Nem nyersz a lottón? Itt az új magyar fejlesztés, amivel garantált találatod lesz!

Új, izgalmas játékmód érkezik a nemzeti lottótársaság legnépszerűbb számsorsjátékaihoz. A mai naptól elérhető okoskombinációt az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, továbbá az Eurojackpot esetében is választhatják azok a játékosok, akik kisebb értékű, de nagyobb eséllyel elnyerhető összegekért szállnak játékba.

Nem nyersz a lottón? Itt az új magyar fejlesztés, amivel garantált találatod lesz!

Az okoskombinációval megegyező játékmód külföldi lottótársaságok kínálatában is jelen van, ugyanakkor a hazai szerencsejátéktörténetben is találkozhattunk már hasonló megoldással. A Szerencsejáték Zrt. most egy olyan játékmódot dolgozott ki, amely izgalmasabbá és olcsóbbá teszi, ha valaki kombinálni kívánja a szerencseszámait kedvenc lottójátékán, ezzel is megújítva és fokozva a klasszikus játékokon nyújtott játékélményt.

Az okoskombinációs játék lényege, hogy garantált találatot biztosít a meghatározott feltételek teljesülése esetén, ezzel növeli az alacsonyabb nyerőosztályokban megnyerhető nyeremények elérésének esélyét is. A játékos választja meg, hogy melyik főnyeremény alatti nyerőosztályért és milyen feltétel vállalása mellett száll játékba.

A játékosnak 3+1 egy döntést kell meghoznia:

1. Mi az a főnyeremény alatti nyerőosztály, amivel már elégedett lenne (garantált találat)?

2. Mennyi szám eltalálását vállalja ennek eléréséért (eltalálandó számok)?

3. Hány számmal akar játszani (kombinációs számok darabszáma)?

+1 Saját számokkal vagy véletlen számokkal akar játszani? (interneten és önkiszolgáló játékmódban saját számokkal is játszható, földi hálózatban terminálon kizárólag gépi véletlen számokkal)

lottó játékok

Ezt követően a rendszer legenerálja azokat az alapjátékokat, melyekkel elérhető legalább a garantált találat, vagyis a játékos által kiválasztott nyerőosztály. A garantált találat elérésének feltétele, hogy legalább annyi számot talál el a játékos a megjátszott valamennyi kombinációs számával a kisorsolt lottószámok közül, amennyit előzetesen vállalt.

A garantált találat teljesülését egy matematikai séma biztosítja, ami alapján a rendszer legenerálta az okoskombinációs szelvényén lévő alapjátékokat. 

Az újonnan bevezetett játékmód azoknak a játékosoknak kedvez, akik eddig normál játékot játszottak, de szeretnék növelni az alacsonyabb nyerőosztályokban megnyerhető nyeremény elérésének esélyét, több döntési lehetőségre vágynak szelvényük összeállításához és matematikai sémákon alapuló stratégiákat is szívesen kipróbálnának.

A hagyományos kombinációs játékot ismerők számára pedig azért lehet vonzó az okoskombináció, mert ugyanannyi kombinációs szám mellett, olcsóbban tudnak majd játszani. Például Ötöslottón 8 kombinációs számot hagyományos kombinációs játékkal 56 alapjátékon, míg okoskombinációval (legalább 4-es garantált találatért) akár 5 alapjátékon is meg lehet játszani. 

„Noha hasonló megoldást alkalmaznak más külföldi lottótársaságok is, a Szerencsejáték Zrt. fejlesztésének értékét növeli, hogy vállalatunk az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó mellett a nemzetközi szervezésű Eurojackpotnál is úttörő jelleggel, elsőként teljes nyerőosztályokhoz is bevezeti az okoskombinációs játékot, ami a kétszámmezős struktúra miatt jelentett kihívást számunkra” – mondta dr. Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója.

ötöslottó hatoslottó

Az okoskombinációs játék előnyeit a nemzeti lottótársaság online platformjait használók, illetve a lottózás tradicionális formáját választó vásárlók egyaránt tapasztalhatják. A stratégiai igazgató hozzátette, hogy: „az Ötöslottó esetében 56, a Hatoslottónál 34, a Skandináv lottónál 26, míg az Eurojackpotnál 163 okoskombinációt kínálunk a játékosoknak, akik tetszőlegesen választhatják ki maguknak a legideálisabb összeállítást.

Mindegyik kínált okoskombinációra igaz, hogy 20 darabnál nem generál több alapjátékot így az okoskombinációs játék adott lottójátékon nem lesz drágább, mint egy maximális alapjátékszámmal feladott hagyományos szelvény.”

Lottó kalkulátor IDE kattintva érhető el

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: