Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A kriptoszektor folyamatosan változik, aminek hála mindig lehet új lehetőségeket felfedezni. Éppen ezért a legsikeresebb befektetők igyekeznek a trendek előtt járni, és még mások előtt vásárolni néhány sikeresnek tűnő kriptót.

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

Erre jó példa, hogy az egyik legnagyobb mém token, a Shiba Inu napi kereskedési volumen tekintetében a BONK egyre gyakrabban előzi meg. Ennek ellenére bár a BONK kétségtelenül tartogat lehetőségeket, a befektetők a legnagyobb profitról már lecsúsztak.

Azonban egy megújult projekt, a SPONGE V2 mérete rövidesen a sokszorosára nőhet, köszönhetően egyedi ökoszisztémájának. Ami pedig a legjobb, hogy a SPONGE piaci mérete jelenleg egészen alacsony, ami lehetővé teszi a korai SHIB-nél is nagyobb profit elérését.

Pihenni tér a Shiba Inu

2023 végéhez közeledve érdekes helyzet alakult ki a Shiba Inu kutyaháza táján. A Shiba Inu tokenomikájának legfőbb ismérve, hogy döbbenetes mértékű SHIB érhető el benne . Azonban egy régóta várt frissítés a jelek szerint változtathat ezen az áldatlan állapoton.

A SHIB Token égetési ráta 4.144 százalékkal emelkedett, így milliárdos nagyságrendben semmisültek meg tokenek decemberben.

Az eseményre december 16-án került sor, amikor 8.6 milliárd token lett elégetve. Azonban a kiugró mennyiség ellenére mindössze 89,000 dollárnyi SHIB került ki a rendszerből.

shiba inu árfolyam grafikon

Az égetés közvetlen következménye a korábbi árfolyamnövekedésnek. Ilyenkor ugyanis megszaporodnak a tranzakciók, aminek hála a befolyt gázdíj mértéke is magas lehet.

A Shiba Inu ökoszisztémában a gázdíj összegének 70 százaléka kerül égetésre, amennyiben annak mértéke eléri a 25,000 dollárt. A hálózat népszerűsége augusztusban megugrott, azonban ekkor még nem gyűlt össze kellő mennyiségű bevétel.

Ez a helyzet viszont november 30-án megváltozott, amikor a Shibarium tranzakciók száma a tartós növekedés jeleit kezdte mutatni. Ezzel párhuzamosan a gázdíj mértéke is magasabb lett, hála a régen látott 0.00001 dolláros árfolyamnak. 

Bár azóta a napi kereskedések volumene 8 százalékkal esett vissza, ennek ellenére technikai oldalról továbbra is bikás a SHIB.

A BONK lekörözi a mém szektort

Egy kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a BONK sikere mindenkit meglepett. A token napi kereskedési volumenében közel 400 százalékos ugrást lehetett tapasztalni, aminek köszönhetően pillanatok alatt egyike lett a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező tokenek egyikének. 

A BONK sikerét alapul véve jól látható, hogy sokszor egy teljesen ismeretlen altcoin is képes lehet a teljes szektort a feje tetejére állítani.

bonk árfolyam grafikon

Tovább fokozza a hangulatot, hogy a BONK fejlesztői a napokban tették elérhetővé a BONKBotot. Az új eszköz segítségével a közösség tagjai a korábbinál gyorsabban és egyszerűbben tudnak tranzakciókat végrehajtani Telegramon keresztül.

Mivel a BONK már Binance-szen is elérhető, ráadásul semmilyen tranzakciós díjjal nem kell számolni, ezért minden bizonnyal képes lesz a népszerű mém token 2024-ben is folytatni az eddigi menetelését.

Megérkezett a SPONGE V2

A BONK és a SHIB mellett a SPONGE népszerűsége is emelkedni kezdett az előző napok során. A kiemelt figyelem nem a véletlen műve, hiszen a készítők korábban bejelentették, hogy a SPONGE ökoszisztémája alapvető átalakuláson esik keresztül.

A SPONGE eredetileg 2023. május első hetében vált elérhetővé, majd napokkal az indulást követően a szivacsony tokeneket már rekordáron lehetett elérni. A korai sikereknek hála akik még időben csatlakoztak, azok az év egyik legnagyobb hozamát érhették el. 

A legmagasabb érték idején mindössze 1 millió dollár hiányzott a SPONGE-nak a 100 millió dolláros mérethez. Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy a konszolidáció ideje alatt a token képes volt 16 millió dollár felett tartani a méretét.

A SPONGE V2 indulásával pedig a befektetők ismételten lehetőséget kapnak arra, hogy akár még a korábbinál is magasabb hozamot érhessenek el. 

sponge

Értékéből ugyan sokat vesztett a SPONGE, ennek ellenére a fejlesztők nem hagyták faképnél a projektet és a követőket. Erre pedig ékes példa, hogy a SPONGE V2 megjelenésével számos izgalmas átalakuláson esik át az ökoszisztéma.

Érdekel a SPONGE

Már az értékesítése is különleges a Sponge V2-nek

A SPONGE tokeneket számos különböző kriptotőzsdén el lehet érni, ennek ellenére a V2-es tokenek csak limitált módon szerezhetők be.

A vásárlásre az eredeti weboldalon (sponge.vip) van lehetőség, az első generációs SPONGE tokeneket stakelésével. A lekötést követően már nem lesz lehetőséged felvenni az eredeti tokeneket, míg jutalomként a V2-es altcoinok kerülnek majd jóváírásra.

sponge

Vagyis lényegében a készítők egy ismételt esélyt adnak arra, hogy korábbi hozamhoz hasonló bevételekhez juthass hozzá.

Ami még ennél is jobb, hogy a SPONGEV2 segítségével lehetőséged lesz magas jutalmakért cserébe játszani a hamarosan megjelenő P2E Sponge játékkal. 

Utóbbit a készítők ingyenes és fizetős verzióban egyaránt elérhetővé fogják tenni, ezáltal ha nem rendelkezel tokenekkel, akkor is élvezheted a játékot.

A Sponge V2-ből limitált mennyiségű token érhető csak el, ezért érdemes lehet minél hamarabb beszerezni belőlük. 

Mivel ehhez akár bankkártyát is használhatsz, ezért a teljes tranzakció másodpercek alatt elvégezhető.

Amennyiben szeretnéd A SPONGE V2-t alaposabban is megismerni, látogass el a projekt weboldalára!

Irány a SPONGE weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

5 kriptó, amiből be kell tárazni még 2024 előtt

A 12 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Elég lesz a magyar gázkészlet a téli fűtési időszakra?

Magyarország megfelelően felkészült a télre, a kiemelkedő kapacitású hazai tárolókban már 6 milliárd köbméter földgáz áll rendelkezésre - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton a közösségi oldalán.
2024. 09. 29. 01:00
Megosztás:

Ez a 3 mém érme ICO csinálhat belőled milliomost?

A legtöbb befektető álma, hogy egy napon milliomossá váljon, és elérje a pénzügyi függetlenséget. A gazdagsághoz vezető út azonban nem egyszerű, és tele van viszontagságokkal.
2024. 09. 29. 00:01
Megosztás:

A kriptovaluta bálnák az RWA altcoinokat támogatják 2000%-os hatalmas nyereség reményében 2025 januárjára

Nagy befektetők hatalmas téteket helyeznek el egy speciális digitális valuta típusban, céljuk a megdöbbentő hozam elérése 2025 elejére. Ezek a kevéssé ismert érmék egyre nagyobb figyelmet kapnak. A körülöttük zajló felhajtás óriási profit hullámokat sejtet. A kíváncsi olvasók felfedezhetik, mely altcoinok állnak készen robbanásszerű növekedésre, ahogy ez az izgalmas cikk részletezi.
2024. 09. 28. 23:30
Megosztás:

Kibertámadás érte a holland rendőrséget

Kibertámadás során ismeretlenek megszerezték a holland rendőrség kötelekében dolgozó összes rendőr nevét és elérhetőségét - jelentette be David van Weel, az ország biztonsági és igazságügyi minisztere pénteken a parlamenthez írott levelében, de hozzátette, hogy a hackerek nem jutottak hozzá nyomozásokkal kapcsolatos információkhoz.
2024. 09. 28. 23:00
Megosztás:

A Shiba Inu és a Pepe emelkedőben van, de az igazi főnyeremény a 100-szoros áttörést hozó sztár, Raboo lehet

100-szoros mémérmék... nem a kivételek, hanem a szabályok. Lehet, hogy a Dogecoinnak tulajdonítják a kezdést, de a Shiba Inu és a Pepe Coin mutatta meg a világnak, hogyan lehet a mémérmékkel elképzelhetetlen gazdagságot teremteni. A mémek nem „értelmetlenek”. Valójában a „kultúra egységei”, és így működik az internet.
2024. 09. 28. 22:00
Megosztás:

Ingyenes koncertekkel ünnepli a zene világnapját a Magyar Zene Háza

Ingyenes koncertekkel és filmvetítéssel ünnepel a Magyar Zene Háza október 1-jén, a zene világnapján.
2024. 09. 28. 21:00
Megosztás:

Klaus Iohannis nem jelölteti magát a parlamenti választásokon

A második elnöki mandátuma végéhez közeledő Klaus Iohannis román államfő pénteken közösségi oldalán cáfolta, hogy indulni akarna a december elsején tartandó parlamenti választásokon, és elutasította, hogy a parlament törvénymódosítással tegye lehetővé számára a választásokon való részvételt.
2024. 09. 28. 20:00
Megosztás:

Ezt az 5 kriptót vedd az októberi nagy kitörés előtt – várhatóan 5000%-os nyereség

2024 októbere fordulópontnak ígérkezik a kriptovaluta-rajongók számára. A piaci mutatók jelentős kitörésre utalnak, és bizonyos digitális valuták rendkívüli növekedés előtt állnak. Ez a cikk öt kriptovalutát mutat most be, amelyek várhatóan ugrásszerűen növekedhetnek, és elképesztő hozamokat kínálhatnak. Fedezd fel, mely érmék hozhatnak lenyűgöző nyereséget, ahogy a piac készül erre a várt fellendülésre.
2024. 09. 28. 19:30
Megosztás:

Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására

Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására: október 1-jétől könnyebben vehetik igénybe a csok pluszt, a falusi csok-ot és a Babaváró támogatást a speciálisan adózók és az őstermelők - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) szombaton az MTI-vel.
2024. 09. 28. 19:00
Megosztás:

21 cég részesült elismerésben a 2024-es Kiválóan Vezetett Vállalatok díjátadóján

Szeptember 26-án, egy díjátadó gála keretein belül lezárult a Deloitte Private 2024-es Best Managed Companies mentorprogramja, mely a hazai magánvállalatok támogatására és elismerésére jött létre. Az idei év során 8 új cég csatlakozott a magyar, és egyben a nemzetközi Best Managed közösséghez, összesen pedig 21 hazai magánvállalat érdemelte ki a minősítést.
2024. 09. 28. 18:30
Megosztás:

5 olyan kriptovaluta 5 dollár alatt, amelyek felülmúlhatják a Tron (TRX) 7,300%-os rallyját

Megfizethető kripto befektetési alternatívák feltérképezése a Tron (TRX) helyett, potenciálisan hatalmas megtérüléssel. Ez a cikk öt ígéretes altcoint mutat be, amelyek ára 5 dollár alatt van, és amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak, esetleg meghaladva a Tron lenyűgöző, 7300%-os rallyját. Fedezd fel, mely érmék lehetnek a következő nagy teljesítők az egyre változó kriptovaluta piacon!
2024. 09. 28. 18:00
Megosztás:

Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen felköszönti 80. születésnapján Milos Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az erről szóló cseh sajtóértesüléseket.
2024. 09. 28. 17:00
Megosztás:

Magyarország továbbra is kiemelkedő eredményeket mutat az innováció terén a 2024-es Global Innovation Index rangsorban

A World Intellectual Property Organization (WIPO) szeptember 26-án tette közzé a Global Innovation Index (GII) legfrissebb kiadását, amely megerősítette Magyarország nemzetközi innovációs pozícióját: a tavalyi év után megőriztük 23. helyünket az európai és 34. helyünket a magas jövedelmű országok között - ismerteti a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 09. 28. 16:00
Megosztás:

Energiatárolási beruházásnál kapott megbízást a Siemens Zrt.

A dunántúli Litéren épül az akkumulátoros egység, melyhez a Siemens biztosít energiaelosztó berendezéseket.
2024. 09. 28. 15:00
Megosztás:

A BYD elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik Magyarországon

A BYD kínai autóipari vállalat szegedi beruházásával több ezer munkahelyet teremt majd, és elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik. Ennek érdekében hatékony együttműködést kíván kialakítani a szegedi oktatási intézményekkel - közölte magyarországi PR-cégén keresztül a sencseni társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 28. 14:00
Megosztás:

Válság idején a kockázati tőke kulcsfontosságú a gazdasági növekedés fenntartásában

A Magyar Kockázati– és Magántőke Egyesület (HVCA) idén immár 25. alkalommal rendezte meg éves befektetési konferenciáját 2024. szeptember 24-én a Budapest Music Centerben. A rangos eseményen az idei évben is átadták a már hagyománynak számító Harsányi-díjat, amelyet ezúttal a technológiai és kockázatitőke-ipar kiemelkedő alakja, Jonathan Medved nyert el.
2024. 09. 28. 13:00
Megosztás:

Tovább lassult az infláció az Egyesült Államokban

A személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindex augusztusban 0,1 százalékkal emelkedett havi szinten, a júliusi 0,2 százalék után, ami megfelelt a várakozásoknak.
2024. 09. 28. 12:00
Megosztás:

Minél magasabb pozíciót töltenek be, annál nagyobb a nyomás a nőkön, hogy gyorsan visszatérjenek a szülési szabadságról

Szigorú szabályok védik a gyermeket vállaló alkalmazottakat, mégis számos akadály várhatja azokat, akik a szülési szabadság lejártát követően vissza szeretnének térni a munkába. Sok érintett munkavállaló negatív tapasztalatokról számolt be erről az időszakról, de a munkáltatók többsége (68%) kellően rugalmasnak tartja a szülési szabadságról visszatérő dolgozóknak kínált feltételeket.
2024. 09. 28. 11:00
Megosztás:

Ez a 4 kriptovaluta ígéri a legnagyobb nyereséget a bikapiacon

Ahogy a kriptopiac lendületet vesz, az FXGuys ($FXG), a Fantom (FTM), az Aave (AAVE) és a TRON (TRX) kiemelkednek erős alapjaikkal, innovatív technológiáikkal és növekvő befektetői érdeklődésükkel. Ezek az altcoinok egyre inkább a bikapiaci nyereségek élvonalában tűnnek fel. Lássuk, mi áll e trendek mögött!
2024. 09. 28. 10:00
Megosztás:

Íme a 3 legfelkapottabb kriptovaluta, amelyekre érdemes tétet tenni az altcoin szezon előtt

A Bitcoin csökkenő dominanciája az elmúlt hetekben jelezte, hogy a régóta várt altcoin szezon közeleg, és a kripto befektetők ennek megfelelően pozícionálják magukat. Az altcoin szezon közeledtével a szakértők áttanulmányozták a grafikonokat és a whitepapereket, hogy megtalálják a következő fellendülés előtt a legjobb befektetéseket, és az IntelMarkets (INTL), SUI és Near Protocol (NEAR) kriptovalutákban találták meg őket.
2024. 09. 28. 09:00
Megosztás: