Közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobb befektetés lehet

A Bitcoin értéke egy ideje kizárólag a mostani a 26,000 dolláros árfolyamsávban mozog. A tavaly év végi zuhanást követően januárban beindultak a BTC befektetői, a kezdeti lendület azonban úgy néz ki gyengülőben van.

Közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobb befektetés lehet

Gyakorlatilag március óta a Bitcoin értéke 25-28,000 dollár között mozog. Ugyan voltak olyan katalizáló események mint a Bitcoin spot ETF jóváhagyása, ezeknek a hatása a hamar elillant.

A Bitcoin stagnálással párhuzamosan viszont felbukkant egy új kezdeményezés is, amivel biztonságos körülmények között, még a BTC változatlan árfolyamával is profithoz tudunk jutni.

Turbulenciára készülhetnek a Bitcoin befektetői?

A Bitcoin számára egyértelműen a legnagyobb közelgő esemény a 2024 április Bitcoin felezés. Ekkor a bányászással megszerezhető jutalom mértéke a felére fog csökkenni. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően pedig a népszerű kripto tökéletes képes ellensúlyozni az inflációt.

A felezésekre nagyjából 4 évente kerül sor, és az eddigiek kivétel nélkül hatalmas bikafutamot vontak maguk után.

#BTC

Survive the next ~200 days of orange

To thrive in the 518+ days of green after the Halving$BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/WW7rNwYZ2H

— Rekt Capital (@rektcapital) September 26, 2023

Ez azonban azok számára sovány vigasz lehet, akik rövidebb távon gondolnak a BTC-re.

A pozitív előrejelzések alapján az érme árfolyama hamarosan áttörheti a 30,000 dolláros szintet amennyiben sikerül kellő támogatást gyűjteni a mostani 26,000 dolláros szintnél.

Ez azonban több szempontból is kétséges, és a szakértők között nincs egyetértés annak kapcsán, hogy a közeljövőben számítani lehet-e ilyen mértékű kitörésre.

Ahogy az alábbi ábrán is látható a mostani BTC értéke rövid távon elsősorban a medvéknek kedvez.

#BTC is positioned for a Weekly Close above ~$26,000 but below the Bull Market Support Band where price is rejecting

Could the Bull Market Support Band soon reject price back to ~$26k for a retest attempt?

If so, that would be a pivotal retest$BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/fDPk4KabJR

— Rekt Capital (@rektcapital) September 17, 2023

Amennyiben ezt az árfolyamszintet nem sikerült megtartani, úgy ismét a 23-25,000 dolláros érték térhet vissza.

Általánosságban azonban elmondható, hogy a Bitcoin értékét kevésbé a technikai, sokkal inkább a világgazadasági eseménye mozgatják. 

Ezek viszont jelenleg a legjobb esetben is óvatos optimizmusnak adnak okot, hiszen az amerikai jegybank továbbra sem zárja ki a további alapkamat-emeléseket sem. Amennyiben ez bekövetkezik, úgy biztosra vehető, hogy a Bitcoin befektetői további turbulenciára számíthatnak.

Bányássz Bitcoint egyszerűen a Bitcoin Minetrix segítségével

Ilyen környezetben érdemes lehet olyan befektetések után nézni, amely alacsonyabb kockázat mellett is képes állandó és kiszámítható profitot biztosítani.

Jó megoldás lehet a felhőalapú bányászat, hiszen így még egy stagnáló időszak során is élvezheted a Bitcoin előnyeit. Erre pedig a legjobb megoldást kétségtelenül a Bitcoin Minetrix kínálja.

BTCMTX token

Elkapkodják a Bitcoin Minetrix érméit

Az kétségtelen, hogy az ökoszisztéma natív ERC-20 érméire gyorsan lecsaptak a kereskedők.

Már a gyűjtés kezdete utáni percekben több mint 100,000 dollár bevétel érkezett és a jelek szerint az eladás üteme csak gyorsulni fog. A projekt soft capje 15.6 millió dollár, míg a hard cap 32 millió dollárnál áll.

Összesen 10 szakaszban lesz lehetőség az érmék beszerzésére. Az egymást követő szakaszokban az érmék ára is emelkedni fog, ezért érdemes minél korábban csatlakozni.

Amennyiben ez az ütem tartós marad, úgy az első előértékesítési szakasz már egy héten belül lezárulhat. 

BTC Minetrix

A felfokozott vásárlói kedv nem a véletlen műve, hiszen a Bitcoin Minetrix olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, melyek hamarosan piacvezetővé tehetik a $BTCMTX érméket.

Egyszerűen összefoglalva a Bitcoin Minetrix egy felhőalapú bányászati projekt, amivel a befektetők biztonságos körülmények között juthatnak haszonhoz.

Akik úgy döntenek hogy csatlakoznak, már azonnal a vásárlást követően elkezdhetik élvezni az oldal előnyeit. Az okosszerződéseknek köszönhetően már a listázás megelőzően is élvezni lehet az érmék lekötésével járó hozamot.

Írásunk idején döbbenetesen magas, 65,000% feletti éves profitot szerezhetnek azok, akik a passzív jövedelemszerzés ezen módját választják. Bár a megszerezhető jutalom mértéke idővel csökkenni fog, még így is néhány nap alatt meg lehet sokszorozni a befektetésünket.

Ez viszont csak az egyik lehetséges magyarázat az eddigi sikerekre.

Látogass el a Bitcoin Minetrix oldalára

A Bitconi Minetrix piacvezető és megbízható bányászatot kínál

A Bitcoin bányászata elsőre ugyan csábító lehetőségnek tűnhet, azonban a folyamat részleteit megismerve már egészen más képet látunk.

A csatlakozáshoz hihetetlenül magas költségekkel járó eszközöket kell beszerezni, ráadásul ezeknek az energiaigénye is példa nélküli. Nem ritka, hogy a magas energiaárak miatt a megszerezhető hozam egészét elviszik a bányászattal járó számlák.

Erre válaszul jöttek létre a felhőalapú bányászati szolgáltatások. A gyakorlatban csak bérlünk egy bányászatra használható gépet, majd zsebre tesszük a megszerezhető jutalmat. 

Ez elsőre ideálisnak tűnhet, azonban az előző évek során több szolgáltatóról is bebizonyosodott, hogy meglopta a felhasználókat. 

Bitcoin Minetrix

A probléma gyökerét abban kell keresni, hogy semmilyen rálátása nincs a felhasználóknak az oldal anyagi működésére. Gyakori, hogy a valós bányászat nem történik, mindössze az oldal készítői teszik el a felhasználók befizetéseit.

Ezzel szembe a Bitcoin Minetrix esetében a $BTCMTX érmék lekötve maradnak az oldalon, amihez bármikor hozzá lehet majd férni. 

A stakelésért cserébe kereskedelmi forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni, amivel meghatározhatod, hogy mekkora bányászati teljesítményt szeretnél birtokolni. 

A megbízhatóság mellett a hálózat továbbá rendkívül környezetbarát módon működik. Míg a Bitcoin hálózatának energiaigénye Svédországéval vetekszik, az Ethereum hálózata ennek a töredékét használja. 

Összefoglalva a Bitcoin Minetrix segítségével még egy volatilis időszakban is profitálhatsz a Bitcoinból, a felhőalapú bányászat segítségével. Ehhez nem szükséges semmilyen költséges eszközt megvásárolni, és biztonságos körülmények között élvezheted a Bitcoinbányászat minden előnyét.

Az érméid lekötését közvetlenül a vásárlás után meg tudod kezdeni, amennyiben ERC-20 USDT-vel vagy ETH-val végzed el a tranzakciót. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra még ma!

Ismerd meg a Bitcoin Minetrixet!

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának a növekedése júniusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett jelentősen lassult az euróövezet feldolgozóipari, szolgáltatóipari és kompozit beszerzésimenedzser-indexének a növekedése júniusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének pénteken ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 06. 22. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás:

A magyar szakképzés a világ legjobbjai közé tartozik

A magyar szakképzés a világ legjobbjai közé tartozik, a magyar modell működik - hangsúlyozta Hankó Balázs leendő kulturális és innovációs miniszter csütörtökön a SzakmaSztár Fesztivál emléklap átadó ünnepségen, a Parlamentben.
2024. 06. 22. 12:00
Megosztás:

Májusban csökkent az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek és a megkezdett lakóingatlan-építések száma egyaránt csaknem négyéves mélypontra csökkent májusban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 06. 22. 11:00
Megosztás:

Az EU tizenötmillió euró humanitárius segélyt küld a mianmari menekülteknek

Mivel a nem szűnő katonai konfliktus tovább növeli a humanitárius szükségleteket Mianmarban, az Európai Unió további tizenötmillió eurót (mintegy hatmilliárd forint) bocsát az országban élő rászorulók, valamint a szomszédos államokba menekültek, köztük a Bangladesben menedékre lelt rohingják megsegítésére - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.
2024. 06. 22. 10:00
Megosztás:

A kormány az év végéig meghosszabbítja a lakossági kamatstopot

A kormány megvédi a családokat, 2024. végéig meghosszabbítja a lakossági kamatstopot - jelentette be csütörtöki közleményében Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.
2024. 06. 22. 09:00
Megosztás:

A német gazdaság enyhén nő a második negyedévben

A Bundesbank várakozásai szerint Németország gazdasága a folyó második negyedévben valószínűleg szerény mértékben bővül - derült ki a német központi bank (Bundesbank) havi rendszeres jelentésének csütörtökön közzétett, legfrissebb számából.
2024. 06. 22. 08:00
Megosztás:

Lemaradtál a SOL rallyjáról? Szállj be az MTAUR 2024-es nyári előértékesítési pumpájába!

A Solana (SOL) küzd a jelenlegi kriptovaluta piacon, értéke az Etherhez képest 35%-kal esett az elmúlt hónapban, elérve a március óta legalacsonyabb szintjét. Ezt a változást az Ether ETF-ek iránti fokozott érdeklődés hajtja, ami elvonja a befektetéseket az altcoinoktól, mint például a Solana (SOL). A technikai mutatók medve jellegűek, mivel a Solana (SOL) kulcsfontosságú támasz-szintek alá esett.
2024. 06. 22. 07:27
Megosztás:

Az amerikai lakáspiaci index tovább romlott júniusban

Júniusban második hónapja romlott és hathavi mélypontra esett az amerikai építőipari cégek NAHB/Wells Fargo lakáspiaci bizalmi indexe.
2024. 06. 22. 07:00
Megosztás: