Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

Ezért az AI rohamos terjedésével számos területen -így a kriptoszektorban is- egy új korszak vette kezdetét.

Mostanra számtalan AI kriptó vált elérhetővé. Pontosan ezért egyre nehezebb eldönteni melyek azok a kezdeményezések, amelyekbe érdemes befektetni, és mik azok amiket jobb elkerülni.

Amennyiben érdekelnek az új projektek, vagy csak egy igazán jó befektetést keresel, abban az esetben az alábbi három kezdeményezést mindenképpen érdemes megfontolnod.

Launchpad XYZ (LPX)

Nehéz lenne egyszerűen összefoglalni a Launchpad XYZ ökoszisztémáját, hiszen a készítők kifejezetten egy “minden az egyben” projekt létrehozását tűzték ki célul.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Launchpad XYZ felületén a legjobb Web3 projektek lesznek elérhetők, melyekhez idővel a felhasználók másodpercek alatt tudnak majd csatlakozni.

A közeljövőben elérhetővé fog válni a Launchpad XYZ saját kriptotárcája, aminek segítségével a gondosan kiválogatott Web3 projektekhez lehet majd csatlakozni, amihez csak LPX tokenekre lesz szükséged.

crypto

Elérhetők lesznek különböző játékok, metaverzum projektek, sőt akár töredékvásárlásokra is el lehet végezni. Továbbá nem csupán NFT- és kriptokereskedésre lesz lehetőség, hanem egyúttal a Launchpad XYZ DEX-ként is fontos szerepet tölt majd be a kriptotérben.

Minden bizonnyal a csapat is tisztában van vele hogy sokat vállaltak, ezért már most elérhetővé tettek egyes funckiókat az oldalon.

Ilyen például a (még) ingyenesen elérhető Telegram szignálcsoport. Ezen keresztül az ökoszisztéma elemzésre használt mesterséges intelligenciája osztja meg a legjobb befektetési lehetőségeket.

A csoport tagjai számtalan 100 százaléknál magasabb hozamot ígérő lehetőséghez juthattak hozzá, ráadásul egyes esetekben 5000 százaléknál is nagyobb profit volt elérhető.

Amennyiben felkeltette a Launchpad XYZ az érdeklődésed érdemes lehet megfontolni, hogy legalább 200 dollár értékben vásárolj az LPX-ből. 

Ha ugyanis így teszel, azzal a Shiba NFT csoport tagjává fogsz válni, amivel számos előnyhöz juthat majd hozzá. Ilyen például a Telegram szignálcsoport-tagság, illetve a heti minimum 1 LPQ elemzés.

Utóbbi, vagyis a Launchpad Quotient egy AI által vezerélt elemzési rendszer, aminek segítségével másodpercek alatt lehetséges részletes elemzéseket elvégezni.

Szintén elérhető lesz még az Apollo névre keresztelt chatbot AI is, amivel akár kérdés formájában is elvégezhető lesz egy részletes piackutatás. Például meg tudod majd kérdezni, hogy melyek az éppen felkapott új kriptók X-en.

A vásárlással továbbá 6 százalék bónusztokent is kapni fogsz, azonban ennek mértéke 4 napon belül csökkenni fog.

A Launchpad XYZ csapata mostanáig 2.1 millió dollárt tudott gyűjteni.

Érdekel a Launchpad XYZ

Fetch.ai (FET)

A FET 2019 júliusában vált elérhet 0.3 dolláros áron, majd némi volatilitást követően az értéke közel 1 dollárig emelkedett a 2021-es “minden rally” idején.

Hasonlóan a legtöbb kriptóhoz, a FET értéke is ezt követően mélyrepülésbe kezdett, aminek köszönhetően egészen 0.05 dollárig esett vissza az árfolyam. A több mint 90 százalékos zuhanást azonban fantasztikus erősödés követte idén.

2022 decemberéhez képest az árfolyam jelenleg 720 százalákkal áll magasabban és nem zárható ki a további növekedés. 

Röviden, a Fetch.ai azzal a céllal jött létre, hogy decentralizálttá egyúttal automatizálttá tegye az online kereskedések folyamatát.

fetch.ai

Például amikor a legolcsóbb szállást keresed, a különböző szolgáltatóknál elérhető árakat a Fetch.ai fogja neked elemezni. Ezzel nem lesz szükséged hosszas kutatásra, hiszen azt az AI elvégzi majd helyetted.

Mindezt egy úgynevezett “digitális iker” készíti el, ami a megadott szempontok alapján mélyreható kutatást fog végezni. 

Ez azonban még nem minden, mivel a FET képes elemezni különböző kereskedési trendeket is és ezek alapján akár automatikus kereskedésekre is képes.

A FET jelenlegi piaci mérete meghaladja az 500 millió dollárt és nem kizárt, hogy további növekedésre lehet majd számítani a jövőben. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a FET értéke sokat erősödött, ezért egy rövid távú konszolidálódás érdemes felkészülni. 

yPredict (YPRED)

Listánkat nem is zárhatnak mással mint az előző hónapok AI sztárjával, a yPredicttel. A gyűjtés során mostanáig több mint 5.1 millió dollár gyűlt össze, ezért rövidesen a YPRED tokenek listázásra kerülhetek.

A yPredict ökoszisztéma a befektetők számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan tudjanak profi elemzéseket elvégezni. A készítők célja ugyanis kifejezetten az volt, hogy egy intézményi színvonalú elemzési rendszert hozzanak létre a lakossági befektetők részére. 

A projektnek már a finanszírozási rendszere is különleges. Szemben hasonló projektekkel, a yPredict befektetőinek semmilyen előfizetést nem kell kötniük, pusztán a YPRED tokeneket kell stakelni. 

Aki így tesz, egy kivételével minden elérhető eszközt korlátlanul használhat majd. Vagyis bármikor hozzá lehet majd férni AI szignálokhoz, végezhetünk hangulatemelzéseket és részletes technikai elemzéseket is készíthetünk.

Az elemzések során egy mesterséges intelligenciával támogatott indikátor több mint 25 különböző mintázatot figyel, így egy ismerős alakzatról azonnal értesítést fogunk kapni. 

Vagyis egy egyszeri befektetéssel jobb kereskedővé válhatsz anélkül, hogy állandó kiadásokkal kellene számolnod.

Amennyiben neked ez még kevés, abban az esetben érdemes lehet megfontolni az előfizetést valamelyik AI elemzési modellre.

Ezeket a yPredict fejlesztői, illetve külső cégek hozzák létre, és segítségükkel különböző szempontok alapján készíthetsz előrejelzéseket.

Az így készült előrejelzéseknek láthatod majd az eddigi sikerességét, így könnyen el tudod majd dönteni, melyik modellre érdemes előfizetni. 

A csapat továbbá elkészített egy tartalomgyártásra és SEO elemzésre alkalmas eszközt, amelyet a yPredict előfizetői teljesen ingyenes használhatnak.

A csatlakozáshoz számos kriptó, így ETH, MATIC, BNB és USDT is használható. Továbbá dönthetsz úgy, hogy a vásárlásnál bankkártyát fogsz használni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a yPredict ökoszisztémáját, látogass el még a projekt weboldalra. 

Érdekel a yPredict

Ezeket is olvasd el: 

Ezt a 3 kriptovalutát érdemes megnézni decemberben

18 havi csúcsot döntött a Bitcoin, a jövő a Bitcoin ETF-nek kedvez?

A 15 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Mitől szűz valójában az extra szűz olívaolaj?

Mitől szűz az extra szűz olívaolaj? Miért drágább és mennyiben más, mint az ami nem extra szűz? Milyen elvárások vannak az extra szűz olívaolajjal szemben? Milyen technológiát használnak az olaj sajtolásakor és mitől függ, hogy egy olaj milyen minőségű lesz? Milyen egyéb minőségi kategóriák vannak az olívaolajok között?
2024. 10. 23. 05:00
Megosztás:

Nagy Márton: elérhető az 1.000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagkereset

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a mai napon egyeztetett a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) tagjaival, mindazon munkáltatói és munkaadói szervezetek képviselőivel, amelyek részt vesznek a minimálbér meghatározásában.
2024. 10. 23. 04:00
Megosztás:

Nem változtatott a magyar kamaton az MNB - hogy állunk most?

Ezúttal kamattartásról határozott az MNB. Az előzetes várakozásoknak és jegybanki kommunikációnak megfelelően 6,50 százalékon maradt a hazai alapkamat.
2024. 10. 23. 03:00
Megosztás:

Ha ez a 8 tárgy a hálószobádban van, akkor meghatározza, mennyi pénz áll a házhoz!

Van néhány tárgy, amelyről az ezoterikus hagyományok azt tartják, hogy befolyásolhatják a pénzügyeidet. Ezek a hétköznapi tárgyak nemcsak dekorációk, hanem jelek, amelyek felfedik, mennyire lesz sikeres anyagilag a jövőd.
2024. 10. 23. 02:00
Megosztás:

Megvizsgáltuk az Algopyrint! Kiderült, miért működik ilyen hatékonyan

Az Algopyrin, ez a jól ismert fájdalomcsillapító, évtizedek óta kíséri mindennapjainkat. De mi teszi különlegessé? A gyógyszerpiacon számtalan fájdalomcsillapító verseng a figyelmünkért, mind azt ígérve, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat. Mégis, amikor igazán elviselhetetlen fej- vagy fogfájás üti fel a fejét, sokan újra és újra az Algopyrint választják.
2024. 10. 23. 01:00
Megosztás:

Megütötték rendesen a GE részvényeit

Harmadik negyedéves jelentését követően mélyrepülésbe kezdett a GE Aerospace árfolyama, a piacnyitás óta már 8 százalékot csökkent.
2024. 10. 23. 00:30
Megosztás:

Az ApeCoin árfolyam 130%-ot ugrott az ApeChain bevezetése után – a Pepe Unchained lehet a következő?

Az ApeCoin (APE) legutóbb 130%-os növekedésével került a figyelem középpontjába. A látványos emelkedés az ApeChain nevű, Layer 3 blokklánc elindításának köszönhető, amely új lehetőségeket kínál az APE token felhasználására.
2024. 10. 23. 00:01
Megosztás:

Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

Egy tapasztalt kereskedő szerint egy megfizethető XRP rivális akár 20 000%-os növekedést is elérhet egy hónap alatt. Az ilyen hatalmas nyereség lehetősége lázba hozta a kriptovaluta rajongókat, miközben az új kitörési sztárt keresik a digitális valuta világában. A piacok folyamatos változásával a befektetők arra törekednek, hogy felfedezzék, mely feljövő érmék hozhatnak rendkívüli hozamokat.
2024. 10. 22. 23:30
Megosztás:

Ezek lehetnek az 5 leggyorsabban dráguló altcoin, amelyet érdemes megvásárolni idén októberben, akár 8000-szeres hozamot is hozhat 2024 decemberéig

Október kiváló lehetőséget kínál bizonyos altcoinokba való befektetésre, amelyek akár 8000-szeres értéknövekedést is elérhetnek 2024 decemberére. Fedezze fel azt az öt gyorsan növekvő kriptovalutát, amelyek kis befektetéseket jelentős vagyonná alakíthatnak. Ez a cikk bemutatja a kriptopiac potenciális játékmódosítóit.
2024. 10. 22. 23:00
Megosztás:

Kötelező altcoinok, amelyek akár 15-szörös növekedést érhetnek el az év végéig – Plusz 1 új érme, amit érdemes felfedezni

Ahogy a kriptopiac potenciális növekedésre készül, bizonyos altcoinok felkeltették a szemfüles befektetők figyelmét. Ezek a digitális eszközök akár tizenötszörös értéknövekedést is elérhetnek az év végéig. Emellett egy új szereplő is hullámokat kelt a kripto szférában. Ideje megvizsgálni, mely érmék mutathatnak jelentős növekedési potenciált.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

2024 első három negyedévében is európai második a magyarországi e-autóflotta bővülése

Málta után Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos autók száma az idei első kilenc hónapban - olvasható az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalának keddi bejegyzésében.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

Ahogy a kriptotőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme (DOGEN) a szakértők szerint 17 000%-kal szárnyalhatja túl a DOGE-t

Egy új szereplő a kripto világában készül túlszárnyalni a Dogecoint, az elemzők szerint pedig akár 17 000%-os növekedést is elérhet. Ahogy a tőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme egyre nagyobb figyelmet kap. Ez a cikk feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 22. 21:30
Megosztás:

Rejtett tartalék a munkaerőpiacon: karrierszünet után visszatérőket vár a Morgan Stanley

Szülési szabadság, hozzátartozók ápolása, betegségből való felépülés vagy éppen továbbtanulás – akármilyen okból is szakítja meg valaki a karrierjét hosszabb időre, sokaknak nem könnyű visszarázódni a munka világába. Pedig ezek az inaktív szakemberek fontos tartalékot jelenthetnek egy olyan kifeszített munkaerőpiaci környezetben, mint a mostani. A Morgan Stanley budapesti irodája immár kilencedik alkalommal hirdette meg Return to Work – Lendülj újra munkába! programját, amelynek keretében a karrierjüket bármilyen okból megszakítóknak segít visszarázódni. A 16 hetes képzésre október végéig lehet jelentkezni.
2024. 10. 22. 21:00
Megosztás:

A PEPE legutóbbi megbotlása utat nyitott Dogen 11.000%-os ralija előtt, miközben a Dogecoin küzd, hogy visszaszerezze a mémcoinok trónját

A mémérmék világa gyors ütemben változik, ahogy egy token hibái mások számára megnyitják az utat a fellendülésre. Míg egy jól ismert kedvenc azon küzd, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, egy váratlan versenyző elképesztő nyereségekkel tört előre. Ez a cikk a kriptomém világ változó dinamikáját tárgyalja, és feltárja, mely érmek mutathatnak ígéretes növekedést.
2024. 10. 22. 20:30
Megosztás:

Japán hitelminősítő ajánlja befektetésre Magyarországot

A japán R&I hitelminősítő megerősítette Magyarország befektetésre ajánlott besorolását stabil kilátások mellett - mondta keddi videóüzenetében a pénzügyminiszter.
2024. 10. 22. 19:30
Megosztás:

Így élénkülhet jövőre a lakáspiac

A fiatalokat hozhatja helyzetbe a kormányhatározatba foglalt, 21 pontból álló Új Gazdaságpolitikai Akcióterv, amely támogatásokkal és korlátozásokkal élénkítené jövőre a lakáspiac forgalmát - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 22. 19:00
Megosztás:

Csinálj 500 dollárból akár 1 milliót ezzel a mesterséges intelligencia alapú kriptovalutával, amely várhatóan túlszárnyalja a Shiba Inut és a Chainlinket a 2024-es altcoin őrületben

Egy 500 dolláros befektetés elképesztő módon akár 1 millió dollárrá is változhat egy forradalmi mesterséges intelligencia (AI) alapú kriptovalutával, amely jelenleg nagy figyelmet kap. A digitális eszköz várhatóan túlszárnyalhat olyan jelentős tokeneket, mint a Shiba Inu és a Chainlink, miközben exponenciális növekedés előtt áll a 2024-es altcoin-őrületben. Ez a cikk bemutatja, hogyan válhat ez az új kriptovaluta játékváltóvá a befektetők számára, akik rendkívüli hozamokra vágynak.
2024. 10. 22. 18:30
Megosztás:

Így fejlesztik az agrárképzéseket

Innovatív fejlesztések történtek az agrárszakképzésben - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszergazdaságért és agrárszakképzésért felelős államtitkára a Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium okostanterem átadó ünnepségén az AM keddi közleménye szerint.
2024. 10. 22. 18:00
Megosztás:

Az IMF nem változtatott idei globális gazdaságnövekedési előrejelzésén

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint nem változtak a világgazdaság idei és jövő évi kilátásai a szervezet előző, áprilisi előrejelzése óta.
2024. 10. 22. 17:30
Megosztás:

Nem módosította az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott keddi ülésén az alapkamaton, amely így változatlanul 6,5 százalék, nem változott a kamatfolyosó két széle sem.
2024. 10. 22. 17:00
Megosztás: