyar üzemanyagárak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján augusztusban Magyarországon a benzin átlagára 7 forinttal volt kedvezőbb a szomszédos országok átlagáránál, míg a gázolaj ára megegyezett azok átlagával - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-t.
2024. 09. 07. 17:00
Megosztás:

Mutatjuk, hol érdemes kivárnia az egyetemistáknak az albérletkereséssel

Míg az albérleti szezon elején inkább a 250 ezres ármaximumban gondolkodtak az albérletkeresők, addig most azok száma növekszik, akik 150 ezres havi díjat maximalizálnának - derül ki a zenga.hu ingatlankereső adataiból. A vidéki egyetemisták rosszul jártak a kivárásos taktikával, Budapesten viszont vannak olyan kerületek, ahol olcsóbban lehet garzonlakást bérelni, mint a ponthatár kihirdetésekor.
2024. 09. 07. 16:00
Megosztás:

A TON nem tud lépést tartani, miközben az AVAX az ingadozó volatilitás miatt csökken; a DTX teszthálózati teljesítménye felerősíti a bikás előértékesítési lendületet

A hónap eleje számos neves kriptovaluta-projektet tett sérülékennyé rövid időn belül. A számos érintett hálózat között a Toncoin (TON) és az Avalanche (AVAX) is magas volatilitást tapasztalt, és nem sikerült helyreállniuk. Ezzel szemben a lenyűgöző DeFi szenzáció, a DTX Exchange figyelmet keltett bevételmegosztási modelljével és hibrid kereskedési megoldásaival.
2024. 09. 07. 15:00
Megosztás:

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás: