Itt a február, ezekből a kriptókból érdemes betárazni

Ahogy a közmondás is tartja, az idő eljár, senkire nem vár. Éppen ezért érdemes mielőbb a legjobb kriptókkal feltöltened a tárcádat, hiszen csak így juthatsz majd hozzá a történelmi hozamokhoz.

Itt a február, ezekből a kriptókból érdemes betárazni

Mostani írásunkban ezért 5 olyan projektet is ismertetünk, amelyek segítségével egészen elképesztő profitot realizálhatsz az év legrövidebb hónapjában is.

Ha nem szeretnél hoppon maradni februárban, akkor ezeket az altcoinokat mindenképp érdemes megfontolnod!

Bitcoin Minetrix

Érdekel a bitcoinbányászat, de nem tudod hogyan kellene belevágni? A Bitcoin Minetrix segítségével most alacsony bekerülési költség mellett élvezheted a bányászással megszerezhető fantasztikus jutalmakat.

Mindössze annyit kell tenned, hogy az előértékesítésen megvásárolható BTCMTX altcoinokat lekötöd. Ezt követően forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni, aminek az elégetését követően felhőalapú teljesítmény kerül majd a számládra.

bitcoin

Végezetül az összegyűjtött teljesítmény arányában juthatsz majd hozzá a sikeresen kibányászott BTC egy részéhez.

Idén április végén sor kerül a következő felezésre, aminek során a bitcoinnal szerezhető jutalom mértéke a felére fog csökkenni. Mivel ilyenkor jellemzően a digitális arany értéke elképesztő mértékben meg szokott ugrani, ezért ez az esemény a Bitcoin Minetrixra is pozitív hatást gyakorolhat.

Azt azonban jó ha tudod, hogy a csapatnak mostanáig több mint 10 millió dollárt sikerült összegyűjteni. Ez azt jelenti, hogy már akár heteken belül listázásra is kerülhetnek a BTCMTX tokenek.

Jó hír viszont, hogy a vásárlást bankkártyával is lehet végezni a magyar nyelvű weboldalon keresztül. 

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ethereum

Amennyiben nem ez az első cikk amit kriptopénzekről olvasol, abban az esetben már biztosan találkoztál az Ethereummal. 

A második legnagyobb mérettel rendelkező kriptó évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Erre ékes példa az is, hogy a BlackRock már begyújtotta a tőzsdefelügyelet felé a spot ETH ETF engedélyezésének kérelmét.

ethereum árfolyam grafikon

Ennek ellenére az Ethereum viszonylag nehéz időszakon esik keresztül, egyebek mellett a Solana térhódításának köszönhetően.

Az előző 2 hét során ezért az ETH értéke több mint 10 százalékkal csökkent, amivel jelenleg 2282 dolláros szinten érhető el.

Amennyiben a medvék tovább uralják az eseményeket, úgy akár 2000 dollárig is eltarthat a zuhanás. Ez tökéletes beszállási szint lehet azok számára, akik régóta kacérkodnak már az ETH vásárlással. 

Vagyis röviden, ha 2000 dollár környékére kerül az ETH, megfontolandó lehet a befektetés.

Meme Kombat

Különleges projektekből nincs hiány a szektorban, amire jó példa a Meme Kombat.

Az ökoszisztémában ugyanis kereskedők széles rétege találhatja meg a számításait. Legyen szó aktív vagy passzív bevételszerzésről, az MK tokenekkel mindkettőre lesz lehetőséged.

meme

Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a Meme Kombat világában mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket.

A csatákat egy AI vezényli majd le különböző harci szekvenciák alapján. Vagyis előre soha nem lehet majd tudni a harcok végkimenetelét, továbbá az eseményeket akár élőben is lehetőség lesz majd nézni.

Bevételhez két különböző módon, fogadásokkal vagy stakeléssel lesz lehetőséged. Utóbbi esetében különlegessége a projektnek, hogy a jutalmat off-chain lehet felvenni. Ez azt jelenti, hogy a stakelési hozamhoz bármilyen díj ellenében juthatsz hozzá.

A Meme Kombat szintén heteken belül bekerülhet több DEX és CEX kínálatába, ezért az egyre növekvő FOMO miatt érdemes lehet még most lecsapni a tokenekre.

Szeretnék MK-t vásárolni

Sponge

A népszerű sárga szivacsról, SpongyaBobról mintázott kriptó először 2023 májusában vált elérhetővé. Ekkor éppen a Pepeláz tombolt, ami a Sponge-ra is pozitív hatást gyakorolt.

Lényegében egyetlen rövid hét leforgása alatt a kezdeti 1 milliós méretről a bikák egészen 100 millió dollárig jutottak.

Más szóval akik még időben vásároltak, azok 100-szoros hozamot vihettek haza!

A sikereket zuhanás követte, azonban ennek ellenére sem hagyták a fejlesztők faképnél hűséges támogatóikat.

A kemény munka jelei pedig most kezdenek megmutatkozni. Rövidesen ugyanis ismét lehetőség nyílik a 100-szoros hozamok megszerzésére, hála a SPONGEV2 megjelenésének.

Az új kriptót hagyományos forgalomban nem lehet kapni, kizárólag az eredeti Sponge stakelésével lehet hozzájutni. 

Ez viszont még nem minden, hiszen az új kriptó mellett még egy play to earn játék is elérhetővé fog válni a közeljövőben. 

Az első generációs Sponge 11 kriptotőzsdén, illetve a projekt hivatalos weboldalán keresztül is megvásárolható.

Irány a Sponge

eTukTuk

Az eTukTuknak két hatalmas előnye is van, ami miatt kétségtelenül megéri minél hamarabb lecsapni a BEP-20 kriptókra

Az egyik, hogy a projekt támogatásával te magad is sokat tehetsz a fejlődő országokért. Mivel a készítők egy új EV riksát, illetve a hozzá tartozó töltőállomás-hálózatot készülnek piacra dobni, így fundamentális hatást gyakorolhatnak ázsia lakosságára.

Hiszen nem csupán munkahelyeket teremtenek így, hanem egyúttal a levegő tisztaságának javításában is szerepük lesz.

A másik ok az, hogy a natív TUK kriptókat még minimális áron érheted el. A készítők ugyan már több mint 5 éve dolgoznak az eTukTUK tökéletesítésén, ennek ellenére az előértékesítés csupán néhány napja vette kezdetét.

Ezért a bankkártyával is elvégezhető tranzakció során még csak mindössze 0.02625 dolláros áron érheted el a TUK-ot.

Jó azonban ha tudod, hogy a gyűjtés során a tokenek ára lépcsőzetesen, az idő múlásával emelkedik. Vagyis minél többet vársz, annál kevesebb kriptót kapsz majd a pénzedért.

A projekt közösségi oldalain látható képek alapján jól látszik, hogy maguk a járművek már léteznek, továbbá a készítőknek már most sikerült Srí Lanka kormányával megegyezni.

A közös munka keretén belül ezért már idén 200 töltőállomás, továbbá 6000 jármű válik elérhetővé.

Profithoz a befektetők eleinte a TUK stakelésével juthatnak. Később viszont már a töltőállomások bevételének egy része is a támogatók tárcájában fog landolni.

Érdekel az eTukTuk

Ezek is érdekelhetnek:

Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

A legjobb tőzsde platformok áttekintése 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás: