Kripto bónuszok az online kaszinókban – Megéri egy ilyen promóciót beváltani?

A kriptovaluták rohamosan terjednek az internethasználók körében, és ez alól az online szerencsejáték-ipar sem kivétel. Az embereknek egyre fontosabb, hogy biztonságosan, anonim módon fizethessenek, és erre a Bitcoin és az Ethereum is tökéletes választás.

Kripto bónuszok az online kaszinókban – Megéri egy ilyen promóciót beváltani?

Épp ezért rengeteg online szerencsejáték-oldal elkezdte ezt a fizetési módot is támogatni, hogy mindenki részesüljön ezekből az előnyökből. Az internetes kutatómunkánk során úgy láttuk, hogy számos magyar online casino elfogadja már a Bitcoint, az Ethereumot, sőt, a kisebb, kevésbé ismert valutákat is az online kaszinós tranzakciókhoz. Egyes oldalak különböző bónuszokat is kínálnak kriptovalutás befizetés esetén. De mit tudnak ezek a bónuszok? Megéri egy ilyet beváltani, ha az online szerencsejáték mellett döntünk? Ebben a cikkben erre keressük a választ.

Mik azok a kripto bónuszok?

Ahhoz, hogy választ kapjunk a kérdésünkre, először érdemes tisztázni, hogy pontosan mik ezek. A kriptovaluta bónuszok és promóciók olyan ajánlatok, amelyeket az online kaszinók kínálnak a kriptovalutát használó játékosoknak. Ezek az ajánlatok a többi között az alábbiak lehetnek:

- Befizetési bónusz: Ez az egyik legnépszerűbb bónusztípus a kripto kaszinók felületén. Lényege, hogy az online kaszinó kiegészíti a játékosok befizetésének összegét egy bizonyos mértékig, ha kriptovalutával teljesítenek befizetést. Egy 100%-os bónusz esetében ez azt jelenti, hogy a játékos 0,01 ETH befizetése esetén 0,01 ajándék ETH-t kap a kaszinótól.

- Ingyenes pörgetések: Egyes kripto kaszinók ingyenes pörgetéssel jutalmazzák a játékosokat hűségükért vagy a regisztrációért. Az ingyenes pörgetéseket a meghatározott nyerőgépeken lehet lepörgetni.

- Hűségprogramok: Ma már a legtöbb online kaszinó promóciós kínálatában található valamilyen hűségprogram, amelyek oldalanként eltérőek lehetnek. Egyes kaszinókban például hűségpontokat gyűjthetünk, amiket később a boltban beválthatunk jutalmakra. Más oldalakon pedig a szintlépést jutalmazzák személyre szabott promóciókkal vagy ingyenes pörgetésekkel.

A kripto bónuszok előnyei közé tartozik az anonimitás és a megbízhatóság, mely szempontból a kriptovaluták magasan kiemelkednek a fizetési módok közül.

A kripto bónuszokat övező felhajtás

Aki gyakran játszik online kaszinókban vagy olvas ilyen fórumokat, valószínűleg már feltűnt neki a kripto bónuszok körül kialakult izgalom és lelkesedés a játékosok részéről. Számos példa van arra, hogy a játékosok egy kripto bónusz beváltása után értek el hatalmas nyereményeket az online kaszinókban.

A legismertebb ezek közül talán a Nickelj nevű játékos, aki még 2013-ban gazdagodott meg egy pillanat alatt, egy szerencsés pörgetésnek köszönhetően. Ráadásul Nickelj egy fillért sem költött az online kaszinóban. Az eset úgy történt, hogy a regisztrációs bónusz beváltása után a szerencsés felhasználó nyert egy bónuszkört a True Sheriff játékban. Ekkor úgy döntött, hogy aktiválja a Max Bet funkciót, aminek eredményeként a jackpot a számláján landolt, és 55 BTC-vel lett gazdagabb.

A kriptovalutás bónuszok előnyei

A kripto bónuszok számos előnnyel járnak a játékosok számára. Az egyik legnagyobb előnyük az, hogy általában magasabb százalékú bónuszt kínálnak: egy kripto kaszinóban a 200%-os promóció sem ritka. Emellett a kriptovalutás fizetés alacsony tranzakciós díjakkal jár, tehát a játékosoknak több nyeremény marad a számlájukon.

A kripto bónuszok előnyeit számos valós példa is igazolja: a fent említett Nickelj, Drake és rengeteg Twitch-streamer is csapott le óriási jackpotokra a kripto bónuszok aktiválása után.

Kripto bónuszok – Beszéljünk a hátrányokról!

Bár számos előnye van a kripto bónuszok beváltásának, akad néhány negatív tulajdonságuk is, amelyeket érdemes figyelembe venni. Kezdjük például a legnagyobb problémával, a volatilitással. A kriptovaluták rendkívül volatilisek, vagyis gyorsan változhat az árfolyamuk, ami potenciális veszteséget jelenthet a játékosok számára. Ennek ellenére ma már vannak olyan stabil coinok, amik például a dollár vagy más valuta árfolyamához vannak igazítva.

Emellett szabályozási aggályok is felmerülhetnek. A kriptovaluták használata nincs minden országban engedélyezve, így egyes területeken más fizetési módok után kell nézni. Magyarországon az elmúlt néhány évben sok minden történt a szabályozás terén.

A kripto bónuszok használata számos kockázatot is magában hordozhat, például a szerencsejáték-függőség kialakulását. De ha megfogadunk néhány jó tanácsot, ennek a kockázatát jelentősen csökkenthetjük. Mindig tartsuk szem előtt a felelősségteljes játék alapelveit.

Akkor most megéri egy ilyen bónusz?

A fent ismertetett előnyök és hátrányok alapján tehát azt láthatjuk, hogy egy kripto bónusz számos előnnyel járhat, de nem mindenkinek ideális választás. Fontos megérteni a kockázatokat, például a függőség kialakulását, majd személyes preferenciánk alapján dönteni. Ha elővigyázatosak vagyunk, nagyon megérheti egy kripto bónusz.

Végszó

Ha tehát beváltanál egy kripto bónuszt, gondold át először a fentieket. Egy biztos: erre a közeljövőben egyre több lehetőséged lesz, hiszen folyamatosan bővül azoknak az online kaszinóknak a listája, amelyek kripto bónusszal várják a játékosokat.

Furcsa számok és a viszontbiztosítók

Furcsa számokat olvashattunk az elmúlt napokban az amerikai gazdasággal kapcsolatban. Miközben a 2008-2009-es válság óta a legtöbb háztartás tart részvényt (62 százalék, Gallup), addig az amerikaiak fele (49 százalék, Guardian) gondolja azt, hogy az amerikai piacok idén eddig csökkentek, miközben pl. az S&P500 eddig 11,4 százalékot emelkedett.
2024. 05. 28. 05:30
Megosztás:

Partneri együttműködést kötött az Auchan és az MLSZ

Játszani csak szívből. Vásárolni csak OKAuchan.” szlogennel kötött partneri együttműködést az Auchan és az MLSZ, amelynek keretében a kiskereskedelmi lánc hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott partnere az idei Európa-bajnokság ideje alatt. Május 27. és július 14. között a Bizalomkártyás vásárlók 10 000 forint feletti vásárlás esetén napi és heti nyereményjátékokon vehetnek részt, a kampány végén pedig valamennyi vásárló között 1 millió Bizalompontot is kisorsolnak, ami egy az egyben levásárolható.
2024. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 28. 04:30
Megosztás:

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.
2024. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Ekkora büntetést kell fizetni a CSOK Pluszra, ha megsértjük az előírásokat

A CSOK Plusz egy kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul tartozáselengedés is kapcsolódhat hozzá. A kedvezményekért cserébe azonban számos feltételt kell teljesítenünk, melyek megsértésekor büntetőkamattal növelten kell visszafizetnünk a kapott kamattámogatást és tartozáselengedést. A Bankmonitor szakértői kiszámolták ennek összegét.
2024. 05. 28. 03:30
Megosztás:

A legtöbb magyar ebbe a három országba utazik nyaralni idén!

Az Insura.hu legfrissebb felmérése szerint idén nyáron az ügyfelek 56 százaléka tervez külföldi utazást, többségük legalább egy hetes út keretében teszi majd ezt. A biztosításközvetítő társaság utasbiztosítási statisztikái szerint a nyaralási utazások az esetek felében Horvátországba, Olaszországba vagy Ausztriába irányulnak. Az utazni vágyók idén a tavalyinál 7-8 százalékkal magasabb utasbiztosítási díjakkal számolhatnak.
2024. 05. 28. 03:00
Megosztás:

A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

Számos altcoin piacán a kriptovaluták ára egyre ingadozóbbá válik. A mém érmék piacán a két vezető, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) konszolidációs jeleket mutat, amit a lendület hiányaként lehet értelmezni. Ezzel szemben egy másik előértékesítési érme azt jelzi, hogy ez lehet a legjobb kripto, amit ebben a negyedévben érdemes vásárolni. Ez az új gyöngyszem, a Rollblock (RBLK) vonzereje abban rejlik, hogy hogyan oldja meg az online játék világában felmerülő problémákat. Olvass tovább a részletes információkért!
2024. 05. 28. 02:30
Megosztás:

Az a nyugdíjas nyer sokat, aki mindig korán ébred

"A korai madár kapja meg a féreg helyett a milliókat!" – Az idősek titkos fegyvere a meggazdagodásért!
2024. 05. 28. 02:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, hogy hatékonyabban támogathassák az exportpiacokon tevékenykedő vagy az oda kilépést tervező vállalatokat - tájékoztatta a két társaság az MTI-t hétfőn.
2024. 05. 28. 01:30
Megosztás:

Miért jár pórul, aki még mindig sárga csekken fizeti a rezsit?

Az utóbbi években a digitalizáció és a technológiai fejlődés jelentős változásokat hozott a mindennapi életünkben, különösen a pénzügyi tranzakciók terén. Ennek ellenére Magyarországon még mindig sokan ragaszkodnak a hagyományos sárga csekkes fizetési módszerhez, amikor a rezsiszámláikat rendezik. Ez a megszokás azonban számos hátránnyal járhat, amelyek mind anyagi, mind pedig időbeli veszteségeket okozhatnak.
2024. 05. 28. 01:00
Megosztás:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

A Bitcoin árfolyam a történelmi csúcs körül mozog, a digitális arany a múlt hét elején egészen 70 000 dollárig szökött, a piac pedig kíváncsian figyeli, meddig megy még fel a BTC ára.
2024. 05. 28. 00:01
Megosztás:

Nyugdíjasként ez lehet a garancia arra, hogy ne legyenek pénzügyi gondjai

A pénzügyi tudatosság már az első vásárlással és zsebpénzzel elkezdődik, és aki igazán tenni akar gondtalan jövőjéért, már diákként rálép erre az útra - véli az OTP Nyugdíjpénztár, amelynek legfiatalabb belépője mindössze 17 esztendős múlt, míg a nyugdíjpénztári tagok átlagéletkora 39 év.
2024. 05. 27. 23:30
Megosztás:

Lemaradtál a PEPE és BONK árfolyam emelkedéséről? Ne hagyd ki a Raboo előértékesítést, amely már 40%-kal emelkedett

Annak ellenére, hogy a piaci volatilitás széleskörű, a mém érmék továbbra is nyereséget termelnek, legalábbis heti szintű hozamokat vizsgálva. A Pepe és a BONK remekül szerepeltek, és az elmúlt hetekben a kriptós hírek élére kerültek. Azonban figyelembe kell venni néhány szakértő véleményét, miszerint a legnagyobb árfolyam-emelkedéseik már mögöttük lehetnek.
2024. 05. 27. 23:00
Megosztás:

A gazdáknak kell az uniós agrárpolitika középpontjában állnia

Brüsszelnek meg kell védenie az unió agrárpiacait és újra a gazdákat kell az uniós agárpolitika középpontjába állítania. Csak így növelhető a termelők versenyképessége és a válságokkal szembeni ellenállóképessége - közölte Nagy István agrárminiszter a Mezőgazdasági és Halászati Tanács hétfői ülését követően az Agrárminisztérium (AM) tájékoztatása szerint.
2024. 05. 27. 22:30
Megosztás:

Idén még restriktív maradhat az EKB kamatpolitikája

Az EKB vezető közgazdásza, Philip Lane szerint júniusban ugyan ténylegesen megkezdődhet a kamatcsökkentési ciklus, de az idei évben még megszorító jellegű, restriktív monetáris politikát kell fenntartani.
2024. 05. 27. 22:00
Megosztás:

Alacsonyabban maradhatott a semleges kamatszint?

A semleges kamatszintről értekezett a Fed kormányzótanácsának tagja, Christopher Waller.
2024. 05. 27. 21:30
Megosztás:

Albánia gazdasági miniszterével egyeztetett Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hétfőn hivatalában fogadta Blendi Gonxhja albán gazdasági minisztert. A felek az egyeztetésen áttekintették a magyar-albán gazdasági kapcsolatokat, továbbá az együttműködés elmélyítésének lehetséges területeit - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.
2024. 05. 27. 21:00
Megosztás:

Kevés volt a külföldi ingatlanvásárlás eddig az évben

Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot, az utóbbi fél évben a vevők mindössze 2,5 százaléka volt külföldi állampolgár, akik közül sokan életvitelszerűen Magyarországon élnek - közölte saját adatai alapján az Otthon Centrum (OC) hétfőn az MTI-vel.
2024. 05. 27. 20:30
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 27. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 27. 19:30
Megosztás: