Közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobb befektetés lehet

A Bitcoin értéke egy ideje kizárólag a mostani a 26,000 dolláros árfolyamsávban mozog. A tavaly év végi zuhanást követően januárban beindultak a BTC befektetői, a kezdeti lendület azonban úgy néz ki gyengülőben van.

Közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobb befektetés lehet

Gyakorlatilag március óta a Bitcoin értéke 25-28,000 dollár között mozog. Ugyan voltak olyan katalizáló események mint a Bitcoin spot ETF jóváhagyása, ezeknek a hatása a hamar elillant.

A Bitcoin stagnálással párhuzamosan viszont felbukkant egy új kezdeményezés is, amivel biztonságos körülmények között, még a BTC változatlan árfolyamával is profithoz tudunk jutni.

Turbulenciára készülhetnek a Bitcoin befektetői?

A Bitcoin számára egyértelműen a legnagyobb közelgő esemény a 2024 április Bitcoin felezés. Ekkor a bányászással megszerezhető jutalom mértéke a felére fog csökkenni. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően pedig a népszerű kripto tökéletes képes ellensúlyozni az inflációt.

A felezésekre nagyjából 4 évente kerül sor, és az eddigiek kivétel nélkül hatalmas bikafutamot vontak maguk után.

#BTC

Survive the next ~200 days of orange

To thrive in the 518+ days of green after the Halving$BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/WW7rNwYZ2H

— Rekt Capital (@rektcapital) September 26, 2023

Ez azonban azok számára sovány vigasz lehet, akik rövidebb távon gondolnak a BTC-re.

A pozitív előrejelzések alapján az érme árfolyama hamarosan áttörheti a 30,000 dolláros szintet amennyiben sikerül kellő támogatást gyűjteni a mostani 26,000 dolláros szintnél.

Ez azonban több szempontból is kétséges, és a szakértők között nincs egyetértés annak kapcsán, hogy a közeljövőben számítani lehet-e ilyen mértékű kitörésre.

Ahogy az alábbi ábrán is látható a mostani BTC értéke rövid távon elsősorban a medvéknek kedvez.

#BTC is positioned for a Weekly Close above ~$26,000 but below the Bull Market Support Band where price is rejecting

Could the Bull Market Support Band soon reject price back to ~$26k for a retest attempt?

If so, that would be a pivotal retest$BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/fDPk4KabJR

— Rekt Capital (@rektcapital) September 17, 2023

Amennyiben ezt az árfolyamszintet nem sikerült megtartani, úgy ismét a 23-25,000 dolláros érték térhet vissza.

Általánosságban azonban elmondható, hogy a Bitcoin értékét kevésbé a technikai, sokkal inkább a világgazadasági eseménye mozgatják. 

Ezek viszont jelenleg a legjobb esetben is óvatos optimizmusnak adnak okot, hiszen az amerikai jegybank továbbra sem zárja ki a további alapkamat-emeléseket sem. Amennyiben ez bekövetkezik, úgy biztosra vehető, hogy a Bitcoin befektetői további turbulenciára számíthatnak.

Bányássz Bitcoint egyszerűen a Bitcoin Minetrix segítségével

Ilyen környezetben érdemes lehet olyan befektetések után nézni, amely alacsonyabb kockázat mellett is képes állandó és kiszámítható profitot biztosítani.

Jó megoldás lehet a felhőalapú bányászat, hiszen így még egy stagnáló időszak során is élvezheted a Bitcoin előnyeit. Erre pedig a legjobb megoldást kétségtelenül a Bitcoin Minetrix kínálja.

BTCMTX token

Elkapkodják a Bitcoin Minetrix érméit

Az kétségtelen, hogy az ökoszisztéma natív ERC-20 érméire gyorsan lecsaptak a kereskedők.

Már a gyűjtés kezdete utáni percekben több mint 100,000 dollár bevétel érkezett és a jelek szerint az eladás üteme csak gyorsulni fog. A projekt soft capje 15.6 millió dollár, míg a hard cap 32 millió dollárnál áll.

Összesen 10 szakaszban lesz lehetőség az érmék beszerzésére. Az egymást követő szakaszokban az érmék ára is emelkedni fog, ezért érdemes minél korábban csatlakozni.

Amennyiben ez az ütem tartós marad, úgy az első előértékesítési szakasz már egy héten belül lezárulhat. 

BTC Minetrix

A felfokozott vásárlói kedv nem a véletlen műve, hiszen a Bitcoin Minetrix olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, melyek hamarosan piacvezetővé tehetik a $BTCMTX érméket.

Egyszerűen összefoglalva a Bitcoin Minetrix egy felhőalapú bányászati projekt, amivel a befektetők biztonságos körülmények között juthatnak haszonhoz.

Akik úgy döntenek hogy csatlakoznak, már azonnal a vásárlást követően elkezdhetik élvezni az oldal előnyeit. Az okosszerződéseknek köszönhetően már a listázás megelőzően is élvezni lehet az érmék lekötésével járó hozamot.

Írásunk idején döbbenetesen magas, 65,000% feletti éves profitot szerezhetnek azok, akik a passzív jövedelemszerzés ezen módját választják. Bár a megszerezhető jutalom mértéke idővel csökkenni fog, még így is néhány nap alatt meg lehet sokszorozni a befektetésünket.

Ez viszont csak az egyik lehetséges magyarázat az eddigi sikerekre.

Látogass el a Bitcoin Minetrix oldalára

A Bitconi Minetrix piacvezető és megbízható bányászatot kínál

A Bitcoin bányászata elsőre ugyan csábító lehetőségnek tűnhet, azonban a folyamat részleteit megismerve már egészen más képet látunk.

A csatlakozáshoz hihetetlenül magas költségekkel járó eszközöket kell beszerezni, ráadásul ezeknek az energiaigénye is példa nélküli. Nem ritka, hogy a magas energiaárak miatt a megszerezhető hozam egészét elviszik a bányászattal járó számlák.

Erre válaszul jöttek létre a felhőalapú bányászati szolgáltatások. A gyakorlatban csak bérlünk egy bányászatra használható gépet, majd zsebre tesszük a megszerezhető jutalmat. 

Ez elsőre ideálisnak tűnhet, azonban az előző évek során több szolgáltatóról is bebizonyosodott, hogy meglopta a felhasználókat. 

Bitcoin Minetrix

A probléma gyökerét abban kell keresni, hogy semmilyen rálátása nincs a felhasználóknak az oldal anyagi működésére. Gyakori, hogy a valós bányászat nem történik, mindössze az oldal készítői teszik el a felhasználók befizetéseit.

Ezzel szembe a Bitcoin Minetrix esetében a $BTCMTX érmék lekötve maradnak az oldalon, amihez bármikor hozzá lehet majd férni. 

A stakelésért cserébe kereskedelmi forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni, amivel meghatározhatod, hogy mekkora bányászati teljesítményt szeretnél birtokolni. 

A megbízhatóság mellett a hálózat továbbá rendkívül környezetbarát módon működik. Míg a Bitcoin hálózatának energiaigénye Svédországéval vetekszik, az Ethereum hálózata ennek a töredékét használja. 

Összefoglalva a Bitcoin Minetrix segítségével még egy volatilis időszakban is profitálhatsz a Bitcoinból, a felhőalapú bányászat segítségével. Ehhez nem szükséges semmilyen költséges eszközt megvásárolni, és biztonságos körülmények között élvezheted a Bitcoinbányászat minden előnyét.

Az érméid lekötését közvetlenül a vásárlás után meg tudod kezdeni, amennyiben ERC-20 USDT-vel vagy ETH-val végzed el a tranzakciót. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra még ma!

Ismerd meg a Bitcoin Minetrixet!

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Közel 4 százalékra nőtt Románia költségvetési hiánya

Októberben 3,97 százalékra nőtt Románia GDP-arányos költségvetési hiánya - közölte kedden a bukaresti pénzügyminisztérium.
2023. 11. 29. 03:30
Megosztás:

Adómentes lesz a tulajdonszerzés startupokban

A startup vállalkozások régi álma válik valóra január 1-jétől. Jövő évtől ugyanis ezek a cégek adómentesen adhatnak részesedést munkavállalóiknak és vezető tisztségviselőiknek. Így ezeknek a személyeknek a tulajdonosi szemléletmódja és motivációja most már kerülőutak nélkül is adóhatékonyan biztosítható. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda segített összefoglalni a változásokat.
2023. 11. 29. 03:00
Megosztás:

Gáz ára 2024 kalkulátor, mennyibe kerül 1 köbméter földgáz?

Lakossági gáz ára 2024 Magyarország. Gázár kalkulátor 2024 és gázszámla magyarázat, hogy mindenki értse, hogy mennyibe kerül egy köbméter (m3) földgáz úgy, hogy a számlán közben átalakul MegaJoul-lá (MJ)? Gáz ára 2024 táblázat és videós magyarázat.
2023. 11. 29. 02:00
Megosztás:

Hőszivattyú? Tényleg ez a megoldás az olcsó vagy akár nulla rezsire?

Számtalan fűtési és hűtési megoldás közül választhatunk napjainkban, de miért érdemes éppen a hőszivattyúk mellett dönteni?
2023. 11. 29. 01:01
Megosztás:

Decemberben nagy meglepetés éri a kriptósokat

Fantasztikus éve volt a bitcoinnak, hiszen a januári mélyponttól kezdve az árfolyam mostanáig több mint a duplájára emelkedett. Ez pedig nem csak azért elképesztő teljesítmény, mivel ez annak ellenére valósult meg, hogy több botrány és per is övezte 2023-ban a szektort.
2023. 11. 29. 00:01
Megosztás:

Pluszban zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Emelkedéssel zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 11. 28. 23:30
Megosztás:

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Szent István körúton

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Margit híd és a Nyugati pályaudvar között a Szent István körúton, körbeért a nagykörúti kerékpáros útvonal a Margit híd budai hídfője és Újbuda-központ között - közölte kedden az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2023. 11. 28. 23:00
Megosztás:

Biztosított Magyarország energiaellátása

Biztosított Magyarország energiaellátása, az öt nagy hazai gáztároló fel van töltve, a rezsivédelmet fenntartja a kormány - mondta Lantos Csaba energiaügyi miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés Gazdasági bizottsága előtt kedden Budapesten.
2023. 11. 28. 22:30
Megosztás:

Megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon

Idén is megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon, az országba érkező működőtőke a tavalyi duplája, 13 milliárd euró lesz, a magyar kivitel a 2022-es 142 milliárd euróról 150 milliárd euróra nő - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, miután átadták a Masterplast észak-olaszországi Calernóban 3 millió euróból megépült polisztirol hőszigetelőanyag-gyártó üzemét.
2023. 11. 28. 22:00
Megosztás:

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás kedden Csepelen, a kormány és a kerületi önkormányzat támogatásából, az Egészséges Budapest Program fejlesztéseként.
2023. 11. 28. 21:30
Megosztás:

Csökkent a német vállalatok foglalkoztatási hajlandósága

Németországban csökkent a vállalatok foglalkoztatási hajlandósága novemberben a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének felmérése szerint.
2023. 11. 28. 21:00
Megosztás:

Jövőre kiszámíthatóbb feltételek között gazdálkodhatnak az önkormányzatok

Az ideinél kiszámíthatóbb, nyugodtabb feltételek között gazdálkodhatnak jövőre a költségvetési szervek és az önkormányzatok - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartási szabályozásért, humán és önkormányzati költségvetésért felelős helyettes államtitkára kedden, a Magyar Államkincstár (MÁK) XXIII. Önkormányzati Költségvetési- és Adókonferenciájának sajtótájékoztatóján, Egerben.
2023. 11. 28. 20:30
Megosztás:

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

Idén tizenegyedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége a sertéshús fogyasztását ösztönző kampányát.
2023. 11. 28. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2023. 11. 28. 19:30
Megosztás:

Működési hatékonyság növelő programot indít a Gloster

A társaság Gloster Level UP néven kétéves, komplex vállalatfejlesztési programot indít januártól, melynek célja, hogy kiaknázzák a megvásárolt társaságok közti szinergiákat és egy hatékonyabban működő, integrált szervezetet hozzanak létre.
2023. 11. 28. 19:00
Megosztás:

Ma az OTP felminősítése húzta magával a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1288,16 pontos, 2,30 százalékos emelkedéssel, 57 176,11 ponton zárt kedden.
2023. 11. 28. 18:30
Megosztás:

Lezárult a Körtvélyesi szivattyútelep átépítése

Jelentősen javul Hódmezővásárhely térségének vízgazdálkodási állapota a több mint hatvanéves Körtvélyesi szivattyútelep átépítésének köszönhetően, amely uniós támogatással csaknem 3 milliárd forintból valósult meg.
2023. 11. 28. 18:00
Megosztás:

Nyolc év után újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között

Nyolc év után, napi 5 vonatpár közlekedtetésével újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.
2023. 11. 28. 17:30
Megosztás:

Kell a társadalmi innováció

A társadalmi innováció segít újszerű, modellértékű válaszokat adni a helyben felmerülő kihívásokra - hangsúlyozta Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) parlamenti államtitkára a KIM és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő EaSI Nemzeti Kapcsolattartó Pontja szervezésében megvalósuló Új utakon című társadalmi innovációs konferencián kedden, Budapesten.
2023. 11. 28. 17:00
Megosztás:

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló, idei profitja kiugró mértékű lehet, de a következő évek során csökkenhet - mondta Dancsik Bálint főosztályvezető a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitási jelentésének keddi online ismertetőjén.
2023. 11. 28. 16:30
Megosztás: