Okos pénz áramlik be, ahogy a forró mémérmék, a Pepe Coin és a KangaMoon szárnyalnak

A gyorsan növekvő kriptopiacon a forró mémérmék nagy vonzerőt jelentenek a kereskedők számára. A Pepe (PEPE) és a KangaMoon (KANG) ezek közé tartoznak; sok nagy befektető keresetté tette őket. Míg a PEPE a mémérmék egyik óriása, addig a KANG újonc, jelenleg az előértékesítés bónusz szakaszában. Azonban sok szakértő szerint ez lesz a következő 100-szoros növekedésű mémérme 2024-ben.

Okos pénz áramlik be, ahogy a forró mémérmék, a Pepe Coin és a KangaMoon szárnyalnak

Pepe Árfolyamelemzés: Új Mindenkori Csúcs (ATH) Elérése

A Pepe (PEPE) bikás hullámokat keltett a mémérmék világában. A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe ára az elmúlt 12 hónapban több mint 450%-kal emelkedett. Ráadásul ez a mémérme új ATH-t ért el, 0,00001096 dollárt május 14-én. Ez a felfelé irányuló lendület folytatódhat, mivel a Lookonchain négy nagy bálnamozgást jelentett be a Pepével kapcsolatban.

A Pepe érme technikai elemzése is sok bikás jelet mutat. Például több mint 24 technikai indikátor a vásárlási zónában van ennél a mémérménél. Emiatt az elemzők bikás Pepe árfolyam-előrejelzést adtak. Azt prognosztizálják, hogy a PEPE ára 0,0025 dollárra ugorhat 2024 második negyedévének vége előtt.

KangaMoon (KANG): Erre kell most leginkább figyelni a mémérmék között

Hasonlóképpen, a KangaMoon (KANG) is ragyog ebben a térben a folyamatban lévő előértékesítésével. Már több mint 6,6 millió dollárt gyűjtött össze, és a hét végére elérheti a 7 millió dollárt. Továbbá, ez a projekt már több mint 20 000 regisztrált közösségi taggal és közel 10 000 KANG-tulajdonossal büszkélkedhet. A kereskedők felfigyeltek erre az innovatív mémérmére.

A KANG az új KangaMoon Play-to-Earn (P2E) játékot fogja táplálni. Más szóval, a játékosok ezt a mémérmét kapják jutalmul a mérkőzések megnyeréséért stb. A legtöbb hype-vezérelt mémérmével ellentétben a KANG kiemelkedik, mivel valós hasznossággal rendelkezik. A KANG segítségével vásárolhatók játékon belüli tárgyak vagy karakterek fejlesztései.

A KangaMoon a közösségére is összpontosít, visszaadva nekik. Például a legaktívabb közösségi tagjait ingyenes KANG tokenekkel jutalmazza a bevezetés előtt. Ennek eredményeként számtalan kereskedő siet, hogy kedvelje és megossza a KangaMoon közösségi média posztjait. A KangaMoon most a legaktívabb felhasználói bázissal rendelkezik a mémérmék világában.

Jelenleg a KANG az előértékesítés bónusz szakaszában van, és csak 0,0025 dollárba kerül. Ez 400%-os növekedést jelent az induló 0,005 dolláros árhoz képest. További növekedés várható, mivel a KangaMoon két nagy 1. szintű tőzsdei jegyzést jelentett be hamarosan. Így a szakértők 100-szoros ugrást jósolnak a KANG-nak 2024 második negyedévében, így ez lesz a legjobb mémérme a befektetéshez.

Melyik mémérme ugorhat meg először – Pepe vagy KangaMoon?

Pepe és Kangamoon kriptó

Ebben a mémérme csatában a KangaMoon előnyben van. 25 millió dolláros piaci kapitalizációja gyorsabb növekedést sugall, mivel kevesebb új forrásra van szüksége. Emellett kapcsolódik a P2E játékpiacához, amely várhatóan 8856 millió dollárt ér el 2028-ra. Így a KANG hosszú távon túlszárnyalhatja a Pepét. Ha érdekel, iratkozz fel az előértékesítésre az alábbi linkek segítségével.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EU 337,5 millió euróra büntette az élelmiszergyártó Mondelezt

Az Európai Bizottság 337,5 millió eurós (mintegy 135 milliárd forint) bírságot szabott ki a Mondelez amerikai élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalatra, amiért az uniós versenyszabályokat megsértve korlátozta a különböző csokoládé-, keksz- és kávétermékek kereskedelmét a tagállamok között - tájékoztatott az uniós bizottság csütörtökön.
2024. 05. 23. 23:30
Megosztás:

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás:

Romániában épül meg Európa legnagyobb lőporgyára

Csaknem négyszázmillió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben, a Black Sea Defense and Aerospace (BSDA-2024) elnevezésű nemzetközi hadifelszerelés-kiállítás megnyitóján.
2024. 05. 23. 14:00
Megosztás: