Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

A kriptobefektetők mindig figyelmesek a ígéretes lehetőségekre. Egy elismert Shiba Inu (SHIB) szakértő, aki 10 millió SHIB tokent szerzett a figyelemre méltó 100x növekedés előtt, most három feltörekvő altcoinra összpontosít, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.

Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

Lehetséges emelkedés a Notcoin (NOT) számára $0.020 fölé

A kriptoszakértő figyelőlistáján szerepel a Notcoin (NOT), egy feltörekvő szereplő a digitális valuta terén, amely izgalmat kelt a befektetők körében. Annak ellenére, hogy a közelmúltban csökkenő tendenciát mutatott, az elemzők ígéretes jeleket látnak a Notcoin (NOT) esetében, amelyek rövidesen visszatérést jeleznek.

Technikai szempontból a Notcoin (NOT) jelenlegi ára körülbelül $0.013, és egy fontos teszten megy keresztül egy csökkenő trendvonalnál, amely támaszként szolgál. A Shiba Inu (SHIB) szakértő egy lehetséges helyreállási fázist lát, ha a Notcoin (NOT) innen vissza tud pattanni. Az elsődleges kihívás az, hogy átlépje a $0.017 szintet, amelyet jelentős akadálynak tekintenek, és ha sikerül áttörni, új támaszszintet alakíthat ki.

Ha az optimista forgatókönyv valóra válik, a kriptoszakértők a Notcoin (NOT) esetében a $0.020 fölé történő emelkedést várnak. Azonban figyelmeztetnek: ha a csökkenő trend nem nyújt támaszt, akkor visszaesés várható $0.013-ig. Egy további esés ezen szint alá megcáfolhatja a bullish elméletet, és lehetséges további csökkenést eredményezhet $0.012-ig.

Toncoin (TON) lehetséges célja a 10 dolláros árfolyam a pozitív trendek közepette

A Shiba Inu (SHIB) szakértő figyelme egy másik feltörekvő altcoinra, a Toncoinra (TON) irányul, amelynek értéke a közelmúltban jelentősen emelkedett. A Toncoin (TON) június 25-én elérte a heti csúcsot $7.72-nál, és az elmúlt hét napban jelentős, 14%-os növekedést mutatott.

Egy szakértő rámutatott a TON hálózaton belüli stabilcoin betétek növekedésére, mint a jövőbeli növekedés lehetséges hajtóerejére a következő napokban. Ez a stabilcoin aktivitás növekedése a TON ökoszisztémában a likviditás és az érdeklődés növekedését jelzi.

A Toncoin (TON) közelmúltbeli teljesítménye kiemelkedik a szélesebb kriptopiaci trendektől. Annak ellenére, hogy a globális kriptovaluta piac instabilitást és veszteségeket mutatott, a Toncoin (TON) ellenállónak és ígéretesnek bizonyult.

A szakértő szerint a Tether (USDT) stabilcoin bevezetése a TON hálózatába jelentős katalizátorként szolgált a Toncoin (TON) értékének közelmúltbeli emelkedésében. Ez az esemény megnövelte a piac likviditását és lehetővé tette a zökkenőmentes tranzakciókat a Toncoin ökoszisztémán belül, kiküszöbölve az igényt, hogy a befektetők külső blokkláncokra támaszkodjanak kereskedési tevékenységeik során.

Előretekintve, a Shiba Inu (SHIB) szakértő a Toncoin (TON) esetében a $10-es mérföldkő elérését várja, különösen akkor, ha a szélesebb kriptopiac pozitív trendeket mutat.

Algotech, Notcoin, Toncoin kriptovaluták árfolyam elemzése és elemzői előrejelzések

A BitMart listázása növelheti az Algotech (ALGT) láthatóságát és likviditását

A harmadik digitális valuta, amely a Shiba Inu (SHIB) szakértő figyelmébe került, az Algotech (ALGT), amely jelenleg előértékesítési időszakban van. Az elemzések szerint ez a lehetőség 2024-ben jelentős növekedést ígér több hozzájáruló tényező miatt.

Az Algotech az aktuális előértékesítési fázis során több mint $9.7 milliót gyűjtött össze, ahol a tokenek ára $0.08 darabonként. Az előértékesítés júniusban zárul. Az elemzők azt spekulálják, hogy az ALGT az hivatalos bevezetése után akár $1-ig is emelkedhet. Ezt a pozitív kilátást a BitMart közelmúltbeli bejelentése támogatja, amely szerint tervezi az ALGT listázását, ami jelentősen növelheti a token láthatóságát és likviditását.

Az Algotech egy decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platformként pozícionálja magát, amelynek célja a kereskedési és befektetési színtér átalakítása a legkorszerűbb technológiák és automatizálás révén. A megfigyelők úgy vélik, hogy ez a fejlett technológiára és okos kereskedési taktikákra helyezett hangsúly versenyképessé teheti az Algotechot a nyüzsgő kriptokereskedési színtéren.

Az Algotech tokenomikája, amelyet a Shiba Inu (SHIB) szakértő vizsgált, jelentős növekedési kilátásokat mutat. A teljes ALGT kínálat 350 millió, és a várható bevezetési ár $0.15. Jelentős értéknövekedés várható, ha a projekt érdeklődést kelt és teljesíti vállalásait.

További információ:

Látogass el az Algotech előértékesítésére

Csatlakozzon az Algotech közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új rezsitámogatás – döntött a Kormány, jár 41.760 forint/fő rezsikiegészítő támogatás!

A Magyar Közlönyben két olyan kormányrendelet is megjelent, amely egyes intézmények rezsitámogatását érinti.
2024. 07. 04. 02:00
Megosztás:

A júliusi nyugdíjat miért ezen a napon utalják? Nyugdíj kifizetési időpont 2024. július

Fontos hír érkezett a júliusi nyugdíjak kifizetéséről! 2024-ben a legtöbb hónapban, az általános szabály szerint a hónap 12. napján érkezik a nyugdíj, de ha ez a nap hétvégére esik (vagy ünnepnapra), korábban is megkaphatják a nyugdíjasok. Mikor utalják tehát a 2024 július havi nyugdíjat?
2024. 07. 04. 01:00
Megosztás:

A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu ($SHIB) tulajdonosok nem kis veszteséget könyveltek el, miközben a mém érme próbálja visszaszerezni a korábbi támaszt.
2024. 07. 04. 00:01
Megosztás:

Öntözőrendszerek fejlesztésére kaptak támogatást a gazdák

A megváltozott klimatikus viszonyok miatt minden, gazdálkodók által megvalósítani kívánt öntözésfejlesztési projekt támogatást kapott az Agrárminisztériumtól (AM) - közölte a tárca keddi közleménye szerint Nagy István a közösségi oldalán.
2024. 07. 03. 23:30
Megosztás:

Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Jó hír a kriptó rajongóknak: úgy tűnik, hogy a Bitcoin (BTC) áll a piac újjáéledésének élén. A spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő beáramlás háromhetes csúcsra emelkedett, ami a piaci szereplők megújult érdeklődését és bizalmát jelzi.
2024. 07. 03. 23:00
Megosztás:

Már több mint 3000 milliárd forintot kezel az OTP Private Banking

Korától függetlenül, a vagyonát érintő stratégiai kérdéseket elsősorban személyesen szereti megbeszélni az OTP Private Banking 21 ezernél is több ügyfele, akik az első negyedév végére már több mint 3000 milliárd forintnyi megtakarítást bíztak a hazai privát banki szektor meghatározó szereplőjére. A különleges szolgáltatások közül sokan az utódlásmenedzsmenthez keresnek segítséget, így egyre fontosabbá válik számukra a családi és a bizalmi vagyonkezelés is.
2024. 07. 03. 22:30
Megosztás:

2025-től új minősítés szükséges logisztikai tevékenység végzéséhez

Új fogalommal egészült ki a szabályozott parkok hálózatára vonatkozó szabályozás: 2025 január 1-től egyes vállalkozások kizárólag akkor végezhetnek az adott telephelyen logisztikai tevékenységet, ha a „Logisztikai Park” címet megszerezték. Mivel ennek elnyeréséhez számos adminisztratív feladatot szükséges elvégezni, a határidő rövidségére tekintettel érdemes minél korábban benyújtani az érdekelteknek a cím elnyerésére irányuló pályázatot. A témában Szűcs Anikó Edit és Takó Zsófia, a DLA Piper Hungary ingatlanjogi csoportjának szakértői készítettek összefoglalót.
2024. 07. 03. 22:00
Megosztás:

Mekkora a gond a Tesla-nál?

Tegnap a Tesla több, mint 10%-os emelkedéssel zárta a kereskedést az amerikai tőzsdén. Joggal gondolhatná az ember, hogy valamilyen jó hírt közölt a vállalat, és az idézett elő ilyen nagy mértékű árfolyamreakciót. Nos, az a helyzet, hogy ez nem teljesen igaz.
2024. 07. 03. 21:30
Megosztás:

Francia politikai taktika a Nemzeti Tömörülés ellen

Jelentős taktikázásba kezdtek a francia pártok a választások második, vasárnapi fordulóját megelőzően.
2024. 07. 03. 21:00
Megosztás:

Lassult a kínai szolgáltatóipar teljesítményének növekedése

Jórészt az új megrendelések bővülésének lassulása miatt júniusban nyolc hónapja a legkisebb ütemben nőtt a szolgáltatóipar teljesítménye Kínában a kínai Caixin Insight Group és az S&P Global gazdaságkutató intézet szerdán közölt beszerzésimenedzser-indexe (BMI) szerint.
2024. 07. 03. 20:30
Megosztás:

Megtörni látszik az amerikai munkaerőpiac

Az Egyesült Államokban a privátszektor vállalatai júniusban 150 ezer munkavállalót vettek fel, ami öt hónapja a legkevesebb.
2024. 07. 03. 20:00
Megosztás:

Csökkent a Tesla kiszállítása a második negyedévben

Vártnál kevésbé esett vissza a Tesla autókiszállítása az idei második negyedévben éves összevetésben, miután az idei első negyedévben 8,5 százalékos csökkenést regisztráltak.
2024. 07. 03. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 07. 03. 19:00
Megosztás:

Ma alulteljesítő volt a budapesti tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 282,76 pontos, 0,4 százalékos emelkedéssel, 71 738,76 ponton zárt szerdán.
2024. 07. 03. 18:30
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen, minimális elmozdulással nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 07. 03. 18:00
Megosztás:

Veszélyesek lehetnejk a rossz megfelelőségi jelzések

Sokféle termék forgalomba kerülhet szabálytalan megfelelőségi jelzéssel, ezért indokolt a fogyasztói óvatosság, vásárolni emiatt is csak megbízható helyekről ajánlott - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 03. 17:30
Megosztás:

A gazdaság szempontjából fontos a digitális célok elérése

A tagállamoknak ambiciózusabbnak kell lenniük az Európai Unió digitális programjában meghatározott célok elérése érdekében, a digitális infrastruktúra, a vállalkozások, a készségek és a közszolgáltatások terén való előrelépés ugyanis döntő fontosságú az EU jövőbeni gazdasági jóléte és társadalmi kohéziója szempontjából - jelentette ki az Európai Bizottság kedden.
2024. 07. 03. 17:00
Megosztás:

A Budapest-Brassó járat indítása mindkét város számára fontos lépés

A Budapest-Brassó járat indítása mindkét város és mindkét ország számára fontos lépés - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára a járat megnyitó ünnepségén kedden Budapesten a Liszt Ferenc-repülőtéren.
2024. 07. 03. 16:30
Megosztás:

Nőtt a Geely negyedéves nyeresége

Jelentősen nőtt az egyik legnagyobb kínai autógyártó, a Geely Automobile Holdings Ltd. árbevétele és nyeresége az idei első negyedévben éves összevetésben.
2024. 07. 03. 16:00
Megosztás:

Kissé emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 07. 03. 15:30
Megosztás: