Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A kriptoszektor folyamatosan változik, aminek hála mindig lehet új lehetőségeket felfedezni. Éppen ezért a legsikeresebb befektetők igyekeznek a trendek előtt járni, és még mások előtt vásárolni néhány sikeresnek tűnő kriptót.

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

Erre jó példa, hogy az egyik legnagyobb mém token, a Shiba Inu napi kereskedési volumen tekintetében a BONK egyre gyakrabban előzi meg. Ennek ellenére bár a BONK kétségtelenül tartogat lehetőségeket, a befektetők a legnagyobb profitról már lecsúsztak.

Azonban egy megújult projekt, a SPONGE V2 mérete rövidesen a sokszorosára nőhet, köszönhetően egyedi ökoszisztémájának. Ami pedig a legjobb, hogy a SPONGE piaci mérete jelenleg egészen alacsony, ami lehetővé teszi a korai SHIB-nél is nagyobb profit elérését.

Pihenni tér a Shiba Inu

2023 végéhez közeledve érdekes helyzet alakult ki a Shiba Inu kutyaháza táján. A Shiba Inu tokenomikájának legfőbb ismérve, hogy döbbenetes mértékű SHIB érhető el benne . Azonban egy régóta várt frissítés a jelek szerint változtathat ezen az áldatlan állapoton.

A SHIB Token égetési ráta 4.144 százalékkal emelkedett, így milliárdos nagyságrendben semmisültek meg tokenek decemberben.

Az eseményre december 16-án került sor, amikor 8.6 milliárd token lett elégetve. Azonban a kiugró mennyiség ellenére mindössze 89,000 dollárnyi SHIB került ki a rendszerből.

shiba inu árfolyam grafikon

Az égetés közvetlen következménye a korábbi árfolyamnövekedésnek. Ilyenkor ugyanis megszaporodnak a tranzakciók, aminek hála a befolyt gázdíj mértéke is magas lehet.

A Shiba Inu ökoszisztémában a gázdíj összegének 70 százaléka kerül égetésre, amennyiben annak mértéke eléri a 25,000 dollárt. A hálózat népszerűsége augusztusban megugrott, azonban ekkor még nem gyűlt össze kellő mennyiségű bevétel.

Ez a helyzet viszont november 30-án megváltozott, amikor a Shibarium tranzakciók száma a tartós növekedés jeleit kezdte mutatni. Ezzel párhuzamosan a gázdíj mértéke is magasabb lett, hála a régen látott 0.00001 dolláros árfolyamnak. 

Bár azóta a napi kereskedések volumene 8 százalékkal esett vissza, ennek ellenére technikai oldalról továbbra is bikás a SHIB.

A BONK lekörözi a mém szektort

Egy kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a BONK sikere mindenkit meglepett. A token napi kereskedési volumenében közel 400 százalékos ugrást lehetett tapasztalni, aminek köszönhetően pillanatok alatt egyike lett a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező tokenek egyikének. 

A BONK sikerét alapul véve jól látható, hogy sokszor egy teljesen ismeretlen altcoin is képes lehet a teljes szektort a feje tetejére állítani.

bonk árfolyam grafikon

Tovább fokozza a hangulatot, hogy a BONK fejlesztői a napokban tették elérhetővé a BONKBotot. Az új eszköz segítségével a közösség tagjai a korábbinál gyorsabban és egyszerűbben tudnak tranzakciókat végrehajtani Telegramon keresztül.

Mivel a BONK már Binance-szen is elérhető, ráadásul semmilyen tranzakciós díjjal nem kell számolni, ezért minden bizonnyal képes lesz a népszerű mém token 2024-ben is folytatni az eddigi menetelését.

Megérkezett a SPONGE V2

A BONK és a SHIB mellett a SPONGE népszerűsége is emelkedni kezdett az előző napok során. A kiemelt figyelem nem a véletlen műve, hiszen a készítők korábban bejelentették, hogy a SPONGE ökoszisztémája alapvető átalakuláson esik keresztül.

A SPONGE eredetileg 2023. május első hetében vált elérhetővé, majd napokkal az indulást követően a szivacsony tokeneket már rekordáron lehetett elérni. A korai sikereknek hála akik még időben csatlakoztak, azok az év egyik legnagyobb hozamát érhették el. 

A legmagasabb érték idején mindössze 1 millió dollár hiányzott a SPONGE-nak a 100 millió dolláros mérethez. Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy a konszolidáció ideje alatt a token képes volt 16 millió dollár felett tartani a méretét.

A SPONGE V2 indulásával pedig a befektetők ismételten lehetőséget kapnak arra, hogy akár még a korábbinál is magasabb hozamot érhessenek el. 

sponge

Értékéből ugyan sokat vesztett a SPONGE, ennek ellenére a fejlesztők nem hagyták faképnél a projektet és a követőket. Erre pedig ékes példa, hogy a SPONGE V2 megjelenésével számos izgalmas átalakuláson esik át az ökoszisztéma.

Érdekel a SPONGE

Már az értékesítése is különleges a Sponge V2-nek

A SPONGE tokeneket számos különböző kriptotőzsdén el lehet érni, ennek ellenére a V2-es tokenek csak limitált módon szerezhetők be.

A vásárlásre az eredeti weboldalon (sponge.vip) van lehetőség, az első generációs SPONGE tokeneket stakelésével. A lekötést követően már nem lesz lehetőséged felvenni az eredeti tokeneket, míg jutalomként a V2-es altcoinok kerülnek majd jóváírásra.

sponge

Vagyis lényegében a készítők egy ismételt esélyt adnak arra, hogy korábbi hozamhoz hasonló bevételekhez juthass hozzá.

Ami még ennél is jobb, hogy a SPONGEV2 segítségével lehetőséged lesz magas jutalmakért cserébe játszani a hamarosan megjelenő P2E Sponge játékkal. 

Utóbbit a készítők ingyenes és fizetős verzióban egyaránt elérhetővé fogják tenni, ezáltal ha nem rendelkezel tokenekkel, akkor is élvezheted a játékot.

A Sponge V2-ből limitált mennyiségű token érhető csak el, ezért érdemes lehet minél hamarabb beszerezni belőlük. 

Mivel ehhez akár bankkártyát is használhatsz, ezért a teljes tranzakció másodpercek alatt elvégezhető.

Amennyiben szeretnéd A SPONGE V2-t alaposabban is megismerni, látogass el a projekt weboldalára!

Irány a SPONGE weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

5 kriptó, amiből be kell tárazni még 2024 előtt

A 12 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás:

Az időjárás továbbra sem ideális

Az elmúlt hét alacsonyabb átlaghőmérséklete kissé visszafogta a vegetáció idő előtti, gyors fejlődését, de az a következő napok enyhe időjárása miatt újra nagyobb lendületet vehet - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 02. 23. 22:00
Megosztás: