Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

Ezért az AI rohamos terjedésével számos területen -így a kriptoszektorban is- egy új korszak vette kezdetét.

Mostanra számtalan AI kriptó vált elérhetővé. Pontosan ezért egyre nehezebb eldönteni melyek azok a kezdeményezések, amelyekbe érdemes befektetni, és mik azok amiket jobb elkerülni.

Amennyiben érdekelnek az új projektek, vagy csak egy igazán jó befektetést keresel, abban az esetben az alábbi három kezdeményezést mindenképpen érdemes megfontolnod.

Launchpad XYZ (LPX)

Nehéz lenne egyszerűen összefoglalni a Launchpad XYZ ökoszisztémáját, hiszen a készítők kifejezetten egy “minden az egyben” projekt létrehozását tűzték ki célul.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Launchpad XYZ felületén a legjobb Web3 projektek lesznek elérhetők, melyekhez idővel a felhasználók másodpercek alatt tudnak majd csatlakozni.

A közeljövőben elérhetővé fog válni a Launchpad XYZ saját kriptotárcája, aminek segítségével a gondosan kiválogatott Web3 projektekhez lehet majd csatlakozni, amihez csak LPX tokenekre lesz szükséged.

crypto

Elérhetők lesznek különböző játékok, metaverzum projektek, sőt akár töredékvásárlásokra is el lehet végezni. Továbbá nem csupán NFT- és kriptokereskedésre lesz lehetőség, hanem egyúttal a Launchpad XYZ DEX-ként is fontos szerepet tölt majd be a kriptotérben.

Minden bizonnyal a csapat is tisztában van vele hogy sokat vállaltak, ezért már most elérhetővé tettek egyes funckiókat az oldalon.

Ilyen például a (még) ingyenesen elérhető Telegram szignálcsoport. Ezen keresztül az ökoszisztéma elemzésre használt mesterséges intelligenciája osztja meg a legjobb befektetési lehetőségeket.

A csoport tagjai számtalan 100 százaléknál magasabb hozamot ígérő lehetőséghez juthattak hozzá, ráadásul egyes esetekben 5000 százaléknál is nagyobb profit volt elérhető.

Amennyiben felkeltette a Launchpad XYZ az érdeklődésed érdemes lehet megfontolni, hogy legalább 200 dollár értékben vásárolj az LPX-ből. 

Ha ugyanis így teszel, azzal a Shiba NFT csoport tagjává fogsz válni, amivel számos előnyhöz juthat majd hozzá. Ilyen például a Telegram szignálcsoport-tagság, illetve a heti minimum 1 LPQ elemzés.

Utóbbi, vagyis a Launchpad Quotient egy AI által vezerélt elemzési rendszer, aminek segítségével másodpercek alatt lehetséges részletes elemzéseket elvégezni.

Szintén elérhető lesz még az Apollo névre keresztelt chatbot AI is, amivel akár kérdés formájában is elvégezhető lesz egy részletes piackutatás. Például meg tudod majd kérdezni, hogy melyek az éppen felkapott új kriptók X-en.

A vásárlással továbbá 6 százalék bónusztokent is kapni fogsz, azonban ennek mértéke 4 napon belül csökkenni fog.

A Launchpad XYZ csapata mostanáig 2.1 millió dollárt tudott gyűjteni.

Érdekel a Launchpad XYZ

Fetch.ai (FET)

A FET 2019 júliusában vált elérhet 0.3 dolláros áron, majd némi volatilitást követően az értéke közel 1 dollárig emelkedett a 2021-es “minden rally” idején.

Hasonlóan a legtöbb kriptóhoz, a FET értéke is ezt követően mélyrepülésbe kezdett, aminek köszönhetően egészen 0.05 dollárig esett vissza az árfolyam. A több mint 90 százalékos zuhanást azonban fantasztikus erősödés követte idén.

2022 decemberéhez képest az árfolyam jelenleg 720 százalákkal áll magasabban és nem zárható ki a további növekedés. 

Röviden, a Fetch.ai azzal a céllal jött létre, hogy decentralizálttá egyúttal automatizálttá tegye az online kereskedések folyamatát.

fetch.ai

Például amikor a legolcsóbb szállást keresed, a különböző szolgáltatóknál elérhető árakat a Fetch.ai fogja neked elemezni. Ezzel nem lesz szükséged hosszas kutatásra, hiszen azt az AI elvégzi majd helyetted.

Mindezt egy úgynevezett “digitális iker” készíti el, ami a megadott szempontok alapján mélyreható kutatást fog végezni. 

Ez azonban még nem minden, mivel a FET képes elemezni különböző kereskedési trendeket is és ezek alapján akár automatikus kereskedésekre is képes.

A FET jelenlegi piaci mérete meghaladja az 500 millió dollárt és nem kizárt, hogy további növekedésre lehet majd számítani a jövőben. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a FET értéke sokat erősödött, ezért egy rövid távú konszolidálódás érdemes felkészülni. 

yPredict (YPRED)

Listánkat nem is zárhatnak mással mint az előző hónapok AI sztárjával, a yPredicttel. A gyűjtés során mostanáig több mint 5.1 millió dollár gyűlt össze, ezért rövidesen a YPRED tokenek listázásra kerülhetek.

A yPredict ökoszisztéma a befektetők számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan tudjanak profi elemzéseket elvégezni. A készítők célja ugyanis kifejezetten az volt, hogy egy intézményi színvonalú elemzési rendszert hozzanak létre a lakossági befektetők részére. 

A projektnek már a finanszírozási rendszere is különleges. Szemben hasonló projektekkel, a yPredict befektetőinek semmilyen előfizetést nem kell kötniük, pusztán a YPRED tokeneket kell stakelni. 

Aki így tesz, egy kivételével minden elérhető eszközt korlátlanul használhat majd. Vagyis bármikor hozzá lehet majd férni AI szignálokhoz, végezhetünk hangulatemelzéseket és részletes technikai elemzéseket is készíthetünk.

Az elemzések során egy mesterséges intelligenciával támogatott indikátor több mint 25 különböző mintázatot figyel, így egy ismerős alakzatról azonnal értesítést fogunk kapni. 

Vagyis egy egyszeri befektetéssel jobb kereskedővé válhatsz anélkül, hogy állandó kiadásokkal kellene számolnod.

Amennyiben neked ez még kevés, abban az esetben érdemes lehet megfontolni az előfizetést valamelyik AI elemzési modellre.

Ezeket a yPredict fejlesztői, illetve külső cégek hozzák létre, és segítségükkel különböző szempontok alapján készíthetsz előrejelzéseket.

Az így készült előrejelzéseknek láthatod majd az eddigi sikerességét, így könnyen el tudod majd dönteni, melyik modellre érdemes előfizetni. 

A csapat továbbá elkészített egy tartalomgyártásra és SEO elemzésre alkalmas eszközt, amelyet a yPredict előfizetői teljesen ingyenes használhatnak.

A csatlakozáshoz számos kriptó, így ETH, MATIC, BNB és USDT is használható. Továbbá dönthetsz úgy, hogy a vásárlásnál bankkártyát fogsz használni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a yPredict ökoszisztémáját, látogass el még a projekt weboldalra. 

Érdekel a yPredict

Ezeket is olvasd el: 

Ezt a 3 kriptovalutát érdemes megnézni decemberben

18 havi csúcsot döntött a Bitcoin, a jövő a Bitcoin ETF-nek kedvez?

A 15 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Folyamatosan növekszik a használtautó-piac

Jó hír, hogy a tulajdonosváltások száma 2024 eleje óta folyamatosan növekszik, és ez júniusban sem volt másképp. A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy a Datahouse legfrissebb adataival kiegészítve miként fest hazai másodpiac helyzete, beleértve a legnépszerűbb használt autókat, az átlagárakat és a meglepően népszerű hibrideket.
2024. 07. 21. 04:00
Megosztás:

A pestis volt az első biológiai fegyver? - A járványok megváltoztatják a történelmet

A pestis volt az első biológiai fegyver? A Rákóczi-szabadságharc leveréséhez hozzájárult egy baci? A természeti, biológiai és epidemiológiai csapások is elvezethetnek a társadalom felbomlásához? E kérdéseket is feszegeti Pászka Imre, az SZTE nyugalmazott szociológia professzorának három kötetes műve.
2024. 07. 21. 03:00
Megosztás:

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás: