Nem lettél Bitcoin-milliomos? Sebaj, a Bitcoin Minetrix remek második esélyt nyújt

Emlékezzünk vissza 2013. január elsejére, amikor a világ megismerte a kriptopénz fogalmát, és egyúttal Satoshi Nakamoto találmányát, a Bitcoint.

Nem lettél Bitcoin-milliomos? Sebaj, a Bitcoin Minetrix remek második esélyt nyújt

Akkoriban e kezdeti stádiumú token még azért küzdött, hogy elfogadják, és a maihoz képest nevetségesen alacsony áron, 13,30 dollárért kínálták.

A Bitcoin jelenleg a pénzügyi élet egyik főszereplőjévé emelkedett ki, és az ára cikkünk írásakor 42 700 dollár körül alakul. Ha belegondolunk, ez bizony 10 év alatt egy hatalmas ugrást jelent e népszerű érme számára, olyannyira, hogy kiérdemelte a legjobban teljesítő eszközosztály címet.

bitcoin árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Sőt, ha számolunk egy kicsit, akkor rádöbbenhetünk valami igazán elképesztőre: ha 2013 januárjában befektettünk volna a Bitcoinba egy szerény 500 dolláros összeggel, akkor ma már Bitcoin-milliomosok lehetnénk, és a hozamunk meghaladná az 1,3 millió dollárt. Fájó pont ez, de tényleg.

Ebből a kis kalkulációból is kiviláglik, hogy a Bitcoin képes megváltoztatni a befektetők életét.

Nem csoda, hogy a jelenlegi piaci fellendülés során a kriptósok olyan projektek után kutatnak, amelyek megközelíthetik a Bitcoin árfolyam-boomot. A Bitcoin-származékos érmék pontosan ilyenek.

Ismerd meg a Bitcoin bányászattal foglalkozó Bitcoin Minetrix úttörő platformját, mely stake-to-mine BTCMTX tokenjével hódítja meg a piacot.

Az érme ICO-ja már túlszárnyalta az 5,3 millió dolláros gyűjtést, és ez is mutatja az iránta való hatalmas befektetői érdeklődést. Ki tudja, talán mesésebb hozamban lehet majd részük, mint amit a Bitcoinba befektetők tapasztaltak annak idején.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Bitcoin Minetrix: Bitcoin bányászat mindenki számára 

bitcoin

A hagyományosan vett Bitcoin-bányászat kifejezetten egy nagy erőforrás-igényű vállalkozás, mely speciális hardvert, és egyúttal jelentős technikai tudást is megkövetel.

Így vált a bányászati ágazat erősen centralizálttá, ahol csak bizonyos személyek és intézmények rendelkeznek azokkal az erőforrásokkal, amelyeket egy hasznot hozó bányászati tevékenység megkövetel.

A Bitcoin Minetrix könnyedén megküzd ezekkel az akadályokkal, hiszen felhőalapú bányászati megoldása sem drága hardvert, sem technikai tudást nem kér a felhasználóitól.

A bányászat így válik szinte gyerekjátékká: a vállalkozó kedvűek otthonukban, akár egy fotelben ücsörögve is bányászhatnak Bitcoint, csak egy számítógép vagy egy mobileszköz segédletével.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

A platform maximális nyereséget kínál a lekötés és a bányászat mixével

Az ERC-20 alapokkal rendelkező Bitcoin Minetrix különleges kriptobányászati platformja sikeresen egyesíti a staking és a Bitcoin-bányászat funkcióját.

Az, aki leköti a natív BTCMTX tokent, bányászati krediteket nyer, és elégetve azokat felhőbányászati teljesítményhez juthat.

A felhőbányászati teljesítmény elérése tehát egy jó cél, mellyel aztán Bitcoin bányászatra is lehetőség nyílik anélkül, hogy bármilyen bányászati eszközt kellene vásárolni (nem is beszélve arról, hogy így meg lehet úszni a költséges karbantartást).

Az üdítően újító stake-to-mine megközelítést azért szeretjük, mert:

- Decentralizált: A Bitcoin Minetrix platformja maximálisan decentralizált, így búcsút inthetünk a centralizált felhőbányászati szolgáltatókkal összefüggő kockázatoknak.

- Rugalmas: A felhasználók saját kezűleg szervezhetik a staking és a bányászati tevékenységüket is.

- Könnyen használható: A platform abszolút felhasználóbarát, és nem igényel semmilyen technikai tudást sem.

- Költséghatékony: A Bitcoin Minetrix remek helyettesítője a már megszokott felhőbányászatnak, viszont itt nincsenek rejtett díjak és befektetési követelmények sem.

- Energiahatékony: A projekt algoritmusai kimondottan energiahatékonyak, és hozzájárulnak a környezeti lábnyom csökkentéséhez.

Tekintsd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Minden jó, ha a vége APY 

A platform természetesen nem csak Bitcoin-bányászatra szolgál, hanem jutányos éves százalékos hozamot is kínál azoknak, akik lekötik a BTCMTX tokeneket. Cikkünk írásakor az APY 114%-os.

Azok, akik stakelték a tokenjeiket, a Bitcoin Minetrix műszerfalán tudják követni a jövedelmük alakulását. 

BTC

A kripto rajongók kedvelik ezt a megoldást, és szívesen választják a Bitcoin Minetrixet mind lekötés, mind Bitcoin-bányászat céljából.

Így vágj bele a Bitcoin bányászatba

A Bitcoin Minetrix előértékesítése kifejezetten sikeresnek számít, hiszen pár hét leforgása alatt meghaladta az 5,3 millió dollárt.

Egy BTCMTX token most 0,0122 dolláros áron kapható, ami igen jó megoldás a magánszemélyek számára ahhoz, hogy részt vegyenek a Bitcoin-bányászatban mindenféle különleges tudás, és drága hardver nélkül.

A Bitcoin Minetrix-hez igazán egyszerű csatlakozni, csak kriptopénz tárca szükséges hozzá. BTCMTX tokeneket ETH-val, USDT-vel, de akár bankkártyával is vásárolhatsz.

Mivel a vásárlás végeztével a tokenjeid automatikusan feltöltődnek, rögtön el is kezdheted a Bitcoin bányászatot.

Vásárolj BTCMTX tokent

Ezek is érdekelhetnek:

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

A 16 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

8 kriptó, amelyek szétszaggathatják a piacot 2024-ben

Pörög az élet a kriptopiacon, hiszen a kriptotél után úgy tűnik beköszönt végre a tavasz. A Bitcoin már begyújtotta a rakétákat, az Ethereum is sebességre kapcsolt, és úgy tűnik, a többi kisebb altcoin is olvadozik a a tél fagyos hatása alól.
2024. 02. 26. 00:01
Megosztás:

Biciklis túraútvonallal egészült ki a balatoni útvonalhálózat

Biciklis túraútvonallal egészült ki a Balaton körül csaknem ezer kilométer hosszan kijelölt kerékpáros útvonalhálózat - közölte a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány keretein belül létrejött VisitBalaton365 csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 25. 23:00
Megosztás:

Az olasz belügyminiszter lemondásáért demonstráltak

Az olasz belügyminiszter lemondását követelték a római minisztérium épületénél rendezett vasárnap esti megmozdulás résztvevői a múlt pénteki palesztinbarát tüntetéseken történt rendőri beavatkozások miatt.
2024. 02. 25. 22:00
Megosztás:

Az idei volt a legmelegebb február Hollandiában

Az idei volt az eddigi legmelegebb február Hollandiában, a hőmérő higanyszála a 18 Celsius-fokot is elérte - jelentette a Weeronline meteorológiai adatokat közlő holland szolgálat vasárnap.
2024. 02. 25. 21:00
Megosztás:

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.
2024. 02. 25. 20:00
Megosztás:

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás: