Vágynál valami újra, de nem szeretnél vagyonokat költeni?

Ilyenkor tavasszal nemcsak a természet ébredezik és újul meg kirobbanó erővel, hanem az emberek is tettvágytól és energiától duzzadóbbak, mint a csendes, sötét és hideg téli hónapokban. Persze akad, akit a tavaszi fáradtság jobban levesz a lábáról, de alapvetően igaz a feltevés, hogy ilyenkor mindenkinek sokkal több kedve van mindenféle tevékenységhez, mint a kuckózós téli vagy épp a forró nyári napokon.

Vágynál valami újra, de nem szeretnél vagyonokat költeni?

Valld be, te is most álltál neki újra a rendszeres testmozgásnak, előveszed a tavaszi színeket a ruhatáradban, sőt akár új frizurát is kipróbálsz! Nem ritka ilyenkor az sem, hogy nemcsak magunkat újítjuk meg, hanem a környezetünket is. 

Ha te is azt érzed, hogy szívesen csinálnál egy kis átalakítást az otthonodban, de nem szeretnél vagyonokat áldozni rá, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház ötlete nyomán elkezdhetsz kísérletezgetni az öntapadós fóliával!

Mire jó az öntapadós fólia?

Először is fontos tisztázni, hogy az öntapadós fólia ugyanaz, mint az öntapadós tapéta, csak a köznyelvben a tapéta az elterjedtebb.

Az öntapadós fólia lehetőséget biztosít arra, hogy ha kedved szottyan otthon barkácsolni, újratervezni egy-két bútort vagy szobát, akkor viszonylag kedvező áron, rombolás nélkül tudsz játszani úgy, hogy az eredményt bármikor visszaváltoztathatod az eredetire.

És azt tudtad, hogy nemcsak falra alkalmazhatod az öntapadós fóliát, hanem akár bútorokra is? Mennyi lehetőség a megújulásra, igaz?

Csak a fantáziád szab határt!

Elég, ha egy bútort bevonsz vele, és máris az egész szoba képe megváltozik. 

Persze sok esetben még a praktikum is az öntapadós fólia mellett szól, hiszen a PVC-ből készült vízhatlan anyag jól védi a bútort vagy a falat, ahol esélyes, hogy víz érje, ugyanakkor tűzhely mellé kifejezetten nem ajánlott a felhelyezése.

Az, hogy bútorra vagy falra ragasztod fel az öntapadós fóliát, teljesen a te döntésed, csupán arra kell figyelned, hogy sima falra vagy bútorra helyezd fel, mert a texturált felületek nem kedveznek az öntapadós fóliának.

A java még csak most jön: az öntapadós fólia kínálata ha végtelennek nem is mondható, de az egészen biztos, hogy minden korosztály és minden lakberendezési stílus kedvelője megtalálja a saját kedvére valót: számtalan fahatású fólia mellett márványmintájú, erdőt ábrázoló vagy épp élénk egyszínű darabokat választhatsz a Wallmaxx Tapéta Webáruház öntapadós fólia kínálatából! Tekintsd meg a kínálatot, engedd szabadjára a fantáziád, és hamarosan új öltözetben ragyoghat az otthonod is!

Gyors frissítés, és irány a természet!

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy bátran éld ki te is a fészekrakó hajlamod, valósítsd meg lakberendezési álmaid, de amint azt letudtad, menj ki mihamarabb a természetbe, hiszen az nemcsak gyógyírt jelent minden búra-bajra, de további inspirációk helyszíne is lehet, hiszen a burjánzó természet láttán kinek ne indulna be a képzelőereje? Élvezd a természetet, a tavaszt és a megújult otthonodat!

Nagy nyereséggel zártak az európai tőzsdék

Nagy nyereséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2023. 02. 02. 19:00
Megosztás:

Kényszerű tudatosság: még mindig az ár a legfontosabb a vásárlásnál, de nem mindegy, mit kapunk érte

Többnyire hetekig beleássuk magunkat a témába, és csak hosszas mérlegelés után döntünk nagyobb értékű műszaki cikk vásárlásakor. Az ár és a funkciók mellett az energiatakarékosság fontosabb kritérium lett, mint valaha, felértékelődött a szolgáltatások szerepe, majdnem minden második ember pedig új termék vásárlása előtt inkább megpróbálja megjavíttatni elromlott készülékét – derült ki a MediaMarkt friss reprezentatív kutatásából.
2023. 02. 02. 18:30
Megosztás:

A vártnál jelentősebben csökkent a német export és az import decemberben

Decemberben Németország exportja 6,3 százalékkal, 127,4 milliárd euróra csökkent, az importja pedig 6,1 százalékkal, 117,4 milliárd euróra esett novemberrel összevetve - közölte a német statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön.
2023. 02. 02. 18:00
Megosztás:

A GVH megszüntette az eljárást az ingatlan.com üzemeltetőjével szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) lezárta a vizsgálatot az ingatlan.com üzemeltetőivel szemben, mert nem bizonyosodott be a versenyfelügyeleti eljárás megindításakor feltételezett jogsértés - jelentette be csütörtöki közleményében a hivatal.
2023. 02. 02. 17:30
Megosztás:

A gerincgyógyászati diagnosztikát segítő informatikai megoldáson dolgoznak az SZTE kutatói

A gerincgyógyászati diagnosztikát segítő informatikai megoldáson dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói a Budai Egészségközpont Kft., valamint az IFUA Horváth & Partners Kft. munkatársaival együttműködve - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
2023. 02. 02. 17:00
Megosztás:

Több mint 800 millió forintból fejleszthet Vésztő

Több mint 800 millió forintot nyert el uniós forrásból beruházásokra a Békés vármegyei Vésztő.
2023. 02. 02. 16:30
Megosztás:

A kőolaj ára nagyot csökkent szerdán, de ma már ismét erősödik

A WTI 77,2, a Brent pedig 83 dollár/hordó volt ma reggel az áprilisi határidőre, míg az Ural azonnali árjegyzése 56,2 dollár/hordót tett ki.
2023. 02. 02. 16:00
Megosztás:

A vártnál jobb eredményt ért el a Meta

40 milliárd dolláros részvény-visszavásárlási programot indít a Meta – tette közzé tegnap piaczárás utáni negyedik negyedéves gyorsjelentésében a tech óriás.
2023. 02. 02. 15:30
Megosztás:

Kedvező az Infineon környezete

Az első pénzügyi negyedévben az Infineon 3,95 milliárd eurós árbevétele enyhén elmaradt a 4 milliárd eurós piaci várakozástól.
2023. 02. 02. 15:00
Megosztás:

Energiaár-vezette inflációs lassulás

Tegnap kellemes meglepetés volt, hogy januárban gyorsan süllyedt az infláció. Az Eurózónában a korábbi 9,2%-ról 8,5%-ra mérséklődött az infláció, gyorsabb ütemben, mint ahogy a 8,9%-os elemzői konszenzus várta volna.
2023. 02. 02. 14:30
Megosztás:

Powell szavaiból csak a pozitívumokra figyeltek a befektetők

Nem okozott meglepetést tegnap a Fed kamatdöntő testülete, miután 25 bázisponttal 4,5-4,75%-ra emelte az alapkamatot.
2023. 02. 02. 14:00
Megosztás:

Új, ügyfélbarát módosításokat vezet be a kormány a lakásbiztosítások piacán

A kormány 2023. február 1-jei ülésén elfogadta a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) javaslatát és a lakásbiztosítások szabályozásának átalakításáról döntött; a vonatkozó jogszabály a Magyar Közlönyben kihirdetésre került - jelentette be csütörtöki közleményében a GFM.
2023. 02. 02. 13:30
Megosztás:

Szétválás Európa és az USA között

Tegnap Jerome Powell már enyhébb hangnemet ütött meg, ami nem csak dollárgyengülést hozott, hanem a részvénypiacokon újabb emelkedést is.
2023. 02. 02. 13:00
Megosztás:

A Bank of England tizedik kamatemelésének bejelentését várja csütörtökre a piac

A piaci szereplők és a londoni elemzői közösség egyöntetű várakozása szerint csütörtökön - idei első kamatdöntő ülése után - újabb kamatemelést jelent be a Bank of England. Ha az előrejelzések helytállónak bizonyulnak, a brit jegybank tizedszer emelné alapkamatát a szigorítási ciklus több mint egy évvel ezelőtti kezdete óta.
2023. 02. 02. 12:30
Megosztás:

Energiamegtakarítás háztartási gépekkel – Lehetséges?

Az energiaválságnak nevezett időszakban a villamos energia tudatos megtakarítása jelentős összegeket hagyhat a családok zsebében. Érdemes és fontos tisztában lennünk a fogyasztáscsökkentés lehetőségeivel – vegyük górcső alá a legnagyobb háztartási gépeinket és vizsgáljuk meg, mely szokásaink megváltoztatása lehet szükséges.
2023. 02. 02. 12:00
Megosztás:

Ennyit nőtt 2021 decemberéhez képest a vendégéjszakák száma

2022 decemberében a kereskedelmi szálláshelyeken (szállodákban, panziókban, kempingekben, üdülőháztelepeken, közösségi szálláshelyeken) 725 ezer vendég 1,7 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 28, a vendégéjszakáké 22 százalékkal emelkedett 2021 decemberéhez viszonyítva - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 02. 02. 12:00
Megosztás:

Novemberben 1 milliárd 415 millió euró volt a termék-külkereskedelmi hiány

2022. novemberben a kivitel volumene 9,5, a behozatalé 15 százalékkal nagyobb volt az előző év azonos időszakinál. A passzívum 1 milliárd 415 millió euró volt, az egyenleg 1 milliárd 372 millió euróval romlott az egy évvel korábbihoz képest - közölte szerdán második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 02. 02. 11:30
Megosztás:

Javult kissé a Caixin kínai feldolgozóipari teljesítményindexe januárban

Januárban kissé javult, de továbbra is a kínai feldolgozóipar teljesítményének gyengülését jelezte a Caixin gazdaságkutató beszerzésimenedzser-indexe.
2023. 02. 02. 11:00
Megosztás:

Négyszázmillió forintos vízrendezés kezdődött Alsónyéken

Négyszázmillió forintos vízrendezési projekt kezdődött Alsónyéken a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával - közölte a Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal az MTI-vel.
2023. 02. 02. 10:30
Megosztás:

Pluszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2023. 02. 02. 10:00
Megosztás: