Nem lettél Bitcoin-milliomos? Sebaj, a Bitcoin Minetrix remek második esélyt nyújt

Emlékezzünk vissza 2013. január elsejére, amikor a világ megismerte a kriptopénz fogalmát, és egyúttal Satoshi Nakamoto találmányát, a Bitcoint.

Nem lettél Bitcoin-milliomos? Sebaj, a Bitcoin Minetrix remek második esélyt nyújt

Akkoriban e kezdeti stádiumú token még azért küzdött, hogy elfogadják, és a maihoz képest nevetségesen alacsony áron, 13,30 dollárért kínálták.

A Bitcoin jelenleg a pénzügyi élet egyik főszereplőjévé emelkedett ki, és az ára cikkünk írásakor 42 700 dollár körül alakul. Ha belegondolunk, ez bizony 10 év alatt egy hatalmas ugrást jelent e népszerű érme számára, olyannyira, hogy kiérdemelte a legjobban teljesítő eszközosztály címet.

bitcoin árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Sőt, ha számolunk egy kicsit, akkor rádöbbenhetünk valami igazán elképesztőre: ha 2013 januárjában befektettünk volna a Bitcoinba egy szerény 500 dolláros összeggel, akkor ma már Bitcoin-milliomosok lehetnénk, és a hozamunk meghaladná az 1,3 millió dollárt. Fájó pont ez, de tényleg.

Ebből a kis kalkulációból is kiviláglik, hogy a Bitcoin képes megváltoztatni a befektetők életét.

Nem csoda, hogy a jelenlegi piaci fellendülés során a kriptósok olyan projektek után kutatnak, amelyek megközelíthetik a Bitcoin árfolyam-boomot. A Bitcoin-származékos érmék pontosan ilyenek.

Ismerd meg a Bitcoin bányászattal foglalkozó Bitcoin Minetrix úttörő platformját, mely stake-to-mine BTCMTX tokenjével hódítja meg a piacot.

Az érme ICO-ja már túlszárnyalta az 5,3 millió dolláros gyűjtést, és ez is mutatja az iránta való hatalmas befektetői érdeklődést. Ki tudja, talán mesésebb hozamban lehet majd részük, mint amit a Bitcoinba befektetők tapasztaltak annak idején.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Bitcoin Minetrix: Bitcoin bányászat mindenki számára 

bitcoin

A hagyományosan vett Bitcoin-bányászat kifejezetten egy nagy erőforrás-igényű vállalkozás, mely speciális hardvert, és egyúttal jelentős technikai tudást is megkövetel.

Így vált a bányászati ágazat erősen centralizálttá, ahol csak bizonyos személyek és intézmények rendelkeznek azokkal az erőforrásokkal, amelyeket egy hasznot hozó bányászati tevékenység megkövetel.

A Bitcoin Minetrix könnyedén megküzd ezekkel az akadályokkal, hiszen felhőalapú bányászati megoldása sem drága hardvert, sem technikai tudást nem kér a felhasználóitól.

A bányászat így válik szinte gyerekjátékká: a vállalkozó kedvűek otthonukban, akár egy fotelben ücsörögve is bányászhatnak Bitcoint, csak egy számítógép vagy egy mobileszköz segédletével.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

A platform maximális nyereséget kínál a lekötés és a bányászat mixével

Az ERC-20 alapokkal rendelkező Bitcoin Minetrix különleges kriptobányászati platformja sikeresen egyesíti a staking és a Bitcoin-bányászat funkcióját.

Az, aki leköti a natív BTCMTX tokent, bányászati krediteket nyer, és elégetve azokat felhőbányászati teljesítményhez juthat.

A felhőbányászati teljesítmény elérése tehát egy jó cél, mellyel aztán Bitcoin bányászatra is lehetőség nyílik anélkül, hogy bármilyen bányászati eszközt kellene vásárolni (nem is beszélve arról, hogy így meg lehet úszni a költséges karbantartást).

Az üdítően újító stake-to-mine megközelítést azért szeretjük, mert:

- Decentralizált: A Bitcoin Minetrix platformja maximálisan decentralizált, így búcsút inthetünk a centralizált felhőbányászati szolgáltatókkal összefüggő kockázatoknak.

- Rugalmas: A felhasználók saját kezűleg szervezhetik a staking és a bányászati tevékenységüket is.

- Könnyen használható: A platform abszolút felhasználóbarát, és nem igényel semmilyen technikai tudást sem.

- Költséghatékony: A Bitcoin Minetrix remek helyettesítője a már megszokott felhőbányászatnak, viszont itt nincsenek rejtett díjak és befektetési követelmények sem.

- Energiahatékony: A projekt algoritmusai kimondottan energiahatékonyak, és hozzájárulnak a környezeti lábnyom csökkentéséhez.

Tekintsd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Minden jó, ha a vége APY 

A platform természetesen nem csak Bitcoin-bányászatra szolgál, hanem jutányos éves százalékos hozamot is kínál azoknak, akik lekötik a BTCMTX tokeneket. Cikkünk írásakor az APY 114%-os.

Azok, akik stakelték a tokenjeiket, a Bitcoin Minetrix műszerfalán tudják követni a jövedelmük alakulását. 

BTC

A kripto rajongók kedvelik ezt a megoldást, és szívesen választják a Bitcoin Minetrixet mind lekötés, mind Bitcoin-bányászat céljából.

Így vágj bele a Bitcoin bányászatba

A Bitcoin Minetrix előértékesítése kifejezetten sikeresnek számít, hiszen pár hét leforgása alatt meghaladta az 5,3 millió dollárt.

Egy BTCMTX token most 0,0122 dolláros áron kapható, ami igen jó megoldás a magánszemélyek számára ahhoz, hogy részt vegyenek a Bitcoin-bányászatban mindenféle különleges tudás, és drága hardver nélkül.

A Bitcoin Minetrix-hez igazán egyszerű csatlakozni, csak kriptopénz tárca szükséges hozzá. BTCMTX tokeneket ETH-val, USDT-vel, de akár bankkártyával is vásárolhatsz.

Mivel a vásárlás végeztével a tokenjeid automatikusan feltöltődnek, rögtön el is kezdheted a Bitcoin bányászatot.

Vásárolj BTCMTX tokent

Ezek is érdekelhetnek:

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

A 16 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Albérlet kiadás okosan: egyre többen kérnek biztosítékként egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot, avagy kiköltözési nyilatkozatot

Jelentősen megugrott az albérletek ára az egész országban, ez azonban nem vetette vissza az albérletpiacot. A felvételi ponthatárok kihirdetésével pedig ismét kezdetét veszi a lakáskeresési roham az egyetemi városokban.
2024. 07. 19. 21:00
Megosztás:

Alig mozdult, mégis csúcson zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 19. 20:00
Megosztás:

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás: