Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

Hiába próbálta tesztelni a Shiba Inu (SHIB) a 0,000010 dolláros szintet, árfolyama kíméletlenül visszaesett. Az újraélesztéséhez sajnos a blokkláncon tapasztalt közelmúltbeli 1300%-os bálnás aktivitás sem volt elegendő.

Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

A Shiba Inu csütörtök kora délután 0,000008907 dollár körül kereskedik, ami 1,15%-os napi csökkenést jelent. A heti teljesítményt nézve 0,94%-os növekedést könyvelhet el, viszont az elmúlt havi adatok igen aggasztóak a 14,60%-os csökkenéssel.

Az IntoTheBlock adatai szerint az elmúlt 24 óra során 7,23 millió dollárra rúg a nagy értékű SHIB tranzakciók értéke, amely 53,29%-os csökkenést jelent. 

Ki kell mondanunk, hogy a Shiba Inu árfolyama igencsak gyengélkedik, igaz, nemrég még azt találgattuk, hogy a megnövekedett bálna-aktivitás talán egy fényes jövőt tartogat az érme számára.

Shiba Inu (SHIB) árfolyam előrejelzés - Vajon mi következik?

A Shiba Inu árfolyamának rövid távú kilátásait szemlélve máris elmorzsolhatunk néhány keserű könnycseppet.

A SHIB nem is olyan régen egy lényeges középtávú emelkedő trend alá zuhant, majd elutasítva a 0,000010 dolláros ellenállási szintet alátámasztotta a piac medvés hangulatát.

A SHIB Fear & Greed Indexe jelenleg 43%-os piaci hangulatot jelez, amely technikai oldalról nézve igen negatív jelleggel bír.

Forrás: CFGI.io

Sajnos be kell vallanunk, hogy a Shiba Inu hosszabb távú kilátásait továbbra is bizonytalannak tartjuk.

Sőt, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az érme jelenlegi, 5,25 milliárd dollár körüli piaci kapitalizációja csak akkor fog növekedni, ha a SHIB-et a szélesebb értelemben vett befektetői körben is tárt karokkal fogadják.

A Shiba Inu fejlesztői pedig pontosan ezen munkálkodnak, ezért indították útjára a Shibarium layer-2 skálázási megoldást, mely otthonául szolgál a Shiba Inu egyre inkább kibővülő Web3 ökoszisztémájának.

Forrás: shibariumscan.io

A shibariumscan.io adatai szerint az új protokoll aktivitása nem a legerősebb, ami vörös zászlót jelenthet a SHIB befektetők számára.

A Shiba Inu (SHIB) egyébként csökkenő tendenciát mutat, amit alacsonyabb csúcsok és alacsonyabb mélypontok sorozata jellemez.

A SPONGEV2 egy szuper mém érme a portfóliódba 

A Sponge V2 jelenleg sokkal fényesebb hozamkilátásokkal kecsegtet 2024-ben, mint a Shiba Inu.

A Sponge V2 (SPONGEV2) mém érme személyében a már ismert Spongya Bob Kockanadrággal díszített, SPONGE token újjászületésének eredményét köszönthetjük. 

Biztosan emlékszel rá, hogy tavaly majdnem 100 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el, és így a legkorábbi befektetői 100-szoros nyereséget tapasztalhattak meg általa.

A SPONGE érme tulajdonosai a tokenjeiket leköthetik, és ezért ugyanennyi mennyiségben kapnak SPONGEV2-t. A jelenlegi APY 244%-os. Eddig 6,635,987,553 SPONGE tokent stakeltek, a lekötött és bridgelt tokenek értéke pedig 3,295,081.2 dollárra rúg.

A SPONGEV2 ráadásul egy külön hasznossággal is szolgál, hiszen egy play-to-earn játékot vezet be, tehát a szórakoztatás is biztosított. Ezzel kapcsolatban a részletek még nem állnak rendelkezésünkre, de annyi bizonyos, hogy elérhető lesz az ingyenes és a fizetős változat is.

Nézd meg a Sponge V2 oldalát itt

Ezek is érdekelhetnek:

Itt a február, ezekből a kriptókból érdemes betárazni

Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

A legjobb tőzsde platformok áttekintése 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás: