Valentin napi ajándékon töröd a fejed? Minden nő álma, hogy...

Már csak 2 nap van hátra a Valentin napig és Te még mindig azon gondolkodsz, hogy mi lenne az az ajándék, amelynek életed párja, a nagybetűs NŐ örülne? Akkor segítünk egy picit gondolkodni, és a végén majd a homlokodra csapsz, hogy: „megvan, tényleg nincsen praktikusabb ajándék, mint egy professzionális ROIDMI Eve Plus robotporszívó”! Miért is?

Valentin napi ajándékon töröd a fejed? Minden nő álma, hogy...

A házimunka rengeteg időt rabol el a családtól

A mai modern világban, mikor Magyarországon a legfrissebb statisztikai adatok szerint (KSH, 2019) a hölgyek 68%-a dolgozik, a nők nagyon komoly időviharral kénytelenek megküzdeni. Hiszen a jellemzően nyolcórás munkaidő (plusz az azzal járó utazás) után még a hagyományos női szerepek is jelentős kötelezettséget rónak rájuk, mint: gyermeknevelés, főzés, mosás, takarítás. A modern férfiaknak (már, ha vannak egyáltalán ilyenek) pedig be kellene látniuk azt, hogy azáltal, hogy párjuk is dolgozik, így lehetőség szerint be kell segíteniük a munkaidő utáni feladatok ellátásába ahhoz, hogy a nap végére jusson némi idő egymásra is.

Szerencsére vannak férfiak, akik komoly feladatokat vállalnak át a hölgyektől a gyermeknevelés területén, és hozzák-viszik gyermekeiket az óvodába vagy épp iskolába, a délutáni sport és kulturális programokra, sőt nagyon sok férfi a főzésbe is besegít otthon. Milyen csodás érzés az, mikor a fáradt feleség hazaérve a munkából, belépve a lakásba megérzi a konyhából felszálló csodálatos illatokat, mely jelzi, hogy párjuk elkészítette a vacsorát, így ennek feladata már nem reá vár!

A takarításból viszont kevés férfi szeret részt vállalni

Míg sok férfi, férj büszkén meséli kollégáinak, barátainak, hogy mit főzött előző nap a családnak, vagy épp, hogy milyen ügyes volt a gyermeke a karate-edzésen, olyan esettel viszont elég ritkán találkozunk, mikor azzal büszkélkedik el valaki a társaságban, hogy milyen ügyesen kitakarította a fürdőszobát, vagy épp milyen csodálatosan felmosta az előszobát, vagy hogy milyen ügyesen pórszívózott egész délután a lakásban. Ugye, ugye? Valahogy a takarítás nagyon alantas munka, amit sajnos a férfiak gyakran meghagynak párjuknak, mert „az aztán már igazán női munka”. Sajnos kevés család teheti azt meg, hogy bejárónőt tartson, vagy épp takarítónőt fizessen a lakás takarításáért, rendben tartásáért, így ez a munka sokszor a hétvégéjét rabolja el a hölgyeknek. A drága időt, amit a gyerekekkel vagy épp párjukkal tölthetnének el.

A megoldás adott! Bízzuk a takarítást egy professzionális robotporszívóra!

Akár Valentin napra, akár bármilyen alkalomra, vagy épp alkalom nélkül is biztosak lehetünk abban, hogy életünk párja nagyon boldog lesz, ha ajándékba egy robotporszívót kap, mely nemcsak porszívózni, de felmosni is tud!

Miért jó egy robotporszívó és mit tud a ROIDMI Eve Plus robotporszívó és felmosó?

Az Eve Plus robotporszívó és felmosó a ROIDMI új csúcsterméke, melynek legnagyobb előnye az önálló munkavégzés, az önsterilizálás és az automatikus ürítés. Míg egy hagyományos porszívóval való takarítás időt rabló és fáradságos művelet, addig a robotporszívó mindent magától megcsinál.

A legfontosabb, hogy nem kell a drága időnket porszívózással vagy épp felmosással eltölteni, hiszen a robotporszívó akkor is tud takarítani, amikor épp nem vagyunk otthon. A felnőttek dolgoznak, vagy épp szórakoznak, míg a gyerekek épp edzésen vannak, miközben a ROIDMI Eve Plus robotporszívó csendesen végzi a munkáját otthonunkban. És azon túl, hogy önállóan dolgozik, arra is képes, hogy ha megtelik a 300 ml-es portartálya, akkor azt automatikusan kiüríti (ezt hívják önürítő funkciónak). Az önsterilizáló és szagtalanító funkciója segítségével a tisztaságon túl egy higiénikus környezetet hagy maga után. A robotporszívó kifejezetten alkalmas arra, hogy a hulló hajat, vagy a kisállatok (kutya, cica) hulló szőrét folyamatosan felszívja.

A ROIDMI Eve Plus robotporszívó fehér színű modellje 2700 Pa szívóerővel rendelkezik, mellyel kategóriájának egyik legjobb teljesítményű robotporszívója, de a fehér modellre épülve érkezik a még erősebb, 3200 Pa teljesítményű fekete változat is.

Uraim! Ugye nincs több kérdés, hogy mire van szüksége a párunknak Valentin napra? Itt tudod megvásárolni.

Ezeket a számokat húzták az ötös lottón

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2022. 08. 13. 20:00
Megosztás:

Negatív kilátást adott a magyar adósosztályzatra az S&P

Negatívra módosította az eddigi stabilról Magyarország osztályzatának kilátását az S&P Global Ratings. A nemzetközi hitelminősítő ugyanakkor változatlanul befektetésre ajánlja Magyarországot: a cég megerősítette a devizában és hazai valutában fennálló, rövid és hosszú futamidejű magyar államadósság-kötelezettségek "BBB/A-2" szintű, befektetési kategóriás minősítését.
2022. 08. 13. 18:00
Megosztás:

Hétfőtől ismét elhelyezkedési juttatást kaphatnak a versenyszférára váltó közfoglalkoztatottak

Több mint kétezer közfoglalkoztatott részesülhet havi 45 600 forint elhelyezkedési juttatásban augusztus 15-étől, ha állást talál a versenyszférában - jelentette be Kutnyánszky Zsolt. A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) szombaton kiadott közleménye szerint az iparért és munkaerőpiacért felelős államtitkára elmondta: a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program újraindítása mellett a hónap közepétől megint igényelhető a lakhatási és utazási támogatás is, ami a mobilitás élénkítésével szolgálja a foglalkoztatás további növelését.
2022. 08. 13. 17:00
Megosztás:

Bővíti gyártókapacitását a szegedi Medikémia Zrt.

Uniós támogatással, több mint 350 millió forintos beruházással bővíti kapacitását az autóápolási cikkeket, háztartási termékeket és festékaeroszolokat gyártó szegedi Medikémia Zrt. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2022. 08. 13. 16:00
Megosztás:

Felújítanak négy iskolát a tamási tankerületben

Felújítanak négy általános iskolát a tamási tankerületben a Magyar Falu program mintegy 130 millió forintos támogatásával.
2022. 08. 13. 15:00
Megosztás:

A 10 százalék alatti személyi hitel kamatok utolsó napjai jönnek

Rekordokat dönt a személyi hitel piac. A money.hu szakértői szerint a kihelyezések összegének megugrásában komoly szerepet játszik, hogy a nagyobb összegű személyi kölcsönök kamatai között még most is találunk 10 százalék alatti ajánlatokat.
2022. 08. 13. 14:00
Megosztás:

Kiderült, miért bírságolták meg a Ryanairt: a hatóság szerint nem is neki kell adóznia

Közzétették a Ryanairt 300 millió forintra bírságoló fogyasztóvédelmi határozatot. Az indoklásból kiderül, hogy a légitársaság azért kapott rekordösszegű büntetést, mert a hatóság szerint olyan extraprofitadót, a légitársaságok hozzájárulását hárította át az utasaira, amit nem is neki kell befizetnie - írja a Bank360.hu.
2022. 08. 13. 13:00
Megosztás:

Kiderült, miért bírságolták meg a Ryanairt: a hatóság szerint nem is neki kell adóznia

Közzétették a Ryanairt 300 millió forintra bírságoló fogyasztóvédelmi határozatot. Az indoklásból kiderül, hogy a légitársaság azért kapott rekordösszegű büntetést, mert a hatóság szerint olyan extraprofitadót, a légitársaságok hozzájárulását hárította át az utasaira, amit nem is neki kell befizetnie - írja a Bank360.hu.
2022. 08. 13. 13:00
Megosztás:

Amerikai-kínai csúcstalálkozót tarthatnak novemberben

Az amerikai és a kínai elnök novemberben személyesen találkozhat, első alkalommal Joe Biden hivatalba lépése óta, a G20-csoport indonéziai csúcstalálkozója keretében - értesült a The Wall Street Journal című amerikai lap.
2022. 08. 13. 12:00
Megosztás:

Hatvan százalékos a horvát gáztároló töltöttségi szintje

Horvátország egyetlen gáztárolója elérte a 61 százalékos töltöttségi szintet, az ott tárolt gáz tíz százalékkal kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban - írta az Index.hr című horvát hírportál pénteken.
2022. 08. 13. 11:00
Megosztás:

Maximum 19 Celsius-fokra szabad felfűteni a középületeket Németországban

Az energiatakarékosság jegyében a kórházak és a szociális intézmények kivételével minden középületet legfeljebb 19 Celsius-fokos hőmérsékletre szabad felfűteni Németországban az ősszel kezdődő fűtési szezonban - jelentette be pénteken Robert Habeck alkancellár, gazdasági miniszter.
2022. 08. 13. 10:00
Megosztás:

Romániában 21 százalékkal nőttek a külföldi közvetlen tőkeberuházások

Romániában 21 százalékkal, 4,379 milliárd euróra nőttek a külföldi közvetlen tőkeberuházások az első fél évben a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank.
2022. 08. 13. 09:00
Megosztás:

Még mindig vezető szabálytalanság a lejárt termék forgalmazása

A lejárt termékek forgalmazása a vezető szabálytalanság az idén is a kereskedelmi és vendéglátóhelyeken az élelmiszerlánc-biztonsági felügyelők tapasztalatai szerint - tájékoztat honlapján a Nébih.
2022. 08. 13. 08:00
Megosztás:

Poliovírust találtak New York szennyvízében

A járványos gyermekbénulásért felelős poliovírust találtak New York szennyvízében, különösen az oltatlanok vannak veszélyben - közölték a városi és állami hatóságok pénteken.
2022. 08. 13. 07:00
Megosztás:

Már a Sziget fesztiválon is lehet határvadásznak jelentkezni

A Sziget fesztiválon felállított Prevenciós Pontban is várják a határvadász hivatás és az iskolaőri pálya iránt érdeklődőket - írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon pénteken.
2022. 08. 13. 06:00
Megosztás:

Nyilvánosak Trump házában tartott kutatás iratai

Nyilvánosságra hozták az amerikai hatóságok a Donald Trump floridai házában tartott hétfői kutatás jegyzőkönyveit, amelyekből kiderül, hogy a volt elnöktől minősítettnek tartott iratokat is lefoglaltak.
2022. 08. 13. 05:00
Megosztás:

A nyugdíjasok a rezsiváltozás legnagyobb vesztesei - a Kádár-kockában lakók jól járnak

A gáz és az elektromos áram árának emelkedésére azonnal megnőtt a kínálat a régebbi építésű, nagy alapterületű és belmagasságú házak hirdetései között, miközben az újlakások iránti kereslet érezhetően emelkedett. Miért járt jól az, aki Kádár-kockában lakik? A szakértői véleményt cikkünkben olvashatják.
2022. 08. 13. 04:01
Megosztás:

Több milliós kárt okoztak a fiatal hackerek

Elfogtak a rendőrök két fiatal hackert, akik online fizetési rendszereket kijátszva milliókat kerestek adathalászattal - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.
2022. 08. 13. 03:00
Megosztás:

Csökken a forgalom az ingatlanpiacon, de nő a befektetők aktivitása

Csökken a forgalom az ingatlanpiacon a nyáron, a befektetési céllal lakást vásárlók ugyanakkor aktívak - közölte a Duna House pénteken az MTI-vel.
2022. 08. 13. 02:00
Megosztás:

1000 kilométernyi útszakaszt újulhat meg az idén

Év végéig több mint 1000 kilométernyi szakaszt újíthat fel a Magyar Közút az általa kezelt, főként mellékutakon, ahol eddig 523 kilométer átfogó felújításával már végeztek és további 493 kilométernyi szakaszon jelenleg is dolgoznak - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2022. 08. 13. 01:00
Megosztás: