Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

Mivel a Bitcoin felezéséig már csak 75 nap van hátra, az egyik legjobb stratégia a nyereség maximalizálásához, ha megismerkedsz feltörekvő kriptovalutákkal.

Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

A legjobb új kriptovaluták közül több is még az előértékesítésen beszerezhető. Ennek lényege, hogy a befektetők még a tőzsdére kerülés előtt megvehetik az adott tokent. Ez lehetővé teszi a piaci szereplőknek, hogy még az alapok lerakása előtt beszálljanak a projektbe. Méghozzá általában fix, kedvezményes árfolyamon.

Több kiemelkedő jelentőségű projekt, például az Ethereum és a Solana is előértékesítésként indult. Ez jól mutatja, hogy milyen hatalmas potenciál rejlik ezekben az eseményekben. Ezt szem előtt tartva ez a cikk a hat olyan érme előértékesítését mutatja be, amelyeket most érdemes lehet megvenni.

A felhasználási esetek, a piaci érdeklődés, a megítélés, a token-elosztás és a biztonság elemzése alapján szerintünk a legjobb a Sponge, a Bitcoin Minetrix, a Meme Kombat, az eTukTuk, a BeFi Labs és a Meson Network előértékesítése. Most nézzük meg közelebbről mindegyiket.

Sponge

A Sponge egyedülálló projekt, mert van egy forgalomban lévő tokenje is. Csapata azonban nemrég bejelentette, hogy a meglévő token átalakul majd egy második kiadássá, aminek következtében az eredeti token ára szépen megemelkedett.

A projekt alapja egy mém érme, amely a kedvelt SpongyaBob Kockanadrág figurája előtt tiszteleg. Miután a projekt 2023 májusában elindult, az érme a 100-szorosára emelkedett, elérve ezzel a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

A Sponge V2 (SPONGEV2) azonban több, mint egy mém érme. A projekt hamarosan egy Play-to-Earn játékkal várja majd a rajongókat, amelynek középpontjában a SPONGEV2 token áll.

Létezik egy ingyenes és egy fizetős verzió is. A felhasználóknak a fizetős verzióhoz krediteket kell vásárolniuk a SPONGEV2 token segítségével. Ez lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy további jutalmakat szerezzenek, létrehozva ezzel egy körkörös, játékon belüli gazdaságot.

A Sponge V2 érméje még nem indult el,  jelenleg egy Stake-to-Bridge kampány zajlik. Ez azt jelenti, hogy a meglévő tulajdonosoknak a V1-es tokenjeiket be kell fizetniük a projekt lekötési szerződésébe, hogy azonos mennyiségű V2-es érmét kapjanak cserébe. Eközben az új vásárlók a Sponge.vip weboldalon keresztül vásárolhatnak és köthetnek le V2-es tokeneket.

Az összes token a bevezetés előtti kampány végéig a lekötési szerződésben marad. Ezalatt viszont további hozamot fognak termelni, ami jelenleg 249 százalék. Ez a hozam azonban csökken majd, ahogy a lekötési pool növekszik, így ösztönözve a  vásárlókat a minél előbbi lekötésre.

Látogass el a Sponge weboldalára

Bitcoin Minetrix

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy forradalmian új projekt, amely egy Stake-to-Mine modellt használ. Ez bárkinek lehetővé teszi a Bitcoin felhőalapú bányászatát, mégpedig bányász-hardver vagy technikai szakértelem nélkül.

A projekt egy Ethereum-alapú protokoll, ami azt jelenti, hogy a felhasználók egy EVM-kompatibilis pénztárcával, például a MetaMaskkal kezdhetik meg a befektetés elindítását. 

A Bitcoin Minetrix úgy működik, hogy a felhasználók BTCMTX tokeneket kötnek le Bitcoin-bányászati kreditekért cserébe, amelyeket felhőbányászati teljesítményért égethetnek el. Ez aztán Bitcoinra váltható.

bitcoin

A felhasználási mód több, fontos Bitcoin-bányászati problémát is megold. 

Az első ilyen az, hogy a mindennapi kriptohasználóknak kifejezetten nehéz a hozzáférés. Bár más hálózatok is kezelik ezt a problémát, a Bitcoin Minetrix megoldása kiemelkedik a többi közül. Ugyanis az Ethereum hálózat által biztosított, decentralizált és átlátható BTCMTX tokenjének segítségével egyszerű a hozzáférés. A token kiküszöböli a felhőbányászati csalások kockázatát is, ami korábban jelentős problémát jelentett.

A Bitcoin Minetrix másik előnye a Bitcoinhoz való közelsége, amely karnyújtásnyira van a kitűzött, monumentális felezési dátumtól. A csak négy évente bekövetkező Bitcoin feleződés felére csökkenti a piacra kerülő új Bitcoinok mennyiségét, ami szűkösséget és “FOMO”-t eredményez.

Mivel a Bitcoin Minetrix jutalmakat valódi Bitcoinban fizetik ki, és a felhasználóknak a BTCMTX tokenre van szükségük a lekötés elhelyezéséhez, ez jelentős kereslettel és magas árpotenciállal találkozhat össze.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Meme Kombat

A Meme Kombat (MK) egy olyan hasznossági token, amely a két terület (Defi és kripto) legjobbjait egyesíti egy dinamikus, hasznot hajtó ökoszisztémában. Megközelítésében alternatívát kínál a meglévő, "web2-stílusú" kripto-szerencsejáték protokollok mellé a mém érmék és a grafikák integrálásával.

A projekt lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a mém érme karakterek közötti, mesterséges intelligencia által generált csatákra fogadjanak. A felhasználók az MK tokenekkel fogadnak, ami állandó és kiszámítható keresletet eredményez.

Több játékmód is elérhető, köztük az egyjátékos, a többjátékos és a kiegészítő fogadás. Ez biztosítja, hogy a Meme Kombat mindenkinek nyújtson valamit, ami tovább növeli a játék vonzerejét.

meme kombat

A felhasználók 120 százalékos APY-ért köthetik le az MK tokenjeiket. Eddig az MK tokenek 80 százalékát kötötték le, ami azt mutatja, hogy a projekt hosszú távú potenciáljába vetett hit erős.

A Meme Kombat másik előnye a doxxolt csapat és az okosszerződések ellenőrzése. Ezek a funkciók meggyőző különbséget jelentenek más mém érmékhez képest, és illusztrálják a csapat elkötelezettségét az átláthatóság és a biztonság iránt.

A Meme Kombat csapata a követőinek bővítése érdekében nemrég versenyt hirdetett. A kiírás szerint a három résztvevő egyenként 300 dollárt nyerhet a "dank mém” (magas minőségű mém) tudásának bemutatásával.

Az előértékesítés eddig több mint 7,8 millió dollárt hozott össze. A felső kemény sapka 10 millió dollár, így a vásárolni vágyóknak nem érdemes sokat gondolkodni a vásárláson, hiszen már csak 2,2 milliónyi token maradt az előértékesítésen.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítési oldalára

eTukTuk

Az eTukTuk (TUK) egy új kripto, amely a globális klímaváltozás problémájában segít elektromos járművekkel és töltőállomásokkal, amelyeket decentralizált hálózata és az AI technológia működtet.

A projekt még mindig a korai előértékesítési szakaszban tart, eddig kevesebb, mint 1 millió dollárt gyűjtött össze. A jelenlegi ár 0,02625 dollár, de ez az előértékesítés során fokozatosan emelkedik. A következő áremelés várhatóan 10 nap múlva lesz.

Ez a projekt zéró emissziós elektromos járműveket helyez el a fejlődő országok különböző stratégiai pontjain, első állomásként Srí Lankán. Ezt követően az a program célja, hogy tovább fejlessze a szolgáltatásait, majd termékei és rendszerei segítségével globálisan terjeszkedjen.

etuktuk

Az eTukTuk már olyan vezető globális márkákkal ért el partnerséget, mint a CMG, a CyberConnect és az Eternl. Ez jól mutatja legitimitását, és egyedülálló lehetőséget biztosít éppen a korai előértékesítési stádiuma miatt.

Fontos továbbá, hogy a projekt egy doxolt, nagy tapasztalattal rendelkező csapattal büszkélkedhet. Amelynek székhelye olyan vezető, globális kriptoközpontokban található, mint az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság.

A TUK token működteti majd az eTukTuk gazdaságot, lehetővé téve a hálózat résztvevőinek a különböző transzfereket, beleértve a szolgáltatásokért való fizetést és a lekötést. A projekt fehér könyvének magyarázata szerint ez megoldja a pénzügyi egyenlőtlenségek problémáját, mivel világszerte 1,4 milliárd felnőtt nem rendelkezik még bankszámlával.

Látogass el az eTukTuk előértékesítési oldalára

BeFi Labs

A BeFi Labs egy BRC20 kereskedési terminál, amely több pénztárcát, köztük a MetaMaskot is támogatja. Ez egy figyelemre méltó innováció, tekintettel a Bitcoin-hálózat és a BRC20 jelenlegi széttagoltságára a szélesebb kripto- és EVM-ökoszisztémától.

Honlapja szerint a BeFi Labs egy CeDeFi innováció, amely megszünteti a "több tárcával való zsonglőrködés" szükségességét. A weboldal magyarázata szerint a felhasználók zökkenőmentesen mozoghatnak "a CeFi, a DeFi és a Web3 között egyetlen érintéssel".

A BeFi DEX innovatív felhasználói élményt kínál. Például a BRX20 és az Ordinals kereskedéseket díjmentesen lehet elindítani. Illetve az EVM, a Solana és több központi tőzsdével is lehet kereskedni, köztük a Binance és az OKX felületén keresztül. A kriptoeszközök széles választékán felül ez a biztos likviditás felé is megnyitja a kaput, hiszen lehetővé teszi a zökkenőmentes kereskedést.

befi labs

Mindezeken túl a BeFi egy nem-letétkezelői, több láncú pénztárcát kínál, amelyet 2021 óta fejlesztenek. A tárca web2 kapcsolattal is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy Twitter- és e-mail címükkel jelentkezzenek be. Ezzel a lehetőséggel erősítik a BeFi felhasználói élményt. Így a felhasználóknak még könnyebb lehet a kriptóba beszállni.

Jelenleg a BeFi token az Ape Terminálon, egy IDO-n megy keresztül. Az IDO egy kezdeti DEX-ajánlatot jelent, vagyis azt, amikor egy token első ízben jelenik meg a decentralizált tőzsdén. A felhasználók a MetaMask, a Trust Wallet és más ismert, szoftveres tárcák segítségével vehetnek részt benne.

Meson Network

A Meson Network (MSN) egy decentralizált infrastruktúra piactér, amely összeköti a fizikai világot a blokklánccal. Lehetővé teszi a vevőknek és az eladóknak, hogy tranzakciókat hajtsanak végre.

A weboldal kiemeli, hogy a meglévő adatrendszerek nem hatékonyak, míg a Meson Network hatékony és szabványosított sávszélesség-szolgáltatásként kínál megoldásként.

A Meson Network fehér könyve megjegyzi, hogy ez a projekt "megtöri a nagy, felhő alapú számítástechnikai szereplők, például az Amazon Web Services és a Cloudflare monopóliumát". Továbbá az a célja, hogy megkönnyítse az adatfeldolgozást sokkal alacsonyabb költséggel, mint a hagyományos, felhő alapú számítástechnikai szolgáltatások vagy a meglévő blokklánc-alapú alternatívák, például a Filecoin.

meson network

A Meson segítségével a sávszélességet igénylők egy decentralizált hálózattól bérelhetik azt, igazodva a kriptopénzek alapvető ideológiájához. Az MSN tokent a Menson Network piactéren keresztül megvásárolva transzferre és kormányzásra lehet használni az ökoszisztémában.

A fehér könyv négy fontos tervezési alapelvet emel ki, amelyeket a protokoll megvalósít: az egyszerűséget, a nyitottságot, a modularizációt és a könnyű használhatóságot. 

A projekt már most 340 ezer bányásszal büszkélkedhet, valamint 100 ezer aktív csomóponttal 150 országban.

A Menson Network február 8-án közösségi értékesítésre kerül a CoinList-en. A piaci résztvevőknek február 5-ig van idejük regisztrálni az előértékesítésre.

Ez is érdekelhet: 

Megújul a P2E királya - Érkezik a Polygon alapú $TAMA V2

Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás:

Az időjárás továbbra sem ideális

Az elmúlt hét alacsonyabb átlaghőmérséklete kissé visszafogta a vegetáció idő előtti, gyors fejlődését, de az a következő napok enyhe időjárása miatt újra nagyobb lendületet vehet - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 02. 23. 22:00
Megosztás:

Bizakodóan zárta a tavalyi évet a Mabisz

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele meghaladta az 1560 milliárd forintot 2023-ban, ez mintegy 5 százalékkal több az előző évinél - mondta a szövetség elnöke a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 23. 21:00
Megosztás: