Kripto elemzők előrejelzése: a befektetők felhalmoznak THORChain (RUNE), Mantle (MNT) és Meme Moguls (MGLS) tokeneket

A kriptopiac általános jelensége, hogy amikor közeledik a bikapiac, az elemzők előrejelzéseket készítenek számos kriptodeviza kapcsán. Miután tanulmányozták a THORChain (RUNE), a Mantle (MNT) és a Meme Moguls (MGLS) ármozgásait, az elemzők bullish rallit jósoltak a tokeneknek a következő hetekre. Ezen előrejelzés alapján a befektetők elkezdték felhalmozni a tokeneket. Közben az egyik új meme token, a Meme Moguls kapcsán azt prognosztizálták, hogy 2024 végéig akár 100-szoros profitot is hozhat. Nézzük meg az alábbi tokenek piaci aktivitását.

Kripto elemzők előrejelzése: a befektetők felhalmoznak THORChain (RUNE), Mantle (MNT) és Meme Moguls (MGLS) tokeneket

A befektetők felhalmozzák a Meme Moguls (MGLS) tokent, miután az előértékesítése február 28-án véget ér

A THORChain és a Mantle mellett az elemzők pozitívan állnak a Meme Moguls-hoz is. A Meme Moguls ármozgása az előértékesítés kezdete óta inspiráló volt, sok befektető szívesen vesz részt a szórakoztató játékprojektben. Az előértékesítés kezdeti ára 0,0019 dollár volt, és a Meme Moguls sikeresen túljutott négy szakaszon, közel 2,5 millió dollárt gyűjtve a presale során, közel 4000 ember csatlakozott a projekthez.

A platform segít a felhasználóknak híres befektetőkké válni szórakoztató játékok és kereskedési oktatás révén. Minden egyes felhasználó rendelkezik egy 100 000 dollár összegű virtuális készpénzzel, amelyet a személy kereskedési tapasztalata alapján készpénzvisszaváltható nyereséggé alakíthat. A Meme Moguls-nak különböző játékeseményei vannak, amelyekben a befektetők részt vehetnek. A Meme Moguls játék tesztelési fázisa március 11-én kezdődik majd.

Ahogyan a Meme Moguls folytatja az előértékesítés 5. szakaszát, a platform ERC20 tokenje, az MGLS, csak 0,0036 dollárért kapható. Azok a befektetők, akik most vásárolják meg a tokent, 30%-os befizetési bónuszt is kapnak. A token ára hamarosan 0,0042 dollárra emelkedik a közelgő 6. szakaszban, így most nagyon kedvező az idő a token vásárlására. Azok a befektetők, akik korán csatlakoztak a projekthez, már több mint 90%-os megtérülést látnek a befektetésükön.

Mindeközben az befektetők részesülhetnek a Meme Moguls platform által minden előértékesítési szakaszban kínált, 10 000 dollár értékű MGLS tokenből is. Azonban ehhez epikus kihívásokat és küldetéseket kell teljesíteni a Zealy-n.

Miután a presale február 28-án véget ér, a megmaradt megvásárolhatatlan tokeneket játékon belüli bevételként és jutalomként használják majd fel. Ezután a felesleges tokeneket egy nagyszabású ünnepség keretében elégetik az Uniswap listázása előtt. Az új meme coin-nak a piacon, az elemzők 35-szörös megtérülést jósolnak a projekt indulásakor.

A befektetők halmozzák fel a THORChain (RUNE) tokeneket az elemző előrejelzése után

Miután a szakértők bullish lendületet jósoltak a THORChain számára, a befektetők elkezdték felhalmozni a tokent. A THORChain, amely január végén bár csökkent, az elmúlt két hétben hatalmas rally-t mutatott be. A token az elmúlt hónapban 23%-kal növekedett. Az elmúlt héten további 21%-os emelkedés vonzotta a befektetők figyelmét a token felé.

A kulcsfontosságú piaci technikai mutatók mind zöldek, így a következő hetek kulcsfontosságúak lehetnek a THORChain számára. Az elemzők szerint ha a THORChain ára fenntarthatja ezt a bullish trendet, akkor a token ára nagy eséllyel érheti el a 10 dollárt 2024 negyedik negyedévéig.

A Mantle (MNT) új csúcsokat állít be a legfrissebb lendület után

A Mantle (MNT) a februárt hatalmas lendülettel kezdte, miután január elején megküzdött a medvepiaccal. A token elmúlt néhány hétben tapasztalt lendületes rally-ja az egyik legjobb kriptovalutává tette a piacon. A Mantle coin jelentős növekedést ért el az elmúlt 30 napban (9%-os emelkedést), és jelentős 30%-ot csak az elmúlt héten a CoinMarketCap piaci statisztikái alapján.

A Mantle emellett az 50 és 200 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felett kereskedik, ami arra utal, hogy teljes mértékben az emelkedő piac irányítása alatt áll. Ezzel a típusú bullish lendülettel a medvepiac visszatérésének esélyei csekélyek, hacsak az általános kriptopiacot nem éri el egy esetleges negatív trend. Így a Mantle ára a következő hetekben áttörheti az 1 dolláros küszöböt.

További információkért a MGLS előértékesítésől kattintson az alábbi linkekre:

Látogass el a Meme Moguls oldalára | Csatlakozz a közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás:

Már nyártól kétszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a hazai élelmiszeripari vállalkozók

Mintegy 480 milliárd forint értékű forrást szán az élelmiszeripari fejlesztésekre a gazdasági kormányzat a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terv keretében. Az ehhez kapcsolódó, a napokban közzétett pályázatok számos tekintetben a korábbiaknál is kedvezőbb feltételekkel nyújtanak támogatást az érintett piaci szereplőknek – mondta dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön az Agroinform.hu közel 400 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 04. 13. 22:00
Megosztás:

Már öt banknál lehet akár 10% önerővel lakáshitelt felvenni

Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad a számára.
2024. 04. 13. 21:00
Megosztás:

Rekordév után emelt osztalékfizetésről és új igazgatósági tagokról döntött a Waberer’s közgyűlése

Budapest, 2024. április 12. – Rekordévet zárt a Waberer’s International 2023-ban is, így az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a társaság éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.
2024. 04. 13. 20:00
Megosztás:

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt. Nélkülük ma teljesen máshogy nézne ki a Holdjáró, kevesebbet tudnánk a napszél jelenségről vagy a vízről a Marson, többük munkásságára pedig a NASA is felfigyelt. Az április 12-i Űrhajózás Világnapja alkalmából a National Geographic – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtött 5+1 olyan kiváló magyar tudóst és felfedezést, amik előremozdították az űrkutatást.
2024. 04. 13. 19:00
Megosztás:

Egy megdöbbentő kétharmad - ezúttal a lakáshitel piacon

Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra, 15,5 millió forint fölé emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a növekedésnek egyértelműen az év elején jól debütáló CSOK Plusz az oka. A magasabb kölcsönök nagyobb arányban fedezik a lakás vételárát, ráadásul a fiatal igénylők esetében egyre több banknál elég 10 százalékos önerő felmutatása a hiteligényléskor.
2024. 04. 13. 18:00
Megosztás:

Lelassult a német infláció márciusban

Az előzetesen közölttel összhangban közel hároméves mélypontra lassult a németországi infláció márciusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 04. 13. 17:00
Megosztás: