Ezek a kriptovaluták állnak a 3X-es emelkedés küszöbén

A befektetők óvatosak a kriptovalutákba történő befektetéssel, mivel a kriptopiac rendkívül volatilis. Amikor jó kriptovalutát választanak, fontos, hogy olyan érméket keressenek, amelyek pozitív bikás hangulatot mutatnak. Alapos piacelemzés elvégzése után, mely során kulcsfontosságú piaci mutatókat használtak, az elemzők úgy vélik, hogy a KangaMoon (KANG), a Pepe (PEPE) és a Floki (FLOKI) azon top kriptoérmék közé tartoznak, amelyek emelkedés küszöbén állnak.

Ezek a kriptovaluták állnak a 3X-es emelkedés küszöbén

Számos elemző szerint ezek a kriptovaluták akár háromszoros emelkedést is elérhetnek. A KANG hamarosan megjelenik a tőzsdéken, és májusban akár ötvenszeresére is nőhet az értéke, ami jelenleg az egyik legjobb befektetési lehetőség. További részletek cikkünkben.

A KangaMoon (KANG) kedvező ára vonzza a befektetőket

Annak ellenére, hogy a Pepe és a Floki dominálja a piacot, a KangaMoon már helyet követel magának a mémérmék piacán. Az alacsony ár az egyik kulcsfontosságú vonzerő a befektetők számára. Bár 0,0050 dolláros kezdőáron került a piacra, jelenleg csak 0,0196 dolláron kereskednek vele, ami jelentős, 290%-os növekedést jelent. Ez azt jelenti, hogy az első szakaszban vásárló kereskedők hasonló százalékos megtérülést értek el.

Jelenlegi áránál is a KangaMoon az egyik legjobb befektetési lehetőség, anélkül, hogy az ember bankot robbantana. Eddig több mint 6000 ember vásárolt az előértékesítés során, és több mint 29 000 közösségi tag csatlakozott. Néhány elemző határozottan állítja, hogy a KANG ára 2024 negyedik negyedévében elérheti az 1 dollárt.

Közben izgalmas tevékenységek sorakoznak fel a KangaMoon platformon, hogy zökkenőmentes élményt nyújtsanak. A játékokkal való foglalkozástól kezdve a mérkőzések kimenetelének sikeres megjósolásával a felhasználók jutalmakat szerezhetnek. Néhány napja a KangaMoon bejelentette partnerségét a RaidSharksbot-tal, hogy növelje a részvételt és fokozza a szórakozást az ökoszisztémában.

A felhasználóknak lehetőségük van egy havi 1000 dolláros jutalomalap megnyerésére, ha részt vesznek az izgalmas rajtaütésben. A token birtokosait további tokennel jutalmazzák, ha részt vesznek közösségi tevékenységekben, mint például a projekt népszerűsítése a közösségi médiában. Mindezek a pozitív fejlemények miatt a KangaMoon ára májusban megháromszorozódhat, tehát jó befektetés lehet most.

A Pepe (PEPE) egy kitörés küszöbén áll

A Pepe (PEPE) a negyedik legnagyobb mémérme piaci kapitalizáció tekintetében. Piaci kapitalizációja 3 milliárd dollár, és a 24 órás kereskedési volumene meghaladja az 1,5 milliárd dollárt, ami a piac legnagyobb mémérméi közé sorolja. A Pepe token januárban kezdte meg útját a bikapiacon, amikor 0,0000011 dollárról 0,0000099 dollárra emelkedett március második hetére.

Bár azóta a medvepiac hatására csökkent az ára, a Pepe most ismét a Holdra tart. A piaci adatok szerint a Pepe ára stabilizálódott a 0,0000070 dolláros támasz-zóna felett. A tokenpiaci hangulat bikás, a Félelem és Kapzsiság indexe 72-es értéket (Kapzsiság) mutat, jelezve a magas vásárlási tevékenységet. Ezek alapján most jó időpont lehet a Pepe Coin vásárlására, és felkészülni egy jelentős emelkedésre.

A Floki (FLOKI) bálnák továbbra is felhalmoznak, ahogy az ár tovább növekszik

Folyamatosak a spekulációk a bálnák Floki-halmozásáról. A jelenlegi piaci hangulat ezt alátámaszthatja. Jól igazolja ezt, hogy a Floki ára az elmúlt héten 40%-kal nőtt a CoinMarketCap adatai szerint.

Közben a Floki kereskedési volumene és piaci kapitalizációja bikás lendületet mutat. A Floki áttörte a kulcsfontosságú ellenállási zónát, 0,00020 dollárt az elmúlt napban, és ezt kihasználva bikás emelkedést indíthat. Így, ha a legjobb kriptovalutát keresi befektetésre, érdemes lehet a Flokit fontolóra venni.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

árfolyam emelkedés

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás: