Túl a 110 dolláron - meddig tarthat a Solana őrület?

Bár a kriptoszektorban némi konszolidációt lehet tapasztalni, erről minden jel szerint a Solana befektetőinek elfelejtettek szólni. A legutóbbi, közel 20 százalékos ugrást követően írásunk idején már 112 dolláros áron érhetők el a SOL érmék.

Túl a 110 dolláron - meddig tarthat a Solana őrület?

A legfontosabb kérdés ezért most az, hogy a történelmi futamnak a végéhez közelítünk-e, vagy a java még csak most jön?

Rövid és hosszú távon is bikás a hangulat

Az előző hét napban a Solana értéke 46.8 százalékkal emelkedett, míg havi szinten 101 százalékos növekedésről beszélhetünk. Elképesztő módon, éves szinte azok akik még januárban vásároltak SOL-t, 900 százalékkal értékesebb érméket tudhatnak a birtokukban.

Vagyis a legnagyobb altcoinok közül egyértelműen a SOL teljesített az egyik legjobban a szektorban 2023-ban.

Meglepő módon az Ethereummal kapcsolatban sokan annyira pozitívak, hogy még azt sem tartják kizártnak, a Solana képes lehet piaci méretben túlszárnyalni még az Ethereumot is. Ennek a véleménynek az egyik legnagyobb hangoztatója nem más, mint a népszerű elemző, MatyParty.

Véleménye szerint a SOL-ETH váltás “korábban megtörténet mint azt bárki gondolni, ezért mindenkinek érdemes minél hamarabb áttérni a Solana hálózatára.”

Ennek kapcsán az elemző legfontosabb érve az, hogy a napi on-chain tranzakciók, TVL és DEX volumenek között paradigmaváltás látható. 

MatyParty azonban nem az egyetlen elemző, aki szerint a Solana befektetők hamarosan fantasztikus hozamot érhetnek el. 

Kaz The Shadow szerint technikailag rövid távon valahol 122 és 143 dollár között landolhat a Solana.

Egy formálódó bull flagnek köszönhetően rövidesen ismét kitörést láthatunk majd, ráadásul minimális ellenállással. Amint ez bekövetkezik, Kaz szerint nagyjából 10 százalékos növekedésre lehet számítani.

Solana árfolyam grafikon

A kilátások azonban nem kizárólag rövid, hanem hosszú távon is kedvezőek, legalábbis erre világot rá Cryptoknight X-en. Az elemző véleménye szerint hosszú távon egyáltalán nem elképzelhetetlen a 400 dolláros szint. 

Fontos kiemelni az előrejelzéssel kapcsolatban, hogy erre eredetileg még októberben került sor, amikor a SOL értéke mindössze 26 dolláron ált. 

solana price chart

Végezetül notEezzy kicsattanóan bizakodó hosszú távú elképzelésével érdemes zárni a sort. A népszerű kriptokereskedő úgy véli a SOL 2024-ben akár az 1000 dollárt is képes lehet elérni. 

Bár semmi nem lehetetlen, ilyen időszak alatt mégis viszonylag kicsi az esélye egy ekkora mértékű növekedésnek. Sokak szerint ezért ezt a jóslatot érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Solana mellett a Bitcoin Minetrixet is elkapkodják a befektetők

A SOL kétségtelenül izgalmas befektetés lehet, azonban érdemes mindenképpen megfontolni más eszközöket is. Ehhez pedig keresve sem lehetne jobb projektet találni a Bitcoin Minetrixnél!

A token előértékesítése alig 3 hónappal ezelőtt indult el, és azóta a készítőknek közel 6.5 millió dollárt sikerült gyűjteni.

bitcoin

A siker egy kicsit sem a véletlen műve, hiszen az ERC-20 BTCMTX tokenek segítségével a felhőalapú bányászat egy új korszaka köszönthet be.

Egy páratlan kreditrendszer használatával a készítőknek ugyanis sikerült egy biztonságos, egyúttal maximálisan transzparens rendszert megalkotni.

Dióhéjban, a befektetők a BTCMTX tokeneket leköthetik, amiért cserébe állandó passzív bevételhez juthatnak hozzá. Erre már a listázás előtt is van lehetőség, és írásunk idején 98 százalékos éves profithoz lehet ezzel hozzájutni.

A tokenek listázását követően azonban már forgalomba nem hozható, szintén ERC-20 kreditek is kiutalásra fognak kerülni. Ezeket kizárólag elégetni lehet majd, amiért cserébe felhőalapú számítási teljesítményt lehet szerezni.

Végezetül annak arányában, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezel, részesülsz majd a sikeresen kibányászott BTC egy részében.

Vagyis miközben a számládra folyamatosan érkezik a jutalmul kapott BTCMTX, még a bitcoin bányászata utáni jutalom egy része is hozzád fog kerülni.

bitcoin

Mindezt egyszerűen fel is tudod majd venni, hiszen a listázással egyidőben fog elérhetővé válni a Bitcoin Minetrix alkalmazása is. Ennek használatával nem kizárólag az elért jutalmadat ellenőrizheted, hanem egyúttal fel is tudod azt venni, illetve akár a kreditégetésre is sort keríthetsz.

BTCMTX vásárlása itt

Mesterien időzítenek a Bitcoin Minetrix készítői

Az előértékesítés célösszegének már közel a fele teljesült, ezért előreláthatólag 2024 márciusa körül kerül majd listázásra a BTCMTX.

Ez a dátum azért (is) fontos, mivel április végén lesz esedékes a következő BTC felezés. Ez egy olyan alkalom, aminek során a bitcoin bányászata után járó jutalom mértéke a felére csökken. Ezért a jelenleg megszerezhető 6.25 helyett már csak 3.125 BTC-hez lehet hozzájutni.

Az előző 3 felezést követően a bitcoin értéke a sokszorosára emelkedett és sokak szerint a mostani alkalom sem lesz kivétel.

Vagyis a begyűjthető BTC jutalmad értéke is magasabb lesz, továbbá különleges felhasználási módja miatt várhatóan a BTCMTX értéke is a sokszorosára fog növekedni.

Amennyiben kedvet kaptál a projekthez, a csatlakozás számos kriptó mellett bankkártyával is elvégezhető, így bármilyen altcoin nélkül is mód van a vásárlásra.

Ha szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, abban az esetben látogass el a Bitcoin Minetrix magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás:

Nyugat-balkáni telco infrastruktúra projektbe fektet a PortfoLion

A Telekom Szerbia mintegy 1800 telekommunikációs tornyának megvásárlásával új régiós szolgáltatót hoz létre egy nemzetközi befektetői konzorcium. A tranzakcióban részt vesz az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners, amely ezzel első digitális infrastruktúra befektetését zárja, ez egyben a tőkealapkezelő első projektje a nyugat-balkáni régióban.
2024. 02. 29. 02:30
Megosztás:

Otthonfelújítási program 2024 - most már gyerek sem kell hozzá!

Nemcsak a gyermekesek kaphatnak otthonfelújítási támogatást 2024-ben, melyről a money.hu számolt be részletesen. Nézzük, mit kell tudni a 2024-es otthonfelújítási támogatásokról.
2024. 02. 29. 02:00
Megosztás:

Tavaszi szünet 2024 – Változás miatt így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után

Tavaszi szünet 2024 – Fontos változás jön, így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után! Idén egyszerre lesz az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet, fontos bejelentés érkezett mert a gyerekeket is megviselheti az órák átállítása! Nem változik az iskolák napi kezdése, marad a 8 óra, nem lesz 9 órás kezdés. Részletek a cikkünkben.
2024. 02. 29. 01:00
Megosztás:

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás: