Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

Biztos már te is álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne szórakozás közben, valamilyen játékkal profithoz jutni. Csak leülsz a számítógéped elé, részt veszel egy-két izgalmas csatában, és némi szerencsével a hátad mögött azonnal profithoz jutottál.

Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

Köszönhetően a blokklánc-technológia nyújtotta előnyöknek, mostanra a play-2-earn (P2E) projektek elterjedésével egyre szélesebb választékból tudunk válogatni, amennyiben a pénzkeresés és a szórakozás ezen módját szeretnénk választani.

Amennyiben még nem hallottál volna P2E-ről, ez a szektor olyan játékokat foglal magába, melyek kriptopénzek segítségével lehetővé teszik a felhasználók számára a profitszerzést.

Mivel a kiosztott jutalom is az adott ökoszisztéma kriptojában válik majd elérhetővé, ezért elengedhetetlenül fontos a kripto árfolyamának stabilan tartása. 

Pontosan ezért a legjobb kriptojátékok azok, melyek hosszú időre képesek a képernyő elé bilincselni a felhasználókat. Hiszen ezzel a kripto ára is magas marad, aminek újabbb játékosokat fog végül bevonni.

Fektess be P2E játékba

Növekvő, innovatív piac

A P2E szektor éves szinten átlagosan 21%-kal növekszik, ami jól szemlélteti, mekkora lehetőség rejtőzik egy-egy projektben.

global pay to earn NFT games

Ennek az egyik elsődleges okát feltehetőleg a Pay-to-Win (P2W) illetve a mikrotranzakciók terjedésével lehet magyarázni.

Ugyanis egyre több olyan játékkal találkozhatunk, ahol sikereket szinte kizárólag csak akkor tudunk elérni, ha a pénztárcánkba nyúlunk. Ezzel ugyan a jelek szerint a legtöbb felhasználónak nincs gondja, azonban többen is úgy érezhették, hogy a pénzükért cserébe valójában semmit nem kapnak.

Ezzel szemben a P2E játékokkal nem csupán szórakozni lehet, hanem valós bevételt is kaphatunk. 

Ráadásul a csatlakozás a legtöbb esetben mindössze néhány perc alatt elvégezhető.

Miután megtaláltad a számodra ideális játékot, csak egy MetaMask tárcára, illetve némi kriptora van szükséged hogy csatlakozni tudj.

A különböző projektek eltérők lehetnek a csatlakozás módjával kapcsolatban. Azonban a legtöbb esetben Ethereummal vagy Tetherrel (USDT) elvégezhető a tranzakció. A kriptokat legegyszerűbben pedig olyan megbízható kereskedőkön keresztül tudod beszerezni, mint a Binance, Coinbase vagy az eToro.

Hogyan lehet megtalálni a tökéletes P2E projektet?

Abban az esetben, ha egyszerre szeretnél magas profitot szerezni és játszani, esetleg passzív jövedelemhez jutni, akkor érdemes megfontolni a csatlakozást egy előértékesítéshez.

Ezek olyan projekteket, melyek a tőkegyűjtési időszakukban vannak. Azért érdemes még ilyenkor vásárolni az érmékből, mert sokkal többet érmét kaphatsz a pénzedért mintha csak később csatlakoznál, amikor már a tőzsdén kereskednek.

A legtöbb projekt esetében a minimális befizetés összege néhány dollár, vagyis bármilyen komoly kiadás nélkül biztosíthatod a helyed az első játékosok között.

A megtérülés mellett érdemes azt is megnézni, hogy van-e lehetőség passzív módon is jutalmakat szerezni. Az Ethereum hálózata lehetővé teszi, hogy a rendelkezésedre álló érméket akár már az előértékesítési időszak során le tudd kötni. Ezzel lényegében a vásárlást követően azonnal meg tudod kezdeni a profitszerzést.

Természetesen a legfontosabb maga a játék, ezért próbáld meg a kiszemelt projektet minél alaposabban megismerni. Vizsgáld meg, milyen mechanikára épül a projekt, és fontold meg, az mennyire lehet vonzó a befektetők számára.

Lényeges kiemelni, hogy itt nem csupán felhasználó, hanem befektető is vagy egyszemélyben. Ezért igyekezz minél alaposabban szemügyre venni minden apró részletet, hiszen egy ügyesen kiválasztott projekttel példátlan hozamra tehetsz szert.

Ismerd meg a Meme Kombatot

Mi a legjobb P2E kezdeményezés 2023-ban?

Kutatásunk során mi arra jutottunk, hogy számos szempontot megvizsgálva a legjobb projekt kétségtelenül a Meme Kombat

A Meme Kombat előértékesítési fázisa mindössze néhány nap alatt közel 100,000 dollárt tudott gyűjteni. A jelek szerint pedig a célul kitűzött 10 millió dollár sem lesz akadály, hiszen az $MK érmék vásárlásával a befektetők egy teljesen egyedi ökoszisztémának lehetnek tagjai.

Ismerd meg a Meme Kombatot

Akik csatlakoznak nem csupán állandó passzív jövedelemhez juthatnak hozzá, hanem egyúttal izgalmas harcokban is részt vehetnek.

A Meme Kombat ugyanis egyszerre kínál a felhasználók számára aktív és passzív bevételi lehetőséget. 

A csatlakozást követően ha úgy döntesz azonnal le tudod kötni az érméidet, amivel írásunk idején több mint 100% hozamot érhetsz el éves szinten.

Ez azonban még csak az egyik előnye a Meme Kombatnak. A közösség tagjai közvetlenül a listázás után részt vehetnek a Meme Kombat csatáinak első évadán. Ebben összesen 11 mém érme fogja összemérni tudását, különböző kártyát alakjában.

Nem kizárólag neked nyílik majd lehetőséged csatákat kezdeményezni, hanem akár mások harcaira is köthetsz fogadást.

Vagyis a lekötött érméidért cserébe állandó passzív bevételt fogsz kapni, emellett csatákkal és fogadásokkal további jövedelmet szerezhetsz meg.

A fejlesztők reményei szerint a célösszeg néhány hónapon belül teljesülni fog, így akár már idén bele lehet vágni a csatákba. Az érméket 1.667 dolláros áron be tudod szerezni, ráadásul a minimális vásárlási limit mindössze 5 dollár, így minimális befektetéssel is részesülhetsz a Meme Kombat minden előnyében.

Az első évadot természetesen a második évad követi, melyben a felhasználók újabb eszközök és lehetőségek közül válogathatnak. Ezt követően a csapat úgy tervezi, a jövőben várható évadokat már a közösség tagjaival közösen fogják kidolgozni. 

Vagyis így a Meme Kombat mindig pontosan olyan lesz, ami teljes mértékben illeszkedni fog a felhasználók igényeihez.

Vásárolj $MK érméket még ma

Ez is érdekelhet:

Így járulhat hozzá a blokklánc-technológia a környezetvédelemhez

A Bitcoin 27 000 dollár felett, míg a Bitcoin BSC 3,6 millió dollár felett jár

A 14 legjobb altcoins, amit 2023-ban érdemes vásárolni

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás:

6 milliárdos részvényvisszavásárlást jelentett be a GM

A General Motors 6 milliárd dollár értékű részvényvisszavásárlási programot jelentett be, mivel a korábbi 10 milliárdos program várhatan kifut ebben a negyedévben.
2024. 06. 12. 08:30
Megosztás:

Óvatosan költekezünk: a fogyasztók 43%-a tart attól, hogy az anyagi helyzete romlani fog

A folyamatosan növekvő inflációs nyomás nemcsak a fogyasztói trendeket rendezi át, de egyes igényeket is felerősít. Megváltoztak a kiskereskedőkkel szembeni elvárások és a generatív MI a vásárlás terén is egyre kiemeltebb szerephez jut – derül ki a Capgemini Research Institute legfrissebb kutatásából.
2024. 06. 12. 08:10
Megosztás:

Elérhetetlen a Filecoin 10 dolláros célára? Az Angry Pepe Fork célja, hogy túlszárnyalja a Bonkot és a Dogecoint

Radiants elindította a Bonkathont, egy hackathont, amely a Bonk (BONK) ökoszisztéma fejlesztését célozza, növelve ezzel a projekt vonzerejét, de ennek ellenére értéke 20%-kal csökkent. Eközben a Dogecoin (DOGE) értéke is esett, és a Filecoin (FIL) küzd a 10 dolláros árhatár eléréséért.
2024. 06. 12. 07:40
Megosztás:

Micsoda?! Senki által nem tudott adatok láttak napvilágot a lakásbiztosításokról

Hihetetlen mértékben nőtt a lakásbiztosítási szerződések száma az első negyedévben. A több mint 840 ezer új szerződés döntő része azonban nem új biztosítás volt, hanem a meglévő ügyfelek kaptak az egyik biztosítónál egy szép kis ajándékot - írja a Bank360.hu.
2024. 06. 12. 07:30
Megosztás:

Békés vármegyében több mint 300 millió forint támogatás a nyári diákmunkaprogramra

Az idén több mint ezerötszáz 16-25 év közötti nappali tagozatos tanuló és egyetemi hallgató vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Békés vármegyében; a program megvalósításához a kormány több mint 305 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít - közölte a Békés Vármegyei Kormányhivatal kedden közleményben az MTI-vel.
2024. 06. 12. 07:00
Megosztás: