Solana és a Meme Moguls (MGLS) értékelése: Melyik kínál kiváló növekedési lehetőséget?

A 2023-as negyedik negyedévben mutatott erős teljesítménye után a Solana továbbra is uralkodik az alternatív kriptopénzek (altcoinok) piacán. A projekt januárban egy kisebb korrekciót élt meg, bár azóta újra feljött 100 dollár fölé, és most vezeti a DeFi bikapiacot. Ugyanebben az időben a Meme Moguls hatalmas sikert arat az előértékesítése során. Miután elérték a 2,2 millió dolláros befektetést jelző mérföldkövet, az elemzők nagyon optimisták ezzel az új projekttel kapcsolatban, és úgy vélik, hogy egy év alatt akár 100-szoros hozamot is nyújthat.

Solana és a Meme Moguls (MGLS) értékelése: Melyik kínál kiváló növekedési lehetőséget?

A Solana Vezeti a Kripto Bikapiacot

A Solana megszilárdította pozícióját a piaci tőkeérték alapján az ötödik legnagyobb tokenként. A Solana hálózatának öt órás leállása után a SOL visszapattant és értéke 5,48%-kal emelkedett 105,82 dollárra. Ez hatalmas lökést jelent a Solana ökoszisztémájának, és a befektetők töretlen bizalmát mutatja a projekt iránt.

Több kriptóelemző szerint a Solana további nyereségeket élhet át februárban. Egy friss bejegyzésben egy pszeudoanonymus (álnéven író) kriptókereskedő, Wick megjegyezte, hogy a Solana jelenleg olyan kereskedési mintázatokat követ, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket októberben és decemberben láthattunk, mielőtt a Solana jelentős kiugrása elindult.

Bejegyzésében Wick kiemelte, hogy a "Solana egy olyan technikai képet mutat most", ami általában extrém áremelkedéshez vezet.

Ahogy a Solana potenciálisan további emelkedéseket jelez, mindaközben altcoin küzd. A szélesebb kriptoaltcoin piac jelenleg medvetrendet mutat, néhány projekt pedig az elmúlt hónapban 10%-ot is meghaladóan veszített értékéből. Ez arra késztetett néhány befektetőt, hogy megkettőzze Solana befektetéseit, ami megnövekedett kereskedelmi tevékenységhez vezetett.

Az elmúlt 24 órában a Solana napi kereskedési volumene 13,51%-kal nőtt, 2,3 milliárd dollárra, ami a Solanát a hatodik legtöbbet kereskedett kriptopénzzé teszi.

Képes-e a Meme Moguls nagyobb növekedési lehetőségekre, mint a SOL?

Míg a Solana folyamatosan növekszik, addig a Meme Moguls szárnyal a presale (előértékesítés) során. Ez az izgalmas új P2E altcoin az elmúlt három hónapban vihart kavart a presale piacán. Most, február 28-án történő megjelenésével, a szakértők úgy vélik, hogy a Meme Moguls folytatni fogja exponenciális növekedési trendjét.

Ez a jövedelmező új projekt bevezeti a világ első memerészvény piacát. A platformja olyan, mint még soha nem látott és arra van tervezve, hogy megerősítse a játékosokat azáltal, hogy megtanítja nekik, hogyan lehet befektetni és vagyonra szert tenni.

A Meme Moguls platform több különböző játékmódot és egyedi jövedelemszerzési funkciókat fog bemutatni. A befektetőknek lehetőségük lesz ezeket a funkciókat megtekinteni a Meme Moguls játék-előzetesén a következő héten. Több ezer befektető várhatóan részt vesz majd ezen az eseményen, amely bemutatja, hogy mit kínál a Meme Moguls.

Az előértékesítés után a Meme Moguls először a Uniswapen fog indulni. A start után a fejlesztők tervezik, hogy a $MGLS-t több más tőzsdén is elindítják, hogy a token minél hozzáférhetőbb legyen.
A Meme Moguls az előértékesítésének ötödik szakaszában van. A token ára már 90%-kal emelkedett és további emelkedést tapasztalhat, amely 0,0042 dollárra viheti a $MGLS-t, mielőtt hivatalosan befejeződik az előértékesítés.

Azok a befektetők, akik az előértékesítés során vásárolnak, 30%-os vásárlási bónuszt kapnak. Emellett jogosultak lesznek többféle nyereményre, amelyek közé tartozik készpénz, készülékek, nyaralások és még sok minden más.

A kifutó idő miatt a befektetők rohamosan igyekeznek a Meme Moguls előértékesítésére, mielőtt a token ára megnőne. Tekintettel a projekt mögötti várakozásra és támogatásra, a szakértők úgy vélik, hogy ez a következő hónapokban magasabb hozamot kínálhat, mint a Solana. Ennek eredményeként sok befektető diverzifikálja portfólióját $MGLS tokenekkel.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Látogass el a Meme Moguls-hoz | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Albérlet kiadás okosan: egyre többen kérnek biztosítékként egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot, avagy kiköltözési nyilatkozatot

Jelentősen megugrott az albérletek ára az egész országban, ez azonban nem vetette vissza az albérletpiacot. A felvételi ponthatárok kihirdetésével pedig ismét kezdetét veszi a lakáskeresési roham az egyetemi városokban.
2024. 07. 19. 21:00
Megosztás:

Alig mozdult, mégis csúcson zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 19. 20:00
Megosztás:

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás: