Miért adják el a befektetők a PEPE, WIF és BONK mémérméket, hogy felhalmozzák ezt az új kriptovalutát?

Mindig aggodalomra ad okot, amikor a befektetők elkezdik eladni kriptoportfólióikat. Bár ez nem feltétlenül jelent katasztrófát az eladásra kerülő kriptotokenek számára, egyszerűen arra utal, hogy egy jobb kriptobefektetési alternatíva jelent meg a kriptopiacon.

Miért adják el a befektetők a PEPE, WIF és BONK mémérméket, hogy felhalmozzák ezt az új kriptovalutát?

Ez az új, nagy növekedési potenciállal rendelkező kriptoprojekt a Rollblock (RBLK) nevet viseli, és jelentős növekedési potenciált mutatott, ami arra késztette a befektetőket, hogy eladják mémérméiket, mint a Pepe, Dogwifhat és Bonk. További részletek lent találhatók.

Rollblock (RBLK) előértékesítése: Exponenciális Potenciál

A Rollblock (RBLK) projekt kiválóan indult a presale során, jelentős növekedési potenciált mutatva. A Rollblock token presale eddig több mint 25 millió RBLK tokent adott el, teljesen kiárusítva az 1. szakaszt néhány nap alatt. Ez a befektetői roham az RBLK erős hasznosságával magyarázható a Rollblock ökoszisztémában, amely lehetővé teszi a tranzakciókat, jutalmakat és magas staking jutalmakat.

A Rollblock platform növekvő lendületével párhuzamosan a token értéke is növekszik, ami a befektetők számára prioritást jelent. Szakértők előrejelzése szerint az RBLK token ára a presale végéig több mint 1000%-os növekedést mutathat. Ennek fényében az RBLK az egyik legjobb kriptopénz befektetési lehetőség 2024-ben.

Különösen figyelemre méltó, hogy a Rollblock platform, amelyen az RBLK token ökoszisztéma-tokenként működik, egy innovatív GambleFi protokoll bevezetésére készül, amely javítja az online játéktermek méretezhetőségét, átláthatóságát és biztonságát. A Rollblock a blokklánc technológia legjobb tulajdonságait alkalmazva újítja meg a játék-ipart.

A Rollblock platform néhány kiemelkedő jellemzője közé tartozik a bevételmegosztási modell, amelynek keretében az RBLK token tulajdonosok hetente akár a bevételek 30%-át is megosztják. A bevételek egy részét a nyílt piacon vásárolt tokenek visszavásárlására fordítják, amelyek felét elégetik az ár stabilizálása és a teljes kínálat csökkentése érdekében. A fennmaradó RBLK tokeneket staking jutalmakra használják fel, így a befektetők a kriptotér legmagasabb APY-jait élvezhetik. Emellett nincs szükség KYC ellenőrzésre a platformra való regisztrációhoz, ami sok online játékteremnél nem lehetséges.

Rollblock kriptó ico

Pepe Árfolyamának Emelkedése Jelentős Rallyt Jelezhet

Az utóbbi időben tapasztalható árfolyam-alakulása alapján a Pepe (PEPE) jelentős rallyra készülhet. Az év eddigi pozitív árfolyam-alakulása, beleértve a 2024 májusában elért új csúcsárat, azt mutatja, hogy a PEPE a jövőben is jelentős növekedést érhet el.

A Pepe az egyik legnépszerűbb mémérme, amely a CoinMarketCap top 25 tokenje közé került. A márciusi 400%-os árnövekedéssel a token jó kriptobefektetési alternatívát jelent.

Dogwifhat Árfolyama Bullish Marad, Új Csúcsot Érhet el

A Dogwifhat (WIF) az egyik vezető mémérme, amely jelentős emelkedést mutatott a 2024 második negyedéve óta. Míg az egész kriptopiac visszaesést tapasztalt, a Dogwifhat árfolyama megtartotta a 2 dollár feletti szintet.

Az alt-szezon közelgő rallyjával a Dogwifhat jelentős emelkedést érhet el, és áttörheti az eddigi csúcsárat, elérve az 5 dolláros szintet. A Dogwifhat piaci kapitalizációja több mint 2,8 milliárd dollár, ami jól mutatja, mennyit fejlődött a token a tavaly decemberi indulása óta.

A Bonk Kereskedési Volumene Rallyt Indíthat

A Bonk (BONK) teljesítménye az elmúlt három hónapban lenyűgöző volt. A piaci adatok alapján a Bonk ára február óta több mint 130%-kal emelkedett. Bár a token árkorrekcióba kezdett, megtartotta a 0,000014 dolláros támasz szintet a piaci adatok szerint.

A Bonk piaci aktivitása is fellendülőben van, ami jelentős rallyt válthat ki. Ha a rally bekövetkezik, a Bonk piaci kapitalizációja a következő hetekben meghaladhatja a 2 milliárd dollárt. A Bonk emelkedési potenciálja miatt az egyik legjobb mémérme mostani vásárlásra.

Ismerje Meg a Rollblock (RBLK) Presale Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Honlap:

https://presale.rollblock.io/ 

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás: