Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A kriptoszektor folyamatosan változik, aminek hála mindig lehet új lehetőségeket felfedezni. Éppen ezért a legsikeresebb befektetők igyekeznek a trendek előtt járni, és még mások előtt vásárolni néhány sikeresnek tűnő kriptót.

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

Erre jó példa, hogy az egyik legnagyobb mém token, a Shiba Inu napi kereskedési volumen tekintetében a BONK egyre gyakrabban előzi meg. Ennek ellenére bár a BONK kétségtelenül tartogat lehetőségeket, a befektetők a legnagyobb profitról már lecsúsztak.

Azonban egy megújult projekt, a SPONGE V2 mérete rövidesen a sokszorosára nőhet, köszönhetően egyedi ökoszisztémájának. Ami pedig a legjobb, hogy a SPONGE piaci mérete jelenleg egészen alacsony, ami lehetővé teszi a korai SHIB-nél is nagyobb profit elérését.

Pihenni tér a Shiba Inu

2023 végéhez közeledve érdekes helyzet alakult ki a Shiba Inu kutyaháza táján. A Shiba Inu tokenomikájának legfőbb ismérve, hogy döbbenetes mértékű SHIB érhető el benne . Azonban egy régóta várt frissítés a jelek szerint változtathat ezen az áldatlan állapoton.

A SHIB Token égetési ráta 4.144 százalékkal emelkedett, így milliárdos nagyságrendben semmisültek meg tokenek decemberben.

Az eseményre december 16-án került sor, amikor 8.6 milliárd token lett elégetve. Azonban a kiugró mennyiség ellenére mindössze 89,000 dollárnyi SHIB került ki a rendszerből.

shiba inu árfolyam grafikon

Az égetés közvetlen következménye a korábbi árfolyamnövekedésnek. Ilyenkor ugyanis megszaporodnak a tranzakciók, aminek hála a befolyt gázdíj mértéke is magas lehet.

A Shiba Inu ökoszisztémában a gázdíj összegének 70 százaléka kerül égetésre, amennyiben annak mértéke eléri a 25,000 dollárt. A hálózat népszerűsége augusztusban megugrott, azonban ekkor még nem gyűlt össze kellő mennyiségű bevétel.

Ez a helyzet viszont november 30-án megváltozott, amikor a Shibarium tranzakciók száma a tartós növekedés jeleit kezdte mutatni. Ezzel párhuzamosan a gázdíj mértéke is magasabb lett, hála a régen látott 0.00001 dolláros árfolyamnak. 

Bár azóta a napi kereskedések volumene 8 százalékkal esett vissza, ennek ellenére technikai oldalról továbbra is bikás a SHIB.

A BONK lekörözi a mém szektort

Egy kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a BONK sikere mindenkit meglepett. A token napi kereskedési volumenében közel 400 százalékos ugrást lehetett tapasztalni, aminek köszönhetően pillanatok alatt egyike lett a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező tokenek egyikének. 

A BONK sikerét alapul véve jól látható, hogy sokszor egy teljesen ismeretlen altcoin is képes lehet a teljes szektort a feje tetejére állítani.

bonk árfolyam grafikon

Tovább fokozza a hangulatot, hogy a BONK fejlesztői a napokban tették elérhetővé a BONKBotot. Az új eszköz segítségével a közösség tagjai a korábbinál gyorsabban és egyszerűbben tudnak tranzakciókat végrehajtani Telegramon keresztül.

Mivel a BONK már Binance-szen is elérhető, ráadásul semmilyen tranzakciós díjjal nem kell számolni, ezért minden bizonnyal képes lesz a népszerű mém token 2024-ben is folytatni az eddigi menetelését.

Megérkezett a SPONGE V2

A BONK és a SHIB mellett a SPONGE népszerűsége is emelkedni kezdett az előző napok során. A kiemelt figyelem nem a véletlen műve, hiszen a készítők korábban bejelentették, hogy a SPONGE ökoszisztémája alapvető átalakuláson esik keresztül.

A SPONGE eredetileg 2023. május első hetében vált elérhetővé, majd napokkal az indulást követően a szivacsony tokeneket már rekordáron lehetett elérni. A korai sikereknek hála akik még időben csatlakoztak, azok az év egyik legnagyobb hozamát érhették el. 

A legmagasabb érték idején mindössze 1 millió dollár hiányzott a SPONGE-nak a 100 millió dolláros mérethez. Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy a konszolidáció ideje alatt a token képes volt 16 millió dollár felett tartani a méretét.

A SPONGE V2 indulásával pedig a befektetők ismételten lehetőséget kapnak arra, hogy akár még a korábbinál is magasabb hozamot érhessenek el. 

sponge

Értékéből ugyan sokat vesztett a SPONGE, ennek ellenére a fejlesztők nem hagyták faképnél a projektet és a követőket. Erre pedig ékes példa, hogy a SPONGE V2 megjelenésével számos izgalmas átalakuláson esik át az ökoszisztéma.

Érdekel a SPONGE

Már az értékesítése is különleges a Sponge V2-nek

A SPONGE tokeneket számos különböző kriptotőzsdén el lehet érni, ennek ellenére a V2-es tokenek csak limitált módon szerezhetők be.

A vásárlásre az eredeti weboldalon (sponge.vip) van lehetőség, az első generációs SPONGE tokeneket stakelésével. A lekötést követően már nem lesz lehetőséged felvenni az eredeti tokeneket, míg jutalomként a V2-es altcoinok kerülnek majd jóváírásra.

sponge

Vagyis lényegében a készítők egy ismételt esélyt adnak arra, hogy korábbi hozamhoz hasonló bevételekhez juthass hozzá.

Ami még ennél is jobb, hogy a SPONGEV2 segítségével lehetőséged lesz magas jutalmakért cserébe játszani a hamarosan megjelenő P2E Sponge játékkal. 

Utóbbit a készítők ingyenes és fizetős verzióban egyaránt elérhetővé fogják tenni, ezáltal ha nem rendelkezel tokenekkel, akkor is élvezheted a játékot.

A Sponge V2-ből limitált mennyiségű token érhető csak el, ezért érdemes lehet minél hamarabb beszerezni belőlük. 

Mivel ehhez akár bankkártyát is használhatsz, ezért a teljes tranzakció másodpercek alatt elvégezhető.

Amennyiben szeretnéd A SPONGE V2-t alaposabban is megismerni, látogass el a projekt weboldalára!

Irány a SPONGE weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

5 kriptó, amiből be kell tárazni még 2024 előtt

A 12 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Itt a nyugdíj összeomlás! Ha nem hiszed, itt vannak hozzá a számok igazolásul

A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatatlan, melyet demográfiai adatok és előrejelzések sokasága támaszt alá. Alig több, mint 30 év múlva 2 fő aktív korú magyar lakosra 1 fő 65 évnél idősebb, nyugdíjas korú ember jut majd.
2024. 07. 22. 01:00
Megosztás:

Mark Cuban szerint a Szilícium-völgy Trump-ot támogatja a kriptó álláspontja miatt; a szakértők optimisták a DeFi érmékkel kapcsolatban

Mark Cuban szerint a Szilícium-völgy Donald Trump-ot támogatja, és ennek az oka az elnökjelölt Bitcoin álláspontjában rejlik. Ez sok vitát váltott ki azok körében, akik digitális pénzzel dolgoznak. Ennek fényében a nagy befektetők különböző DeFi tokeneket halmoznak fel, mivel hatalmas nyereséget várnak tőlük.
2024. 07. 22. 00:30
Megosztás:

Az 5 legjobb altcoin, amit érdemes most azonnal megnézned

Habár a piac az utóbbi időkben erősödött egy kicsit, a medvés hangulatot ezzel még nem sikerült megtörni. Az elemzők szerint az előértékesítések még ilyen körülmények között is jó választásnak bizonyulnak. Alábbi cikkünkből 5 olyan projektet ismerhetsz meg, amelyek előértékesítése jelenleg is zajlik, egyesek ráadásul már dollármilliókat gyűjtöttek.
2024. 07. 22. 00:01
Megosztás:

Ingyenes dzsesszfesztivált rendeznek Székesfehérváron

Ismét megrendezik augusztus 8-10. között az Alba Regia Feszt jazzfesztivált, amely Székesfehérvár belvárosában két színpadon, ingyenes koncertekkel várja a jazz, pop, funky és világzene kedvelőit.
2024. 07. 21. 23:00
Megosztás:

Bő kétszeres forgalomnövekedés a budapesti újlakás-piacon

A tavalyi mélypont után az idei első fél évben látványos növekedést produkált a budapesti újlakás-piac. Éves alapon az új kínálat 90%-kal, a forgalom pedig bő kétszeresére bővült –derül ki az OTP legfrissebb, publikus beruházói és értékesítői adatokból összeállított Budapesti Újlakás Értéktérképéből.
2024. 07. 21. 22:00
Megosztás:

Donald Trump szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta választási gyűlését

Szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta Donald Trump választási gyűlését szombaton Michigan államban, az elsőt az után, hogy egy héttel korábban merényletkísérletet hajtottak végre ellene.
2024. 07. 21. 21:00
Megosztás:

Zöld hidrogént előállító berendezést fejleszt az SZTE és a Ganzair

Sorozatgyártásra alkalmas, 1 MW teljesítményű zöld hidrogént előállító vízelektrolizáló berendezést fejleszt a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Ganzair Kompresszortechnika Kft. egy uniós támogatással megvalósuló, 1,246 milliárd forint költségvetésű projekt keretében - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2024. 07. 21. 20:00
Megosztás:

Vigyázz, kész, Völgy! - elkezdődött a 33. Művészetek Völgye Fesztivál

Július 19-én megnyitotta kapuit a 33. Művészetek Völgye Fesztivál, amely egészen július 28-ig koncertekkel, színházi és irodalmi előadásokkal, sok-sok tánccal, alkotó- és gyerekprogrammal tölti meg Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd udvarait.
2024. 07. 21. 19:30
Megosztás:

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat, a Pénzügyminisztérium (PM) a büdzsé júniusi részletes adatait teszi közzé.
2024. 07. 21. 19:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban minimálisan emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalom mellett minimálisan emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX, mégis pénteken 72 940,89 ponton történelmi csúcson zárt, 0,95 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 07. 21. 18:00
Megosztás:

Esőzések, áradások sújtják Kínát

A heves esőzések áradásokat okoztak a hétvégén Délnyugat-Kínában, a katasztrófában nyolcan meghaltak, több mint 30-an eltűntek. A kínai meteorológiai központ vasárnapi jelentése szerint heves szélviharokkal és esőzésekkel két trópusi ciklon is közeledik Kína keleti partjai felé.
2024. 07. 21. 17:00
Megosztás:

A FIAT fennállásának első 125 évét köszönti, és mosolyogva tekint a jövőbe

Véget ért a FIAT 125. évfordulójára szervezett „Mosolyogva tekintünk a jövőbe” rendezvény a torinói Lingotto épületben. Az esemény egyszerre ünnepelt egy olyan évfordulót, amit kevés autógyártó él meg, és köszöntötte egy új fejezet kezdetét a FIAT sikerektől övezett, társadalmilag releváns, az autóipar élvonalában eltöltött történetében, amelynek során mindvégig ügyfélközpontú szemlélet jellemezte a márkát. A kulcsfontosságú eseményen (amelyet a következő linken tekinthet meg) a nemzetközi sajtó és a különböző közintézmények képviselői – köztük a vállalkozási és Made in Italy miniszter, Adolfo Urso szenátor, a szenátus alelnöke Licia Ronzulli szenátor, továbbá a képviselőház termelési, kereskedelmi és turisztikai bizottságának elnöke Alberto Luigi Gusmeroli, a régió elnöke Alberto Cirio és nem mellesleg Torinó polgármestere, Stefano Lo Russo. – mindemellett a Stellantis csoport felső vezetése is részt vett: jelen volt John Elkann, a Stellantis elnöke, Carlos Tavares, a Stellantis vezérigazgatója, valamint Olivier Francois, a FIAT vezérigazgatója és a Stellantis marketing igazgatója.
2024. 07. 21. 16:00
Megosztás:

Magyarországon is terjeszkedik a globális piacvezető biogáztechnológiai cég

A hazai szerves-, illetve biohulladék feldolgozása napjaink egyik legaktuálisabb környezetvédelmi kérdése, a vonatkozó jogszabályok és elképzelések pedig már rövid távon is a biogáz-előállítás jelentős növekedését hozzák magukkal. Ezért is fontos, hogy a közelmúltban tulajdonost váltott a világ elsőszámú biogáztechnológiai cége, az Anaergia, amelynek új tulajdonosa más érdekeltségeivel már jelen van Magyarországon, most pedig biogázüzemek létrehozását is kilátásba helyezte.
2024. 07. 21. 14:00
Megosztás:

Teljesen átalakíthatja a magyar gazdák életét az éghajlatváltozás

Sorra dőlnek a melegrekordok Magyarországon, miközben egyre többeket foglalkoztatnak a klímaváltozás várható következményei. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint az éghajlatváltozás érezhető élelmiszerdrágulást hozhat a következő 10 évben. A felmelegedés inflációra gyakorolt hatása attól is függ, hogy a gazdaságok milyen mértékben képesek alkalmazkodni a változó éghajlathoz. Az OTP Bank agrárszakértői szerint a hazai agrárvállalkozók megfelelő stratégiával akár előnyükre is fordíthatják a helyzetet.
2024. 07. 21. 13:00
Megosztás:

Turistákra leselkedő csalókra figyelmeztet az Erste

A kedvelt üdülőhelyeket nem csak a turisták, hanem a bankkártyákra, banki adatokra vadászó bűnözők is előszeretettel látogatják. Az Erste nyári kampánya a biztonságos fizetést, bankkártya- és mobilhasználatot helyezi a középpontba. A bank nyáron sem hagyja, hogy a csalók beárnyékolják ügyfelei pihenését: tájékoztatójában a lehetséges visszaélések mellett arra is felhívja a figyelmet, hogyan tarthatjuk biztonságban a pénzünket.
2024. 07. 21. 12:00
Megosztás:

Az olaszoknál folytatta európai terjeszkedését a hozzánk ősszel érkező Omoda

Július elején újabb európai piacra lépett be a Chery Group az Omoda és Jaecoo márkákkal, Olaszországban teljes körű szolgáltatással elindult a kínai gyártó járműveinek értékesítése. A társaság globális terjeszkedési stratégiája szerint 2030-ig világszerte több mint 60 piacon jelenik meg ez a két brand, szeptemberben Magyarországon is megkezdik az Omoda 5 forgalmazását.
2024. 07. 21. 11:00
Megosztás:

Mitől zöldül be a hajad a strandon? Nyári hajproblémák és megelőzésük

Július 22. nemcsak a Haj Világnapja, hanem Magdolna, a fodrászok védőszentjének napja is. A népi hiedelem szerint az ezen a napon levágott haj szerencsét hoz. Manapság el is kél a szentek segítsége, hiszen a klímaváltozás okozta egyre gyakoribb extrém magas hőmérséklet és a tűző nap fejbőrünk és hajszálaink egészségére is negatív hatással vannak. Míg a bőr fényvédelmének fontosságáról mindenki hallott már, azt kevesen tudják, hogy nyáron a hajunkat is védeni kell az UV-sugárzástól.
2024. 07. 21. 10:00
Megosztás:

Moonbag és WienerAI befektetők az Algotech előértékesítés felé fordulnak a profitmegosztás bejelentése után

A kriptopiac jelentős volatilitást mutat, a befektetők folyamatosan keresik a jövedelmező lehetőségeket.
2024. 07. 21. 09:00
Megosztás:

Együttműködés a KSH és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara között

Együttműködési megállapodást írt alá a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). Célja a hazai vállalkozások adatszolgáltatói terheinek csökkentése, a szakmai párbeszéd, valamint a rendelkezésre álló információk hatékony megosztása a vállalkozások felé versenyképességük növelése érdekében.
2024. 07. 21. 08:00
Megosztás:

Júliusban karácsony? A forróság fűti az online kereskedelmet

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is. A júliusi kánikulában a ventilátorok, mobil klímák és légkondicionálók értékesítése rekordokat döntött a Pepita.hu adatai szerint. A medencék és kiegészítőik, valamint az árnyékolás termékek, öntöző és párásító eszközök nagy része is most talált gazdára. A Pepita.hu raktára és a logisztikai részlege jelenleg a karácsonyi szezon szintjén teljesít.
2024. 07. 21. 07:00
Megosztás: