5 Memecoin, amit hozzáadhatsz a figyelőlistádhoz a Memecoin-szezonban

Ahogy egyre bővül a kriptovaluta térkép, a memecoinok világa annál jobban magával ragadja a befektetők és rajongók képzeletét egyaránt. Ezek a digitális eszközök, gyakran az internetkultúrából és közösségi média trendekből inspirálódva, egyedülálló alcsoportját képezik a kriptopiacnak. Ismertek a gyors növekedési potenciáljukról és a közösség által hajtott sikerükről. Ahogy egy új memecoin-szezon közeleg, kulcsfontosságú figyelni azokra a tokenekre, amelyek hullámokat verhetnek.
2024. 02. 05. 06:05
Megosztás:

Megnőhet a román-magyar turisztikai forgalom

Lezárta a Szallas Group a Travelminit International SRL., a romániai szállásfoglaló piac második szereplőjének integrációját, a most befejezett technológiai és szervezeti összeolvadással jelentősen nőhet a román-magyar turisztikai forgalom - közölte a Szallas Group az MTI-vel.
2024. 02. 05. 06:00
Megosztás:

A héten jelenik meg a kiskereskedelem és a külkereskedelmi forgalom decemberi statisztikája

A héten jelenik meg a kiskereskedelem és a külkereskedelmi forgalom decemberi statisztikája, a tavalyi ipari termelésről szóló statisztika és a januári inflációs adat, a Pénzügyminisztérium pedig gyorstájékoztatót közöl az államháztartás január végi helyzetéről.
2024. 02. 05. 05:00
Megosztás:

Többséget szerzett a Waberers csoport egy vasúti logisztikai cégben

A Waberer's International lezárta a Petrolsped csoport többségi, 51 százalékos részesedésének felvásárlását, így Magyarország egyik vezető vasúti logisztikai szolgáltató társaságának akvizíciójával belépett a döntően vasúti szolgáltatásokat igénybe vevő speciális szállítmányozási szegmensbe - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 05. 04:00
Megosztás:

Csökkentek a globális élelmiszerárak januárban

Csökkentek a globális élelmiszerárak januárban havi összevetésben az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) honlapjára pénteken felkerült adatok szerint.
2024. 02. 05. 03:00
Megosztás:

Soha ne tedd a feketekávét a mikróba, mert ezért lesz rossz tőle!

A klorogénsav, kininsav és kávésav olyan természetes vegyületek, amelyek megtalálhatók a kávéban. Ezek a savak a kávé ízét, aromáját és karakterét is meghatározzák. Amikor a kávét mikrohullámú sütőben melegítjük, a következők történhetnek ezekkel a savakkal:
2024. 02. 05. 02:00
Megosztás:

Mi történik az özvegyi nyugdíjjal megváltozott munkaképesség esetén?

Cikkünkben áttekintjük, mit jelent a megváltozott munkaképesség az özvegyi nyugdíjnál, van-e ennek az állapotnak hatása erre a hozzátartozói nyugellátásra?
2024. 02. 05. 01:00
Megosztás:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Egy lépéssel közelebb került a Bitcoin Minetrix előértékesítése a listázáshoz, miután elérte a BTCMTX-ből származó bevétel a 10 millió dollárt. A mérföldkő teljesítéséhez csupán 3 hónapra volt szükség, így elmondható, hogy a BTCMTX az elmúlt időszak egyik legsikeresebb gyűjtése.
2024. 02. 05. 00:01
Megosztás:

Idén négy képzést tart tehetséges roma fiataloknak az Integrom Program

Négy képzés indítását tervezi 2024-ben a tehetséges roma fiatalok elhelyezkedését nagyvállalatoknál segítő Integrom Program.
2024. 02. 04. 23:00
Megosztás:

Iráni cégeket szankcionált az Egyesült Államok

Az Egyesült Államok szankciókat léptetett életbe az iráni hadiipar több alapanyag-beszállítója ellen pénteken - közölte a külügyminisztérium.
2024. 02. 04. 22:00
Megosztás:

Csaknem teljesen megújultak az orosz hadászati nukleáris erők

Oroszország csaknem teljesen megújította hadászati nukleáris erőit - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy, az orosz fegyvergyártás történelmi központjában, Tulában pénteken megtartott fórumon.
2024. 02. 04. 21:00
Megosztás:

GMO-val szennyezett ukrán vetőmagot foglalt le a Nébih

A folyamatos ellenőrzéseknek és a szigorú élelmiszer-biztonsági szabályoknak köszönhetően Ukrajnából származó, GMO-val szennyezett, 40 tonna kukorica vetőmagot foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.
2024. 02. 04. 20:00
Megosztás:

Megállapodást kötött az NGM és a Joint Venture Szövetség

A növekedés helyreállítását és a 4 százalékos GDP-emelkedést nevezte a kormány 2024-es céljának Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Joint Venture Szövetség (JVSZ) budapesti díjátadóján.
2024. 02. 04. 19:00
Megosztás:

Erős évet zárt tavaly az ABB

Növekvő árbevétellel és javuló működési eredménnyel zárta a tavalyi évet a svájci ABB, amely a világ egyik vezető vállalata az ipari digitális technológiák területén - derült ki a cég 2023. negyedik negyedéves és tavalyi egész éves eredményeiből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.
2024. 02. 04. 17:00
Megosztás:

A mobilitás az alapja a magyar gazdasági növekedésnek

A magyar gazdasági növekedés alapja a mobilitás, ami szükséges a munkaerőigény biztosításához és az ország Kelet-Nyugat határán lévő elhelyezkedését kihasználó logisztikai központ megteremtéséhez - jelentette ki az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) parlamenti államtitkára csütörtökön Nagykanizsán.
2024. 02. 04. 16:00
Megosztás:

Megváltozik a mézjelölés az Európai Unióban

Magyar kezdeményezésre és a méztermelők érdekeinek megfelelően a jövőben a mézesüvegeken kötelező lesz feltüntetni a méz származási helyét és pontos százalékos arányát az unióban - közölte Nagy István agrárminiszter a szaktárca által kiadott közleményben.
2024. 02. 04. 15:00
Megosztás:

Hétfőtől igényelhetik a támogatást a vállalatok elektromos járművek beszerzéséhez

Hétfőtől kérhetnek támogatást a vállalatok elektromos járművek beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 04. 14:00
Megosztás:

Megújul Vértesszőlős központja

Félmilliárd forintot meghaladó beruházással megkezdődött Vértesszőlős központjának felújítása, a munkálatokhoz az önkormányzat 85 millió forint önerővel járul hozzá - mondta az MTI-nek a Komárom-Esztergom vármegyei település polgármestere.
2024. 02. 04. 13:00
Megosztás:

Virágoznak az amerikai-magyar gazdasági kapcsolatok

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az Amcham (Amerikai Kereskedelmi Kamara) üzleti fórumán előadást tartott a gazdasági élet szereplői számára, bemutatta a magyar gazdaság helyzetét, és méltatta a magyar-amerikai gazdasági kapcsolatokat - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 04. 12:00
Megosztás:

Várhatóan nem drágítják a személyautókat Európában

Nem várható jelentősebb áremelkedés az új személyautók európai piacán a jemeni húszi lázadók támadásai okozta vörös-tengeri szállítási fennakadások miatt - áll a Fitch Ratings pénteken Londonban bemutatott szektorelemzésében.
2024. 02. 04. 11:00
Megosztás: