Ezekre a kriptokra lesz érdemes októberben figyelni!

Kétségtelen, hogy a kriptopénzek magas kockázattal, egyúttal döbbenetes hozammal kecsegtető eszközök. Míg a kötvények, részvények vagy indexek esetében évente 20-25% profit kimagaslónak számít, addig egy ügyesen kiválasztott kriptoval ezt egy óra alatt el lehet érni.

Ezekre a kriptokra lesz érdemes októberben figyelni!

Az ilyen befektetéseknek azonban árnyoldala is van, hiszen a lehetséges veszteség mértéke 90% fölött is lehet.

Írásunkban ezért bemutatjuk azokat a kezdeményezéseket, melyek különleges működési mechanizmusuknak köszönhetően képesek lehetnek rövid és hosszú távon is a növekedésre.

Meme Kombat

Lehet már te is hallottál a Pepe, a Shiba Inu vagy éppen a Dogecoinról. Ezek mindegyike legendás mém érme, amivel a korai befektetők 10,000%-nál is magasabb bevételt tudtak elérni.

A Meme Kombat lehetőséget kínál arra hogy megtudd, vajon melyik a legerősebb mém érme.

Az előértékesítési szakaszában lévő projekttel, különböző kártyaformában elérhető mémek használatával lehetőségünk lesz csatákat vívni. Ezeket felhasználók illetve akár a számítógép ellen is kezdeményezni tudjuk. A győztes csaták után a Meme Kombat saját, $MK érméit kapjuk majd jutalmul, melyeket stakelhetünk vagy akár el is adhatunk.

A Meme Kombat érdekessége, hogy nem kizárólag csatározásokra, hanem akár fogadások megkötésére is lehetőséged lesz. 

Minden mém más és más attribútummal rendelkezik majd, míg a csaták nyertesét egy fejlett mesterséges intelligencia fogja megállapítani.

Mivel az elérhető mémek minden évadban változni fognak, ezért a felhasználók soha nem fognak ráunni a Meme Kombat folyamatosan változó jellegére.

Ami a legjobb, hogy a csaták illetve a fogadások mellett akár stakelni is tudod majd az érméidet. Amennyiben így teszel egyszerre leszel képes aktív és passzív jövedelmet is szerezni attól függően, éppen melyikhez van kedved.

A fejlesztők tervei szerint a 10 millió dolláros célösszeg még idén teljesülhet, így a csaták első évada már októberben kezdetét tudja venni.

Szeretnék csatlakozni a Meme Kombathoz

Bitcoin Minetrix

A felhőalapú kriptopénzbányászat ideális megoldás lehet azok számára, akik egyszerűen szeretnének még egy stagnáló piacon is bevételhez jutni. 

Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy bármilyen költséges hardvervásárlás vagy fenntartási költség nélkül is élvezni tudjuk a BTC jutalmakat.

A Bitcoin Minetrix pontosan ezt kínálja a befektetők számára. Vagyis amennyiben vásárolsz a BTCMTX érmékből egy megbízható, biztonságos és magas hozammal járó kezdeményezés részese lehetsz.

Szemben a hasonló szolgáltatókkal, a Bitcoin Minetrixnél a befektetők bármikor hozzá fognak tudni férni a saját érméikhez, hála a rendszer egyedi felépítésének. A múltban ugyanis számtalan hasonló szolgáltatást kínáló oldalról derült ki, hogy átverés.

A “Stake-to-Mine” protokoll használatával le fogod tudni kötni a BTCMTX érméidet, amiért cserébe forgalomba nem hozható ERC-20 krediteket fogsz kapni. A kreditek segítségével bányászati teljesítményt vásárolhatsz, így növelve a megszerezhető jutalmadat.

A Bitcoin Minetrix ezért nem csupán költséghatékony, hanem biztonságos, továbbá egyszerűen lehet csatlakozni és a viszonteladás miatt sem kell aggódnod.

A csapat 10 szakaszban összesen 15.6 millió dollárt kíván gyűjteni. Az első szakaszhoz most mindössze 0.011 dollárért csatlakozhatsz, azonban az idő előrehaladtával már csak magasabb áron lesz lehetőséged a vásárlásra. 

Lényeges még kiemelni, hogy a vásárlás során ETH és USDT mellett BNB is használható, azonban utóbbinak a stakelésére kizárólag a listázás után lesz lehetőség.

BTCMTX vásárlás itt

Launchpad XYZ

A Web3 projektek számtalan újszerű lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára, azonban ezeknek a híre ritkán jut el szélesebb rétegekhez.

Ezen viszont a projekt fejlesztői minden jel szerint képesek lesznek változtatni, köszönhetően a Web3-at egyesítő Launchpad XYZ-nek.

Akik a csatlakozás mellett döntenek egy saját kriptotárcával, továbbá $LPX érmékkel lesznek gazdagabbak. Ezekkel lehetőség lesz a legjobb Web3 kezdeményezésekhez csatlakozni anélkül, hogy bármilyen egyéb kriptot kellett volna vásárolni.

Legyen szó izgalma play-to-earn játékról, kriptokereskedésről vagy töredékvásárlásokról, itt minden egy helyen elérhető lesz.

A felsoroltakon túl a csatlakozók attól függően, hogy mekkora értékben vásároltak érméket, különböző hozzáférési jogosultságot is szerezhetnek az oldalhoz.

Már mindössze 50 dollár befizetésével “Doge” szintű támogatóvá fogsz válni, amivel az alapszintű Telegram szignálcsoporthoz nyerhetsz hozzáférést.

Ezen keresztül a legjobb kereskedésekről kaphatsz majd értesítést. 

Amennyiben kíváncsi vagy, pontosan hogyan működik egy ilyen szignál csoport, most bármilyen befizetés nélkül megnézheted.

A csoportban idáig temérdek 100%-nál is magasabb hozammal járó befektetést lehetett elcsípni. Továbbá néhány esetben a szerencsések még 5000%-nál magasabb profitot is el tudtak érni.

Szintén a Launchpad XYZ előnyei között kell említeni, hogy a most csatlakozók 15% extra érmék kapnak majd jutalmul a vásárlás után. Érdemes azonban sietni, hiszen minden héten 1%-kal csökkenni a megszerezhető jutalom mértéke.

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára

YPredict 

Ha érdekelnek a mesterséges intelligencia befektetések, abban az esetben jó választás lehet a yPredict

A készítők egy egészen egyedi megoldással élve, “freemium” modellre építették fel a yPredictet. Ez azt jelenti, hogy az oldal szinte minden előnyét tudod majd élvezni pusztán azzal, ha vásárolsz a $YPRED érméiből. 

Az így elérhetővé váló lehetőségek között találhatsz majd AI szignálokat, használhatsz hangulatelemző eszközöket vagy akár a fejlett mintázatfelismerő indikátort. Utóbbi 25-nél is több betáplált mintázattal fog rendelkezni, és amennyiben egy kripto esetében ismétlődő árfolyammintát észlel, azonnal értesítést fogsz kapni.

Lehetőséged lesz ezek mellett igénybe venni a yPredict kereskedési modelleket kínáló piacterét. Itt különböző mesterséges intelligenciát használó modellekre fizethetsz elő, melyek nagymértékben könnyíthetik majd meg a kereskedéseidet.

A profi programozók által összeállított modellek különböző szempontok vizsgálatával előre fogják neked jelezni, hogy milyen irányba mozdulhat majd el egy token értéke. A legjobb az, hogy könnyedén láthatod majd a kiválasztott modell múltbéli teljesítményét, így egyszerűen megtalálhatod a piaci viszonyokhoz leginkább illeszkedő eszközt.

A fejlesztők továbbá létrehoztak egy “WriteMingle” névre keresztelt Ai-val támogatott tartalomgyártó felületet is. Ezen keresztül nem kizárólag a legjobb, SEO szempontok szerint optimalizált tartalmat hozhatod létre, hanem akár képeket is generálhasz a cikkekhez. Sőt a közös munkára is van lehetőség egyidejűleg úgy, hogy a csapat tagja eltérő feladatkörökkel és hozzáféréssel rendelkeznek.

A WriteMingel használatának egyetlen feltétele, hogy rendelkezz $YPRED érmékkel.

A yPredict mostanáig 4.5 millió dollárt gyűjtött, így rövidesen listázásra kerülhetnek a $YPRED tokenek.

Irány a yPredict

Ez is érdekelhet: 

Közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobb befektetés lehet

Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

5 dolog, amit már most könnyen digitalizálhatnánk a munkában

Már régen elmúltak azok az idők, amikor minden szerződést és számlát papír alapon, postai úton kellett eljuttatni a célszemélyhez, és egy ideje már a céges irattárakat is szerverekre cseréltük. A mai napig vannak viszont olyan feladatok, amelyeket manuálisan vagy személyesen végzünk – ahelyett, hogy már elérhető technológiai megoldásokra bíznánk magunkat. Íme öt olyan tevékenység, amit már a jelenleg elérhető eszközökkel is könnyen digitalizálhatnánk a mindennapokban.
2024. 05. 25. 03:20
Megosztás:

Ez fog történik a Te pénzeddel is, ha Magyarország bevezeti az eurót

Az euró bevezetése egy országban számos gazdasági, pénzügyi és társadalmi hatással járhat. A magyar forint helyett az euró bevezetése hasonló hatásokat eredményezne, mint amiket más eurózóna tagországokban tapasztaltak. Nézzük meg a fontosabb hatásokat!
2024. 05. 25. 02:30
Megosztás:

Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

Miközben számos kriptovaluta folytatja a kilábalást a medvepiac végéhez közeledve, a kereskedők gyorsan felhalmozzák a legjobb altcoinokat, mivel ezek lenyűgöző teljesítményt mutatnak a piacon. Ezek az altcoinok, nevezetesen a Polkadot, az Avalanche, a Thorchain és a Near Protocol kiemelkedtek a többiek közül, az elemzők többségüknél kitörést prognosztizálnak. Ugyanebben a szellemben a kereskedők rohannak felhalmozni a KangaMoon (KANG) nevű új kriptovalutát is, amely a GameFi iparág átalakítására összpontosít, és a szakértők az egyik legjobb megvásárolható kriptovalutának tartják.
2024. 05. 25. 02:00
Megosztás:

Élettársad van nem pedig házastársad? Akkor most bajba kerülhetsz!

Még mindig sokan nincsenek tisztában az élettársak vagyonjogi viszonyaival (pedig becslések szerint megközelítőleg egymillió magyar ember él ebben a formában jelenleg), olyannyira, hogy egy friss MOKK-kutatás szerint az élettársi közösségben élő emberek töredéke tudja csak, hogy milyen jogi szabályok vonatkoznak rájuk. Cikkünkből most minden kiderül!
2024. 05. 25. 01:30
Megosztás:

Munkaviszonnyá válhat a taxisok és ételfutárok munkája?

Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. Ez egy nagy fejlemény az európai uniós jogalkotásban, melyet dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője segítségével vizsgálunk meg.
2024. 05. 25. 01:00
Megosztás:

2024 a kripto gaming visszatérésének éve? Mutatjuk a legjobb gaming érméket!

A globális kriptovaluta piac pozitív árfolyam-mozgásokat produkál, a feltételezések szerint ugyanis a SEC hamarosan engedélyezi az Ethereum ETF-eket.
2024. 05. 25. 00:01
Megosztás:

Fittyet hány a magas kamatokra az amerikai gazdaság

Az Egyesült Államokban az S&P feldolgozóipari beszerzési menedzser indexe májusban 50,9-re emelkedett az áprilisi 50 pontról.
2024. 05. 24. 23:00
Megosztás:

Mesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact

Mesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact - írja az economedia.ro.
2024. 05. 24. 22:00
Megosztás:

Új elnököt választott az MGYOSZ

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary), a legnagyobb múltra visszatekintő hazai munkaadói szervezet. Az MGYOSZ közgyűlésén egyhangúlag választották meg négy évre Lakatos Péter, aki 8 éve vesz részt aktívan a szövetség építésében, az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt.
2024. 05. 24. 21:00
Megosztás:

Indexcsökkenéssel zártak a főbb európai értékpapírpiacok

Gyenge kezdés után vegyes eredménnyel, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 05. 24. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 526,62 pontos, 0,77 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 24. 19:30
Megosztás:

Erősödött pénteken a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon és nyereséggel fejezte be a hetet is.
2024. 05. 24. 19:00
Megosztás:

Nőtt a Zwack árbevétele, nyeresége csökkent

A Zwack Unicum Nyrt. 2023-2024-es üzleti évében 36,9 milliárd forint bruttó árbevételt ért el, 4,5 százalékkal többet az előző évihez képest; adózott eredménye 2,9 milliárd forint volt, 15,7 százalékkal csökkent - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2024. 05. 24. 18:30
Megosztás:

Az első negyedévben rekordösszegű osztalékot fizettek ki világszerte

Rekordszintű osztalékot fizettek ki a cégek a világon az idei első negyedévben - áll a Janus Henderson brit alapkezelő jelentésében.
2024. 05. 24. 18:00
Megosztás:

Rekordbevétele volt előző évben Csehországnak a turizmusból

Tavaly 174,9 milliárd koronát (2798,4 milliárd forint) költöttek el a külföldi turisták Csehországban; az új rekordot jelentő összeg 34,5 százalékkal magasabb, mint az egy évvel korábbi, míg a koronavírus-járvány előtti, 2019-es rekordbevételeket 4,4 százalékkal haladja meg - derült ki a Czech Tourism állami idegenforgalmi ügynökség által pénteken nyilvánosságra hozott közleményből.
2024. 05. 24. 17:30
Megosztás:

Az elektromos autók akkumolátorainál oda kell figyelni a tartósságra és megfelelő cserére

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter részt vett az Európai Akkumulátorszövetség Brüsszelben megrendezett "European Battery Day" ülésén, ahol a felek megtárgyalták az európai akkumulátor-ökoszisztémát és az elektromos mobilitási ágazatot érintő legújabb fejleményeket. Ennek keretében a részvevők értékelték a 2018. évi akkumulátor-cselekvési terv végrehajtását és számba vették a lehetséges jövőbeli intézkedéseket - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken.
2024. 05. 24. 17:00
Megosztás:

Erősödésre számít a Duna House idén az ingatlanpiacon

Erősödő befektetői aktivitásra számít a Duna House idén az ingatlanpiacon: 2024. első negyedévének átlagában vidéken a vásárlók 25 százaléka, Budapesten a vásárlók 34 százaléka került ki a befektetők közül.
2024. 05. 24. 16:30
Megosztás:

Negyedéves összevetésben nőtt, éves összehasonlításban csökkent a német GDP

A német hazai össztermék (GDP) az első negyedévben 0,2 százalékkal nőtt negyedéves összevetésben, míg 0,2 százalékkal csökkent éves összehasonlításban - közölte végleges adatként a német statisztikai hivatal (Destatis) pénteken.
2024. 05. 24. 16:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt a foglalkoztatottak száma

Áprilisban a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 39 ezer fővel, 4 millió 749 ezer főre nőtt. A munkanélküliek száma 217 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 24. 15:30
Megosztás:

A kormány nagy összegeket mozgósít a magyar gazdaság érdekében nemzetközi szinten

Magyarország összesen évi 34 milliárd forintot költ nemzetköziesítési programokra, amelyek olyan kutatásokat finanszíroznak a világban bárhol, amelyek a magyar gazdasági érdek mentén előrébb visznek minket - jelentette ki Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Brüsszelben.
2024. 05. 24. 15:00
Megosztás: