Legyen készlet a leggyakoribb, leggyorsabban fogyó irodaszerekből!

Egyetlen vállalkozás sem működhet irodaszerek nélkül, ugyanis ezekre a mindennapok során számtalan adminisztratív feladat elvégzéséhez, az ügyfélkezeléshez és a zavartalan ügymenethez is szükség van.

Legyen készlet a leggyakoribb, leggyorsabban fogyó irodaszerekből!

A klasszikus irodaszerek mellett számítás- és irodatechnikai eszközökre is szükség van, a cég tevékenyéségétől, nagyságától függően számos fogyóeszköz beszerzését igényelheti. A tollakon, borítékokon, papírokon kívül azok összefűzéséhez, rendszerezéséhez is számtalan kellék kellhet már egy kisebb irodába is.

Érdemes a leggyorsabban fogyó holmikból kisebb készletet felhalmozni, hogy a hiányuk ne okozzon kellemetlenséget, kapkodást. Az irodaszer beszerzését praktikus nagyobb mennyiségben, online elintézni, így a kiszállítással sem kell foglalkozni. 

Adminisztrációhoz irodaszer

Egy iroda üzemeltetése számos feladattal jár, amely különféle irodaszereket, irodatechnikai eszközöket igényelhet a mindennapi munka megkönnyítésére. És bár a jelen egyre inkább a digitalizáció irányába tart, és sok folyamat intézhető online, szinte minden cégnél találni fénymásolót, nyomtatót és egyéb eszközöket.

A irodaszerek beszerzése kényelmesen, az irodából intézhető, a kifejezetten erre szakosodott webáruházak jelentős terhet vesznek le a vállalkozások válláról. És amennyiben rendszeresen ugyanonnan rendelik, törzsvásárlói kedvezményekben részesülhetnek, és egyszerűen megismételhetik előző rendeléseiket. Nagy segítség a beszerző kollégának, ha az irodai igényeket egy táblázatban vezetik, amelyet az érintett munkatársak folyamatosan frissítenek.

Biztosítsuk az iroda működőképességét!

Mérjük fel, hogy melyik kollégának milyen irodaszerre, kellékre van szüksége a munkájához, illetve melyek azok, amelyek az iroda működéséhez elengedhetetlenek, az alapvető műveleteket szolgálják. Egyes holmikra, így különféle papírokra, íróeszközökre, bélyegzőkre, irodai kisgépekre, irodatechnikai berendezésekre naponta van szükség, míg mások hosszabb ideig támogatják a munkát, biztosítják az üzemeltetés zavartalanságát.

Az iratok, eszközök tárolásához, a dolgozók munkájához irodabútorokra és kiegészítőkre, a munkavégzés biztonságához kötelező jelleggel munkavédelmi felszerelésekre van szükség, de számos irodaszert igényelnek a prezentációk, külső és irodán belüli megbeszélések, koordinációk is.

A készlet biztonságot is nyújt

Minden iroda életében adódhatnak váratlan helyzetek, amikor jó, ha rendelkeznek egyes irodaszerekből készlettel. A céglogóval ellátott, az arculatnak megfelelő darabok akár repiajándékok is lehetnek, márkaismertséget biztosíthatnak, így hasznosak lehetnek a vállalkozás számára. 

A céget hosszabb ideig támogató eszközökből érdemes jobb minőségűt beszerezni, ahogyan a fénymásoló- és nyomtatópapírokból is a gyártók előírásainak megfelelően. Hogy miből mennyit érdemes készletezni, az a tevékenységtől, illetve a tárolásukra alkalmas hely nagyságától, rendelkezésre állásától függ.

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás: