Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

A kriptobefektetők mindig figyelmesek a ígéretes lehetőségekre. Egy elismert Shiba Inu (SHIB) szakértő, aki 10 millió SHIB tokent szerzett a figyelemre méltó 100x növekedés előtt, most három feltörekvő altcoinra összpontosít, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.

Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

Lehetséges emelkedés a Notcoin (NOT) számára $0.020 fölé

A kriptoszakértő figyelőlistáján szerepel a Notcoin (NOT), egy feltörekvő szereplő a digitális valuta terén, amely izgalmat kelt a befektetők körében. Annak ellenére, hogy a közelmúltban csökkenő tendenciát mutatott, az elemzők ígéretes jeleket látnak a Notcoin (NOT) esetében, amelyek rövidesen visszatérést jeleznek.

Technikai szempontból a Notcoin (NOT) jelenlegi ára körülbelül $0.013, és egy fontos teszten megy keresztül egy csökkenő trendvonalnál, amely támaszként szolgál. A Shiba Inu (SHIB) szakértő egy lehetséges helyreállási fázist lát, ha a Notcoin (NOT) innen vissza tud pattanni. Az elsődleges kihívás az, hogy átlépje a $0.017 szintet, amelyet jelentős akadálynak tekintenek, és ha sikerül áttörni, új támaszszintet alakíthat ki.

Ha az optimista forgatókönyv valóra válik, a kriptoszakértők a Notcoin (NOT) esetében a $0.020 fölé történő emelkedést várnak. Azonban figyelmeztetnek: ha a csökkenő trend nem nyújt támaszt, akkor visszaesés várható $0.013-ig. Egy további esés ezen szint alá megcáfolhatja a bullish elméletet, és lehetséges további csökkenést eredményezhet $0.012-ig.

Toncoin (TON) lehetséges célja a 10 dolláros árfolyam a pozitív trendek közepette

A Shiba Inu (SHIB) szakértő figyelme egy másik feltörekvő altcoinra, a Toncoinra (TON) irányul, amelynek értéke a közelmúltban jelentősen emelkedett. A Toncoin (TON) június 25-én elérte a heti csúcsot $7.72-nál, és az elmúlt hét napban jelentős, 14%-os növekedést mutatott.

Egy szakértő rámutatott a TON hálózaton belüli stabilcoin betétek növekedésére, mint a jövőbeli növekedés lehetséges hajtóerejére a következő napokban. Ez a stabilcoin aktivitás növekedése a TON ökoszisztémában a likviditás és az érdeklődés növekedését jelzi.

A Toncoin (TON) közelmúltbeli teljesítménye kiemelkedik a szélesebb kriptopiaci trendektől. Annak ellenére, hogy a globális kriptovaluta piac instabilitást és veszteségeket mutatott, a Toncoin (TON) ellenállónak és ígéretesnek bizonyult.

A szakértő szerint a Tether (USDT) stabilcoin bevezetése a TON hálózatába jelentős katalizátorként szolgált a Toncoin (TON) értékének közelmúltbeli emelkedésében. Ez az esemény megnövelte a piac likviditását és lehetővé tette a zökkenőmentes tranzakciókat a Toncoin ökoszisztémán belül, kiküszöbölve az igényt, hogy a befektetők külső blokkláncokra támaszkodjanak kereskedési tevékenységeik során.

Előretekintve, a Shiba Inu (SHIB) szakértő a Toncoin (TON) esetében a $10-es mérföldkő elérését várja, különösen akkor, ha a szélesebb kriptopiac pozitív trendeket mutat.

Algotech, Notcoin, Toncoin kriptovaluták árfolyam elemzése és elemzői előrejelzések

A BitMart listázása növelheti az Algotech (ALGT) láthatóságát és likviditását

A harmadik digitális valuta, amely a Shiba Inu (SHIB) szakértő figyelmébe került, az Algotech (ALGT), amely jelenleg előértékesítési időszakban van. Az elemzések szerint ez a lehetőség 2024-ben jelentős növekedést ígér több hozzájáruló tényező miatt.

Az Algotech az aktuális előértékesítési fázis során több mint $9.7 milliót gyűjtött össze, ahol a tokenek ára $0.08 darabonként. Az előértékesítés júniusban zárul. Az elemzők azt spekulálják, hogy az ALGT az hivatalos bevezetése után akár $1-ig is emelkedhet. Ezt a pozitív kilátást a BitMart közelmúltbeli bejelentése támogatja, amely szerint tervezi az ALGT listázását, ami jelentősen növelheti a token láthatóságát és likviditását.

Az Algotech egy decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platformként pozícionálja magát, amelynek célja a kereskedési és befektetési színtér átalakítása a legkorszerűbb technológiák és automatizálás révén. A megfigyelők úgy vélik, hogy ez a fejlett technológiára és okos kereskedési taktikákra helyezett hangsúly versenyképessé teheti az Algotechot a nyüzsgő kriptokereskedési színtéren.

Az Algotech tokenomikája, amelyet a Shiba Inu (SHIB) szakértő vizsgált, jelentős növekedési kilátásokat mutat. A teljes ALGT kínálat 350 millió, és a várható bevezetési ár $0.15. Jelentős értéknövekedés várható, ha a projekt érdeklődést kelt és teljesíti vállalásait.

További információ:

Látogass el az Algotech előértékesítésére

Csatlakozzon az Algotech közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás: