Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Kos (március 21. - április 19.)

A következő héten, különösen május 22-én, figyelmedet egy váratlan, de rendkívül ígéretes üzleti lehetőség köti le. Talán egy régi ismerősöddel hoz újra össze a sors, aki egy innovatív startup ötlettel áll elő. Ne habozz, mutasd meg pénzügyi zsenialitásod!

Szerencsenapod a szerda lesz, amikor is érdemes lottószelvényt vásárolnod. Szerencseszámaid: 5, 17, 29. Ha találkozol egy macskával, vedd jó előjelnek!

A KOS merész módon csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Bika (április 20. - május 20.)

A jövő héten váratlan pénzügyi szerencse érhet egy rég elfeledett befektetésből. Május 24-én figyelj oda, amikor egy rutinnak tűnő banki ügyintézés során egy kedvező kamatozású megtakarítási forma kerül szóba. Ez a nap lesz ideális a szerencsejátékra is.

Szerencseszámaid: 11, 22, 33. A szerencseállatod a békacomb, így ha találkozol egy békával, készülj fel a jótékony változásokra!

A BIKA ha bátor, akkor komoly pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Ikrek (május 21. - június 20.)

A következő hét során a kommunikációs készségeid lesznek a szerencse kulcsai. Május 23-án egy nem várt hívás hozhatja meg az áttörést egy régóta húzódó pénzügyi ügyben. Ezen a napon a szerencsejáték is kedvező lehet számodra.

Szerencseszámaid: 3, 14, 25. Szerencseállatod a papagáj, tehát ha látod vagy hallod őket, jó hírek érkezhetnek!

Az IKREK ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

pénzügyi horoszkóp heti

Rák (június 21. - július 22.)

A következő hét folyamán az otthonodban rejlő rejtett értékek kerülnek előtérbe. Talán egy antik tárgyat értékesíthetsz jelentős összegért. Május 25-én egy váratlan ajánlat érkezhet egy távoli rokontól, ami befektetési lehetőséget rejt. Szerencsenapod a péntek, ezen a napon érdemes a lottón is próbálkoznod.

Szerencseszámaid: 7, 16, 28. A holló a szerencseállatod, ha megpillantasz egyet, szerencse vár rád!

A RÁK bátor húzással csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten a kreatív és merész pénzügyi döntések hoznak szerencsét. Május 21-én egy váratlan lehetőség adódik egy rövid távú, magas hozamú befektetésre. A héten bármelyik nap szerencsét próbálhatsz a lottón.

Szerencseszámaid: 8, 19, 27. A szerencseállatod a sas; ha feltekintesz az égre és meglátod, készülj a magasba szárnyalásra!

Az OROSZLÁN ha bátor, akkor komoly pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A jövő héten a részletekben rejlő lehetőségek várnak rád. Május 26-án egy váratlan fordulat adódik egy szerződés kapcsán, ami pénzügyi előnyöket hozhat. Ez a nap lesz a szerencsejáték szempontjából is kedvező.

Szerencseszámaid: 6, 15, 24. A szerencseállatod a mókus, ha egyet látsz, jó előjelet jelent ez a találkozás.

A SZŰZ ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

heti pénz és szerencse horoszkóp

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ezen a héten egy váratlan, de rendkívül ígéretes tárgyalás vár rád, ami május 22-én kulminálódik. Egy új kapcsolat kínálkozhat, ami jelentős üzleti lehetőséget rejt. A hét bármely napján érdemes lottóznod.

Szerencseszámaid: 9, 18, 36. Ha találkozol egy tevével, különösen szerencsés napok várnak rád!

A MÉRLEG bátor módon csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A következő hét folyamán az intuíciód vezeti a pénzügyi döntéseidet. Május 20-án egy váratlan ötlet alakulhat ki egy új pénzügyi stratégiává. Szerencsenapod a vasárnap, ekkor érdemes lottózni.

Szerencseszámaid: 13, 21, 34. A róka a szerencseállatod; ha látod, bízz az ösztöneidben!

A SKORPIÓ ha bátor, akkor jelentős pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Ezen a héten egy hosszú távú befektetési lehetőség kerülhet előtérbe, ami május 23-án kínálkozik. Egy baráti tanács új perspektívát nyithat. Szerencsenapod a szerda, ekkor próbálkozz a lottóval.

Szerencseszámaid: 10, 20, 31. Ha találkozol egy lámával, az szerencsét hoz.

A NYILAS ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

Bak (december 22. - január 19.)

A következő hét folyamán egy régóta várt pénzügyi megtérülés érkezhet. Május 24-én egy váratlan hír érkezhet, ami tovább növelheti vagyonodat. Ezen a napon érdemes szerencsejátékban is részt venned.

Szerencseszámaid: 12, 23, 35. A szerencseállatod a jegesmedve; ha látod, jól jársz!

A BAK ha bátor, akkor komoly pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A következő hét különleges pénzügyi lehetőségeket tartogat számodra, különösen május 25-én, amikor egy régi barát hozhat új üzleti lehetőséget. Szerencsenapod a péntek, a lottón is próbálkozhatsz ekkor.

Szerencseszámaid: 4, 26, 37. Ha egy delfinnel találkozol, szerencséd lesz mindenben!

A VÍZÖNTŐ egy merész húzással csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Halak (február 19. - március 20.)

Ezen a héten egy váratlan örökség vagy ajándék érkezhet, ami jelentős pénzügyi előnnyel jár. Május 21-én érdemes különösen figyelned a részletekre egy fontos ügyintézés során. A szerencsejátékban is próbálkozhatsz ezen a napon.

Szerencseszámaid: 2, 8, 22. A szerencseállatod a teknős; ha találkozol vele, bízhatsz a szerencsédben.

A HALAK ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás: