Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A kriptoszektor folyamatosan változik, aminek hála mindig lehet új lehetőségeket felfedezni. Éppen ezért a legsikeresebb befektetők igyekeznek a trendek előtt járni, és még mások előtt vásárolni néhány sikeresnek tűnő kriptót.

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

Erre jó példa, hogy az egyik legnagyobb mém token, a Shiba Inu napi kereskedési volumen tekintetében a BONK egyre gyakrabban előzi meg. Ennek ellenére bár a BONK kétségtelenül tartogat lehetőségeket, a befektetők a legnagyobb profitról már lecsúsztak.

Azonban egy megújult projekt, a SPONGE V2 mérete rövidesen a sokszorosára nőhet, köszönhetően egyedi ökoszisztémájának. Ami pedig a legjobb, hogy a SPONGE piaci mérete jelenleg egészen alacsony, ami lehetővé teszi a korai SHIB-nél is nagyobb profit elérését.

Pihenni tér a Shiba Inu

2023 végéhez közeledve érdekes helyzet alakult ki a Shiba Inu kutyaháza táján. A Shiba Inu tokenomikájának legfőbb ismérve, hogy döbbenetes mértékű SHIB érhető el benne . Azonban egy régóta várt frissítés a jelek szerint változtathat ezen az áldatlan állapoton.

A SHIB Token égetési ráta 4.144 százalékkal emelkedett, így milliárdos nagyságrendben semmisültek meg tokenek decemberben.

Az eseményre december 16-án került sor, amikor 8.6 milliárd token lett elégetve. Azonban a kiugró mennyiség ellenére mindössze 89,000 dollárnyi SHIB került ki a rendszerből.

shiba inu árfolyam grafikon

Az égetés közvetlen következménye a korábbi árfolyamnövekedésnek. Ilyenkor ugyanis megszaporodnak a tranzakciók, aminek hála a befolyt gázdíj mértéke is magas lehet.

A Shiba Inu ökoszisztémában a gázdíj összegének 70 százaléka kerül égetésre, amennyiben annak mértéke eléri a 25,000 dollárt. A hálózat népszerűsége augusztusban megugrott, azonban ekkor még nem gyűlt össze kellő mennyiségű bevétel.

Ez a helyzet viszont november 30-án megváltozott, amikor a Shibarium tranzakciók száma a tartós növekedés jeleit kezdte mutatni. Ezzel párhuzamosan a gázdíj mértéke is magasabb lett, hála a régen látott 0.00001 dolláros árfolyamnak. 

Bár azóta a napi kereskedések volumene 8 százalékkal esett vissza, ennek ellenére technikai oldalról továbbra is bikás a SHIB.

A BONK lekörözi a mém szektort

Egy kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a BONK sikere mindenkit meglepett. A token napi kereskedési volumenében közel 400 százalékos ugrást lehetett tapasztalni, aminek köszönhetően pillanatok alatt egyike lett a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező tokenek egyikének. 

A BONK sikerét alapul véve jól látható, hogy sokszor egy teljesen ismeretlen altcoin is képes lehet a teljes szektort a feje tetejére állítani.

bonk árfolyam grafikon

Tovább fokozza a hangulatot, hogy a BONK fejlesztői a napokban tették elérhetővé a BONKBotot. Az új eszköz segítségével a közösség tagjai a korábbinál gyorsabban és egyszerűbben tudnak tranzakciókat végrehajtani Telegramon keresztül.

Mivel a BONK már Binance-szen is elérhető, ráadásul semmilyen tranzakciós díjjal nem kell számolni, ezért minden bizonnyal képes lesz a népszerű mém token 2024-ben is folytatni az eddigi menetelését.

Megérkezett a SPONGE V2

A BONK és a SHIB mellett a SPONGE népszerűsége is emelkedni kezdett az előző napok során. A kiemelt figyelem nem a véletlen műve, hiszen a készítők korábban bejelentették, hogy a SPONGE ökoszisztémája alapvető átalakuláson esik keresztül.

A SPONGE eredetileg 2023. május első hetében vált elérhetővé, majd napokkal az indulást követően a szivacsony tokeneket már rekordáron lehetett elérni. A korai sikereknek hála akik még időben csatlakoztak, azok az év egyik legnagyobb hozamát érhették el. 

A legmagasabb érték idején mindössze 1 millió dollár hiányzott a SPONGE-nak a 100 millió dolláros mérethez. Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy a konszolidáció ideje alatt a token képes volt 16 millió dollár felett tartani a méretét.

A SPONGE V2 indulásával pedig a befektetők ismételten lehetőséget kapnak arra, hogy akár még a korábbinál is magasabb hozamot érhessenek el. 

sponge

Értékéből ugyan sokat vesztett a SPONGE, ennek ellenére a fejlesztők nem hagyták faképnél a projektet és a követőket. Erre pedig ékes példa, hogy a SPONGE V2 megjelenésével számos izgalmas átalakuláson esik át az ökoszisztéma.

Érdekel a SPONGE

Már az értékesítése is különleges a Sponge V2-nek

A SPONGE tokeneket számos különböző kriptotőzsdén el lehet érni, ennek ellenére a V2-es tokenek csak limitált módon szerezhetők be.

A vásárlásre az eredeti weboldalon (sponge.vip) van lehetőség, az első generációs SPONGE tokeneket stakelésével. A lekötést követően már nem lesz lehetőséged felvenni az eredeti tokeneket, míg jutalomként a V2-es altcoinok kerülnek majd jóváírásra.

sponge

Vagyis lényegében a készítők egy ismételt esélyt adnak arra, hogy korábbi hozamhoz hasonló bevételekhez juthass hozzá.

Ami még ennél is jobb, hogy a SPONGEV2 segítségével lehetőséged lesz magas jutalmakért cserébe játszani a hamarosan megjelenő P2E Sponge játékkal. 

Utóbbit a készítők ingyenes és fizetős verzióban egyaránt elérhetővé fogják tenni, ezáltal ha nem rendelkezel tokenekkel, akkor is élvezheted a játékot.

A Sponge V2-ből limitált mennyiségű token érhető csak el, ezért érdemes lehet minél hamarabb beszerezni belőlük. 

Mivel ehhez akár bankkártyát is használhatsz, ezért a teljes tranzakció másodpercek alatt elvégezhető.

Amennyiben szeretnéd A SPONGE V2-t alaposabban is megismerni, látogass el a projekt weboldalára!

Irány a SPONGE weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

5 kriptó, amiből be kell tárazni még 2024 előtt

A 12 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: