Túl a 110 dolláron - meddig tarthat a Solana őrület?

Bár a kriptoszektorban némi konszolidációt lehet tapasztalni, erről minden jel szerint a Solana befektetőinek elfelejtettek szólni. A legutóbbi, közel 20 százalékos ugrást követően írásunk idején már 112 dolláros áron érhetők el a SOL érmék.

Túl a 110 dolláron - meddig tarthat a Solana őrület?

A legfontosabb kérdés ezért most az, hogy a történelmi futamnak a végéhez közelítünk-e, vagy a java még csak most jön?

Rövid és hosszú távon is bikás a hangulat

Az előző hét napban a Solana értéke 46.8 százalékkal emelkedett, míg havi szinten 101 százalékos növekedésről beszélhetünk. Elképesztő módon, éves szinte azok akik még januárban vásároltak SOL-t, 900 százalékkal értékesebb érméket tudhatnak a birtokukban.

Vagyis a legnagyobb altcoinok közül egyértelműen a SOL teljesített az egyik legjobban a szektorban 2023-ban.

Meglepő módon az Ethereummal kapcsolatban sokan annyira pozitívak, hogy még azt sem tartják kizártnak, a Solana képes lehet piaci méretben túlszárnyalni még az Ethereumot is. Ennek a véleménynek az egyik legnagyobb hangoztatója nem más, mint a népszerű elemző, MatyParty.

Véleménye szerint a SOL-ETH váltás “korábban megtörténet mint azt bárki gondolni, ezért mindenkinek érdemes minél hamarabb áttérni a Solana hálózatára.”

Ennek kapcsán az elemző legfontosabb érve az, hogy a napi on-chain tranzakciók, TVL és DEX volumenek között paradigmaváltás látható. 

MatyParty azonban nem az egyetlen elemző, aki szerint a Solana befektetők hamarosan fantasztikus hozamot érhetnek el. 

Kaz The Shadow szerint technikailag rövid távon valahol 122 és 143 dollár között landolhat a Solana.

Egy formálódó bull flagnek köszönhetően rövidesen ismét kitörést láthatunk majd, ráadásul minimális ellenállással. Amint ez bekövetkezik, Kaz szerint nagyjából 10 százalékos növekedésre lehet számítani.

Solana árfolyam grafikon

A kilátások azonban nem kizárólag rövid, hanem hosszú távon is kedvezőek, legalábbis erre világot rá Cryptoknight X-en. Az elemző véleménye szerint hosszú távon egyáltalán nem elképzelhetetlen a 400 dolláros szint. 

Fontos kiemelni az előrejelzéssel kapcsolatban, hogy erre eredetileg még októberben került sor, amikor a SOL értéke mindössze 26 dolláron ált. 

solana price chart

Végezetül notEezzy kicsattanóan bizakodó hosszú távú elképzelésével érdemes zárni a sort. A népszerű kriptokereskedő úgy véli a SOL 2024-ben akár az 1000 dollárt is képes lehet elérni. 

Bár semmi nem lehetetlen, ilyen időszak alatt mégis viszonylag kicsi az esélye egy ekkora mértékű növekedésnek. Sokak szerint ezért ezt a jóslatot érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Solana mellett a Bitcoin Minetrixet is elkapkodják a befektetők

A SOL kétségtelenül izgalmas befektetés lehet, azonban érdemes mindenképpen megfontolni más eszközöket is. Ehhez pedig keresve sem lehetne jobb projektet találni a Bitcoin Minetrixnél!

A token előértékesítése alig 3 hónappal ezelőtt indult el, és azóta a készítőknek közel 6.5 millió dollárt sikerült gyűjteni.

bitcoin

A siker egy kicsit sem a véletlen műve, hiszen az ERC-20 BTCMTX tokenek segítségével a felhőalapú bányászat egy új korszaka köszönthet be.

Egy páratlan kreditrendszer használatával a készítőknek ugyanis sikerült egy biztonságos, egyúttal maximálisan transzparens rendszert megalkotni.

Dióhéjban, a befektetők a BTCMTX tokeneket leköthetik, amiért cserébe állandó passzív bevételhez juthatnak hozzá. Erre már a listázás előtt is van lehetőség, és írásunk idején 98 százalékos éves profithoz lehet ezzel hozzájutni.

A tokenek listázását követően azonban már forgalomba nem hozható, szintén ERC-20 kreditek is kiutalásra fognak kerülni. Ezeket kizárólag elégetni lehet majd, amiért cserébe felhőalapú számítási teljesítményt lehet szerezni.

Végezetül annak arányában, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezel, részesülsz majd a sikeresen kibányászott BTC egy részében.

Vagyis miközben a számládra folyamatosan érkezik a jutalmul kapott BTCMTX, még a bitcoin bányászata utáni jutalom egy része is hozzád fog kerülni.

bitcoin

Mindezt egyszerűen fel is tudod majd venni, hiszen a listázással egyidőben fog elérhetővé válni a Bitcoin Minetrix alkalmazása is. Ennek használatával nem kizárólag az elért jutalmadat ellenőrizheted, hanem egyúttal fel is tudod azt venni, illetve akár a kreditégetésre is sort keríthetsz.

BTCMTX vásárlása itt

Mesterien időzítenek a Bitcoin Minetrix készítői

Az előértékesítés célösszegének már közel a fele teljesült, ezért előreláthatólag 2024 márciusa körül kerül majd listázásra a BTCMTX.

Ez a dátum azért (is) fontos, mivel április végén lesz esedékes a következő BTC felezés. Ez egy olyan alkalom, aminek során a bitcoin bányászata után járó jutalom mértéke a felére csökken. Ezért a jelenleg megszerezhető 6.25 helyett már csak 3.125 BTC-hez lehet hozzájutni.

Az előző 3 felezést követően a bitcoin értéke a sokszorosára emelkedett és sokak szerint a mostani alkalom sem lesz kivétel.

Vagyis a begyűjthető BTC jutalmad értéke is magasabb lesz, továbbá különleges felhasználási módja miatt várhatóan a BTCMTX értéke is a sokszorosára fog növekedni.

Amennyiben kedvet kaptál a projekthez, a csatlakozás számos kriptó mellett bankkártyával is elvégezhető, így bármilyen altcoin nélkül is mód van a vásárlásra.

Ha szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, abban az esetben látogass el a Bitcoin Minetrix magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás:

Nagy mértékben csökkent az amerikai költségvetés hiánya júniusban éves szinten

Az amerikai költségvetés hiánya 65,9 milliárd dollár volt júniusban, jócskán elmaradt az egy évvel korábbi 227,7 milliárd dollártól - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 07. 12. 13:00
Megosztás:

nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most ajánlott felmérniük, hogy munkavállalóik mennyit használtak fel idei szabadságkeretükből és nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk - közölte a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Trenkwalder pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 12:00
Megosztás:

A legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenöt vármegyére szombat éjfélig

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. tizenöt vármegyére szombat éjfélig: az érintett vármegyékben a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat.
2024. 07. 12. 11:30
Megosztás:

Megugrott a cseh állam bevétele az elektronikus útadóból

Mintegy 8,5 milliárd koronára (136 milliárd forint) emelkedett az idei első félévben a cseh állam bevétele a teherkocsikra kivetett elektronikus útadóból. Ez egymilliárddal több, mint tavaly az első hat hónapban - közölte az útvámrendszert üzemeltető CzechToll társaság csütörtökön közleményben.
2024. 07. 12. 11:00
Megosztás:

Budapesti albérletek és árak a 2024 őszi tanévkezdésre

Alig két hét múlva, július 24-én hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, s ezzel az egyetemvárosok bérleti piacain formálisan is indul a főszezon. Idén több mint 120 ezren várják a hírt, hogy megkezdhetik-e szeptemberben a felsőoktatási tanulmányaikat, ami sokuknak azt is jelenti, hogy addig szállást is kell találniuk a kiszemelt városban.
2024. 07. 12. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 10:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 09:30
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 12. 09:00
Megosztás: