Ketyeg az óra: A legjobb AI kriptó már csak néhány napig elérhető!

Mindössze 5 napon belül végére érünk az elmúlt hónapok egyik legjobb projektjének, a Launchpad XYZ előértékesítésének.

Ketyeg az óra: A legjobb AI kriptó már csak néhány napig elérhető!

Az innovatív, ERC-20 tokenek egészen elképesztő felhasználási móddal rendlekeznek, aminek hála rövid és hosszú távon is kiugró hozamokra számíthatnak a befektetők.

Ennek ellenére kétségtelenül a legjobb része a Launchpad XYZ-nek az, hogy olyan piacvezető eszközökhöz lehet hozzáférni az LPX-szel, amihez hasonlót sem lehet találni a szektorban.

Ezért egyáltalán nem csoda, hogy miután a csapatnak sikerült 2.5 millió dollárt összegyűjteni, napokon belül listázásra is bocsátják az altcoinokat.

A legtöbb elemző kifejezetten pozitív a várható árfolyammal kapcsolatban, ezért érdemes lehet még a mostani fix áron bevásárolni.

Ehhez szerencsére használható USDT, BNB és ETH mellett bankkártya is, így másodpercek alatt válhatsz te magad is a Launchpad XYZ közösség tagjává.

Válts ki új funkciókat NFT-kkel

Bár a vásárlás mértéke rád van bízva, mindenképpen érdemes lehet megfontolnod, hogy legalább 50 dollár értékben csapsz le az LPX-re.

Amennyiben így teszel, úgy az 5 különböző NFT szint közül jogosult leszel az elsőre.

A szintek között nem csupán a megszerezhető NFT a különbség, hanem az elérhető lehetőségek is eltérők.

Például az 50 dolláros “Doge” szinten az alap Telegramcsoporthoz kaphatsz hozzáférést, azonban 500 dollárnál már heti összefoglalókat, és 2 LPQ validált elemzést is kapni fogsz.

Az LPQ a Launchpad XYZ egyedi, mesterséges intelligenciát használó rendszere, amivel másodpercek alatt tudsz elemzéseket elkészíteni.

A rendszer 400 különböző adatpontot vesz figyelembe, majd ezek segítségével készíti el egy token elemzését. 

A górcső alá vett szempontok között nem kizárólag technikai, hanem számos más jellemző is ki lesz elemezve. 

Az LPQ figyelembe fogja venni például a csapat közösségi aktivitását, a projekt validálását és még a megjelent cikkek számát is. 

Mindezeket összevetve olyan átfogó képet ismerhetsz majd meg, amivel könnyedén tudod meghozni majd a megfelelő döntéseket.

Amennyiben ez még mindig nem lenne elég meggyőző, a Telegram szignálcsoportoknál jobb érvet nehéz lenne találni.

A szignálok olyan rövid szöveges üzenetek, melyek egy-egy, általában hamarosan lezajló befektetési lehetőséggel kapcsolatosak. Segítségükkel napi szinten nyílik mód magas hozamok elérésére.

A Launchpad XYZ csapata pedig egy igazán fejlett szignálszolgáltatást hozott létre, amit ráadásul teljesen ingyenes ki is próbálhatsz.

A listázás kezdetéig bárkinek lehetősége nyílik csatlakozni a csoporthoz, amiben mostanáig több alkalommal is kerültek 1000 százaléknál magasabb hozamot ígérő kereskedések megosztásra.

Ami a legjobb, hogy ha rendelkezel az előértékesítésen kapható NFT-vel, abban az esetben bármilyen egyéb előfizetés nélkül, korlátlan ideig maradhatsz a csoport tagja.

Szeretnék csatlakozni a Launchpad XYZ-hez 

A Launchpad XYZ a teljes Web3 világát egyesítheti

A felsoroltak azonban még csak apró részei annak, amit ez az egyedi projekt kínálhat a befektetőknek.

A Launchpad XYZ ugyanis eredetileg kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy tető alá hozza legjobb Web3 lehetőségeket.

Ennek érdekében a készítők egy szűrési rendszert hoztak létre, aminek használatával kizárólag a legjobb lehetőségek kerülnek majd a látóteredbe.

Első körben az LPQ pontok segítségével az AI megvizsgálja az összes jelenleg elérhető kriptót. Amikor ezzel végzett, a legmagasabb pontszámot kapó lehetőségek közül a csapat személyesen fogja kiválasztani, melyek lehetnek érdemesek a csatlakozásra.

Ezek között elérhetők lesznek előértékesítések, játékok, sőt még töredékvásárlásra is mód nyílik. Utóbbi azt jelenti, hogy egy értékes ingatlan vagy tárgy egy apró részletét vásárolhatod meg, majd a tulajdonrésznek megfelelő hányadban részesülhetsz a vele szerzett bevételben.

Idővel még egy saját készítésű kriptotárca is elérhető lesz, így egyetlen kriptóval, az LPX-szel és a Launchpad kriptotárcával el is tudod végezni a csatlakozást.

Továbbá  várhatóan már 2024-ben elérhető lesz a Launchpad Terminál is, amivel nem csupán elemzéseket, hanem kereskedéseket is el fogsz tudni végezni.

Végezetül abban az esetben ha neked a metaverzum projektek a gyengéid, abban az esetben is jó választás lehet a Launchpad XYZ.

Mivel az összes fontos metaverzum világ csoportosítva lesz elérhető platformon, így kedvedre válogathatsz a legjobb virtuális valóságok között.

Fantasztikus lehetőségeket rejt a Launchpad XYZ

Ahogy azt láthatod, a projekt könnyen lehet, hogy rövid időn belül a kriptoszektor egyik legfontosabb felületévé válhat.

Ennek ellenére azonban a listázást követően viszonylag alacsony mérettel lesz elérhető az LPX, ezért várhatóan hatalmas hozamokra lehet majd számítani a kezdeti időszak során.

Ennek kapcsán olyan prominens elemzők szerint amilyen Michael Wrubel, a Launchpad XYZ akár az 1000 százalékos növekedést is elérheti, akár napokon belül.

Bár ez elsőre túlzásnak tűnik, jobban megnézve egyáltalán nem az.

A 10-szeres növekedést követően ugyanis még mindig mindössze 25 millió dolláros méretről beszélhetünk. 

Összehasonlításként, az előző hetek sztárjának, a Bonknak a napi kereskedési volumene a legtöbb esetben 100 millió dollár felett van.

Vagyis már ennek az összegnek a töredékével mesés vagyon ütheti a korai befektetők markát.

Arról nem is beszélve, hogy szemben a mém kriptókkal, a Launchpad XYZ esetében valós felhasználási módról beszélhetünk.

Ennek hála nem csak rövid, hanem hosszú távon is képes lesz a projekt a folyamatos növekedésre.

LPX vásárlása itt

Ezek is érdekelhetnek:

A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

3 legendás kriptoközösség

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás: