Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

Ezért az AI rohamos terjedésével számos területen -így a kriptoszektorban is- egy új korszak vette kezdetét.

Mostanra számtalan AI kriptó vált elérhetővé. Pontosan ezért egyre nehezebb eldönteni melyek azok a kezdeményezések, amelyekbe érdemes befektetni, és mik azok amiket jobb elkerülni.

Amennyiben érdekelnek az új projektek, vagy csak egy igazán jó befektetést keresel, abban az esetben az alábbi három kezdeményezést mindenképpen érdemes megfontolnod.

Launchpad XYZ (LPX)

Nehéz lenne egyszerűen összefoglalni a Launchpad XYZ ökoszisztémáját, hiszen a készítők kifejezetten egy “minden az egyben” projekt létrehozását tűzték ki célul.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Launchpad XYZ felületén a legjobb Web3 projektek lesznek elérhetők, melyekhez idővel a felhasználók másodpercek alatt tudnak majd csatlakozni.

A közeljövőben elérhetővé fog válni a Launchpad XYZ saját kriptotárcája, aminek segítségével a gondosan kiválogatott Web3 projektekhez lehet majd csatlakozni, amihez csak LPX tokenekre lesz szükséged.

crypto

Elérhetők lesznek különböző játékok, metaverzum projektek, sőt akár töredékvásárlásokra is el lehet végezni. Továbbá nem csupán NFT- és kriptokereskedésre lesz lehetőség, hanem egyúttal a Launchpad XYZ DEX-ként is fontos szerepet tölt majd be a kriptotérben.

Minden bizonnyal a csapat is tisztában van vele hogy sokat vállaltak, ezért már most elérhetővé tettek egyes funckiókat az oldalon.

Ilyen például a (még) ingyenesen elérhető Telegram szignálcsoport. Ezen keresztül az ökoszisztéma elemzésre használt mesterséges intelligenciája osztja meg a legjobb befektetési lehetőségeket.

A csoport tagjai számtalan 100 százaléknál magasabb hozamot ígérő lehetőséghez juthattak hozzá, ráadásul egyes esetekben 5000 százaléknál is nagyobb profit volt elérhető.

Amennyiben felkeltette a Launchpad XYZ az érdeklődésed érdemes lehet megfontolni, hogy legalább 200 dollár értékben vásárolj az LPX-ből. 

Ha ugyanis így teszel, azzal a Shiba NFT csoport tagjává fogsz válni, amivel számos előnyhöz juthat majd hozzá. Ilyen például a Telegram szignálcsoport-tagság, illetve a heti minimum 1 LPQ elemzés.

Utóbbi, vagyis a Launchpad Quotient egy AI által vezerélt elemzési rendszer, aminek segítségével másodpercek alatt lehetséges részletes elemzéseket elvégezni.

Szintén elérhető lesz még az Apollo névre keresztelt chatbot AI is, amivel akár kérdés formájában is elvégezhető lesz egy részletes piackutatás. Például meg tudod majd kérdezni, hogy melyek az éppen felkapott új kriptók X-en.

A vásárlással továbbá 6 százalék bónusztokent is kapni fogsz, azonban ennek mértéke 4 napon belül csökkenni fog.

A Launchpad XYZ csapata mostanáig 2.1 millió dollárt tudott gyűjteni.

Érdekel a Launchpad XYZ

Fetch.ai (FET)

A FET 2019 júliusában vált elérhet 0.3 dolláros áron, majd némi volatilitást követően az értéke közel 1 dollárig emelkedett a 2021-es “minden rally” idején.

Hasonlóan a legtöbb kriptóhoz, a FET értéke is ezt követően mélyrepülésbe kezdett, aminek köszönhetően egészen 0.05 dollárig esett vissza az árfolyam. A több mint 90 százalékos zuhanást azonban fantasztikus erősödés követte idén.

2022 decemberéhez képest az árfolyam jelenleg 720 százalákkal áll magasabban és nem zárható ki a további növekedés. 

Röviden, a Fetch.ai azzal a céllal jött létre, hogy decentralizálttá egyúttal automatizálttá tegye az online kereskedések folyamatát.

fetch.ai

Például amikor a legolcsóbb szállást keresed, a különböző szolgáltatóknál elérhető árakat a Fetch.ai fogja neked elemezni. Ezzel nem lesz szükséged hosszas kutatásra, hiszen azt az AI elvégzi majd helyetted.

Mindezt egy úgynevezett “digitális iker” készíti el, ami a megadott szempontok alapján mélyreható kutatást fog végezni. 

Ez azonban még nem minden, mivel a FET képes elemezni különböző kereskedési trendeket is és ezek alapján akár automatikus kereskedésekre is képes.

A FET jelenlegi piaci mérete meghaladja az 500 millió dollárt és nem kizárt, hogy további növekedésre lehet majd számítani a jövőben. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a FET értéke sokat erősödött, ezért egy rövid távú konszolidálódás érdemes felkészülni. 

yPredict (YPRED)

Listánkat nem is zárhatnak mással mint az előző hónapok AI sztárjával, a yPredicttel. A gyűjtés során mostanáig több mint 5.1 millió dollár gyűlt össze, ezért rövidesen a YPRED tokenek listázásra kerülhetek.

A yPredict ökoszisztéma a befektetők számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan tudjanak profi elemzéseket elvégezni. A készítők célja ugyanis kifejezetten az volt, hogy egy intézményi színvonalú elemzési rendszert hozzanak létre a lakossági befektetők részére. 

A projektnek már a finanszírozási rendszere is különleges. Szemben hasonló projektekkel, a yPredict befektetőinek semmilyen előfizetést nem kell kötniük, pusztán a YPRED tokeneket kell stakelni. 

Aki így tesz, egy kivételével minden elérhető eszközt korlátlanul használhat majd. Vagyis bármikor hozzá lehet majd férni AI szignálokhoz, végezhetünk hangulatemelzéseket és részletes technikai elemzéseket is készíthetünk.

Az elemzések során egy mesterséges intelligenciával támogatott indikátor több mint 25 különböző mintázatot figyel, így egy ismerős alakzatról azonnal értesítést fogunk kapni. 

Vagyis egy egyszeri befektetéssel jobb kereskedővé válhatsz anélkül, hogy állandó kiadásokkal kellene számolnod.

Amennyiben neked ez még kevés, abban az esetben érdemes lehet megfontolni az előfizetést valamelyik AI elemzési modellre.

Ezeket a yPredict fejlesztői, illetve külső cégek hozzák létre, és segítségükkel különböző szempontok alapján készíthetsz előrejelzéseket.

Az így készült előrejelzéseknek láthatod majd az eddigi sikerességét, így könnyen el tudod majd dönteni, melyik modellre érdemes előfizetni. 

A csapat továbbá elkészített egy tartalomgyártásra és SEO elemzésre alkalmas eszközt, amelyet a yPredict előfizetői teljesen ingyenes használhatnak.

A csatlakozáshoz számos kriptó, így ETH, MATIC, BNB és USDT is használható. Továbbá dönthetsz úgy, hogy a vásárlásnál bankkártyát fogsz használni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a yPredict ökoszisztémáját, látogass el még a projekt weboldalra. 

Érdekel a yPredict

Ezeket is olvasd el: 

Ezt a 3 kriptovalutát érdemes megnézni decemberben

18 havi csúcsot döntött a Bitcoin, a jövő a Bitcoin ETF-nek kedvez?

A 15 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A Monero (XMR) elveszítette erejét, élesen zuhant az árfolyama, a Mantle (MNT) és a Meme Moguls (MGLS) viszont optimista jövőt lát

Ahogy a kriptopénzek a medve és bika piaci tendenciák között ingadoznak, a Monero (XMR) komoly veszteséget szenvedett, az árából az utóbbi hetekben jelentősen veszített. Közben a Mantle (MNT) és a Meme Moguls (MGLS) tokenek robbanásszerű piaci aktivitást mutatnak, ami jelentős emelkedési trendet jelez. A Meme Moguls, amely már most is nagy port kavar a piacon, az első befektetőknek már több mint 120%-os megtérülést hozott, ami a jelenlegi DeFi érmék között a legjobbak közé emeli. További részletek lentebb.
2024. 02. 28. 08:07
Megosztás:

A Temut vizsgálja a GVH

A Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) több bejelentéses eljárás is folyamatban van a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban; a versenyhivatal értékeli a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végez, és ezek alapján megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság kedden az MTI-t.
2024. 02. 28. 08:00
Megosztás:

Indul a GINOP harmadik szakasza

A márciusban 70 milliárd forint kerettel induló munkahelyi képzéseket támogató GINOP plusz program újabb, harmadik szakaszában 15 milliárd forintra lehet pályázni minden vármegyéből, és a fővárosból - hangsúlyozta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 02. 28. 07:30
Megosztás:

Szárnyalt az autóipari termelés Romániában

Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia.ro a Romániai Autógyártók Egyesületének (ACAROM) adatai alapján.
2024. 02. 28. 06:30
Megosztás:

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás: