Solana és a Meme Moguls (MGLS) értékelése: Melyik kínál kiváló növekedési lehetőséget?

A 2023-as negyedik negyedévben mutatott erős teljesítménye után a Solana továbbra is uralkodik az alternatív kriptopénzek (altcoinok) piacán. A projekt januárban egy kisebb korrekciót élt meg, bár azóta újra feljött 100 dollár fölé, és most vezeti a DeFi bikapiacot. Ugyanebben az időben a Meme Moguls hatalmas sikert arat az előértékesítése során. Miután elérték a 2,2 millió dolláros befektetést jelző mérföldkövet, az elemzők nagyon optimisták ezzel az új projekttel kapcsolatban, és úgy vélik, hogy egy év alatt akár 100-szoros hozamot is nyújthat.

Solana és a Meme Moguls (MGLS) értékelése: Melyik kínál kiváló növekedési lehetőséget?

A Solana Vezeti a Kripto Bikapiacot

A Solana megszilárdította pozícióját a piaci tőkeérték alapján az ötödik legnagyobb tokenként. A Solana hálózatának öt órás leállása után a SOL visszapattant és értéke 5,48%-kal emelkedett 105,82 dollárra. Ez hatalmas lökést jelent a Solana ökoszisztémájának, és a befektetők töretlen bizalmát mutatja a projekt iránt.

Több kriptóelemző szerint a Solana további nyereségeket élhet át februárban. Egy friss bejegyzésben egy pszeudoanonymus (álnéven író) kriptókereskedő, Wick megjegyezte, hogy a Solana jelenleg olyan kereskedési mintázatokat követ, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket októberben és decemberben láthattunk, mielőtt a Solana jelentős kiugrása elindult.

Bejegyzésében Wick kiemelte, hogy a "Solana egy olyan technikai képet mutat most", ami általában extrém áremelkedéshez vezet.

Ahogy a Solana potenciálisan további emelkedéseket jelez, mindaközben altcoin küzd. A szélesebb kriptoaltcoin piac jelenleg medvetrendet mutat, néhány projekt pedig az elmúlt hónapban 10%-ot is meghaladóan veszített értékéből. Ez arra késztetett néhány befektetőt, hogy megkettőzze Solana befektetéseit, ami megnövekedett kereskedelmi tevékenységhez vezetett.

Az elmúlt 24 órában a Solana napi kereskedési volumene 13,51%-kal nőtt, 2,3 milliárd dollárra, ami a Solanát a hatodik legtöbbet kereskedett kriptopénzzé teszi.

Képes-e a Meme Moguls nagyobb növekedési lehetőségekre, mint a SOL?

Míg a Solana folyamatosan növekszik, addig a Meme Moguls szárnyal a presale (előértékesítés) során. Ez az izgalmas új P2E altcoin az elmúlt három hónapban vihart kavart a presale piacán. Most, február 28-án történő megjelenésével, a szakértők úgy vélik, hogy a Meme Moguls folytatni fogja exponenciális növekedési trendjét.

Ez a jövedelmező új projekt bevezeti a világ első memerészvény piacát. A platformja olyan, mint még soha nem látott és arra van tervezve, hogy megerősítse a játékosokat azáltal, hogy megtanítja nekik, hogyan lehet befektetni és vagyonra szert tenni.

A Meme Moguls platform több különböző játékmódot és egyedi jövedelemszerzési funkciókat fog bemutatni. A befektetőknek lehetőségük lesz ezeket a funkciókat megtekinteni a Meme Moguls játék-előzetesén a következő héten. Több ezer befektető várhatóan részt vesz majd ezen az eseményen, amely bemutatja, hogy mit kínál a Meme Moguls.

Az előértékesítés után a Meme Moguls először a Uniswapen fog indulni. A start után a fejlesztők tervezik, hogy a $MGLS-t több más tőzsdén is elindítják, hogy a token minél hozzáférhetőbb legyen.
A Meme Moguls az előértékesítésének ötödik szakaszában van. A token ára már 90%-kal emelkedett és további emelkedést tapasztalhat, amely 0,0042 dollárra viheti a $MGLS-t, mielőtt hivatalosan befejeződik az előértékesítés.

Azok a befektetők, akik az előértékesítés során vásárolnak, 30%-os vásárlási bónuszt kapnak. Emellett jogosultak lesznek többféle nyereményre, amelyek közé tartozik készpénz, készülékek, nyaralások és még sok minden más.

A kifutó idő miatt a befektetők rohamosan igyekeznek a Meme Moguls előértékesítésére, mielőtt a token ára megnőne. Tekintettel a projekt mögötti várakozásra és támogatásra, a szakértők úgy vélik, hogy ez a következő hónapokban magasabb hozamot kínálhat, mint a Solana. Ennek eredményeként sok befektető diverzifikálja portfólióját $MGLS tokenekkel.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Látogass el a Meme Moguls-hoz | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás:

10% fölött az ökogazdálkodás aránya az Európai Unióban

2024. február 13-16. között zajlott Nürnbergben a BIOFACH, a világ vezető bioélelmiszer vására és konferenciája. Itt, a biovilág seregszemléjén mutatták be a “The World of Organic Agriculture” című statisztikai évkönyvet, amely immár 25. alkalommal ad áttekintést az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről. A 2022-es évet felölelő legújabb kiadvány kiemeli, soha ilyen ütemben nem nőtt a világon az öko területek mérete. 2021-hez képest 26,6%-os a globális területbővülés, melyhez elsősorban Ausztrália járult hozzá, több mint 17 millió hektár mezőgazdasági terület öko művelésbe vonásával, melyet India (2 millió hektár) és Görögország (390.000 hektár) bioterület növekedése követett. Az Európai Uniót tekintve mérföldkő, hogy 10% fölé (10,4%) emelkedett az ökoterület-arány. Negatív rekord ugyanakkor, hogy - most először a statisztikai adatgyűjtés negyed évszázada alatt - csökkent az öko élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma Európában. A globális piaci növekedés mindeközben töretlenül folytatódott, 12,8%-os bővüléssel 2021-hez viszonyítva.
2024. 02. 21. 06:30
Megosztás:

Közel 2 milliárd eurós beruházást tervez a Microsoft

A Microsoft amerikai technológiai vállalat 1,95 milliárd eurót fektet be Spanyolországban a következő két évben a digitális innováció előmozdítása és a mesterséges intelligencia (AI) felelős felhasználásának érdekében - közölte a spanyol sajtó kedden.
2024. 02. 21. 06:00
Megosztás:

Átlag felett teljesített Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac

A visszaesés ellenére a világátlag felett teljesített tavaly Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac (M&A, mergers and acquisitions) - közölte az MTI-vel kedden a Mazars.
2024. 02. 21. 05:30
Megosztás:

Nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban is

Havi és éves összevetésben egyaránt nőtt az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése decemberben - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 02. 21. 05:00
Megosztás:

Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

A befektetők gyakran nosztalgiáznak az elszalasztott lehetőségek miatt, például a Binance Coin (BNB) egy dollár alatti vásárlása kapcsán. Azonban fontos pozitívnak maradni és figyelni a következő potenciális lehetőségekre a piacon. A Pullix (PLX) éppen az lehet, hiszen jelenlegi elővásárlási ára 0,14 dollár, és a jövő hónapban akár várhatóan 100-szorosára nőhet majd az indulásakor.
2024. 02. 21. 04:00
Megosztás:

Ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon - de merre érdemes nézelődniük?

Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik, mondják a szakértők, akik azzal kapcsolatban is adnak tanácsot, hogy merre és milyen típusú ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként.
2024. 02. 21. 03:30
Megosztás:

Milyen kocsik mennek most? Sebességbe kapcsolt januárban a használtautó-piac

Januárban a DataHouse előzetes adatai szerint több mint 74 900 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 12 százalékkal haladja meg a tavaly januári 66 700-as szintet.
2024. 02. 21. 03:00
Megosztás:

Kriptobefektetések új szabályozása - jogi szakvélemény

Nagy hírt kavart az amerikai értékpapírfelügyelet (SEC) január 10-i döntése, amelyben engedélyezte egyes, bitcoinon alapuló termékek tőzsdei bevezetését. Az, hogy ez a fecske mennyiben csinál nyarat (azaz a SEC döntését mennyiben fogják követni hasonló jellegű lépések akár az európai, akár az amerikai értékpapírpiacokon) leginkább a részleteken múlik: többek között azon, hogy milyen nevet is aggatunk a kriptovalutákon alapuló termékekre. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 21. 02:00
Megosztás:

A magyar lízingpiacon nőtt a finanszírozott összeg és a szerződések száma

A magyar lízingpiacon a finanszírozott összeg 909,5 milliárd forintot tett ki 2023-ban, ami 5,5 százalékos bővülés az egy évvel korábbihoz képest, a szerződések száma pedig 2,6 százalékkal nőtt - ismertette a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 21. 01:30
Megosztás:

Íme az új KATA adózás és mutatjuk, hogy eddig hányan választották ezt az adózást

A korábban KATA adóalany vállalkozások jeletős része más adónemben működteti vállalkozását. De hányan vannak az új KATA adózás alatt?
2024. 02. 21. 01:00
Megosztás:

Budapestre látogat a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 02. 21. 00:30
Megosztás: